metuljcek321
|
rovarka - da boste zibali - ta je bila svetovna, ej. lol - si tudi mene speljala na led rokavčki - nismo jih še prakticirali, ostajamo zvesi baby floatu (rokavčke pa tud že imamo - dobili kot nagrado za pridno polnjenje Anjinega Toli računa ) nanka, kam pa gre Tjaša? Naš sosed z morja (no, njihov sin) si je raje premislil, glede na razmere z novo gripo (šel naj bi na Ios, ful jih je skenslalo). 3jemi, tole z glavobolom se je pritaknilo tudi mene - nekje okoli menstruacije me zagrabi. Zadnjič na morju me je taka migrena, da se mi je mešalo. Thank God sem imela tablete sabo, vlegla sem se na armiča in odspala kitico - potem pa je bilo kot bi odsekal. Sicer pa: izjemno nadležna reč. Prej me ni nikoli (ampak res NIKOLI) bolela glava, zdaj pa kar takole ... EMŠO, EMŠO ... kaj čmo. Tims, za čez vikend ti posodim sexy Matthew-ja, jaz bom res kar možeku ostala zvesta - tako kot predlaga 3jemi. zimska, saj bo, boš videla - meni je zdaj krasno, super fajn, Anja je bila včeraj z dedkom, danes pa pri tašči, pridna, igrajoča, smejoča, ješča - ma, ni da ni. Me skor ni imela časa pogrešat Potem pa, ko sva se spet videli, je blo pa ludilo - res neopisljivi trenutki veselja, sreče, ljubezni, nežnosti, crkljanja, stiskanja, itd. itn. - že skoraj too good to be true. spanje: 11.00-12.30, 15.00-16.30 ter 20.00-7.00 -- vse cca. Absolutno še vedno potrebuje 2 spanca čez dan, še posebej zdaj, ko tako aktivno preživlja dneve ob hoji sem ter tja, pa levo, desno, gor, dol, ... kar dol pade. Zdaj je že nekaj večerov zaporedoma popolna koma zaporedoma ob 19.30, ker preprosto ne zdrži več pokonci. Sosedov fantek še žurira, skače naokoli, izvaja norčije, naša princesa pa spi Hja, da bo lepa za fante, ne? He, he.