|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
18.8.2009 15:32:28   
zirafa76
morem komentirat tele trebuščke.....user posted image

TEJKA.......sem ti že napisala, ne se bat..user posted image jaz sem jo odnesla brez ene strije, upam, da tudi v drugo, moj trebuh tudi ni bil tako ogromen.....user posted image ..prav lep je bi...če sem še veselo hodila vsak dan na sprehod do mesta in okol..cc.2km v 8m nosečnosti, pol veš, da sem bila kar kul...user posted image

je pa res, da je vsaka drugačna in da načeloma več nosečnosti imaš za sabo, bolj se maternica raztegne, ker je še od prejšnjih porodov že navajena...tako da....posledično večji trebuščki..ni pa pravilo...

drugače pa je zame kar drugače, ker sem v prvo imela dvojčke, sedaj enega in se mi zdi, kot da se mi nič ne vidi...user posted image ..vse je manjše.....je razlika, ampak ni hudo...imam še mali trebušček....user posted image ..pa tudi svoje stvari še nosim..itak je poletje, tako da viva oblekce in prijetne poletne hlače...user posted image

je pa tudi tako, da so ene plohe do 4m, nato pa bum..vse za nazaj.....da vas malo potracam, tiste, ki se vam ne vidi prevečuser posted image user posted image

A JE KATERA ŽE BILA NA 3D???

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.8.2009 15:33:56   
rožca26

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image          
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11                                                                               user posted image user posted image

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska                   user posted image
Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )           dolenjska                    user posted image
rosa 2(28)                    (2. ,?. )                CE                        user posted image

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image
ninček1(30)                   (?user posted image , ?user posted image   )              MB                         user posted image  
MANA 7(26)                    (2.user posted image ,1.user posted image )                ?                     user posted image  

10.2.             
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                              user posted image

13.2.

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?       
mucica2 (25)                     (? , ? )              CE                      user posted image

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
zvesta (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                Lenart                   user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                 user posted image

23.2.

smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje             user posted image

24.2.

ursulina (29)                 (3. ,1. user posted image )             ?                         user posted image     

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image
rožca26 (26)                 (2. user posted image , 1. user posted image user posted image )            Domžale              user posted image   

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                         user posted image

*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2. 
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                  user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?
Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
vita(?)                             (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                PO                   user posted image
t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice           user posted image user posted image

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1802
    19.8.2009 0:57:58   
    JanaB
    No, da vam javim še naše rezultate danes opravljene NS. Veliki smo 63mm in po ZM stari 12 tednov vendar mislim, da glede na velikost raje kak dan ali dva več. Srček bije ko nor, tudi brcamo in mahamo radi. Nosna kost je vidna. Tveganje za DS: BR je 492 / AR 1:2458. Dala sem še kri za DHT katere rezultate pa dobimo šele čez 14 dni. Močno upamo, da bo rezultat ostal najmanj enak oz. si srčno želimo, da bi se celo izboljšal. Sem že mislila, da bo danes konec s to negotovostjo pa bo žal treba preživeti še ta dva tedna. Samo, da bi bilo na koncu vse ok a ne user posted image
    Še mogoče za seznamček, če mi lahko dodate srčeka, sem pa iz LJ.
    Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1803
    19.8.2009 5:52:43   
    kora33
    jutro....
    nisem nič polna energije...samo moram zarad službe vstati tako zgodaj....sem pa navajena spit kavo pred kompom....tako da...pač preberem novičke prejšnjega dne in napišem kaj novega.....energija pa v rdečih številkah.....
    moram še poročat...mojemu sončku je zobarka popravila zobek in se zdaj skoraj nič ne vidi...samo če veš in pogledaš res od blizu....sem kar vesela....
    trebuščki...moj je itak...že od prej...ampak se mi zdi, da zdaj ni viden zarad dojenčka ampak zraka ki je v njem...me napihuje kot noro...pa nič ne pomaga....katastrofa....
    sreda...četrtek...petek....upam samo, da mi vikend dajo fraj...ker če ne bom omedlela...sem nenaspana in kar malo utrujena.....
    lp

(odgovor članu JanaB)
    Neposredna povezava do sporočila: 1804
    19.8.2009 7:37:08   
    rožca26
    Dobro jutro vsem souser posted image !

