|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
19.8.2009 12:06:39   
ledenka
Živa in njen Žiga sta nazaj v P, Žiga ima zlatenico in mora pod lučko user posted image

moje dete pa se od danes dalje obrača tudi s hrbta na trebuh user posted image s trebuha na hrbet se že 2 meseca user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.8.2009 12:25:42   
Anonimen
ojla!
vidim da je že ajsi sporočila glede Živček in Žigatauser posted image

no pa še moje novičke iz pregleda,in sicer da sem že odprat za dober prst in je že vse zmehčan,glavca je tud že čist spodi tko da dohtarca upa da bo vsaj do konca tega tedna zdržala sam ne upa preveč,bejba je pa težka prbližen 2600 tko zdej morm pa šibat

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.8.2009 12:26:49   
sonček33
Ledenka tvoj mali je pa pravi akrobat,user posted image

Živček in Žiga, čimprej pridita domov.

Sekica čakam čakam čakam...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.8.2009 12:29:34   
sonček33
Kdaj potem srečanje? V tistem tednu od 15. dalje? Popoldne? Dopoldne? Kje? Jaz bi se izognila nakupovalnim centrm, če se da... pa nekje, kjer je dost parkinga .. ( a sem zahtevna), pa po možnosti, da je pridih narave (user posted image ). MOrda pridem sama brez Lovra.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.8.2009 14:12:51   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Murkica tudi jaz se te spomnim, samo si imela drugačno sličico in sicer roki, na katerima spi dojenček. Imam prav?

Ja prav imaš. Slikco sem zamenjala nekje pred novoletnimi prazniki, pa je kar takšna ostala :))

Oktavija- upam, da si ok. user posted image

Živček- mali je res pravi cukr :))) Držim pa pestke, da bosta čim prej domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se*- kako smo? smo še 2 v 1? :)

larilu- a pri vas te pa že tako daleč? No počivaj in poskusi še malo zdržati :)))

Srečanje- Če bom še zmožna definitivno pridem, oziroma če ne bom šla prej rodit :))) Drugače pa samo povejte kdaj in kje in če bo moj buši še dovoljeval rada pridem, da vas spoznam :)))

No drugače pa tudi vsem ostalim, ki vas nisem posebej omenila pozdravčke. Jaz sem se danes dobila na kavici z dvema sošolkama iz srednje šole in sem tako vesela, da vam ne morem povedat!!! Dogovarjale smo se pol leta in nam je končno uspelo najti skupni čas. Se mi zdi, da sem danes še enkrat stara 16 let :))))

Nič bodite pridne, jaz pa šibam počasi pripravljat kosilo.

Cmoka!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.8.2009 16:27:29   
sonček33
Murkica, no sej veliko več kot 16 jih pa itak nimašuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.8.2009 18:13:48   
oktavija
Halo punce moje deklata!!!

Najprej najlepša hvala za vse pikakpoke in pestke....

No takole na tihtro se vam oglašam...
Od petka sem imela bolj močne bolećine v predelu mehurja in v nedeljo popoldan sem odšla na pregled v bolnico... kjer so me takoj sprejel zaradi visoke nosečnosti...sicer je bilo videti njihov odziv v smislu da si izmišljujem in če že želim bit tukaj bom pač ostala nekaj dni na opazovanju...

Nakar se je zdaj po vseh preiskavah izkazalo, da imam očitno res vnetje mehurja, čakamo samo še mikrobiološke izvide, da mi lahko predpišejo pravi antibiotik, ki nebi škodoval mojemu bejbiju....

No toliko za zdaj... v petek imam kontrolo, pa bomo videli kako dalje...
Zdaj sem že doma in uživam v zavetju doma....

Bebica je HB dobro in živahno tako, da bo v trbuščku počakala še 18 dni kolikor ji je preostalo...

