|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
22.8.2009 15:55:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Zebra en mesec sem spremljala tvojo zgodbo ko so bili testi pozitivni videla v tvojem albumu,potem se ti je vlilo!
Bilo mi je hudo zate!user posted image user posted image user posted image
Kakor spremlam zgodbe tle na RR vidim,da na žalost nisi edina,zakaj se to dogaja nevem!Vem pa to ,da se to nebi smelo dogajat in če test zazna še kakšen hormon bi kot opozorilo moralo gor pisat!
Hudo je ko bereš kako dolgo se eni borijo za otročka,negdo drug ,ki ga ne želi ga pa dobi !Ene delajo 10x na leto splav in to ni opravičljivo to je malomarnost  in človek brez srca!
Država bi rada visoko rodnost zakaj tle kaj ne naredijo,lažji in hitrejši dostop ,do zdravljenj,in vseh posegov,zastonj tudi če dle poskušaš ,ali pa tudi v tujini!In ne nazadnje olajšat posvojitev ,mogoče bi bilo manj splavov!
Od moje prijateljice stric in teta sta porabila 10 let za posvojitev otroka v sloveniji!user posted image
Se opravičujem,ker spet nakladam ampah mi je hudo za vas ,ki se tako borite,zame ste herojke in vaši partnerji! Želim,da vam tudi rata,ker si to zaslužite!

user posted image Se strinjam
Mislim, da bi nas nekdo moral opaziti, ko bi z veseljem skrbele za vse otročiče, ki so nezaželjeni in nimajo koga, da jih ima rad!!!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
22.8.2009 16:00:53   
samantka
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Pejt potem v lekarno imajo enega v roza škatli ,ki pokaže 10 tistega hormona!
A v Mulerju baje pokaže pravilno že pred pradvideno M!

Ja pa še to ,krčev glih ne me pa boli spodnji del trebuha in to kr močno!

A mislis Baby check mini, a ta se zdaj dobi v lekarni? Vcasih so bili v dm-u, tam jih sedaj nimajo več!!! Ali ga dobim povsod in samo rečem, da onega, ki ima najnižjo stopnjo občutljivostiuser posted image Joj, kaka nevednica sem!!user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.8.2009 16:05:38   
ljupka
Saj jaz sem tudi nevedna samo vem da mi ga je mož prinesel iz lekarne in bil je najcenejši!

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.8.2009 16:30:23   
Srčekgirll
Sej mogoče že veste, pa vse eno, tu je stran od lekarne kjer lahko naročiš al pa pogledaš katere teste za nosečnost majo in ostalo:

http://www.lekarnar.com/iskalnik?q=nose%C4%8Dnost

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.8.2009 17:22:24   
samantka
Mislim, da sem dodala album, sem slikala testek, res da slaba ločljivost, ampak me zanima koliko se pač da zanest na to, glede na to, da če slikam kasneješe teste se nič ne vidi (slaba ločljivost), če ktera hoče pogledat.

Punce super ste, danes ste me že veliko naučile. Hvala. Mislim, da si vse zaslužimo user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.8.2009 17:59:34   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Mislim, da sem dodala album, sem slikala testek, res da slaba ločljivost, ampak me zanima koliko se pač da zanest na to, glede na to, da če slikam kasneješe teste se nič ne vidi (slaba ločljivost), če ktera hoče pogledat.

Punce super ste, danes ste me že veliko naučile. Hvala. Mislim, da si vse zaslužimo user posted image

Hm...ja kjub slabo vidnosti, se dokaj vidi druga črtica...BRAVOuser posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.8.2009 18:08:48   
ljupka
Ljuba moja Samantka pri meni ni bila nobena črtica od 5 močnejša od tvoje!Edino ,ker imaš krče in izcetke bi šla na tvojem mestu al na uregenco al pa v ponedeljek k svoji G naj pogleda kaj je na stvari!
Jaz sem bila v ponedeljek pri G ,kjer se je lepo videla gestaciska vrečka in naj nebi bilo nič zaradi iscetkov in res so prenehali edino boli me še in pritisk mi je padel pa se mi vrti!

