Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 15:14:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Jast tamalmu pripravljam kvinojo. upam, da jo bo maral. Je že katera probala? probal je, se ni nic pritozeval, sam ocitno ni nc lacen. Sumnike sem zgubila, o;itno je ydaj americano tipkovnica, valjda ce te moji otroc vse demolirajo. Grem, se pritozuje, mogoce bo zdaj jedel.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 15:17:07
|
|
|
|
krtekxx
|
O, boga Rubin. Izgubiti otroka je verjetno najhujša stvar, ki se ti lahko v življenju zgodi. Se mi zdi, da bi v takem trenutku dal tudi svoje življenje zato, da bi otrok živel. No, pa bolj vesele teme: Zobki - nekaj sem brala med vrsticami, kako zobki hodijo ven. Briti je danes ta desna enka spodaj, oz.mesto kjer naj bi bila ful oteklo in ena taka bela pikica je videti. A to pomeni, da bo zobek ven pokukal? Sitna je že temu primerno. Mi gremo jutri v Celovec za 2 dni na obiske. K eni familji (par), ki se že par let trudi imeti otroka. Mi je prav hudo, ker vem, kako neprijetno se bo počutila ta kolegica, ko nas bo videla. Jaz sem spomnim, da sem v tistih časih, ko sem se ubadal s svojo (sekundarno) neplodnostjo, bila alergična na vse nosečnice in mlade mamice.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 15:51:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
ok kvinoja ni sla, sem misla da je siten, pa da noce jest, je bil pa siten, ker je bil lacen. Bomo se kdaj poskusili. Zobki - nekaj sem brala med vrsticami, kako zobki hodijo ven. Briti je danes ta desna enka spodaj, oz.mesto kjer naj bi bila ful oteklo in ena taka bela pikica je videti. A to pomeni, da bo zobek ven pokukal? Sitna je že temu primerno. ja to pomeni, da je prvi na poti. super Jaz sem spomnim, da sem v tistih časih, ko sem se ubadal s svojo (sekundarno) neplodnostjo, bila alergična na vse nosečnice in mlade mamice. verjamem ja, men se je to dogajalo po vsakem posegu, sploh po IMN. Upam, da jima kmalu rata.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 21.8.2009 15:52:48 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 16:24:12
|
|
|
|
farfala
|
Še mu nisem dala kvinoje, je pa danes 1. jedel ajdovo kašo s cvetačo, korenčkom in bučko.Pa seveda je spet vse pojedel, kaki požeruhek je to! Ko bi vsaj ponoči nehal s tem hranjenjem...Ampak je zanimivo, da je enak kot njegov brat, ki je bil tud kot en angelček zalit , samo sedaj je pa taka suha prekla. Na morju:
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 18:05:19
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: lušn je tvoj pob jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,....če bojo denarna sredstva bo drugo leto na ta dan en poseben dan, joj bi kr jokala, če bo res
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 18:27:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha farfala: lušn je tvoj pob jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,....če bojo denarna sredstva bo drugo leto na ta dan en poseben dan, joj bi kr jokala, če bo res a se bosta ženila za rd? midva sva se poročila na rd. Držim pesti da vama uspe nabrat dinarčke in da boš tok vesela in srečna. Sicer pa pejta s pričami pa se oženta, za to ne rabiš veliko dinarčkov. Mi2 sva se poročila, sta bili priči- moj svak je bil moja priča, njegova sestra pa njegova, pa moja sestra je bila, pa seveda otroci , to pa tud vse. Sam mi2 sva to prav načrtovala tko, ker se mi ni dal gledat ksihtov, sploh od njegovih tastarih, ker vem, da jima nisem najbolj po godu, no verjetno jim nobena ne bi bila.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 18:28:50
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Še mu nisem dala kvinoje, je pa danes 1. jedel ajdovo kašo s cvetačo, korenčkom in bučko.Pa seveda je spet vse pojedel, kaki požeruhek je to! Ko bi vsaj ponoči nehal s tem hranjenjem...Ampak je zanimivo, da je enak kot njegov brat, ki je bil tud kot en angelček zalit , samo sedaj je pa taka suha prekla. Na morju: kjutkota dobra ideja za ajdovo kašo , katero ajdo pa kupujete, mi to full mal uporabljamo, pa bo čas da začnem kupovat.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 18:33:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,... in seveda happy birthdaj tvojmu...še ena tortica od nas
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 19:04:02
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica jst pa tortico pečem za fanta, k ma dons rojstn dan,... in seveda happy birthdaj tvojmu...še ena tortica od nas hvala! ma ne bo kr prava ohcet, to imava željo,...da bi bla prava žurka, samo ne bi vabila samo žlahte in stare mamce, bi bli tud prjatli, da bo fešta,...samo verjetno nau nič iz te moke kruha, upam pa lahko do zadnjega če bom hitr doštudirala in šla hitr nekam delat, bi lahko kej našparala, ker pol še porodniške ne bo, pa bo treba nekje nekaj dobit,...aja zdej sm se spovnla, ko sva govorila o še enem otroku, je reku da bi takrat začela ko lansko leto, se pravi aprila, maja?? to se pravi še 8 mescov, ojoj pa ne že spet
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 19:04:37
|
|
|
|
Ploha
|
bom pol slikco tortice prilimala, pa še slikco kolk imamo krompirja vas bo kap pomoje
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 19:44:44
|
|
|
|
mimi30
|
