|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
16.8.2009 13:29:39   
Lily86
Zvesta, Elaa in Pusha, me je kar stisnilo ko sem prebrala o čudnih odzivih domačih... Eni pač ne znajo biti nič vzpodbudni in pozitivni... Načeloma me je vseeno, kaj si drugi mislijo... Ampak nosečnost pa je res tako občutljiva tema... Midva sva včeraj povedala še doma pri njegovih, spet super odziv, solzice sreče pa navdušenje, le ena teta je vprašala, če je bil načrtovan ali ne, pa mi že ni bilo všeč... Čeprav sploh ni mislila nič slabega!! Hormoni. Naslednjih 6 mesecev bodo za vse krivi hormoni user posted image .

Zvesta - tista izjava, da bi raje imel štempiljke kot brateca ali sestrco pa zmaga user posted image . Sem se prav nasmejala zraven.

Jaz tudi komaj čakam na prve brcike! Zdaj tu in tam čutim nekaj, podobno rahlemu žgečkanju ali pa mogoče prebavnim motnjam? user posted image Mislim da je še malo prehitro da bi res kaj čutila... Čeprav pa mi je G na NS rekla, da bom najbrž zato ker imam maternico močno zadaj, imela precej bolečin, ko se bo dvigoval v trebušno votlino. No, bomo videli...

Lepo, sončkasto nedeljo vam želim!!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
16.8.2009 13:44:11   
niwci
Elaaa te popolnoma razumnem. Jst sicer ne uzamem slabo, če mi nekdo reče, se mi je zdelo, sploh ko so te začeli usi oblačiti,...pa v lička si bla bol bleda, malo si bol okrogla,... Odvisno no kdo ti to reče. Zaenkrat imam samo pozitivne izkušnje in vsi ki morajo vedet že vedo. Za ostale me pa ne zanima user posted image
Jst sem se isto bala babici povedat, ker me je blo strah njene reakcije,.. si še mlada, pa brez službe,... Pol me je pa kr sama vprašala in sem bila zelo presenečena, ker je bila zelo vesela in zdej ful pazi name. Res sem vesela, da so vsi lepo sprejeli novico.

Glede imen. MI še nimamo nič dokončno izbrano, je pa hecno, ko se pogovarjaš, pa je 1000 imen ki se jih spomniš a nobeno ti ne prav ugaja. V ožjem izboru smo imeli že 2 za punco ( ma smo si premislili in smo zopet na začetku), za fantka, pa si nikakor ne moremo prit skupaj. Meni se dopade Urban, mojemu pa Matevž, za punčko pa smo meli Lano ali Saro (ma jih je preveč user posted image ).
Jst si tudi ne predstavljam, da bi se otrok klical po mami ali tatu user posted image , čeprav je bilo to včasih kar v navadi. Bi blo bolje če bi že moral, da je po kakem dedku ali babici user posted image

Lepo uživajte v nedelji in prepustite se čarobnosti!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
16.8.2009 13:50:21   
smuki
Ojla babike!

Ko smo že pri res čudnih odzivih, sva tud midva doživela en hladen tuš in sicer sva hotela to lepo novico nekaj časa zadržati zase, sploh po tem, ko sem imela v 5. in 6. tednu rjave izcedke. Odločila sva se, da bova povedala po NS. Vendar sva ravno zaradi tega, ker sem morala v bolniško povedati prej. Ko je moj povedal svojim staršem me ni bilo zraven, vendar je bila reakcija taka, da so bili baje vsi tiho, le tast se je tašči smejal, da bo stara mama (ful hecno). Me je ta novica tako prizadela, da sem se kr mal umaknila od njih. Vendar sta očitno potrebovala mal časa in sta potem to lepo sprejela. Poleg tega pa je še ena sestrična (ki pa na žalost ne mora zanosit) prav grdo obirala naju, češ da ko bo ona zanosila, da bo še isti dan povedala vsakemu, ki ga pozna in da se ji zdi skrajno butasto, da to skrivava. No, pri vseh teh dogodkih me ni bilo zraven - še boljš da ne, ker bi me verjetno še bolj prizadelo, kot me je sicer. Imam pa hvala bogu vse ostale člane familije in prijatelje, kateri so že seznanjeni z novičko, ki so blazno veseli - in to me drži gor.
Če pa bom zbrala pogum, bom pa jutri v službi povedala. Je že res čas, ker se mi bušek že prav lepo pozna in ga bom vsak dan težje skrivala.