Kako se pa ti počutiš,so prisotne kakšne spremembe?
Po mojem bi ti tudi CB moral pokazat.
Gdaj si prvič naredila test?
Če pa nočeš G ,pejd delat v ponedeljek krvni test!

Nisem vedeževalka ampak mislim ,da je to to,da si srečka user posted image !user posted image user posted image user posted image

.

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.8.2009 18:09:41   
Anonimen
samantka noseča si!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
22.8.2009 18:46:44   
samantka
TA test, ki sem ga naredila je bil prvi, delala sem ga predvčerajšnjim, potem se črtica pokazala minimalno (danes zjutraj), da bi rekla negativen, nikjer pa nisem mogla 100% trditi ne za negativno in ne za pozitivno. Izcedek mam tak rozast ali rjav, je pa minimalen, se pa počutim ful mokro pa od časa do časa me krči, ki so krajši in šibkejši od menstrualnih. Aja, pa malo še me bradavičke bolijo, to pa je tudi vse. Ne vem punce, zakaj je prvi tko lepo pokazal, naslednji trije me pa hecajo???
Sem rekla, da počakam čez vikend, edino če se mojemu zlušta še kak test. Mislite, da je res to to?
Ljupka kaj tebi je bila isto močna??? Samo če menda ti FS včasih lažejo???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.8.2009 19:59:50   
ljupka
Na vseh testih je pokazala isto črtico tudi 2 dni kasneje!Pejd v lekarno po še en test pa boš mirna!

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.8.2009 21:06:40   
zebra
Ljupka, hvala ti. A mi prosim lahko poveš kako so pri tebi izgledali ti izcedki, pa kako močni so bili in kdaj po o si imela + test, oz. a ti je m že izostala, al si imela izcedke najprej? kdaj so se ti nehali, a si dobila kakšne tablete kot je progesteron?

A ja pa kako močna je bila črtica a enaka kot ta druga kontrolna? A si delala teste samo zjutraj s prvim urinom?

Hvala za odgovor.

< Sporočilo je popravil zebra -- 22.8.2009 21:07:46 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.8.2009 21:48:41   
ljupka
Zebra iscetke sem dobila nekje 8 dan po O .Prva dva dni je bilo samo na papirju ko sem se obrisala in sem bila prepričana da bo M in bolelo me je kakor zmerem!Potem je dva dni se je že videlo na vložku,ampak vlit se mi ni hotelo!Potem so mi ženske na forumu svetovale da naj delam test,ker nisem sicer nameravala,ker sem bila prepričana,da ne bo nič!Dva tedna pred tem sem imela navadno gripo,ne prašičjo!user posted image user posted image user posted image
Tako da sem test delala enkrat v sredo 12 dan po O v petek sem pa pričakovala user posted image pa je ni bilo!
Ob 14:00h sem šla iz službe sem šla takoj v DM po test FS ko sem prišla domov sem ga šla takoj delat in je bil pozitiven,nisem mogla verjet!Druzga sem naredila zjutraj,pa sem šla kupit še 3 ,vsi so bili pozitivni!In delala sem jih popoldan ob 15:00,samo nisem veliko pila!
Sem bila pa brez moči ,sem FD in mi delo ni šlo od rog bila sem švoh ,slabo pritisk mi je padel,jaz sem mislila da zaradi gripe ,da sem noseča mi ni prišlo na misel,saj sem bila bolna!V petek sem šla prej domov,ker nisem mogla delat  in strah me je bilo izcetkov!
Čez vikend sem počivala tako da v ponedeljek ni bilo nič videt ,da sem imela iscetke,tako,da mi ni nič dala,za bolniško sem jo mogla dobesedno prosit!
Vtorek se je še 2x podcedilo potem pa ne več!
Črtica ni bila tako močna kot kontrolna,bolj nežna,toda dobro vidna ,takšna kot pri Samantki!

