|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
21.8.2009 15:14:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jast tamalmu pripravljam kvinojo. upam, da jo bo maral.
Je že katera probala?

probal je, se ni nic pritozeval, sam ocitno ni nc lacen.

Sumnike sem zgubila, o;itno je ydaj americano tipkovnica, valjda ce te moji otroc vse demolirajo.

Grem, se pritozuje, mogoce bo zdaj jedel.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
21.8.2009 15:17:07   
krtekxx
O, boga Rubin. Izgubiti otroka je verjetno najhujša stvar, ki se ti lahko v življenju zgodi. Se mi zdi, da bi v takem trenutku dal tudi svoje življenje zato, da bi otrok živel.
No, pa bolj vesele teme:
Zobki - nekaj sem brala med vrsticami, kako zobki hodijo ven. Briti je danes ta desna enka spodaj, oz.mesto kjer naj bi bila ful oteklo in ena taka bela pikica je videti. A to pomeni, da bo zobek ven pokukal? Sitna je že temu primerno.
Mi gremo jutri v Celovec za 2 dni na obiske. K eni familji (par), ki se že par let trudi imeti otroka. Mi je prav hudo, ker vem, kako neprijetno se bo počutila ta kolegica, ko nas bo videla. Jaz sem spomnim, da sem v tistih časih, ko sem se ubadal s svojo (sekundarno) neplodnostjo, bila alergična na vse nosečnice in mlade mamice.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
21.8.2009 15:51:39   
Zvezdica
ok kvinoja ni sla, sem misla da je siten, pa da noce jest, je bil pa siten, ker je bil lacen. Bomo se kdaj poskusili.

Zobki - nekaj sem brala med vrsticami, kako zobki hodijo ven. Briti je danes ta desna enka spodaj, oz.mesto kjer naj bi bila ful oteklo in ena taka bela pikica je videti. A to pomeni, da bo zobek ven pokukal? Sitna je že temu primerno.

ja to pomeni, da je prvi na poti. super user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spomnim, da sem v tistih časih, ko sem se ubadal s svojo (sekundarno) neplodnostjo, bila alergična na vse nosečnice in mlade mamice.

verjamem ja, men se je to dogajalo po vsakem posegu, sploh po IMN. Upam, da jima kmalu rata.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 21.8.2009 15:52:48 >

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
21.8.2009 16:24:12   
farfala
Še mu nisem dala kvinoje, je pa danes 1. jedel ajdovo kašo s cvetačo, korenčkom in bučko.Pa seveda je spet vse pojedel, kaki požeruhek je to!user posted image  Ko bi vsaj ponoči nehal s tem hranjenjem...Ampak je zanimivo, da je enak kot njegov brat, ki je bil tud kot en angelček zalituser posted image , samo sedaj je pa taka suha prekla.

Na morju:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
21.8.2009 18:05:19   
Ploha
farfala: lušn je tvoj pob user posted image user posted image

jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,....če bojo denarna sredstva bo drugo leto na ta dan en poseben dan, joj bi kr jokala, če bo res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
21.8.2009 18:27:34   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

farfala: lušn je tvoj pob user posted image user posted image

jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,....če bojo denarna sredstva bo drugo leto na ta dan en poseben dan, joj bi kr jokala, če bo res user posted image user posted image user posted image

a se bosta ženila za rd? midva sva se poročila na rd. Držim pesti da vama uspe nabrat dinarčke in da boš tok vesela in srečna. Sicer pa pejta s pričami pa se oženta, za to ne rabiš veliko dinarčkov. 
Mi2 sva se poročila, sta bili priči- moj svak je bil moja priča, njegova sestra pa njegova, pa moja sestra je bila, pa seveda otroci , to pa tud vse. Sam mi2 sva to prav načrtovala tko, ker se mi ni dal gledat ksihtov, sploh od njegovih tastarih, ker vem, da jima nisem najbolj po godu, no verjetno jim nobena ne bi bila.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.8.2009 18:28:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Še mu nisem dala kvinoje, je pa danes 1. jedel ajdovo kašo s cvetačo, korenčkom in bučko.Pa seveda je spet vse pojedel, kaki požeruhek je to!user posted image  Ko bi vsaj ponoči nehal s tem hranjenjem...Ampak je zanimivo, da je enak kot njegov brat, ki je bil tud kot en angelček zalituser posted image , samo sedaj je pa taka suha prekla.