Pošiljam vam user posted image , predvsem tebi kora, ki si tako zgodnja. Zgleda boš ti še nekaj časa naša budilka user posted image

Glede 3D - jest sm včeraj gledala, ker mi ga je Strahova častila. Zelo luštno. Drgač sm pa lansko leto - takšen čas - gledala svojga prvega novorojenca oz. smo imeli namen, pa ni bil pravi dan za to. Če te matra, si pejt kr ogledat. Če te pa zanima, žirafa, kako izgleda, mi pa pošlji ZS, pa ti pošljem kakšno slikco iz NS. Ne da se opisat, je ful čudovito.

Trebuhi - rajši jih ne gledat. Če bi se jest z njimi primerjala v 1.user posted image , bi itak lahka rekla, da sm se sam mal zredila user posted image . Zrastl bodo, kot bodo, lepe bomo pa čisto vse. A ne? user posted image

Za lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image , pa vsaki pošiljam eno user posted image .

Si pišemo.

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1805
    19.8.2009 11:11:48   
    punsha
    O, pozdravljene user posted image

trebuhi... ja jaz ga že kar nekaj časa ne morem več skrit, imam pravi okrogel nosečniški trebušček user posted image . Se ga fletno vidi tudi ko ležim. Me pa malo bolj skrbijo teli kilogramčki, se raje ne tehtam user posted image . No vsaj glede na to, ko ve pišete, da ste nekatere še v minusu z njimi, nekatere ste na isti teži kot ste štartale... Jaz sem pridelala +3kg, toliko je bilo pred enim tednom. Počasi pa stopam v 17 teden. In jaz bi kar jeeeedlaaaa user posted image . Res, da se zaenkrat še nimam za sekirat glede kg, sem na 53 (velika 164cm) , ampak kaj pa bo...bomo pa videl ane. A veste kaj, jaz grem pa sedaj na en jogurt s tistimi semeni, lanenimi al kako že, potem pa malo po gozdu. Ja, sedaj sem začela končno malo migat. Pred nosečnostjo sem se dosti ukvarjala s športom - tek, gore, plezanje, kolesarjenje, en kup aktivnosti. Sedaj pa že peti mesec ležim, pač nisem smela... pa upam da bo vsaj pri glavobolu malo pomagalo. Sem se že 2. dan zbudila z obupnim glavobolom user posted image .
    Lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1806
    19.8.2009 12:17:13   
    Aja1
    Glede kilogramov. Meni se zdi, da tehtnica pri G vedno kaže več. user posted image  Pa še oblečena in obuta se moram vagat. user posted image  No, prvi pregled sem imela pri 7ih tednih, naslednjega imam pa v ponedeljek (16t). Po moji vagi kaže cca 1 kg plusa, po njeni bo pa ziher spet več. Moram ene čist lahke čevlje najt. user posted image  V prvi nosečnosti sem se do 16tega tedna zredila 2,5 kg (ampak je bil štart tudi malo nižji). No, vsekakor upam, da ne bom v celi nosečnosti šla prek 12-15kg (14,5kg je bilo v prvo).

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1807
    19.8.2009 13:00:09   
    rožca26
    Se strinjam Aja - zagotov majo pr G naštiman, da pokaže več, da ns pol lahka mal nauser posted image . Pa ni mi jasn, da morš bit obut na tehtniciuser posted image . Js nardim tko, da se oblečem čim manj, k mam pregled, pa že probam staknt kakšno lažjo obutev. Polet to ni težko - so natikači enkratni. Pozim se pa sezujem, pa se sploh ne oziram na to kaj si misljo o men.
    Meni se trebuh tud fajn vid. Zdej sm v 13. tednu, pa mam občutek, da mam takšn trebuh kot sm šla 1. rodit.user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1808
    19.8.2009 13:06:58   
    ninček1
    Pozdravljene souser posted image !

