|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
19.8.2009 11:13:26   
testianka
no jest imam do kranja okrog 30 km.
je pa od moje kolegice sestra poročena nekje na dolenjskem, tud se tam mimo revoza pelješ.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
19.8.2009 11:15:06   
testianka
jest tud obožujem pistacijo.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 802
19.8.2009 11:28:26   
ljupka
o Isabeaux po 4 banjicah sladoleda imaš samo 8 KG preveč pravo odlična siuser posted image user posted image user posted image user posted image !Jaz sem pri Ani pojedla samo eno pa se mi je zdelo velik,je rekel moj da pretiravam!
Jaz sem pa čisti mesojedec!V prvi nosečnosti sem jedla same hamburgerje in to prave in ne iz megdonalca,velik kakor krožnik ,odlična omaka mljask!Pa palačinke vsak dan sem jih pekla!Pri Ani sladoled,makarone,ki jih obožujem ,pri Ani sem merkala redila sem se do 1 kg na mesec pol sem se pa nakoncu v 3 tednih dobila 5 kg ,me je takoj dala na pregled slatkorja in sem imela nosečniški dijabetis,me je takoj poslala rodit v 37 tednu je imela Ana 3.650kg.
Slatkarij sploh ne maram preveč ,čokolad ,tort nič,a gumijasti bonboni,to pa bi otrokom vse pojela,z izgovorom ,da se jim zopki ne pokvarjo !

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 803
19.8.2009 11:30:08   
NATAŠA35
uh madonca ste se razpisale...

jaz sem iz okolice kamnika, samo meni ni problem kamor koli it, samo rečem mojmu, pa že gremo user posted image user posted image on je takoj za stvar, tak se je zgodilo tud ko sem bila na forumu o ločevalni dieti, pa smo se zmenil za srečanje, smo šli tud v prekmurje in je bilo fino...lepo je tak spoznavat nove ljudi...

jaz ima ene 15 kg preveč, moja slabost so tortice, nutella in sladoled, ga lahko pojem tonouser posted image user posted image

pojedla sem kosilce za nekaj časa bom sita...jaz bom danes kuhala ričet, da bo za dva dniuser posted image ,

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
19.8.2009 11:38:36   
ljupka
Kamnik super mi je zelo všeč!
Če boste vse svoje prignale bom pa tudi jaz svojga kamor se zmenimo!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 805
19.8.2009 11:53:44   
NATAŠA35
jaz sem cca 7km ven iz kamnika, proti veliki planini, kamniški bistrici...

moj bo tako ali tako za, ker jaz nemaram toliko vozit...če se zmenimo še z komplet družino, bomo mele mir, ker se bodo otroci ful igrali

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
19.8.2009 12:01:04   
Katjusa
dramlje so v okolici celjauser posted image user posted image user posted image user posted image
men ni problem kamorkoli user posted image user posted image user posted image user posted image tud na morje če je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ve boste dece zraven pripeljale al sam otroke?

aja pa zgleda da sem med vami med mlajšimi jih imam 28 in pol:)user posted image user posted image user posted image user posted image

ste pa nečvekale donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ljupka ti pa počivaj

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 807
19.8.2009 12:10:12   
Katjusa
no sam men se zdi da se bomo ležje menle brez možekovuser posted image jst bom verjetno prišla brez razn če mislte to za vikend 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
19.8.2009 12:12:12   
ljupka
Po mojem bomo mogle kr stadijon rezervirat,mal zračunajte kolk imamo otrok skupaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še jih bo če bo vse po sreči!
Ja me bi kr možeke zraven,Katjuša a tvoj je za take stvari!
Jaz bom svojmu danes mal omenila,pa vam sporočim ,kaj bo rekel!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 809
19.8.2009 12:15:21   
ljupka
Naštela sem 20 otrok zdaj me popravte če sem katerega pozabila,to je glih večja skupina v vrtcu!To bo veselo!

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
19.8.2009 12:15:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Po mojem bomo mogle kr stadijon rezervirat,mal zračunajte kolk imamo otrok skupaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še jih bo če bo vse po sreči!
Ja me bi kr možeke zraven,Katjuša a tvoj je za take stvari!
Jaz bom svojmu danes mal omenila,pa vam sporočim ,kaj bo rekel!

ne moj raje vid da grem samauser posted image men pa tud paše smo za vikende pol bol skupi

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 811
19.8.2009 12:16:14   
tanjusi
katjuša midve sva si najbližje user posted image . Dramlje - slovenj gradec(okolica)

