|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
21.8.2009 8:43:55   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Sem že povedala da bomo zibali počasi?user posted image

Jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Čestitke. Kako se počutiš?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.8.2009 9:03:34   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Dobro jutro še od meneuser posted image

Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih  samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugjeuser posted image No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit..

Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zimeuser posted image Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja.

zibali?? čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

evo, pa imam že polepšan dan ... julijke ste pa res pridne user posted image

user posted image user posted image kdo je rekel da bom jaz? Naša mačka bo vsak čas kotilauser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.8.2009 9:10:20   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Čer!

A ste videle naš vrtec na POP TV-ju ob 19.00 pri poročilih? No, tam bo naša princeska ... lepuuuuu ... na dnevu odprtih vrat danes se ji je kar trgalo, tko je bila nad vsem navdušena. Kar poletela je proti mizi, kjer so bile igrače in jih zavzela kot mati kraljicauser posted image  user posted image  Potem ji je v oko padel en fantek, ki je tudi s starši prišel na ogled - to je bilo vriskanja, smeha in veselja - komaj sem jo mal pomirila.

Ma, ene par solzic sem tud potočila ... tko je vse kjut, da je kar hudo ... in povsod napisi z imeni otrok - na ležalnikih, na poličkah, omaricah, ... poleg pa slikica - Anja ima konjička, ki ji je izredno všeč.

Sicer je pa - kot sem že napisala - v skupini muckov. Ma, a je lohk še bolj cukrasto?user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  sva gledala... res lepo... moj je prec tulil, da bi lahko še kje kaj takega postavil, ker zgleda ni težko... upam, da se bo še kateri župan zgledoval po vašem "Brežiškem" županu... user posted image ...

... no, vidiš Anji je že všeč user posted image ... pa še fanta si je že našla user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.8.2009 9:13:57   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ojojojojjjj kolk ga seka vročina..danes je bilo 33,5 stopinj...cel dan ne gremo ven, mala je sitna pa ne vem a od zobkov, a od vročine a od ceplenja al od česa...končno je kakala...še sreča da je spala od 18h do 19 da sva lahko šle potem ven na sprehod....sva šle gledat konjičke na bonifiko, kjer mamo za vikend tekmovanje v preskakovanju ovir...mala je navdušena!!!! jutri sva cel dan sami, za vikend je pa HB fraj....upam da se vsej mal ohladi ker temperature so vulkanske

naša babi je šla včeraj popoldne rit namočit na Debeli rtič... me je klicala, ko je prilezla iz morja... nobene razlike... user posted image ... verjetno se je ornk ohladila šele, ko je prišla domov... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.8.2009 9:20:48   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Vročina je bila včeraj peklenska, midva sva imeal klimo do 21 30 prižgano, prej se ni nič zrak shladil.

midva jo imava pa kar skoz prižgano, tudi ponoči... razen dopoldan...
... naš blok ima še prvo oblekico (40 let staro) in se stanovanje takoj segreje... ampak, menda bo kmalu bolje... v ponedeljek začnejo odre postavljat, da bomo do zime imeli fasado user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.8.2009 9:23:48   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Počasi se moram lotit papirjev, da bo drugi teden bolj na izi, ker ni dveh šefic.

user posted image user posted image ... super, potem ne bom samo jaz home alone v službi... user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.8.2009 9:26:19   
rovar_ka
eno vprašanje glede kopanja - a katera že prakticira rokavčke? Ali samo obročke? Kako se obnesejo rokavčki pri takih malih? Poznam enega 15 mesečnika, ki ima rokavčke, ne vem pa, če bi naša miška že znala s tem?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.8.2009 9:28:20   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
zdajle si bom privoščila s'nedvič in splošno izobrazbo... bom malo Story prečekirala... user posted image

user posted image

ej 3jeMi, tebe pa zadnje čase nekam velik glava boli ... je stres prehud? user posted image

user posted image user posted image user posted image ... ne... samo pa ugotavljam, da me redno glava boli v času menstre... user posted image ... prejšnji mesec me je tri dni pred, zdaj pa tri dni po... res pa, da sem zelo "vremensko pogojen človek" in bo jutri, s spremembo vremena, bolje... bom kar cvetela user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.8.2009 9:29:26   
3jeMi

Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih  samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugjeuser posted image No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit..

Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zimeuser posted image Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja.

user posted image user posted image kdo je rekel da bom jaz? Naša mačka bo vsak čas kotilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 9:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.8.2009 9:30:52   
3jeMi

eno vprašanje glede kopanja - a katera že prakticira rokavčke? Ali samo obročke? Kako se obnesejo rokavčki pri takih malih? Poznam enega 15 mesečnika, ki ima rokavčke, ne vem pa, če bi naša miška že znala s tem?

to tudi mene zanima... ker je našemu tudi že oni fredov obroč malo doveč user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 21.8.2009 9:31:28 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.8.2009 9:35:01   
3jeMi
upam, da se si prav zapomnila...

neboglasnica... uživajte v Ptujskih termah... user posted image

rovarka... veselo čofajte v Moravcih... user posted image

ga. metuljcek... uživajte na morju in upam, da v vodi naletiš na svojega moža... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.8.2009 9:52:58   
tims

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.8.2009 9:58:07   
Majuska
rovarka nas namenoma zavaja ... user posted image  user posted image  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:28:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:31:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:34:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 10:38:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.8.2009 10:48:31   
nanka
Zimska naša ima naslednji urnik:

zvečer gre spat me 19 in 19.30, spi nemirno ( vstaneva vsaj 4x), zbudi se med 6 in 7.

prva runda spanja med 9-10, spi 1,5 ure
druga runda 13.30 spi do 15 1,5 ure.

Meni se ne zdijo preveliki za 2x spanje na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.8.2009 10:59:30   
3jeMi
naš gre spat med 10. in 11. uro in vleče tudi do 2-2,5 ure... popoldan pa ponavadi ne gre, kakor mu zapaše... če se vračamo od kje, ponavadi malo zakinka v avtu in si vzame kake pol urce...
zvečer gre pa spat med 19.30 - 20h in vstane... user posted image user posted image user posted image ... absolutno prezgodaj user posted image ... med 6. in 7. uro...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 11:04:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.8.2009 11:13:48   
tims
Zimska, naša spi nočno spanje po devet- deset ur, pa potem včasih tudi po 3x še čez dan. Ravno včeraj je zaspala ta tretjo rundo ob šestih in spala dobro uro. Če ne bi hotla spat, jo pač ne bi dala, tko je pa utrujena in ne vidim razloga, zakaj bo jo držala pokoncuser posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.8.2009 11:27:02   
Majuska

Aleksander čez dan spi dopoldne med sprehodom (okoli 10h) in popoldne nekje med 13-15h.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 11:35:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.8.2009 11:39:57   
Netta
Preden šibnem ven - še eno vprašanje: KAKO SPIJO VAŠI MALČKI?

ponoči: 21-7h
čez dan: 11-13.30 ali 14h

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?