Toliko od mene za danes, vam pa želim lep dan še naprej!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.8.2009 18:55:54   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Murkica, no sej veliko več kot 16 jih pa itak nimašuser posted image

user posted image user posted image user posted image  No malenkot več pa vseeno. Ampak fino se je bilo počutiti kot neobremenjena najstnica, ki lahko brezbrižno čveka s srednješolsko prijateljico in jo nihče ne priganja. Še kosilo sem si zrihtala tako, da sem vzela ven iz zamrzovalnika filane paprike in sem jih samo pogrela, ko sem prišla domov. Ma noro vam povem. Prav paše kdaj kakšen tak dan.  :)))

Oktaviija drži se!!!! Samo da je z bebico in s tabo vse v redu!!! Mehurčka pa bodo že pozdravili in bodo bolečine tudi izginile.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.8.2009 19:01:54   
NATAŠA35
oktavija samo da si ok in da je z bebico vse ok...drži seuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.8.2009 22:03:11   
Argojuhica
argojuhica se javlja, jest pa to zamujam . Čestitam

O špelči, hvala. Ma seveda, saj si tudi ti borkica . Več kot očitno, da sem tudi jaz ogromno zamudila. Kako pa s tabo?

Ledenka, tudi tebe se spomnim. Kako si mi draga? Skupaj sva bili pred dobrim letom nosečki. Čestitam! Daj, da ne bom skakala po forumih, prilepi kako sličico zame.

Erin in bejbo pogrešam, pa njuna sončka.

No, počasi bom pa le prišla na tirnici.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.8.2009 22:48:17   
Erin
Evo mene, evo mene.. se zadnje čase zeloooooo poredko javljam na vseh temah, malo zaradi potepanja z malim malo ker se odvajamuser posted image od RR-ja... jah čez slaba 2 tedna začnem delat, kar je sicer super, sem vesela da sem dobila službo, po drugi strani me pa stiska ker ne bom več toliko z malim... ah bo že...

Še nekaj slikic od roj dneva..

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
20.8.2009 7:24:15   
sonček85
Na hitro se vam malo javim

Včeraj mi je živa pisala sms da sta z Žigo nazaj v P(sem videla da vam je že ledenka napisala)ker je zlatičen.Nisem mogla prej saj sem bila odsotna ves dan

argojuhica:ja upam ,da bo naš tudi kasneje tko lepo jedel,čeprav se že tu pa tam pri kaki zmrdujeuser posted image
ledenka:uu super za obračanjeuser posted image user posted image user posted image
oktavija:samo da si doma in lepo počakaš teh 17 dni potem pa cartanje,ter da je z bebijem vse okuser posted image
Čakala sem tvoj povratni klic ko si šla na CTG pa ničuser posted image
za mehur pa naj bojo čim boljši rezultati
erin:joj kak cuker je ta tvoj sineuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
20.8.2009 11:09:11   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

oktavija:samo da si doma in lepo počakaš teh 17 dni potem pa cartanje,ter da je z bebijem vse okuser posted image

Hvala draga moja za skrb!!!user posted image user posted image user posted image Oprosti ker sem pozabila poklicat... me je takrat sestra pustila 45 min na CTG in sem vmes zadremala in pozabila poklicat....user posted image
Upam da nisi jezna nameuser posted image user posted image user posted image user posted image Lubčka za Aleksa!!!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 20.8.2009 11:10:58 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
20.8.2009 11:15:38   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Evo mene, evo mene.. se zadnje čase zeloooooo poredko javljam na vseh temah, malo zaradi potepanja z malim malo ker se odvajamuser posted image od RR-ja... jah čez slaba 2 tedna začnem delat, kar je sicer super, sem vesela da sem dobila službo, po drugi strani me pa stiska ker ne bom več toliko z malim... ah bo že...

Še nekaj slikic od roj dneva..

