Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 12:06:39
|
|
|
|
ledenka
|
Živa in njen Žiga sta nazaj v P, Žiga ima zlatenico in mora pod lučko moje dete pa se od danes dalje obrača tudi s hrbta na trebuh s trebuha na hrbet se že 2 meseca
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 12:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! vidim da je že ajsi sporočila glede Živček in Žigata no pa še moje novičke iz pregleda,in sicer da sem že odprat za dober prst in je že vse zmehčan,glavca je tud že čist spodi tko da dohtarca upa da bo vsaj do konca tega tedna zdržala sam ne upa preveč,bejba je pa težka prbližen 2600 tko zdej morm pa šibat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 12:26:49
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka tvoj mali je pa pravi akrobat, Živček in Žiga, čimprej pridita domov. Sekica čakam čakam čakam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 12:29:34
|
|
|
|
sonček33
|
Kdaj potem srečanje? V tistem tednu od 15. dalje? Popoldne? Dopoldne? Kje? Jaz bi se izognila nakupovalnim centrm, če se da... pa nekje, kjer je dost parkinga .. ( a sem zahtevna), pa po možnosti, da je pridih narave ( ). MOrda pridem sama brez Lovra.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 14:12:51
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Murkica tudi jaz se te spomnim, samo si imela drugačno sličico in sicer roki, na katerima spi dojenček. Imam prav? Ja prav imaš. Slikco sem zamenjala nekje pred novoletnimi prazniki, pa je kar takšna ostala :)) Oktavija- upam, da si ok. Živček- mali je res pravi cukr :))) Držim pa pestke, da bosta čim prej doma Se*- kako smo? smo še 2 v 1? :) larilu- a pri vas te pa že tako daleč? No počivaj in poskusi še malo zdržati :))) Srečanje- Če bom še zmožna definitivno pridem, oziroma če ne bom šla prej rodit :))) Drugače pa samo povejte kdaj in kje in če bo moj buši še dovoljeval rada pridem, da vas spoznam :))) No drugače pa tudi vsem ostalim, ki vas nisem posebej omenila pozdravčke. Jaz sem se danes dobila na kavici z dvema sošolkama iz srednje šole in sem tako vesela, da vam ne morem povedat!!! Dogovarjale smo se pol leta in nam je končno uspelo najti skupni čas. Se mi zdi, da sem danes še enkrat stara 16 let :)))) Nič bodite pridne, jaz pa šibam počasi pripravljat kosilo. Cmoka!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 16:27:29
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica, no sej veliko več kot 16 jih pa itak nimaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 18:13:48
|
|
|
|
oktavija
|
Halo punce moje deklata!!! Najprej najlepša hvala za vse pikakpoke in pestke.... No takole na tihtro se vam oglašam... Od petka sem imela bolj močne bolećine v predelu mehurja in v nedeljo popoldan sem odšla na pregled v bolnico... kjer so me takoj sprejel zaradi visoke nosečnosti...sicer je bilo videti njihov odziv v smislu da si izmišljujem in če že želim bit tukaj bom pač ostala nekaj dni na opazovanju... Nakar se je zdaj po vseh preiskavah izkazalo, da imam očitno res vnetje mehurja, čakamo samo še mikrobiološke izvide, da mi lahko predpišejo pravi antibiotik, ki nebi škodoval mojemu bejbiju.... No toliko za zdaj... v petek imam kontrolo, pa bomo videli kako dalje... Zdaj sem že doma in uživam v zavetju doma.... Bebica je HB dobro in živahno tako, da bo v trbuščku počakala še 18 dni kolikor ji je preostalo... Toliko od mene za danes, vam pa želim lep dan še naprej!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 18:55:54
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Murkica, no sej veliko več kot 16 jih pa itak nimaš No malenkot več pa vseeno. Ampak fino se je bilo počutiti kot neobremenjena najstnica, ki lahko brezbrižno čveka s srednješolsko prijateljico in jo nihče ne priganja. Še kosilo sem si zrihtala tako, da sem vzela ven iz zamrzovalnika filane paprike in sem jih samo pogrela, ko sem prišla domov. Ma noro vam povem. Prav paše kdaj kakšen tak dan. :))) Oktaviija drži se!!!! Samo da je z bebico in s tabo vse v redu!!! Mehurčka pa bodo že pozdravili in bodo bolečine tudi izginile.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 19:01:54
|
|
|
|
NATAŠA35
|
oktavija samo da si ok in da je z bebico vse ok...drži se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 22:03:11
|
|
|
|
Argojuhica
|
argojuhica se javlja, jest pa to zamujam . Čestitam O špelči, hvala. Ma seveda, saj si tudi ti borkica . Več kot očitno, da sem tudi jaz ogromno zamudila. Kako pa s tabo? Ledenka, tudi tebe se spomnim. Kako si mi draga? Skupaj sva bili pred dobrim letom nosečki. Čestitam! Daj, da ne bom skakala po forumih, prilepi kako sličico zame. Erin in bejbo pogrešam, pa njuna sončka. No, počasi bom pa le prišla na tirnici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 19.8.2009 22:48:17
|
|
|
|
Erin
|
Evo mene, evo mene.. se zadnje čase zeloooooo poredko javljam na vseh temah, malo zaradi potepanja z malim malo ker se odvajam od RR-ja... jah čez slaba 2 tedna začnem delat, kar je sicer super, sem vesela da sem dobila službo, po drugi strani me pa stiska ker ne bom več toliko z malim... ah bo že... Še nekaj slikic od roj dneva..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 7:24:15
|
|
|
|
sonček85
|
Na hitro se vam malo javim Včeraj mi je živa pisala sms da sta z Žigo nazaj v P(sem videla da vam je že ledenka napisala)ker je zlatičen.Nisem mogla prej saj sem bila odsotna ves dan argojuhica:ja upam ,da bo naš tudi kasneje tko lepo jedel,čeprav se že tu pa tam pri kaki zmrduje ledenka:uu super za obračanje oktavija:samo da si doma in lepo počakaš teh 17 dni potem pa cartanje,ter da je z bebijem vse ok Čakala sem tvoj povratni klic ko si šla na CTG pa nič za mehur pa naj bojo čim boljši rezultati erin:joj kak cuker je ta tvoj sine
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 11:09:11
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oktavija:samo da si doma in lepo počakaš teh 17 dni potem pa cartanje,ter da je z bebijem vse ok Čakala sem tvoj povratni klic ko si šla na CTG pa nič za mehur pa naj bojo čim boljši rezultati Hvala draga moja za skrb!!! Oprosti ker sem pozabila poklicat... me je takrat sestra pustila 45 min na CTG in sem vmes zadremala in pozabila poklicat.... Upam da nisi jezna name Lubčka za Aleksa!!!