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.8.2009 10:11:07   
Srčekgirll
Jst user posted image še nism dobila, sicer naj bi prišla, kao ju3 (24.8.), sam k se mi prestavlja (po navadi jo dobim 4- 5 dni prej), bi mogla v bistvu že prit. Če je ju3 ne bo bom šla delat test. Upam, da nam je ratalo v prvo in bomo mel še enga/eno bikca/ico doma.
Joj, pol bo moj user posted image meu 3 bike pr hišiuser posted image (jst, Vid in če bo user posted image , še engauser posted image )user posted image user posted image
Sporočim ju3 kaj bo.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.8.2009 11:11:43   
kago
ola babe :D

No jes sm mela zadno resno menstruacijo 3.6., pa pol une izcedke 27.7., k sm jih določla za user posted image ... test je bil 10 dni nazaj negativn (pač preventivno, če tisto ni bila user posted image ). Glede na to da imam zelo neredne cikle ne morem vedeti... nekak upam, da nama bo enkrat uspelo... slončkava na vsake 2-3 dni... ker O ne morm določit... samo zdej sm bolana, pa sem na antibiotikih... sicer sem zdravnici povedala, da obstaja možnost, da sem noseča, pa mi je dala ene antibiotike, ki naj ne bi škodovali. user posted image

komaj čakam 9.9, da vidmo kaj je, če je kaj :D

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.8.2009 16:33:07   
samantka
HEJLA!
Morda se spozna katera kaj na te izcedke??? Menda bi jaz nekje sedaj mogla dobiti menstruacijo. Verjetno sem res noseča, ne vem pa zakaj imam že dva dni tak blag rdeče-rjav izcedek. Malce me že skrbi. Ta izcedek pa ni niti malo podoben menstruaciji (pozna se pač malo na hlačkah). Je to normalno???

Ljupka, mi lahko opišeš kako je to izgledalo pri tebi (malo bolj natančno). Jutri grem še po en test, pol pa kar h ginekologu. Upam, da bo vse ok!!!

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.8.2009 16:48:06   
ljupka
Samanka tako kot sem napisala dva dni je bilo samo ko sem obrisala,potem pa dva dni mal na vloško,samo kri je bila svetla vrišna!Če je temna je po mojem stara kri!Če te res skrbi punca pejt h G ,jaz sem šla in počivat!
Povej ,da si delala test in je bil pozitiven imaš pa izcetke,nič več ne rabiš razlagat!To je lahko nevarno,lahko ti pomagajo,če si res srečkauser posted image !
Pejt na uregenco in te naj pregleda naredil ti bo ultrazvok,če si noseča ti bo pokazalo gestacisko vrečko ,kaj več še ne in videl bo iz kje krvaviš in zakaj in povedal ti bo gdaj se naroči pri svoji G,če bi bilo lahko kaj narobe boš dobila tablete!
Jaz sem bila na pregledu 17 dni po O in se je GV lepo videla!

Jaz ti svetujem pejt,bolje preventiva nego kurativa in zlomljeno srce,vsaj boš vedela na čem si!

Srečno!user posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.8.2009 19:46:16   
ljupka
Samanka kako?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
23.8.2009 20:11:10   
samantka
Ne vem ljupka, izcedek je še vedno, a čisto malo. Toliko da se pozna na dnevnem vložku, je pa temno rjav. včasih roza. Jutri bom naredila še en test, pol pa se na podlagi tega odločila. Krčev nimam več.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.8.2009 8:12:34   
NATAŠA35
jutro vsem skupaj...kako ste mi jaz sem danes doma, potem pa v službo, čeprav se mi ne da...komaj čakam prvi pregled, pa da mi reče da je vse ok...moj je včeraj prišel na idejo, da bi počakala do takrat ko se lepo vidi spol in potem vsem povedala, da bo prišla punčka...jaz sem se odločila, da mi je vseeno, kaj bo, pa čeprav po treh decih računam na pupo...če pa bo fant, bo pa pač fant...

samanta kako? si naredila še 1x test?

