|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
20.8.2009 22:10:12   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam ploha jst sem ti ful enih stvari poslalauser posted image kuro pa ne vem kaj še, sem že pozabla.....pa nič nisi dobilauser posted image

običajno lah pošlješ sam eno stvar na dan (eni in isti osebi). pošilja jih sicer več, sam sprejme pa sam eno. no, pr enih pa jih tut več ne moreš sploh poslat, zablokira. sem na začetku tut mojmu farmo naštimala, pa si pošiljala in ugotovila, da no go. user posted image je pa en trik, da če pošlješ zjutraj, lah pošlješ še zvečer, čeprav naj bi sam 1x. in včas tut popoldne.

matr sem ekspert user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
20.8.2009 22:11:37   
Anonimen
tam, kjer piše "vabila", k tam moraš vsako stvar posebi potrdit, potem pa ti darila šele v farmo prenese.

sam zakaj jst to vidim sam k se na novo prijavimuser posted image pol pa ne najdem več?

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
20.8.2009 22:11:47   
khurde
sem dodala

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
20.8.2009 22:11:49   
mimi30
spremljam kmetice in se smejemuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
20.8.2009 22:13:12   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tam, kjer piše "vabila", k tam moraš vsako stvar posebi potrdit, potem pa ti darila šele v farmo prenese.

sam zakaj jst to vidim sam k se na novo prijavimuser posted image pol pa ne najdem več?

k pokaže sam takrat, k maš kaka vabila, k jih potrdiš ali zavrneš, jih ni več, ker odpreš uno aplikacijo al pa ne... tko nekak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
20.8.2009 22:14:18   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

spremljam kmetice in se smejemuser posted image

sej je res smešen. sam je pa tut neka relaksacija na konc dneva user posted image k edin kar morš mislit je to, a boš sadil riž, koruzo al pšenico user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
20.8.2009 22:15:48   
Anonimen
in kje nej zdej najdem to, kar si mi poslala, za uno kmetijouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
20.8.2009 22:18:41   
spetko
vidim da ste čiisto padle v to farmo na fb...
jaz pa imam neko aplikacijo Yoville in nimam pojma kaj moram počet..neki bluzim tam noter a sploh ne vem za kaj se gre..:)))
niti se mi ne da kaj preveč ukvarjat..

krtexxx ja res je...mlade mamice...

ulla da vidiš spet vsa vabila in to da se ne rabiš vsakič odjavljat...klikni samo home al pa domov..pa ti bo na desni strani kazalo še vedno npr. prijatelje ki jih nisi potrdila oz. vsa vabila ki jih nisi potrdila/zavrnila..

aha...torej on je lahko v plavo-belo oblečen na krstu?

jaz tudi še ne solim..ampak bom počasi začela..pa še moja soseda mi je dala ki se kupi v bistvu prva sol ki pride iz solin...ki še ni tolko slana..tko da bom s tem začela pol pa tisto sol..

no lep večer še naprej pa lepo kmetujte...:)))

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
20.8.2009 22:19:15   
khurde
ti bom še enkrat probala. more bit tm pr vabilih, da sem ti poslala pač eno darilo al tko nekak piše.

hm sem probala, pa neki fb šteka. mi je že prej skos neki blokiral. bom jutri, ker me ven vrže user posted image zdele grem pa spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
20.8.2009 22:22:53   
Anonimen
aha, sm nardila tko in sprejela un avokadoi, sam zdej pa spet ne najdem nikjeruser posted image

ma ni men kmetijstvo usojenouser posted image

sam khurde bohvekaj bo z uno bogo kozo, k sem jo teb poslala, pa sploh nimaš te farmeuser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
20.8.2009 22:23:39   
sonček33
ulla ma zafurala si jo, ubogo kozico

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
20.8.2009 22:24:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ulla ma zafurala si jo, ubogo kozico

user posted image bemti no...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
20.8.2009 22:28:17   
khurde
user posted image user posted image user posted image

boga kozica, ji bom farmo naštimala, da bo srečna user posted image

avokado najdeš tam, kjer je ikona za darila, ko se že v aplikacijo prijaviš

zdej grem pa res spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
20.8.2009 22:31:28   
farfala
pa kaj je zdaj to neke krave pa koze pa svinje?user posted image ,čisto nore ste no, a si ne bi rajši ene mačke kuple?user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
20.8.2009 22:33:45   
ronja
Pogledam na vsaki strani mal, pa mi je vedno manj jasno: o kakih kozah, pa kravah ve to?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
20.8.2009 22:34:56   
sonček33
Ronja, nima veze, povej kako ste...kako punčki, kakpna fotka? kej šivaš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
20.8.2009 22:36:58   
Anonimen
matr kajga kmeta sem si ustvarlauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
20.8.2009 22:43:33   
ronja
krtexxx ja res je...mlade mamice...

kaj je res? Madona, nimam več pojma, kaj se pogovarjate tu gor!user posted image

naši dve punci sta pa danes dobili nove čeveljčke za na poroko (v soboto se poroči svak) in je babi rekla, da morata bit lepi (oblekci jima jaz šivam, čeveljčke je pa ona prispevala). in to obe, čeprav Lejla še ne hodi in jih res ne rabi - ampak mi je tako čisto ok, da se vseeno tudi nanjo spomnijouser posted image . Tudi sicer je zdaj ok kar se tašče in Lejle in Ronje tiče - mimi, kaj naj rečem, še 1x hvala (sej sem se ti ziher že 10x zahvalilauser posted image , ampak od viška ne boli glava), ker tvoj nasvet je pa res pomagal!