Drugače se pa poleg utrujenosti po novem spopadam z zaprtjem (sej od tega se mi verjetno še bolj pozna trebuh). Jem isto kot sicer, pijem donat... ne gre pa nikamor.
Koliko ste se pa že kaj zredile do sedaj? Jaz imam kak dan kg več kot sem začela, včasih več, včasih manj.
Grem zdaj še na hitro mal pospravit, pol pa na piknik.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
16.8.2009 14:45:16   
zvesta
smmuki, pri zaprtju zelo pomaga laneno seme, namočeno v jogurt...

jaz sem pa pri kilah sedaj na -2kg... se pozna, da nisem jedla, zdaj ko sem imela angino... pa za bebo sploh ni skrbi, mam toliko zaloge, da mi do poroda ni treba jesti, pa bo detece preskrbljeno...

samo grem pa zdaj na sladoled...

tamali se zunaj namaka v bazenčku... ima pravi aquapark.... tobogan speljan v bazen in to samo pljuska ven iz bazena... se včasih bojim, da ga na drugi strani še ven vrže :)

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
16.8.2009 16:24:58   
niwci
Jst sem se učiri ko
pri
nčno šla tehtat po dobrem mesecu in usa preplašena čakala na rezultat, pa se nisem čisto nič zredila. Sm mislila da bo katastrofa, ker se mi trebuh že fejst pozna. Tako da imam od začetka nekje +1,5kg

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
16.8.2009 20:37:43   
Bauky
zdravo februarke.... dva dni vas nisem brala, pa ste ble tok aktivne :)
vidim, da je posodobljen tudi seznamček, lepo, nas je pa že res veliko (60)...
Sporočam še moje manjakojče podatke za na seznam:  stara 26 let, to je moja 1. user posted image  z 1 user posted image .

Komaj čakam jutri NS (sicer me že od takrat, ko je amelie zgubila svojga srčka, neki daje eno vprašanje...ker še zdej nimam nobenih  znakov...) bomo vidl jutri.. si pišemo
Preživite ledp nedeljkski večer s svojimi user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.8.2009 6:22:39   
kora33
jutro....
danes sem pa zgodnje....grem po doooooooolgem času v službo.....user posted image
me zanima če še katero muči grozna napihnjenost....mene ob popoldnevih tako napihne, da me prav boli...pa ne morem spravit zraka ven pri nobeni odprtini....hi hihi....prav razmišljam kaj takega pojem...pa se izogibam jede,ki po starem izročilu napihujejo....pa vseeno...sploh nima veze kaj pojem....potem spijem kako gazirano pijačo, ki jih sicer ne maram....pa je malenkost bolje, ko se lahko zrigam, kot kak str dedc.....
pa zapihanost...ne vem al je to normalno al ne...včasih po samo parjih...ampak res samo parjih korakih...piham kot da sem stara 80 let....a se vam zdi to normalo....najbol me zdelajo stopnice...20 jih je preve...že piham kot lokomotiva.....
bauky - kar pozitivno...jutri boš zelo srečna, ko boš gledala svojo malo bitje, kako že pleše v tvojem trebuhu.....
sploh ne morem verjet kolko mate težav z negativnim sprejemanjem vaše sreče....v moji okolici so vsi srečni...še zame....ne samo ožje sorodstvo...tudi sodelavke...prijatelji...sosedje....nihče ni rekel nič niti približno negativnega....lahko komentiram samo tako...preslišite tiste, ki vam ne privoščijo sreče...in pojdite z dvignjeno glavo naprej proti februarju....
lp in lep dan vsem, ki uživate doma in tistim, ki delite usodo z mano in danes delate.....
papa

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.8.2009 7:08:19   
niwci
Jutro februarčice!