Na morju:

user posted image

kjutkota user posted image

dobra ideja za ajdovo kašouser posted image , katero ajdo pa kupujete, mi to full mal uporabljamo, pa bo čas da začnem kupovat. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.8.2009 18:33:54   
Zvezdica
jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,...

in seveda happy birthdaj tvojmu...še ena tortica od nas

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.8.2009 19:04:02   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,...

in seveda happy birthdaj tvojmu...še ena tortica od nas

user posted image

hvala!

ma ne bo kr prava ohcet, to imava željo,...da bi bla prava žurka, samo ne bi vabila samo žlahte in stare mamce, bi bli tud prjatli, da bo fešta,...samo verjetno nau nič iz te moke kruha, upam pa lahko do zadnjega user posted image če bom hitr doštudirala in šla hitr nekam delat, bi lahko kej našparala, ker pol še porodniške ne bo, pa bo treba nekje nekaj dobit,...aja zdej sm se spovnla, ko sva govorila o še enem otroku, je reku da bi takrat začela ko lansko leto, se pravi aprila, maja?? to se pravi še 8 mescov, ojoj pa ne že spet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.8.2009 19:04:37   
Ploha
bom pol slikco tortice prilimala, pa še slikco kolk imamo krompirja user posted image vas bo kap pomoje user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.8.2009 19:44:44   
mimi30
mi smo še doma

Ploha, vse naj, naj tvojemu dragemu....ja poroke na r.d. ženinov so praktične z več vidikovuser posted image , ziher nikol ne pozabijo na obletnico

Farfala, lušna fantiča user posted image in ful lepo že sedi

jaz sem tudi kupila ajdovo kašo...zdaj jo je treba še samo pripravituser posted image ....danes je prvič jedla malo belega piščančka....malo sem ga mim pihnila, ker sem ji dopoldne, tudi prvič, dala malo naktarine, zdaj ima pa neke pikice po trebuščkuuser posted image ....lahko pa tudi, da so vročinske pikiceuser posted image ....samo te so ponavadi bolj na kupu

kjer naj bi bila ful oteklo in ena taka bela pikica je videti. A to pomeni, da bo zobek ven pokukal?

krtekxx, probaj s prstom če že kaj pika....če pa ni danes bo pa jutri skor ziher zunaj....špela ima pa ne levi celo črtico samo se še nič ne čuti, čeprav P. je reku, da se mu zdi, da se je že slišalo, ko se je z uno kovinsko palčko dotaknil

Sem ji kupila kapljice BioGaja

a niso to tiste kapljice proti krčkom?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.8.2009 20:03:23   
Ploha
evo krompirček user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo pa še tortica, ni glih neki spešl, je pa vsaj super super dobra user posted image

user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.8.2009 20:19:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

evo krompirček user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo pa še tortica, ni glih neki spešl, je pa vsaj super super dobra user posted image

user posted image

uh jeb.emti kolk krompirja:)

