glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zdaj študiram padavinske karte za jutri - gremo namreč na en piknik, pa ne bi ravno palerine s seboj vlačila almera in kaj si doštudirala? Mi imamo namreč jutri piknik za Ninin RD, ob Kolpi, samo tudi , če malo dežuje me ne bo motilo, mi kar paše, bomo že streho uredili. Ja pa fajn slikce. - almera, zimska, metuljcek sasi, dobra si, kar za pol leta sama z dvojčkoma , moj je tudi dobil povabilo ravno za ta termin za Kosovo, pa smo se odločili (on sicer pravi, da sem jaz rekla NE), da bi bilo kar malo prehudo ravno to rundo, mogoče kasneje, no ja, če bi imela starše zraven pa še koga, bi še šlo. Dobro, da greš lahko k staršem drugače si sploh ne predstavljam. romana24, luštne slikce, kolk je Klara luštna Naš Tian je malo šmrkljast, danes ponoči sploh ne vem, če sem kaj spala, ker se je stalno nekaj oglašal, pa stalno se je potil, sem mu 2x body zamenjala, potem sem pa obupala in ga pustila samo v plenički. Ne vem, ali imamo res tako vroče, ali ga kaj matra. Saj drugače pa že skoraj celo poletje spi samo v bodiju in NIČ pokrit.
|