Jaz pa ne vem kaj je to s temi glavoboli.Tudi mene že tri dni zaporedoma glava boli in to ponoči oz. proti jutru. Čez dan mi je boljše, potem pa jovo na novo. Pazim, da dosti pijem, pa hladne obhladke si dajem na glavo.

Sem šla včeraj popoldan na vago in se še kar držim, še vedno imam isto 65 na 176cm.
    Imam pa novo najljubšo jeduser posted image in sicer čokolino.Jedla bi ga lahko za zajtrk, kosilo večerjo. Upam, da hitro mine ta obsesija z čokolinom, ker imam namreč v hladilniku tudi klobase, ki jim bo počasi rok trajanja potekeluser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1809
    19.8.2009 13:27:51   
    rožca26
    No, ninček, sva pa na istem. Zame je čokolino edina hrana za zajtrk, k jo lahko dam vase brez bojazni, da mi bo slabo.
    Glavoboli - zihr je pritisk. Je vreme kr težko, tko da se ne bi čudila. Ni pa nič narobe, če si še sama zmeriš pritisk.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1810
    19.8.2009 13:44:50   
    Astralis
    user posted image user posted image user posted image Ninček, nasmejala si me
    jebuser posted image klobase...

drugače pa se javljam, ker še vednonisem vpisana v razpredelnico za 3. pregled, ki ga imam 1.9.09, vkolikor bom že nazaj z dopusta. Če ne bomo prestavili za kak dan...

PDP je 21.2.09

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1811
    19.8.2009 16:35:45   
    komarka
    hoj punce!

se spet malo oglašam..brat sicer ne utegnem tako da ne vem kaj se kaj dogajauser posted image

Mi smko včeraj prispeli v Bruselj! JOj kok je lepo da mso spet skupaj... Čaka pa še veliko dela...najprej zavarovanje in pregledi...potem pa poročam kako ej kaj blo..
    Sicer pa sem kr pozabla da sem noseča...user posted image

Pozdravček vsem iz sončnega evropskega mesteca na vs ekonce evrope:-)

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1812
    19.8.2009 17:46:00   
    zirafa76
    ahojte...

Rožca...hvala, ampak se imam od prve nosečnostiuser posted image ..sedaj hočem še za drugo, pa se nisem spomnila, kdaj se to dela, v katerem tednu...user posted image

sem se že naročila, grem drug teden, baje se najlepše vidi v 16t...user posted image

no, mi spet odhajamo na kratke počitnice..samo do Prage...

zato uživajte punce....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu komarka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1813
    19.8.2009 17:58:16   
    gapii27
    ojla
    po dolgem času se vam še mi malo oglasimo...počutje:občasni glavoboli, izcedek da znoriš...morm v pondelek rečt naj mi neki da...

danes sem sicer imela taki skoraj rjavi izcedek malo...kaj naj bi ti pomenilo? malo me je prestrašlo!

pozdravček vsem

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1814
    19.8.2009 18:15:32   
    valentinčica30
    Gapii po vsej verjetnosti si se preveč naprezala ali pa je kaj na materičnem vratu. Pokliči G in seveda počivaj tako so meni predpisali in je pomagalo.
    sicer pa se tudi jaz pridružujem tistim, ki imamo glavobole ampak se ne dam. Danes sem kuhala slivovo marmelado user posted image , pa me lih tast kliče in ko je slišal da kuham je vprašal kje sem slive dobila, pa sta bila tam na obisku možev brat in njegova in njegova je hitro pokomentirala, da čudež, da si nisem tudi za to služkinje omislilauser posted image , bi ji kaj razbila.
    Sicer pa takoj pozabim na to, ko moj mali tam noter lepo brcne vsake toliko. Občutek je fantastičenuser posted image  in ko berem, da nekatere še nimate trebuščkov sem vam kr malo fouš, moj je že kar velik, skrivat se ga ne da, na srečo pa kilogrami zaekrat še ne naraščajo.
    Glede pitja, meni se nič ne pije. To je totalna katastrofa, sej se z vodo matram pa ne gre.
    To bo za enkrat vse, punce drage moje uživajte v tujini in doma skratka kjerkoli že ste.