Tortica je pa lepauser posted image iiiiii.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.8.2009 20:56:44   
sonček33
Ploha super lepa tortica in mega velik krompirja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.8.2009 21:20:03   
krtekxx
Ploha, bi pohvalila tvojo torto, pa je ne vidim. Gotovo je slastna. Vse najboljše tvojemu pobu. Pa itak, da ma vse najboljše, k ma tebe, a ne?
Mimi, BioGaia so probiotične kapljice z nevemkakimi probiotičnimi kulturami. Se uporabljajo za uravnavanje črevesne flore - tudi pri krčih menda pomagajo. Jaz jih ji dajem zato, ker se ji je prebava ful spremenila odkar je dobila antibiotike. prej je kakala relativno srednje trdo, sedaj pa vse skupaj zgleda sluzasto, mehko.
Jaz grem spat. Otroci spijo. Mačka spi. Mož telovadi pred TV in gleda SP v atletiki.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.8.2009 21:32:10   
farfala
ploha, to  je pa res veliko krompirja, pridniuser posted image user posted image user posted image , pa lepa torta in upam, da se ti izpolnijo lepe želje. Jaz bi tud imela veliko poroko, če bi bil denar, pa ga nikoli ni, se nama zdijo druge stvari zgleda pomembnejšeuser posted image .Bi pa bla zadovoljna tud s poroko nekje na Baliju ali kaj podobnega, pa spet rabiš mani, mani...

biogajo smo  mi poskusili, ko je imel kolike, pa je bilo še slabšeuser posted image

krtekxx dobro se naspiuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.8.2009 21:35:07   
sonček33
Večer!

Pijem pivo, mož uspava Lovra.

Dosti imam tega vremena. Resno. V stanovanju imamo 29 stopinj. To ni za živet. Lovra cel dan namakam v nabjici sredi dnevne sobe, oblečen je pa zgolj v bodi brez rokavov in itak brez pleničke, če pa že pa samo racmana gor dam brez prekrivnih.

Lačna sem. Spet.

Farmarke, kako ste? A se lahko pohvalite s takim pridelkom kot Plohca?

Aja Plohca, jaz sem Tjaša.

Jutri pa sobota, moj sicer dop dela, midva bova šla k stari mami mal na kofico pa čvek. Popoldne pa upam na dež in štrudlanje v postelji.

A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.8.2009 21:39:29   
mimi30
evo krompirček user posted image

kaj si ti noruser posted image ....kolk krompirja....mi pa vedno brez njegauser posted image

in lepa tortica

za drisko, jauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
21.8.2009 21:41:37   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

to boš lulala, celo noč, hihihihiuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
21.8.2009 21:43:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Večer!

Pijem pivo, mož uspava Lovra.

Dosti imam tega vremena. Resno. V stanovanju imamo 29 stopinj. To ni za živet. Lovra cel dan namakam v nabjici sredi dnevne sobe, oblečen je pa zgolj v bodi brez rokavov in itak brez pleničke, če pa že pa samo racmana gor dam brez prekrivnih.

Lačna sem. Spet.

Farmarke, kako ste? A se lahko pohvalite s takim pridelkom kot Plohca?

Aja Plohca, jaz sem Tjaša.

Jutri pa sobota, moj sicer dop dela, midva bova šla k stari mami mal na kofico pa čvek. Popoldne pa upam na dež in štrudlanje v postelji.

dojela, dojela user posted image user posted image sam mal pozn user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
21.8.2009 21:58:24   
Anonimen
o jeb.emti kolk krompirjauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
21.8.2009 22:01:19   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

evo krompirček user posted image

kaj si ti noruser posted image ....kolk krompirja....mi pa vedno brez njegauser posted image

in lepa tortica

za drisko, jauser posted image

ma ja res ga je velik, letos nism pomagala, lansko leto sm pa sm pa ke kšno vrstico vskočila ko se je zabasal, če ne sm pa tadrobn krompir k je na kupčk stresen prebirala, v senčki, sm bla noseča user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
21.8.2009 22:02:35   
Zvezdica

bo šlo skozi in naprej...vidiš, tud jast bi eno pivo, se spomnim časov ko smo na foliklih delale, jajčka in pivouser posted image

o jeb.emti kolk krompirjauser posted image
enako rekla jastuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
21.8.2009 22:05:28   
Ploha
to je okoli 40-50 ton krompirja (mrbit celo več, ko bo konec sezone se bo pa vedl kok ga je blo) letos je zelo dobra letina s krompirjem, zato ima pa tako nizko ceno, k ga je povsod dovolj,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
21.8.2009 22:06:34   
sonček33
50 ton, fak ... pa koliko ljudi to pobere?vsaka vam čast res

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......