< Sporočilo je popravil oktavija -- 20.8.2009 11:10:58 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 11:15:38
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo mene, evo mene.. se zadnje čase zeloooooo poredko javljam na vseh temah, malo zaradi potepanja z malim malo ker se odvajam od RR-ja... jah čez slaba 2 tedna začnem delat, kar je sicer super, sem vesela da sem dobila službo, po drugi strani me pa stiska ker ne bom več toliko z malim... ah bo že... Še nekaj slikic od roj dneva.. Kak ste lepi!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 11:44:14
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uuuu erin kak ste lepi , mali je pravi cuker, prav tako mami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 11:55:49
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII argožupca, dobiš link na ZS
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 12:04:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 oktavija:samo da si doma in lepo počakaš teh 17 dni potem pa cartanje,ter da je z bebijem vse ok Čakala sem tvoj povratni klic ko si šla na CTG pa nič za mehur pa naj bojo čim boljši rezultati Hvala draga moja za skrb!!! Oprosti ker sem pozabila poklicat... me je takrat sestra pustila 45 min na CTG in sem vmes zadremala in pozabila poklicat.... Upam da nisi jezna name Lubčka za Aleksa!!! nisem jezna ,kakšne imaš.Samo da je vse ok in da bojo tudi rezultati jutri ok. Aleks te pozdravlja,se je pravkar zudil
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 13:49:47
|
|
|
|
ledenka
|
živa in Žiga gresta domov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 14:15:31
|
|
|
|
sonček33
|
va in Žiga superca, zdaj pa začnite uživat na polno Erin super fotke, si sama delala torto?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 14:39:23
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uh superca, živa in žiga zdaj pa lepo uživajta in se crkljajta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 15:06:31
|
|
|
|
Nončika
|
Erin, pravi cotko je tvoj mali. bravo mami in ati. živa, superca, da gresta domov. lepo!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 15:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
VOILA!!! Midva sva doma Jutri imava kontrolo v P, da vidijo če bilirubin lepo pada, drugače pa sva OK Žiga je zdej mnogo bolj živahen fantek kot je bil prej Ravnokar naju je skoraj pol ure gledal in se z nama pogovarjal Zdej bo pa ajal, ker se je zmatral Jaz sem tudi OK, čeprav malo utrujena od tega letanja po P Mam že prov dost tega Oktavija... Super da so te poštimali Otroček pa naj še kar malo počaka... Sej nimaš več dosti Larilu... SREČNO, ko boš šla Naj ti čim prej mine Erin tale vaš fantiček je pa prov cortkan... Pa kako lepo tortico je imel Ajsi in Sonči hvala ker poročata namesto mene in punce držita na tekočem... Sonči33 kaj je pol s srečanjem???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 16:05:48
|
|
|
|
ledenka
|
sem čakala, da pride serviser pralni stroj popravit, in kaj se mi je zgodilo en tip pozvoni, odprem, se predstasvi. mi ni bilo jasno, serviser v kravati in z aktovko, ampak ok... ga pošljem gor, pa usmerim v kopalnico in on reče ''a v kopalnico me boste dali?'', jaz pa ja, seveda, sej je tu pralni stroj... no, bil je od zavarovalnice in namenjen k sosedi, ker majo isto hišno številko ampak je bil pa hec, ja! kaj si je mislu, ko sem ga usmerjala k spalnicam in kopalnici
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 16:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem čakala, da pride serviser pralni stroj popravit, in kaj se mi je zgodilo en tip pozvoni, odprem, se predstasvi. mi ni bilo jasno, serviser v kravati in z aktovko, ampak ok... ga pošljem gor, pa usmerim v kopalnico in on reče ''a v kopalnico me boste dali?'', jaz pa ja, seveda, sej je tu pralni stroj... no, bil je od zavarovalnice in namenjen k sosedi, ker majo isto hišno številko ampak je bil pa hec, ja! kaj si je mislu, ko sem ga usmerjala k spalnicam in kopalnici Dobro da se nisi pogreznila v zemljo, ko si ugotovila, da ni taprav
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 20.8.2009 16:07:41
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka sem se zdej narežala... uf to bo danes povedal vsem descem naokoli ...faca si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......