|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
20.8.2009 22:01:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

jep, baje se BO ohladilo

in to glih v soboto, k smo vabljeni na piknik user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.8.2009 22:04:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Rovar_ka: kak si mi?

bašem se s sendviči in paradižnikovo solatouser posted image In hvala na vprašanju, sem že zadnjič videla, da si pogrešala mene in še ene drugeuser posted image Pa skoz vas berem zvečer, tudi čez dan, ko pa neham brat pa je že prepozno in že vse spiteuser posted image

Kak ste ve, julije moje?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
20.8.2009 22:04:50   
metuljcek321
gr, fino za Ptuj - zihr se boste mel kulsko. Pa da punci še mal uživata pred koncem počitnic. Povej, a se kaj veselita šole sicer? Najbrž mal pa že pogrešata sošolce, ne? Meni se je vedno zdelo fino, k smo prišli nazaj, da smo si vse povedali, kar se je dogajalo med počitnicami, čez kakšen teden bi šla pa spet mal na offuser posted image  user posted image

Mi čez vikend šibamo na morje - upam, da v vodi naletim na kaj takšnega:

user posted image

how to become a millionaire in 5 steps - nasvete deli prelestna Heidi Klum ... evo, preberite, morda pa kateri rata (potem se priporočam za kakšen procent): KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1428
20.8.2009 22:05:52   
neboglasnica

Mi: od 07.00 do 15.00.

Tudi zdaj, do 1. 9., misliš?

Aha, berem, da je nova metla - boš poročala. Oseba, ki je bila že prej na šoli, pa je prišla na ta položaj ali outsider?

Ej, ure, minute, sekunde pišemo tudi mi zaradi doprinosa ...

Ja, tak režim smo imeli pri prejšnji ravnateljici. Nova ravnateljica je outsider-ka.. Upam, da se bo vklopila v naš špil.

Neposredna povezava do sporočila: 1429
20.8.2009 22:07:30   
rovar_ka
metuljčica, vam prav zavidam, da greste spet na morje. user posted image To more bit super, da imaste nekaj svojega "doli". Nisem se nikoli zavzela, koliko časa pa se vozite tja?

Neposredna povezava do sporočila: 1430
20.8.2009 22:08:55   
neboglasnica
user posted image : veliko sreče pri "morskem naletu". Pobaraj ga še za kakega prijatelja, zame se razume, user posted image user posted image . Ana še ne ve, če bi šla v vrtec, Sara pa definitivno noče v šolo.

Rovar_ka:
vidim, da nas vestno bereš. Pridna. Potem pa drugič raje napiši kak si, stare debate pa kar pusti.

Majuska:
vam vsaj vroče ne bo na pikniku.

kinomanija me je zagrabila, bi šla gledat še kak babji film.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 20.8.2009 22:09:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1431
20.8.2009 22:09:19   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

jep, baje se BO ohladilo

v soboto je pri nas (mb) napovedan dež in 27 stopinj, v nedeljo pa sonce in 17user posted image Svašta! No, upam, da bo pri vas v soboto sončekuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
20.8.2009 22:09:44   
metuljcek321

jep, baje se BO ohladilo

čekiraj www.24ur.com - meni zdaj ne odpre, pa je narisano za vreme ... al pa www.accuweather.com - tam vidiš za 15 dni.

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
20.8.2009 22:10:14   
neboglasnica
Nič, grem pogledat, če so še vse vzmetnice v jogiju.

Nočka,

user posted image (again)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
20.8.2009 22:10:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

jep, baje se BO ohladilo

v soboto je pri nas (mb) napovedan dež in 27 stopinj, v nedeljo pa sonce in 17user posted image Svašta! No, upam, da bo pri vas v soboto sončekuser posted image

bomo videli ... gremo namreč v Grosuplje.

nočko dekleta user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
20.8.2009 22:12:18   
rovar_ka

The proposal si že gledala? Baje je najboljši film Sandre Bullock. Jaz še ga sicer nisem ampak komaj čakam, da pride na net.

Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.8.2009 22:15:59   
metuljcek321
rovarka, hello, bejbi. Kako Tia? Ja, fino je, k greš lahko dol, kadar se ti zahoče. Vozimo se 1hr 30 min, če vozim jaz, pa mal dljeuser posted image

neboglasnica, držim pesti, da bo ravnateljica OK.

filmi: jaz sem jih tud dobila kar nekaj od sestrične - a Ghosts of Girlfriends Past je katera gledala? Any good? Glede na to, da igra dotični Matthew McConaughey (tudi s sinčkom julijčkom, remember, pa njegova punca je zdaj v drugo noseča), je sigurno fajn.

Matthew vas pozdravlja:
user posted image

Btw: Bi ga imela katera za učitelja surfanja?

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.8.2009 22:19:03   
metuljcek321

The proposal si že gledala? Baje je najboljši film Sandre Bullock. Jaz še ga sicer nisem ampak komaj čakam, da pride na net.

Sestrična ga že ima, pa mi ga je pozabila zdaj prinest, ko je bla na mini počitnicah - sem brala, da je silno zabaven, ja. In dejansko sta celo Ryan Reynolds (sicer poročen s Scarlet Johansson) in Sandra Bullock gola v nekem prizoru, kar so ful oglaševaliuser posted image  Na imdb je dobil oceno 7.2, kar je ornk visoko: KLIKNI

Sandra mi je sicer fajn, je pa že nekaj časa ni blo videt ... se strinjam - film si bom z veseljem ogledala very soon.

(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.8.2009 22:20:19   
metuljcek321
Upsi, ura je cajt, da grem preverit, če imam še kaj svojega sexy šarma po vseh teh letih zakona - he, he.

Jagode vabijo ...