(odgovor članu gapii27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1815
    19.8.2009 20:13:41   
    Bauky
    punce, jaz se moram pa še zmeri pohvalit, da, če ne bi nardila testa  oz. vidla mojga user posted image  na UZ, sploh ne bi vedla da sem user posted image , ker razen kratkotrajnih utrujenosti ob večerih, mi ni nič...  OK, kakšne hlače, pa moram priznat, pa me že malo tiščijouser posted image .  Zdaj sem v 13. t, pa sem se zredila za 0,6 kg (mislim da ni veliko, a ne) . Če bo tko šlo naprej bo moja 1. user posted image  zelo lepa.  

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1816
    19.8.2009 20:47:18   
    protina

pozdravček! No da še jaz pokomentiram kilogramčke.Jaz sem shujšala  3,5kg in jih še nisem dobila nazaj.vaga stoji.No se ne sekiram, ker pri 1. user posted image   je bilo isto, po 15 tednu so pa kilogramčki lepo šli navzgor. Trebušček se mi pa fejst pozna, ker sem suha.

No lep pozdrav grem mazat buščija.

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1817
    19.8.2009 21:03:07   
    niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?                
    MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
    biina
    (?)                       (? , ? )                ?         
    marjetica11                                                                               user posted image user posted image

2.2.
    bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
    Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
    punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
    ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
    elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska                   user posted image
    Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )           dolenjska                    user posted image
    rosa 2(28)                    (2.user posted image ,0. user posted image )                CE                        user posted image

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image
    ninček1(30)                   (?user posted image , ?user posted image   )              MB                         user posted image  
    MANA 7(26)                    (2.user posted image ,1.user posted image )                ?                     user posted image  

10.2.             
    Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
    Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image

12.2.
    Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                              user posted image

13.2.

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
    plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
    zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
    Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?       
    mucica2 (25)                     (? , ? )              CE                      user posted image

17.2.   
    Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
    gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
    P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
    Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
    silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
    zvesta (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                Lenart                   user posted image
    vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                 user posted image

21.2.

Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image   

23.2.

smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje             user posted image

24.2.

ursulina (29)                 (3. ,1. user posted image )             ?                         user posted image     

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
    Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image
    rožca26 (26)                 (2. user posted image , 1. user posted image user posted image )            Domžale              user posted image   

26.2.
    lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                         user posted image

*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2. 
    babajči(?)                       
    (2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                  user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               LJ                     
    user posted image
    junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?
    Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
    vita(?)                             (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                PO                   user posted image
    t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice           user posted image user posted image
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                                  user posted image

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu rožca26)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1818
    19.8.2009 21:03:40   
    niwci
    PREGLEDI:

20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4), zirafa76
    27.8.- Cappy96
    1.9.- punsha(4), rožica26(2), Astralis(3)
    2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse
    7.9.- kora33(4), protina
    14.9 - *dotika*(2), rosa2(2)
    16.9.- babajči(2)
    21.9.- elaaa
    24.9.- rosa2
    8.10.- mucica2

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline
    *morfologija

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1819
    19.8.2009 21:33:12   
    punsha
    niwci, te lahko prosim, da mi v seznamu popraviš, sem dala takrat narobne podatke. naslednji pregled imam 7.9 in ne 1.9., je pa to morfologija. Hvala.