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak ste lepi!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
20.8.2009 11:44:14   
NATAŠA35
uuuu erin kak ste lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image , mali je pravi cuker, prav tako mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
20.8.2009 11:55:49   
ledenka
Erin, IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image

argožupca, dobiš link na ZS user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
20.8.2009 12:04:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Hvala draga moja za skrb!!!user posted image user posted image user posted image Oprosti ker sem pozabila poklicat... me je takrat sestra pustila 45 min na CTG in sem vmes zadremala in pozabila poklicat....user posted image
Upam da nisi jezna nameuser posted image user posted image user posted image user posted image Lubčka za Aleksa!!!
nisem jezna ,kakšne imaš.Samo da je vse ok in da bojo tudi rezultati jutri ok.
Aleks te pozdravlja,se je pravkar zudil

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.8.2009 13:49:47   
ledenka
živa in Žiga gresta domov user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.8.2009 14:15:31   
sonček33
va in Žiga superca, zdaj pa začnite uživat na polno

Erin super fotke, si sama delala torto?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.8.2009 14:39:23   
NATAŠA35
uh superca, živa in žiga zdaj pa lepo uživajta in se crkljajtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.8.2009 15:06:31   
Nončika
Erin, pravi cotko je tvoj mali. bravo mami in ati.

živa, superca, da gresta domov. lepo!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.8.2009 15:37:51   
Anonimen
VOILA!!! Midva sva doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri imava kontrolo v P, da vidijo če bilirubin lepo pada, drugače pa sva OK user posted image user posted image   Žiga je zdej mnogo bolj živahen fantek kot je bil prej user posted image user posted image user posted image user posted image   Ravnokar naju je skoraj pol ure gledal in se z nama pogovarjal user posted image user posted image user posted image Zdej bo pa ajal, ker se je zmatral user posted image user posted image

Jaz sem tudi OK, čeprav malo utrujena od tega letanja po P user posted image user posted image user posted image Mam že prov dost tega user posted image user posted image

Oktavija... Super da so te poštimali user posted image user posted image user posted image   Otroček pa naj še kar malo počaka... Sej nimaš več dosti user posted image user posted image user posted image

Larilu... SREČNO, ko boš šla user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti čim prej mine user posted image user posted image user posted image

Erin tale vaš fantiček je pa prov cortkan... Pa kako lepo tortico je imel user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi in Sonči hvala ker poročata namesto mene in punce držita na tekočem...

Sonči33 kaj je pol s srečanjem???

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.8.2009 16:05:48   
ledenka
sem čakala, da pride serviser pralni stroj popravit, in kaj se mi je zgodilo user posted image user posted image user posted image

en tip pozvoni, odprem, se predstasvi. mi ni bilo jasno, serviser v kravati in z aktovko, ampak ok... ga pošljem gor, pa usmerim v kopalnico in on reče ''a v kopalnico me boste dali?'', jaz pa ja, seveda, sej je tu pralni stroj...

no, bil je od zavarovalnice in namenjen k sosedi, ker majo isto hišno številko user posted image ampak je bil pa hec, ja! kaj si je mislu, ko sem ga usmerjala k spalnicam in kopalnici

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.8.2009 16:07:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem čakala, da pride serviser pralni stroj popravit, in kaj se mi je zgodilo user posted image user posted image user posted image

en tip pozvoni, odprem, se predstasvi. mi ni bilo jasno, serviser v kravati in z aktovko, ampak ok... ga pošljem gor, pa usmerim v kopalnico in on reče ''a v kopalnico me boste dali?'', jaz pa ja, seveda, sej je tu pralni stroj...

no, bil je od zavarovalnice in namenjen k sosedi, ker majo isto hišno številko user posted image ampak je bil pa hec, ja! kaj si je mislu, ko sem ga usmerjala k spalnicam in kopalnici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro da se nisi pogreznila v zemljo, ko si ugotovila, da ni taprav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.8.2009 16:07:41   
sonček33
ledenka sem se zdej narežala... uf to bo danes povedal vsem descem naokoli ...faca si

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......