Mejte se max

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1439
   [Brisano sporočilo]
20.8.2009 22:21:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1440
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 0:33:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 6:49:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
21.8.2009 7:38:43   
tims
Dobro jutro,

jeeeee, dons je pa petekuser posted image user posted image user posted image . Še sedem ur in gasa domov.

Včeri sem SPET zaspala z Nino, pa se si prov fajn zamislila, kako bom tamalo uspavala, pol si bom pa skuhala slivove cmoke, se ruknla pred tv in gledala Denzla. Ja, čist ziher. Res ne morem verjet, kako me takoj, ko Nina zaspi zmanjka. No, sem pa zjutraj vsaj naspana, kar je pa tud neki.

user posted image

Btw: Bi ga imela katera za učitelja surfanja?

Za učenje surfanja, potapljana, plavanja, ..... mi je čist vseen. Bi se pa verjetno utopila, ker bi mi vse telesne funkcije odpovedale, če bi bil zravenuser posted image

Neboglasnica, naš Tim je pa ta teden tud hladen ko špricer kar se šole tičeuser posted image . Fajn da ste uživali v kinuuser posted image  Mi smo se tud narežal, ko smo šli gledat. Meki bo pa drugič padu, a ne? Gremo lahko tja septembra po 300tki. Komi čakam na bowling. Upam, da bom uno kuglo sploh še lahko držalauser posted image

Populis, to pa je hudič, če si zraven vode, pa ne moreš notr skočit. To sem jaz mela lansko leto. Smo bili 14 dni na morju, pa vsak dan sem se zmočila samo do kolenuser posted image . Se mi je kr trgal. Še dober, da ni bilo tako svinsko vroče in sem laži prenašala vse skupaj.

Metuljčica, jaz sem tud vidla vaš novi vrtec. Pa je res lep. Joj, jaz komi čakam 1.9., da vidim, kako se bo naša obnesla med vrstniki. Pa uživajte na morju.

Majuska, upam da vam bo vreme naklonjeno.

Almera, vidim, da imate vrtnarja domauser posted image . Pa še poskrbi, da ti ni dolgčasuser posted image .

Sasi, da vam bo s svetlobno hitrostjo minil ta čas brez očijauser posted image .

Zdej grem pa na kavo. Sem tok velik spala, pa še kr zehamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.8.2009 7:50:06   
nanka
dobro jutro,

jaaaaaaa pa je petek, še malo pa gremo domov, komaj čakam.

Nas čaka pa drugi teden bolj prazna hiša, nimam pojma kako bo to izgledalo. Midva v službi, Zoja v vrtcu, Tjaša v Grčiji na maturancu, Matic na oratoriju dopoldne, popoldne na nogometu, Natka pa pri babici. Mater se ni zgiodilo že ne vem koliko časa, da bi bilo stanovanje dopoldne prazno in to pri 6 ljudeh, noro.

Počasi se moram lotit papirjev, da bo drugi teden bolj na izi, ker ni dveh šefic.

Neboglasnica, lepo se imejte, v mislih se kopam z vami.

Metuljček uživajte na morju.

Ja bowling ali pa večerna pijačka, sem takoj za. Saj če se dobimo z otroci se niti videle nebi, ker bi vsaka letala za svojim, vsaj naša je taka, da niti sekundo ni na miru, vedno jo lovim po kakšnih nevarnih odsekih, ali hodi po stopnicah ali pa na cesti stoji.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
21.8.2009 7:51:40   
Majuska
'morning ladies,

smo le dočakale petek, a ne? Jaz sem spet bolj malo spala, smo imeli serenade ponoči ... ampak se tolažim, da bom za vikend malce noter prenašala. Če mi bosta fanta pustila, seveda user posted image

pejmo papat

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
21.8.2009 7:53:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;super da je Aleksander bolje, mora bit zoprno biti v službi, ko ti po glavi non stop letijo vprašanja kako je z otrokom.

ja, drži ... na koncu se vprašaš, ali ne bi bilo bolje, da bi bila z njim. Zdajle v službi še nimam tako veliko dela in mi jasno vse sorte hodi po glavi, kaj se dogaja z mojim malčkom.

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
21.8.2009 8:25:26   
rovar_ka
Dobro jutro še od meneuser posted image

Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih  samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugjeuser posted image No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit..

Sem že povedala da bomo zibali počasi?user posted image

Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zimeuser posted image Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
21.8.2009 8:33:42   
3jeMi
dobro jutrooooooooo, dame!

peteeeeekkkkk... kaj naj rečem, Lovro odlično, očka na pol odlično (včeraj se je nadaljevala nedeljska saga, očitno bomo zamenjali poročno pričo), mami pa v k****... žalostna, ker njenemu user posted image  njegova lastna žlahta serje po glavi, po vrhu vsega pa jo je ob 2h tako začela bolet glava, da je sede spala user posted image ... ampak HB za njenega očeta (user posted image ), ki jo je zjutraj peljal na kavo in limonado, in je zdaj glava pridna...

danes bom pa komentirala kasneje (itak mi kofi tajm odpade, so vsi nekje po hribih ali na morju)... zdajle si bom privoščila s'nedvič in splošno izobrazbo... bom malo Story prečekirala... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
21.8.2009 8:34:28   
Majuska

Dobro jutro še od meneuser posted image

Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih  samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugjeuser posted image No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit..

Sem že povedala da bomo zibali počasi?user posted image

Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zimeuser posted image Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja.

zibali?? čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

evo, pa imam že polepšan dan ... julijke ste pa res pridne user posted image

08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
21.8.2009 8:36:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
zdajle si bom privoščila s'nedvič in splošno izobrazbo... bom malo Story prečekirala... user posted image

user posted image

ej 3jeMi, tebe pa zadnje čase nekam velik glava boli ... je stres prehud? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?