Ne stare pa absolutno nismo. Mene je ginekologinja na zadnjem pregledu soočila z možnostjo da mi drugo leto nardijo sterilizacijo .... mater sem se zasekirala ... da sem že tok stara  ... saj vem ginekologinjina dolžnost je to , da to pove ampak men pa ni blo vseeno.
Zato smo začeli razmišljat še o enem user posted image .
Čeprav moj se še nekak ni odločil, enkrat bi enkrat ne bi.
Sam verjamem da ko bo čas za akcijo bo..
Ljupka a ti si v novi hiši , mi smo se tudi letos selili, sem takooo srečna..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
19.8.2009 12:29:58   
ljupka
En prizidek sva naredila kuhinja že v funkciji,ker imam prehod iz sedanje sobe v nov del,sobe pa še ne do konc meseca pa upam ,bo tudi to!
sMO TUDI FUL VESELI IN ŠE NE MORMO VERJET,DA JE TO NAŠE!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 813
19.8.2009 13:05:02   
tanjusi
En prizidek sva naredila kuhinja že v funkciji,ker imam prehod iz sedanje sobe v nov del,sobe pa še ne do konc meseca pa upam ,bo tudi to!

verjamem , men je blo noro ko smo šli v novo hišo... ko vse diši po novem, neprecenljiv občutekuser posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
19.8.2009 13:06:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

verjamem , men je blo noro ko smo šli v novo hišo... ko vse diši po novem, neprecenljiv občutekuser posted image

upam, da tudi jst to kdaj doživimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 815
19.8.2009 13:09:52   
ljupka
Katjuša upam in držim pesti za tvojo družino,da tudi to doživite!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 816
19.8.2009 13:17:20   
NATAŠA35
jaz tud upam, da bom svojo leseno montažno hiško zamenjala nova montažna hišica...

a kera ve kako je z nadomestno gradnjo, če gradiš na istih temeljih, samo malo drugačna razporeditev prostorov bi bila, pa en nastropij više, ker nam primanjkuje prostora...

uh a toliko otrok, sorči veste kaj deci bodo otroke čuval, me se bomo pa malo načvekale, kaj pravite...zakaj bi bile za vse same, ...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
19.8.2009 13:20:17   
tanjusi
a kera ve kako je z nadomestno gradnjo, če gradiš na istih temeljih, samo malo drugačna razporeditev prostorov bi bila, pa en nastropij više, ker nam primanjkuje prostora...

mi smo delali nadomestno gradnjo, pa smo kljub vsemu rabli en kup papirja, pa ful smo čakali, po moje najboljš da se naupravni enoti pozanimaš, kako je v tvojem primeru..

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 818
19.8.2009 13:20:47   
tanjusi
h a toliko otrok, sorči veste kaj deci bodo otroke čuval, me se bomo pa malo načvekale, kaj pravite...zakaj bi bile za vse same, ...

ja saj res zakaj pa neuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 819
19.8.2009 13:21:47   
Teni_
Jaz bom pa res mogla vse vas vikat. Jaz sem bila 7. avgusta stara 26. user posted image  Upam, da mi bo uspelo, da bom rodila še pred 27. letom.

Kile - hmmm, raje ne bi. Jih imam 40 več kot takrat, ko sva se spoznala. Ampak bi bila srečna, če bi shujšala vsaj 25.

Jaz sem tudi iz štajerske - okolica MB, v Rušah.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
19.8.2009 13:48:12   
Katjusa
Teni mladinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful fajn tako mlada mamica jst sem si tud želela sam pač ljudje obračamo bog pa obrneuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bom do 30 leta povila tretjegauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.8.2009 13:49:43   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Tejo sem rodila pri 20, Niko pa pri 22. Zdaj pa je bilo malo pavze vmes.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.8.2009 13:51:23   
Katjusa
ti jih lahko maš vsaj 4 do 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal heca more bit.... kdaj začnete z novim bojem kolk še moreš čakat?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 823
19.8.2009 13:57:53   
mojamura
tudi jaz sem iz okolice MB - iz Rošnje....sem pa sicer uvožena iz Prekmurjauser posted image user posted image user posted image user posted image ....hehehe

mojemu bom omenila za srečanje. sicer ta vikend ne moremo, naslednjo soboto pa slavim svoja kristusova leta. ;)

čprav sem shujšala za 30 kg jih imam še 15 viška, tako, da še nisem na cilju. mejte se lepo....ker danes več ne pridem na RR - tast slavi 55. r.d.user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 824
19.8.2009 14:30:00   
testianka
dobar se imate ve če bi vaši možje šli zraven, jast mojga še vprašala ne vem če bi ker vem kakšen bi bil odgovor.
sam punce če se dobite, jest do poroke res ne morem.
že tko sem ful utrujena, sam upam da zdržim, ker premalo počivam.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?