zirafa76
|
Pozdrav od mene.. Iz dopusta, tokrat kar slovenskega, bilo je odlično res..in Pomurje krasno..En sam dan oz.večer smo imeli dež, cel teden prelepo... .. Sedaj potujemo še v Prago, Astralis za vikend, do Ptic, pa mogoče še križarjenje, ki sva ga dobila od kolega..no, v bistvu tam dela in nas je povabil..hja, se poznamo, mi morski volkovi ..pa bo treba izkoristiti... Vidim, da vas je kar nekaj novih, pridno berem za nazaj... ampak še nisem gotova....v glavnem.. WELCOME Vse živo ste debatirale.... jaz pojdem naslednjič 2.sept. na pregled, naslednji teden me čakajo testi krvi... ..... aha..nekaj o avtih.. PUNSHA...mi imamo Tourana, kupila sva 3 leta starega iz Nemčije, diesel ..čeprav smo imeli nekaj težav, ampak zaradi napake mojega moža , nam odlično služi, predvsem pa ima velikkk prtljažnik, kamor res spraviš vse...samo če ti povem..dva velika kufra, voziček, prenosna posteljica, en manjši kufer, ter še trikolesnik za malo- pokončno-..vse je šlo zadaj, pa še nakup kasneje...če ti zmanjka, lahko sedeže malo naprej daš in pridobiš še prostor..V glavnem, super...zadnji sedeži so zelo udobni in je zelo prostorno, otr.sedež lahko daš na vse tri sedeže, če hočeš, vsi imajo sistem 5 toč.varnostnega zapiranja, torej imajo te metalne kline, kamor zatakneš oz. pritrdiš sedež..seveda moraš odmakniti dekorativni mali spodnji del sedeža....jaz sem nekaj časa rabla ..ima airbage vsepovsod, je zelo varen---izkušnje našega kolega po nesreči..vsi nepoškodovani, srečanje z tovornjakom ...pije v povp.5.4l, kar je full malo, avtocesta mog.6,2...spredaj imaš predal, ki služi kot hladilnik, vse priključke....vozi se ga super, ker si malo višji imaš pregled nad cesto...tudi zadaj enako... ne vem, kaj še napisaati...nama res služi, še posebej, ker dosti naberemo km, tako da.....ima klimo,navigacijo..vse..... Toplo priporočam.... Kar pa se večjih tiče.... Valentinčica30....sosedi imajo Mercedezov Van-mislim, da je Vaio , pa imajo 4 ..so super zadovoljni, če bi se odločala midva, bi izbirala večjega med tem ali pa tudi Sharan je zanimiv, čeprav je mislim manjši......v bistvu je vse v zadnjih sedežih in prtljažniku, ker le ta je zelooooo pomemben.....ker ko dodaš avtu vso kramo, ne vidiš ven.. Za vse z metuljčki....... ..to so prvi gibi, vsaj pri meni je bilo v prvi nosečnosti, kar plapolanje začutiš včasih..prijetno žgečkanje, valovanje..... saj moram še pogledati nazaj..... vsem čestitke za preglede... papa