mi smo še doma Ploha, vse naj, naj tvojemu dragemu....ja poroke na r.d. ženinov so praktične z več vidikov , ziher nikol ne pozabijo na obletnico Farfala, lušna fantiča in ful lepo že sedi jaz sem tudi kupila ajdovo kašo...zdaj jo je treba še samo pripravit ....danes je prvič jedla malo belega piščančka....malo sem ga mim pihnila, ker sem ji dopoldne, tudi prvič, dala malo naktarine, zdaj ima pa neke pikice po trebuščku ....lahko pa tudi, da so vročinske pikice ....samo te so ponavadi bolj na kupu kjer naj bi bila ful oteklo in ena taka bela pikica je videti. A to pomeni, da bo zobek ven pokukal? krtekxx, probaj s prstom če že kaj pika....če pa ni danes bo pa jutri skor ziher zunaj....špela ima pa ne levi celo črtico samo se še nič ne čuti, čeprav P. je reku, da se mu zdi, da se je že slišalo, ko se je z uno kovinsko palčko dotaknil Sem ji kupila kapljice BioGaja a niso to tiste kapljice proti krčkom?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 20:03:23
|
|
|
|
Ploha
|
evo krompirček evo pa še tortica, ni glih neki spešl, je pa vsaj super super dobra
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 20:19:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha evo krompirček evo pa še tortica, ni glih neki spešl, je pa vsaj super super dobra uh jeb.emti kolk krompirja:) Tortica je pa lepa iiiiii.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 20:56:44
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha super lepa tortica in mega velik krompirja.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:20:03
|
|
|
|
krtekxx
|
Ploha, bi pohvalila tvojo torto, pa je ne vidim. Gotovo je slastna. Vse najboljše tvojemu pobu. Pa itak, da ma vse najboljše, k ma tebe, a ne? Mimi, BioGaia so probiotične kapljice z nevemkakimi probiotičnimi kulturami. Se uporabljajo za uravnavanje črevesne flore - tudi pri krčih menda pomagajo. Jaz jih ji dajem zato, ker se ji je prebava ful spremenila odkar je dobila antibiotike. prej je kakala relativno srednje trdo, sedaj pa vse skupaj zgleda sluzasto, mehko. Jaz grem spat. Otroci spijo. Mačka spi. Mož telovadi pred TV in gleda SP v atletiki.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:32:10
|
|
|
|
farfala
|
ploha, to je pa res veliko krompirja, pridni , pa lepa torta in upam, da se ti izpolnijo lepe želje. Jaz bi tud imela veliko poroko, če bi bil denar, pa ga nikoli ni, se nama zdijo druge stvari zgleda pomembnejše .Bi pa bla zadovoljna tud s poroko nekje na Baliju ali kaj podobnega, pa spet rabiš mani, mani... biogajo smo mi poskusili, ko je imel kolike, pa je bilo še slabše krtekxx dobro se naspi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:35:07
|
|
|
|
sonček33
|
Večer! Pijem pivo, mož uspava Lovra. Dosti imam tega vremena. Resno. V stanovanju imamo 29 stopinj. To ni za živet. Lovra cel dan namakam v nabjici sredi dnevne sobe, oblečen je pa zgolj v bodi brez rokavov in itak brez pleničke, če pa že pa samo racmana gor dam brez prekrivnih. Lačna sem. Spet. Farmarke, kako ste? A se lahko pohvalite s takim pridelkom kot Plohca? Aja Plohca, jaz sem Tjaša. Jutri pa sobota, moj sicer dop dela, midva bova šla k stari mami mal na kofico pa čvek. Popoldne pa upam na dež in štrudlanje v postelji. A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:39:29
|
|
|
|
mimi30
|
evo krompirček user posted image kaj si ti nor ....kolk krompirja....mi pa vedno brez njega in lepa tortica A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi? za drisko, ja
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:41:37
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi? to boš lulala, celo noč, hihihihi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:43:11
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Večer! Pijem pivo, mož uspava Lovra. Dosti imam tega vremena. Resno. V stanovanju imamo 29 stopinj. To ni za živet. Lovra cel dan namakam v nabjici sredi dnevne sobe, oblečen je pa zgolj v bodi brez rokavov in itak brez pleničke, če pa že pa samo racmana gor dam brez prekrivnih. Lačna sem. Spet. Farmarke, kako ste? A se lahko pohvalite s takim pridelkom kot Plohca? Aja Plohca, jaz sem Tjaša. Jutri pa sobota, moj sicer dop dela, midva bova šla k stari mami mal na kofico pa čvek. Popoldne pa upam na dež in štrudlanje v postelji. A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi? dojela, dojela sam mal pozn
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 21:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
o jeb.emti kolk krompirja
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:01:19
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 evo krompirček user posted image kaj si ti nor ....kolk krompirja....mi pa vedno brez njega in lepa tortica A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi? za drisko, ja ma ja res ga je velik, letos nism pomagala, lansko leto sm pa sm pa ke kšno vrstico vskočila ko se je zabasal, če ne sm pa tadrobn krompir k je na kupčk stresen prebirala, v senčki, sm bla noseča
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:02:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
A lubenica in pivo naenkrat - bo šlo skozi? bo šlo skozi in naprej...vidiš, tud jast bi eno pivo, se spomnim časov ko smo na foliklih delale, jajčka in pivo o jeb.emti kolk krompirjauser posted image enako rekla jast
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:05:28
|
|
|
|
Ploha
|
to je okoli 40-50 ton krompirja (mrbit celo več, ko bo konec sezone se bo pa vedl kok ga je blo) letos je zelo dobra letina s krompirjem, zato ima pa tako nizko ceno, k ga je povsod dovolj,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 21.8.2009 22:06:34
|
|
|
|
sonček33
|
50 ton, fak ... pa koliko ljudi to pobere?vsaka vam čast res
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......