Danes sem tudi jaz bolj zgodna, bo dan še dolgi user posted image

Bauky user posted image user posted image user posted image  za NS in samo ne se se sekirat!

Lep začetek tedna usem, pa user posted image  tistim, ki imate preglede.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.8.2009 7:26:09   
*dotika*
Joj, Bauky, mene tudi že malo daje ta današnji pregled. Kje je še ura pet pop. Ma bo že, boš vidla. Zvečer bova obe ponosno razlagali, kako je bilo. Mene bo spremljal moj može, tako da bom imela vsaj malo podpore.

Lp

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.8.2009 7:27:30   
rožca26
Jutro vsem souser posted image  in eno user posted image  za lažje prebujanje.
Vse, ki imate preglede pošiljam user posted image .
bauky - ne se obremenjevat. Vem kako je, sem jaz na istem, k mam pa jutr NS, sam to nič ne pomaga. Misl sam na svojo user posted image , kako veselo raste in se premika, pa bo vse ok.

Upam, da se bomo razpisale, ker je kr dolgčas, če je manjše zatišje. Rada čvekamuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.8.2009 9:15:44   
punsha
Hoj hoj,
držim pesti za vse, ki imate preglede user posted image . Naj bo vse tako kot mora bitiuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.8.2009 10:36:10   
punsha
Kam ste danes vse pobegnile, meni je dolgčas user posted image . Se odpravljam ven na en sprehod, bom šla malo po gozdu, tam ni tako vroče.
Kora, jaz sem tudi vsa napihnjena ves čas, že vso nosečnost. Menda me zaradi tega večkrat tako boli zgornji del trebuha - bolečine da se premaknit ne morem. Me je zdravnica pretipala, je rekla, da je sigurno kriva prebava, ker je menda en kup zraka notri. Mi je pa priporočala čaj janeža, kopra pa še enega in pa seveda donat. Kaj pa vem če kaj pomaga, jaz sem še vedno vsa napihnjena, se mi zdi, da se bom kar razpočila.
mi je pa tako fino, ko se vležem in potem se točno vidi in čuti do kam sega maternica. Sedaj je prišla že do popka, je čisto drug občutek. Ni napihnjeno, ni mehko, ampak se točno ve da je to to...tam notri plava najin malček user posted image . Joooj, komaj čakam da ga čutim. Zaenkrat ga kar poslušam z AS, se fino sliši kako se premika ves čas user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.8.2009 12:00:58   
bili83
ojla user posted image

spet mi je fuul vroče, zdaj sem ravno iz malice in do pisarne imam 24 stopnic... počutim pa se, kot da bi jih prehodila 240user posted image user posted image
v glavnem, čas hitro beži... si lahko mislite, jaz sem danes pričela s 17.tednom! to je že peti mesecuser posted image user posted image
komaj čakam, da začutim svojega user posted image . včasih se mi zdi, da me nekaj požgečka, ampak ne vem...user posted image  no, saj bo.
punsha pri prebavi pomaga tudi laneno seme - kar v jogurt si ga daš kakšno žlico. jaz skoraj nisem mogla verjet, ko sem v soboto zjutraj probala... čez dve uri sem se že pucalauser posted image user posted image
zdaj pa moram na sestanek. se beremouser posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.8.2009 12:50:02   
Cappy96
Ojla!

Pa je vikend naokoli in sem spet v tej vroči in soparni Lj.
Se moram malce pohvaliti: v soboto sem bila na treningu varne vožnje in je bilo SUPER!!! Sem morala izkoristiti darilni bon, preden bi me trebuh oviral pri močnejšem zaviranju! Samo eno vajo sem izpustila, ker je bilo preveč premetavanja- me je pa moj dragi zamenjal! Nora izkušnja, veliko novega izveš. Bilo bi pametno, če bi bil tečaj obvezen npr. že ob opravljanju izpita.