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1820
    19.8.2009 22:03:23   
    valentinčica30

PREGLEDI:

20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4), zirafa76
    27.8.- Cappy96
    1.9.-  rožica26(2), Astralis(3)
    2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse
    7.9.- kora33(4), protina, punsha(4)
    11.9- valeninčica30 (3)
    14.9 - *dotika*(2), rosa2(2)
    16.9.- babajči(2)
    21.9.- elaaa
    24.9.- rosa2
    8.10.- mucica2

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline
    *morfologija

Sem si kar jaz dovolila mal  popravkov, sem vnesla sebe in Punsho, mi je dlgčas pa neki moram delatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1821
    20.8.2009 5:50:41   
    kora33
    jutro....
    rožca - budilka ja...bote jih kmalu dobile...nove...še slabe pol leta....user posted image ti povem da sem tako zaspana še da komaj kaj vidim....samo ni druge...služba je služba...popoldan sem pa 2 uri spala ko ubita....bo kmalu vikend...še vedno upam da prosti....
    trebuščki ja....počasi jih res ne bo več mogoče stlačiti v kavbojke....bo pa jesen...a ve katera, kje je v velenju...celju...kaka trgovina z nosečniškimi cunjicami....na našem koncu itak ni kaj...pa upam, da mi ne bo treba ravno v lj....se mi ne da....
    tehtnice pri G...ja tam smo pač res oblečene...se je zgodilo moji znanki v juliju, ko je bila v 9 mesecu, da je morala zaradi tega v bolnico....pregledi so vsak teden...in en teden je bila v poletnih hlačah in bosa tehtana...naslednji teden se je "zredila" za 2 kg in takoj v bolnico....2kg v 1 tednu je preveč...pa se sploh ni zredila...tisti teden je bil user posted image mraz in je bila na tehtnici v čevljih , kavbojkah in jopici....katastrofa...ko so jo vagali v bolnici ... v spalni srajčki...ni imela niti 1 kg več....pa je morala vseeno ostati 3 dni na opazovanju....tako da bodite pozorne na to....
    pitje.....kar dajte se potrudit in sppit saj 2,5-3 litre tekočine na dan.....mislim, da je res potrebno....sploh v našem stanju...jaz sem navajena...pijem že od prej veliko...zjutraj na tešče pol litra vode...šele potem kavico...pa potem tekom dneva ....upam, da mi bo pomagalo in ne bo spet kakih težav z urinom kot v prejšnji nosečnosti....
    drugače se kar dobro počutim...razen tega da sem napihnjena in hitro zadihana...dostikrat pozabim, da semuser posted image ...me bo pa trebuh kmalu začel opozarjat na to.....
    user posted image redno spremljam z AS....čudovita stvarca....
    no....dobro sem se razpisala...vas preberem jutri zjutraj...imejte se lepo.....papa

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1822
    20.8.2009 8:25:06   
    rožca26
    Dobro jutro vse user posted image . Kora in tudi ostale - tole vam pošiljam, da se boste čim prej predramile. Pa ne pozabit na zajtrkuser posted image

user posted image

Drugače pa - ste pripravljene na čvekec?user posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1823
    20.8.2009 8:40:33   
    rožca26
    Punsha - glede komentarja fotke. Vid je ful užival, čeprav se je na začetku bal vode. Drgač je pa to za user posted image  od 4. mesca dalje. Maš 10 vaj, od 6. vaje se user posted image  tunkajo, če starši to želijo. Je ful supr, pa priporočam, ko bo tvoja user posted image  dovolj stara. No, čeprav se še rodila ni user posted image .

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1824
    20.8.2009 8:56:30   
    Aja1
    Dan. user posted image

Včeraj je tudi mene mučil strašen glavobol. Še nikoli v življenju me ni tako bolela glava. Mislim, da je bilo to od vremena, ker sem imela v pisarni tako zelo soparno, da mi je bilo kar slabo. user posted image  Klime pa itak nimam v službi. user posted image user posted image  

Rožca - hvala za zajtrk. Tak je najboljši, ker ni kaloričen. user posted image

Danes ima pa anonimna primorka NS. Držimo pesti user posted image . Se boš razkrila?

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?