ronja
|
Ma, punčki sta zlati: Ronja zna zdaj že svašta povedat, na morju je odkrila trizlogovne besede in zdaj sem ves čas mamica, pa babica, pa tudi očica je že bil, hehe. Lubija kliče sicer oći (ja, z mekanim ć), ampak včasih pa kar po vzdevku -kar mi je prav hecno . Lejla se že postavlja na vse štiri in se potem maje naprej in nazaj - hoče se plazit, pa še ne ve točno, kako bi se tega lotila (ni glih nek brzinar kar se te motorike tiče, ampak tole zdaj je šlo pa kar hitro), sedi tudi že lepo, je rada, čeprav ne poje veliko, najrajši ima sadje, ji je pa tudi polenta danes šla v slast , pa riž ima tudi rada. Dobila je že 3 zobke, obe spodnji enkici iz zgornjo trojko - svašta . E#nega bo pa verjetno dobila jutri, ga čutim na dlesni. Očarala je babico, da ima zdaj tudi njo rada . Šivam pa eno oblekco za Ronjo, tako, da lahko daš rokave gor ali pa dol, če je vroče, pa eno oblekco za Lejlo, pa rutko za na glavico za Lejlo, pa trak za Ronjo, pa hlačke za Lejlo, pa hotela sem še zase eno obleko, pa mi ne bo zneslo, ker je premalo blaga, sem ugotovila . No, bom šla pa v svoji maturantski, j* ga, bom pač v mali črni oblekci (upam, da mi nevesta ne bo zamerila, ker baje bo ona tudi v črnem)...
|