Drugače pa se mi je glava le ohladila. Astralis, hvala za tvoje mnenje. Sem imela kar solzne oči, ko sem brala. Pa kako prav imaš. Sama nimam slabe vesti, ker sem noseča. Če pa sprašuješ glede teh žensk: zadovoljne niso in mislim, da nikoli ne bodo, z ničemer in nikomer. Če sama ne bi znala preslišat vsega balasta, bi se mi v 4 letih odkar sem v tej pisarni že zmešalo.
K sreči so tisti, ki jih imam rada novico lepo sprejeli!

Zvesta in bili, še danes grem po laneno seme, ker tudi mene muči zaprtje. Napihnjena pa nisem prav močno.

Kratka sapa je pa značilna za nosečnice. Meni je prvič poleg tega še pulz povsem podivjal. Umirilo se je nekje v četrtem mesecu.

Sama tudi vsake toliko časa čutim nekaj podobnega metuljčkom, pa tudi še nisem 100% ali je to to ali je kriva prebava.

Vsem, ki imate pregled pa srečno!

niwci, moj naslednji je 27.8.09.

Pa, pa

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.8.2009 13:08:25   
ninček1
Pozdravljene punce!

Danes pa imamo spet vročino.
Jaz še tudi kar z AS poslušam malega in sem vsakič čistuser posted image in res, da vidim kako se dviguje matrnica.Najprej sem ga začutila tik nad sramno kostjo, zdaj pa je že višje.
Sem že čutila vmes zvečer ko se umirim metuljčke, samo dvomim, da bi to bilo to.Glede na to, da sem prvič noseča še ne poznam tistega občutka.Komaj čakam.

Napihnjena nisem, kile še vedno stagnirajo, glava me je nehala bolet, imam pa spet tako močan beli tok, da si kar redno menjujem te dnevne vložke.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.8.2009 13:12:03   
Aja1
Dan drage moje. user posted image
Pri nas tukaj v pisarni je vroče za znoret. Nimamo klime in je res mučno. user posted image  Ampak bo treba preživet. Danes popoldan bom mogoče kuhala filane paprike. Njami, njami user posted image . Seveda, če se mi bo dalo. Drugače pa jutri.

Za vse, ki imate preglede pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda pričakujemo poročilo.

Bili83 - uau, že v 17em tednu si user posted image . Res gre noro hitro. No, jaz sem pa v 16em. user posted image  

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.8.2009 14:11:01   
Bauky
Evo, da vas še prečekiram predem grem na NS. Sem kar malo pomirjena, ko pa ste me tko lepo potolažile in res samo mislim na user posted image , kako se lepo premika.  drugače je pa ful zanimivo, da ste ene že kar v 17. tednu user posted image ,  jaz npr. sem pa ravno včeraj imela "okroglo obletnico" - 12.tednov user posted image  (itak, saj sem čist ta zadnja februarka).

Dotika , vidim, da si tudi zdele gor.... mogoče se pa vidiva na NS; baje da se lahko tud zavleče, če se user posted image ne pokaže...  Pošiljam ti eno veliko user posted image ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.8.2009 14:44:42   
*dotika*
Joj, jaz sem že čist nestrpna. Prav odštevam minute user posted image . Grem zdaj kar malo v ležeči položaj, morda celo TV nažgem, da se malo zamotim.

Bauky, verejtno si že na poti, pa vseeno srečno. Pa navsezadnje upam, da se srečava. ČE se bova prepoznali. user posted image

Lp

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.8.2009 15:16:42   
rosa 2
pozdravljene drage nosečke!!!! držim pesti,da se vama bo čimbolje slišal srček na NS!!! user posted image user posted image javita čimprej kako je blo!!
jaz sem tudi danes z pregleda,srček se je lepo slišal pa ravno tudi ena brcika!! naslednjega imam 14.9 in pa morfol - uz 24.9
vsem skupaj pa : ne se sekirat kaj si kdo misli o vaši nosečnosti,pomembno je le to da je z vami in bebikami vse ok in da se razumete z partnerji!!user posted image  druga odmislite in UŽIVAJTE!!
aja za seznamček to je moja 2 noseč in prviuser posted image

