Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 8:43:55
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Sem že povedala da bomo zibali počasi? Jeeeeee . Čestitke. Kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:03:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Dobro jutro še od mene Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugje No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit.. Sem že povedala da bomo zibali počasi? Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zime Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja. zibali?? čestitke!!! evo, pa imam že polepšan dan ... julijke ste pa res pridne kdo je rekel da bom jaz? Naša mačka bo vsak čas kotila
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:10:20
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Čer! A ste videle naš vrtec na POP TV-ju ob 19.00 pri poročilih? No, tam bo naša princeska ... lepuuuuu ... na dnevu odprtih vrat danes se ji je kar trgalo, tko je bila nad vsem navdušena. Kar poletela je proti mizi, kjer so bile igrače in jih zavzela kot mati kraljica Potem ji je v oko padel en fantek, ki je tudi s starši prišel na ogled - to je bilo vriskanja, smeha in veselja - komaj sem jo mal pomirila. Ma, ene par solzic sem tud potočila ... tko je vse kjut, da je kar hudo ... in povsod napisi z imeni otrok - na ležalnikih, na poličkah, omaricah, ... poleg pa slikica - Anja ima konjička, ki ji je izredno všeč. Sicer je pa - kot sem že napisala - v skupini muckov. Ma, a je lohk še bolj cukrasto? sva gledala... res lepo... moj je prec tulil, da bi lahko še kje kaj takega postavil, ker zgleda ni težko... upam, da se bo še kateri župan zgledoval po vašem "Brežiškem" županu... ... ... no, vidiš Anji je že všeč ... pa še fanta si je že našla
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:13:57
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška ojojojojjjj kolk ga seka vročina..danes je bilo 33,5 stopinj...cel dan ne gremo ven, mala je sitna pa ne vem a od zobkov, a od vročine a od ceplenja al od česa...končno je kakala...še sreča da je spala od 18h do 19 da sva lahko šle potem ven na sprehod....sva šle gledat konjičke na bonifiko, kjer mamo za vikend tekmovanje v preskakovanju ovir...mala je navdušena!!!! jutri sva cel dan sami, za vikend je pa HB fraj....upam da se vsej mal ohladi ker temperature so vulkanske naša babi je šla včeraj popoldne rit namočit na Debeli rtič... me je klicala, ko je prilezla iz morja... nobene razlike... ... verjetno se je ornk ohladila šele, ko je prišla domov...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:20:48
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Vročina je bila včeraj peklenska, midva sva imeal klimo do 21 30 prižgano, prej se ni nič zrak shladil. midva jo imava pa kar skoz prižgano, tudi ponoči... razen dopoldan... ... naš blok ima še prvo oblekico (40 let staro) in se stanovanje takoj segreje... ampak, menda bo kmalu bolje... v ponedeljek začnejo odre postavljat, da bomo do zime imeli fasado
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:23:48
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Počasi se moram lotit papirjev, da bo drugi teden bolj na izi, ker ni dveh šefic. ... super, potem ne bom samo jaz home alone v službi...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:26:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
eno vprašanje glede kopanja - a katera že prakticira rokavčke? Ali samo obročke? Kako se obnesejo rokavčki pri takih malih? Poznam enega 15 mesečnika, ki ima rokavčke, ne vem pa, če bi naša miška že znala s tem?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:28:20
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi zdajle si bom privoščila s'nedvič in splošno izobrazbo... bom malo Story prečekirala... ej 3jeMi, tebe pa zadnje čase nekam velik glava boli ... je stres prehud? ... ne... samo pa ugotavljam, da me redno glava boli v času menstre... ... prejšnji mesec me je tri dni pred, zdaj pa tri dni po... res pa, da sem zelo "vremensko pogojen človek" in bo jutri, s spremembo vremena, bolje... bom kar cvetela
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:29:26
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Dobro jutro še od mene Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugje No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit.. Sem že povedala da bomo zibali počasi? Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zime Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja. zibali?? čestitke!!! evo, pa imam že polepšan dan ... julijke ste pa res pridne kdo je rekel da bom jaz? Naša mačka bo vsak čas kotila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 9:29:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:30:52
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka eno vprašanje glede kopanja - a katera že prakticira rokavčke? Ali samo obročke? Kako se obnesejo rokavčki pri takih malih? Poznam enega 15 mesečnika, ki ima rokavčke, ne vem pa, če bi naša miška že znala s tem? to tudi mene zanima... ker je našemu tudi že oni fredov obroč malo doveč
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 21.8.2009 9:31:28 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:35:01
|
|
|
|
3jeMi
|
upam, da se si prav zapomnila... neboglasnica... uživajte v Ptujskih termah... rovarka... veselo čofajte v Moravcih... ga. metuljcek... uživajte na morju in upam, da v vodi naletiš na svojega moža...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:52:58
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Dobro jutro še od mene Danes letiva z malecko v mesto po copatke, ker v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec. Pa imava opcijo, da se greva kopat z mojo mamo in sestro v Terme 3000, pa se kar ne morem odločit ali bi ali ne bi šli. Tia bi verjetno zelo uživala... Pa mami tudi, ker si je zdaj v dveh letih samo en teden na morju rit namakala in nikjer drugje No, bomo vidli.. Copatke pa še zmeraj lahko grem jutri kupit.. Sem že povedala da bomo zibali počasi? Zunaj pa imamo tako meglo, kot da bi bili sredi zime Sicer pa se napoved za čez vikend vedno bolj izboljšuje, tako da mogoče celo ne bo dežja. zibali?? čestitke!!! evo, pa imam že polepšan dan ... julijke ste pa res pridne kdo je rekel da bom jaz? Naša mačka bo vsak čas kotila
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 9:58:07
|
|
|
|
Majuska
|
rovarka nas namenoma zavaja ...
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 10:28:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 10:31:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 10:34:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 10:38:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 10:48:31
|
|
|
|
nanka
|
Zimska naša ima naslednji urnik: zvečer gre spat me 19 in 19.30, spi nemirno ( vstaneva vsaj 4x), zbudi se med 6 in 7. prva runda spanja med 9-10, spi 1,5 ure druga runda 13.30 spi do 15 1,5 ure. Meni se ne zdijo preveliki za 2x spanje na dan.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 10:59:30
|
|
|
|
3jeMi
|
naš gre spat med 10. in 11. uro in vleče tudi do 2-2,5 ure... popoldan pa ponavadi ne gre, kakor mu zapaše... če se vračamo od kje, ponavadi malo zakinka v avtu in si vzame kake pol urce... zvečer gre pa spat med 19.30 - 20h in vstane... ... absolutno prezgodaj ... med 6. in 7. uro...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 11:04:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 11:13:48
|
|
|
|
tims
|
Zimska, naša spi nočno spanje po devet- deset ur, pa potem včasih tudi po 3x še čez dan. Ravno včeraj je zaspala ta tretjo rundo ob šestih in spala dobro uro. Če ne bi hotla spat, jo pač ne bi dala, tko je pa utrujena in ne vidim razloga, zakaj bo jo držala pokonc .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 11:27:02
|
|
|
|
Majuska
|
Aleksander čez dan spi dopoldne med sprehodom (okoli 10h) in popoldne nekje med 13-15h.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2009 11:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 21.8.2009 11:39:57
|
|
|
|
Netta
|
Preden šibnem ven - še eno vprašanje: KAKO SPIJO VAŠI MALČKI? ponoči: 21-7h čez dan: 11-13.30 ali 14h
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?