|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:46:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:46:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1527
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:49:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
21.8.2009 21:49:52   
nanka
Joj naša je do zdaj samo enkrat samkrat prespala noč, drugače pa vstanem vsaj 3x za njo, dragi pa vsaj 2x za Zojo. Sem že tako neprespana da posteljo že sanjam.

Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 21:51:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.8.2009 21:54:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Zdaj študiram padavinske karte za jutri - gremo namreč na en piknik, pa ne bi ravno palerine s seboj vlačila

almera in kaj si doštudirala? Mi imamo namreč jutri piknik za Ninin RD, ob Kolpi, samo tudi , če malo dežuje me ne bo motilo, mi kar paše, bomo že streho uredili.

Ja pa fajn slikce.user posted image user posted image - almera, zimska, metuljcek

sasi, dobra si,user posted image kar za pol leta sama z dvojčkomauser posted image , moj je tudi dobil povabilo ravno za ta termin za Kosovo, pa smo se odločili (on sicer pravi, da sem jaz rekla NE), da bi bilo kar malo prehudo ravno to rundo, mogoče kasneje, no ja, če bi imela starše zraven pa še koga, bi še šlo. Dobro, da greš lahko k staršem drugače si sploh ne predstavljam.

romana24, luštne slikce, kolk je Klara luštnauser posted image

Naš Tian je malo šmrkljast, danes ponoči sploh ne vem, če sem kaj spala, ker se je stalno nekaj oglašal, pa stalno se je potil, sem mu 2x body zamenjala, potem sem pa obupala in ga pustila samo v plenički. Ne vem, ali imamo res tako vroče, ali ga kaj matra. Saj drugače pa že skoraj celo poletje spi samo v bodiju in NIČ pokrit.

Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.8.2009 21:54:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Joj naša je do zdaj samo enkrat samkrat prespala noč, drugače pa vstanem vsaj 3x za njo, dragi pa vsaj 2x za Zojo. Sem že tako neprespana da posteljo že sanjam.

Jap, jaz menda tudi že več kot 10 let nisem prespala noči. Saj sem tudi sama precej kriva, ker reagiram na vsak šum. Mi je dragi zadnjič zaprl vrata spalnice, sem tako vpila, da naj takoj odpre, sem kar klastrofobičen napad dobila, ker ne bi mogla slišat punci. Sem nora?? Se spomnim vikenda, ko sem šla na nek seminar, Sara je imela dve leti. Imela sem trden namen prespat obe noči v enem kosu. Ampak: Prvo noč nisem spala, ker me je skrbelo, saj veste dojenje, prvič brez otroka... Drugo noč smo ga pa tako žurali, da spet nisem spala.

we are sorry....

Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.8.2009 21:55:55   
metuljcek321

Pazi to, turistična agencija je rekla, da bodo imeli naši otroci s seboj zdravstveno osebje, z njimi gre pa 8 učenk zdravstvene šole in en profesor te iste šole in to iz Celjauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Potem pa po TV poslušamo, kolk zdravstvenega osebja gre zraven, da ni NOBENE panike whatsoever, ... hm, hm ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.8.2009 21:55:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Naš Tian je malo šmrkljast, danes ponoči sploh ne vem, če sem kaj spala, ker se je stalno nekaj oglašal, pa stalno se je potil, sem mu 2x body zamenjala, potem sem pa obupala in ga pustila samo v plenički. Ne vem, ali imamo res tako vroče, ali ga kaj matra. Saj drugače pa že skoraj celo poletje spi samo v bodiju in NIČ pokrit.

Tudi Staš ima zabasan nos, Ana pa kašlja kot stari čiko. Če ju pokrijem, se v dveh sekundah zbudita.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
21.8.2009 21:57:08   
neboglasnica
Pazi, Metuljčica, sem ravno razmišljala, če si šla na morje, če sem kje spregledala, ali se z možem crkljaš, kliknem osveži in tvoj post. Pa lepa cifra bo vsak čas: 3030.

Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.8.2009 21:57:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pazi, Metuljčica, sem ravno razmišljala, če si šla na morje, če sem kje spregledala, ali se z možem crkljaš, kliknem osveži in tvoj post. Pa lepa cifra bo vsak čas: 3030.

No, jaz pa 4466. Ko bi bilo vsaj na TRR-ju tako stanje, oh.

Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.8.2009 21:58:20   
nanka
Naša tudi ni nič pokrita, ampak to že od samega začetka, če jo pokrijem se takoj razbrca, itak pa tako nemirno spi, skače kot bolha iz kota v kot.

Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.8.2009 21:59:54   
neboglasnica

Naša tudi ni nič pokrita, ampak to že od samega začetka, če jo pokrijem se takoj razbrca, itak pa tako nemirno spi, skače kot bolha iz kota v kot.

Hi hi, samo da ni uš. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 22:00:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.8.2009 22:01:55   
neboglasnica
Da vidim, če bo prilepilo:

Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.8.2009 22:02:45   
neboglasnica
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.8.2009 22:04:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz ga pa dajem spat v čist tanki dolgi pižamci, ki mu je še kar prevelika, tako da je bolj na luftig. Ima pa na stežaj odprto okno, pa roleto dol, ampak tako da so na polovici špranje vidne (ni čist na tesno spuščena roleta). Takoj zvečer mu je mogoče malo vroče, za ponoči je pa super. Pred poletjem in jeseni bo pa itak spet v vreči spal

Neboglasnica - jaz sem pa kar hitro selektivni sluh dobila ponoči; sem celo ene parktrat prespala jok, tako da se je dragi pred mano zbudil

Ti tudi treniraš za vic leta? user posted image user posted image Moj se ne zbudi, pa če ga brcam s postelje na tla. Moram biti res vztrajna.

Neposredna povezava do sporočila: 1542
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 22:04:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.8.2009 22:05:31   
metuljcek321
neboglasnica, vidim, da ste uživali. Kaj je pa možek počel? Nisem ga zasledila med vragolijamiuser posted image

Klara, pikica mala, kolk si luštna. Pa kakšni laski, ej - vau!

populis, tebe pa rdečka kar pošteno matra zadnje čase, a ne? Naj bo hitro mimo, potem ti pa želim, da je zelo dolgo ni, a prav? Kako malečka?

rebeca, 8., podpeško jezero. Si mal hitro prebrala poste, I guess? Ma, važn je, da si uspešno spakirala za oddih. To bo fino, boš vidla.

neboglasnica, thanks za opozorilo glede številke posta - res bo superca. Se bom kar pri tem ustavla, da je ne pokvarimuser posted image  In ojej, ojej glede (ne)spanja ... lol, kje si dobila obrazec? Po kolk evrov se ga dobi v papirnici?user posted image

Almera, jaz sem bila nad filmom Gejša ful razočarana - pustil me je popolnoma hladno - knjiga (on the other hand) mi je bla pa super & sem se prav veselila, da vidim film.

Opa, na TV3 je pa Robinson Crusoe - grem se stiskat k lubiju, pa mal gledat - looks good.

Mejte se čez vikend, mi gremo v tujino (he, he, dobr se sliš, ne?)!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 22:06:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.8.2009 22:07:33   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, vidim, da ste uživali. Kaj je pa možek počel? Nisem ga zasledila med vragolijamiuser posted image

Mož se je ubadal z otroki, se jaz kar francozinjo naredim.

Uživajte v tujini....

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
21.8.2009 22:08:57   
neboglasnica
Nič, še mail box prečekiram, potem pa tuš in ležat, da hrbtenico poravnam. Jutri gremo v Ikeo, mogoče še kam naokrog, popoldne en RD. Ni kaj, pestro bo.

Nočka in hvala za čvek!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.8.2009 22:11:50   
nanka
Evo ravno sem pogasila prvi nočni alarm, je jokala tako neutolažljivo, pa kar trzala je zraven sem se že pošteno ustrašila, potem je pa nehala kot bi odrezal.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 22:13:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
   [Brisano sporočilo]
21.8.2009 22:13:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?