lepo se imejte in bodite v cvetjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.8.2009 16:23:36   
elaaa
Njami, tale sladoled je res okusen! Privoščila sem si ga po drugem uspešnem pregledu. Vse štima! naredila mi je UZ a brez slikice (pa saj sem user posted image videla na ekrančku-celo želodček). Spet sem dobila Canasten. Ja po user posted image je malo neprijeten občutek in sem kar povedala pa mi je dala kremco. Še k osebni zdarvnici me je napotila po napotnico za pregled ščitnice. Pravi, da se ji zdi nekoliko velika in ko sem rekla, da imam pritisk OK, je pa velikokrat pulz srca visok, je bila še bolj prepričana, da naj grem na pregled za ščitnico.
Počutim se odlično, z bebiko je vse dobro in me ta pregled nič ne skrbi.

Hvala vsem za user posted image za današnje preglede in tudi vam v naslednjih dneh veliko user posted image .

LP

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.8.2009 16:26:26   
elaaa
Aha, morfologijo (sem prav napisala??) imam 21.9.
Punce uživajte.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.8.2009 18:09:03   
protina

pozdravljene februarke.

No upam, da bom od zdaj naprej več tukaj gor, ker so mi slabosti malo minile. Sem se
za kratek čas poslovila, ker mi je bilo tako slabo, ko sem bila v sedečam položaju.

No moj termin je 28.02.
Nuhalna svetlina je pa bila 1:5400.

Zdaj me samo malo skrbi, ker mi je G govoril nekaj o cerklaži.Maternični vrat je kratek in se boji, da ne bi prišlo do prezgodnjega poroda.
Ja bomo videli.Naslednji pregled imam 7.9.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.8.2009 19:23:38   
punsha
Najprej vsem ki ste imele preglede čestitke za dobro opravljene... to je tako super slišat, da je vse vredu

midva sva šla pa danes malo pogledat za avto... pa sem bila čisto razočarana. No ne nad avtom, nad prodajalci namreč. Gledat sva šla Tourana. prideva tja, so imeli eno stranko, pa stopiva tja do avta in si ga ogledujeva od zunaj. Nikjer ne pride nihče (medtem je stranka že šla, tako da je bilo tam 5 zaposlenih ki so klepetali). Nato mož vpraša, če si ga lahko ogledava od znotraj... reče prodajalka, seveda, saj je odklenjen in pač klepeta naprej. Midva gledava že nekaj časa in pač pričakuješ, da bo prišelkdo kaj postrežti. Sva že mislila it, ko se končno nekdo zmiga in vpraša če rabiva kaj pomoči. Ma da je tak človek prodajalec - govori brez volje, nekaj površno, niti slučajno ne pomisli da bi vikal... sem bila prav razočarana nad njimi ko sva odhajala. Očitno če ne prideš v obleki in kravati nisi nič. No avto nama je pa všeč, zelo všeč. Morava menjati, ker tale ki ga imava je postal ena kripa, ki komaj skupaj stoji in samo čakaš da kaj crkne user posted image . Touran ima pa velik prtljažnik - za voziček seveda, pa tak, družinski avto je. Uf, sem se pa razpisala o avtu user posted image . Ali bo še katera menjala...pred prihodom malčka?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.8.2009 20:34:32   
*dotika*
No, za nama je nadvse prijeten pregled. Fenomenalni občutki. Vse v najlepšem redu, stari smo 12t3d, veliki smo 66,8mm, srčni utrip 166, NS 1,8mm, tveganje 1:2916. Ne vem, jaz sem nadvse zadovoljna in presrečna. Če G pravi, da je vse OK, potem je vse OK!!!user posted image Nosna kost je vidna, vse ostalo tudi.

Grem počivat, navsezadnje je bil psihično kar naporen dan user posted image .

Aha, Bauky, pa ti? Sva se zgrešili ali sva se srečaliuser posted image ? JAz sem prišla malo pred peto in odšla malo pred šesto.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
17.8.2009 20:38:11   
Lily86
Punsha - jaz sem tudi bila danes na lovu za novi avtek. V bistvu sem že dala aro in naju lepo čaka v salonu, na armaturki pa velik napis "sem prodana". :) Vzela sva Xsaro Picassoja, super avtek in komaj čakam da greva po njega!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?