Zdaj grem pa poročno torto pečt - 4 nadstropja! Potem pa oblekci sešit.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
20.8.2009 22:50:05   
ronja
Ma, punčki sta zlati:
Ronja zna zdaj že svašta povedat, na morju je odkrila trizlogovne besede in zdaj sem ves čas mamica, pa babica, pa tudi očica je že bil, hehe. Lubija kliče sicer oći (ja, z mekanim ć), ampak včasih pa kar po vzdevkuuser posted image -kar mi je prav hecnouser posted image .
Lejla se že postavlja na vse štiri  in se potem maje naprej in nazaj - hoče se plazit, pa še ne ve točno, kako bi se tega lotilauser posted image (ni glih nek brzinar kar se te motorike tiče, ampak tole zdaj je šlo pa kar hitro), sedi tudi že lepo, je rada, čeprav ne poje veliko, najrajši ima sadje, ji je pa tudi polenta danes šla v slastuser posted image , pa riž ima tudi rada. Dobila je že 3 zobke, obe spodnji enkici iz zgornjo trojko - svaštauser posted image . E#nega bo pa verjetno dobila jutri, ga čutim na dlesni. Očarala je babico, da ima zdaj tudi njo radauser posted image .

Šivam pa eno oblekco za Ronjo, tako, da lahko daš rokave gor ali pa dol, če je vroče, pa eno oblekco za Lejlo, pa rutko za na glavico za Lejlo, pa trak za Ronjo, pa hlačke za Lejlo, pa hotela sem še zase eno obleko, pa mi ne bo zneslo, ker je premalo blaga, sem ugotovilauser posted image . No, bom šla pa v svoji maturantski, j* ga, bom pač v mali črni oblekciuser posted image (upam, da mi nevesta ne bo zamerila, ker baje bo ona tudi v črnem)...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
20.8.2009 22:51:59   
ronja
Fotke, joj, kdaj se bo meni to dalo zrihtatuser posted image . Mam jasno kup fotk, tudi podvodnih, hehe, še iz dopusta - samo je treba mal prebrat (mi se kopamo na divji - nudo plaži...), ker niso vse za v javnostuser posted image (sicer če dam pa fotke v kopalkah gor, bosta pa Ula pa khurde rekli, da pozornost iščem, heheuser posted image - mal moram zezat - me čaka še cela noč dela, pa se moram sestavit, hehe).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
20.8.2009 23:13:43   
Zvezdica
O kmetovalke :) Jast na FB ne kmetujem, ker sem prelena. Pridem pa k vam po paradajz.

Nč ne bom komentirala, ker ne utegnem. Sem bla prav žalostna te dni. Sonček, si vidla kaj se je zgodilo naši RUBIN?

Da vas obvestim, da je M prišla, sem malo bolj zadovoljna. Zdaj pa jamram, ker me vse boli.

Niia, sorica, danes mi je čist ušlo iz glave, ker sem morala Liama odpeljat k frizerju, pa sem se šele ob petih spomnla user posted image . Lahko jutri? Dopoldne?

Kaj čem pisat, sem čist zdelana, gledala atletiko, še vedno ne štekam tega aviona bolta... Pa tko, dopust se bliža...pa sem mal utrgana.

Grem ležat. Kmetovalke, poskrbte za živino, ti ulla, pa paz na koze.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
20.8.2009 23:43:49   
Zvezdica
Aja, pa Ulla, plohca, pa barba, sem vam dala prošnjo za prjatlstvouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.8.2009 6:59:20   
Zvezdica
Jutro, sem vam hotla eno lepo kavico nardit, pa prlepit slikco, pa sem čist pozabla kako gre, ker mam drug rač, moj ma mac neki nagaja user posted image čak bom probalauser posted image ni šlo :(. če se kateri da naj napiše postopek za mozzilouser posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/3969352.htm]user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 21.8.2009 7:01:31 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.8.2009 7:03:42   
Ploha
FB: ok zdej je en kup novih prošenj za prjaelstvo na FB, kera je še bla, dobr za zvezdico in khurde vem,..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.8.2009 7:33:48   
krtekxx
FB, kmetovanje: to pa zvečer res garate. Mislm, jest sem že 2 leti na FB, pa sem šele tlele ugotovila, da so gor ene igrce. Sam ne bom kmetovala, ker mam tega dost že iz otroških let.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......