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.8.2009 10:16:59   
tecnobica
Men je pa danes bazalna temperatura ful padla, tako da bo verjetno user posted image prišla user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.8.2009 10:28:31   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Men je pa danes bazalna temperatura ful padla, tako da bo verjetno user posted image prišla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se pravi, se laparo ne boš mogla izognitiuser posted image  user posted image user posted image
kdaj jo pa imaš?

moja user posted image  se tudi počasi poslavlja. še eno dočakam, potem pa tudi na laparo.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.8.2009 10:55:32   
sonce81
hey,

žal se moram preselit v september...obiskal me je user posted image ...

bye bye

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.8.2009 12:08:37   
Bam Bam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO AVGUSTA 2009

XX.08. - aqua77
XX.08. - kago ( 5.krog )
XX.08. - marvi
XX.08. - 5ra8
XX.08. - tecnobica
02.08. - mucomuc user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.08. - ???
06.08. - BamBam user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.08. - CJ
07.08. - limonita ( 2.krog po L in H )user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.08. - mica77 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
07.08. - Matejčika ( 11.krog )
08.08. - mojca976 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
09.08. - barvar
09.08. - Buska
10.08. - S* ( 12.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.08. - LUNA83 ( 8.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
11.08. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.08. - NATAŠA35 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
14.08. - tropical (9 po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
14.08. - misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
14.08. - M_I_M_I28

17.08. - Loni76 ( 1.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.08. - MiniMiska user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

18.08. - soncek_25 srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

18.08. - nincy29 ( 2.krog )srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

19.08. - Tejchy25 ( 15.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

20.08. - Arual ( 23.krog )user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

21.08. - ička user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

22.08. - zebra ( 19. krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

23.08. - Angel miss (2.krog)
23.08. - isabeaux
25.08. - shela
24.08. - kallia ( 2.krog )
24.08. - Srčekgirll
25.08. - milabe (5.krog)
25.08. - D0aisy
26.08. - sonce81 (13. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

26.08. - Kliki user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje

27.08. - pepca35

28.08. - sunprincess ( 4.krog )
28.08. - samantka
29.08. - piule (1.krog)

29.08. - niky31

V AVGUSTU NAS JE 43

Modrih : 15 
Roza   :  6
Skupaj : 21

user posted image

NAVIJAČICE

*Kliki*
*larilu*user posted image
*Tiki55*
*pikica36*
*Nattasha*
user posted image
*Teni RR*
*Jada82*user posted image
*miklarom*user posted image
*ursa30*
*aqua77*
*sonček85*
*BEBII*
*Chi_Pita*user posted image
*aleunam*user posted image
*chloe*
*bellisima*
*T.Z.*
julieb user posted image

user posted image  

JANUAR.............................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60%....SREČK NOSEČK
JULIJ........................................16,66%SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 

user posted image

< Sporočilo je popravil Bam Bam -- 24.8.2009 12:21:22 >

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.8.2009 12:14:15   
Srčekgirll
Helow!

Moje Muser posted image še vedno ni, nardila sm test in je negativenuser posted image . Mogoče user posted image pa bo danes pršla saj je že 32 dni od zadnje M. Sej sm vedla da nama ne bo uspelo v prvo. Tko, de se bom kr preselila med septemberke.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.8.2009 12:16:00   
Bam Bam
Hej hej!
Najprej vsem user posted image  iskrene čestitke in čudovitih user posted image  !

Potem pa opravičilo glede seznama, če sem katero izpustila ali napačno obarvala. Sem na hitro preletela 5 strani postov in ga malo osvežila. Prosim, popravite me! Kako kaže pri 5ra8, samantki in isabeaux? Vas lahko obarvam v rozike? Laj pa mica77, kako je pri tebi?

Drugače pa smo mi prve dni po ovulaciji in odštevamo te mučne dneve čakanja do dneva D. Da vidimo, če bo za nas september pravi mesec.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?