Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: M_I_M_I28 Pozdravček vsem! Sem čisto nova na forumu in niti ne vem dobro, kako funkcionira. Velikokrat sem samo spremljala in brala vaše zgodbe, sedaj pa sem se odločila, da se tud aktivno vključim, sploh, ker sem ena izmed vas in pričakujem v avgustu. mi že zamuja 5 dni, vendar nikakor ne zberem poguma, da naredim test. Za bebija se trudiva že kar nekaj časa (8 mesecev) pa nikakor ne uspe. Sem pa vesela, da obstaja tak forum, da lahko delim svoja pričakovanja in strahove, vzpone in padce z vami, ki točno veste, kako se čustva poigravajo z nami vsak mesec, ko ne pričakujemo pa se seveda vlije. Vsem čestitke, vsem nam, ki pa še bomo pa seveda čim več . Ko sva mi2 delala na prvem sva delala 7 mescev. Vsak mesec sm upala na , pa je vedno pršla. Julija 07, se mi je za 3 dni prestavla ( pa sm mela redne na 28 dni) sm si pa rekla, dost tega, ne bom se več sekirala, ko bo, bo in sm ga žurala. Avgusta 07 mi je M zaostajala (mogla bi jo dobit 19.8.07), pa je ni in ni blo. Sam nism hotela nardit testa, saj sm bla vedno razočarana ( pa že velik sm zapravla za teste). Sam čudno mi je blo, kr so me joške bolele drugače kot pred M, bila sem napeta in pekla me je zgaga. Pa me je sodelavka prepričala, da naj naredim test. In sem 24.8.07 ( ko sm vstala (ob 2h pop. k sm bla z nočne)) in glej ga, CB mi je pokazal oreng +. Zdaj, ko delava na drugem (začela sva ta mesec), sploh ne razmišljam, bo ali ne bo. Ker se mi po porodu še ni uredila, bom počakala do 24.8. (takrat naj bi jo, kao dobila, sam se mi prestavlja nazaj, za 4- 5 dni), pol bom pa nardila test. Sprosti se! Pa upam oz. želim ti, da bi ti in tako kot vse ostale (katere upate/mo) KONČNO zagledale .