|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
15.8.2009 11:39:53   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
tako, pa se vam javljam še jaz :) anonimna V., ki sedaj ne bom več anonimna...

Tebe se pa spomnim iz Julijk 2007! user posted image  Jaz sem julijka 2008 (spremenila sem si nick), ko sem bila 1. noseča sem brala tudi vas (julijke 07) in sproti spremljala kaj se je vam dogajalo cca 1 leto pred nami, je bilo kar zanimivo branje. user posted image
Kako si? Kako kaj Izak?

Hej, ja, jaz sem julijka 2007 :)

Kakšen je bil pa tvoj prejšnji nick? Zakaj si se odločila za spremembo?

Izak je dobro... navihan, neprestano govori kot dež, cartek... po novem je že mesec dni brez pleničke, brez flaše... zdaj je pa res pravi fant že..

jaz, jaz sme pa utrujena za znoret... in ta angina noče čisto nazaj it... joj, mi je težko...

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
15.8.2009 12:04:29   
Lily86
Pozdravček srečke user posted image !

Uf, pridno čvekate. Vam kar težko sledim! Jaz sem javljam s svojo zgodbico o "razglasitvi" naše male pikice. Včeraj sva z lubijem nardila en malo večji piknik za najbližje kolege. No, ko smo vsi sedeli za mizo se je dragi zahavlil vsem, da so prišli in da rekel imava še eno veliko novico za njih. Pa reče en kolega s prve: "Kaj bo otrok al kaj?!" Pa že smeh iz vseh strani. In potem moj dragi res reče,  da bomo februarja zibali. Najprej šok, pa par sekund tišine, pol pa so nama začeli čestitat, pa nazdravljat, pa debatirat o imenih, pa spolu, pa gor in dol. Ful pozitivni odzivi. Sva pa prva v tej družbi, tako da je bil kr malo šok. user posted image No, potem sva pokazala še en zmagovaln posnetek iz NS, ko miceni pleza z nogami po steni maternice, pa se zvija pa maha zraven. V glavnem - super je uspelo. user posted image Res mi je pravo olajšanje, da končno ni več treba skrivat...

Lep vikend vam želim!!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
15.8.2009 12:07:53   
zvesta
lily, lepo...

jaz pa se nikakor ne morem pripraviti, da bi začela širiti novico... težko je bilo tako dolgo molčati, zdaj mi je pa tako fajn.... ma sva že 3x šla dol k mojim, da poveva, pa kar ne morem zinit... ne vem zakaj.... pa vem, da bo treba...

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
15.8.2009 13:05:14   
Aja1
Lily- lepo, da so tako pozitivno sprejeli nosečnost. user posted image user posted image

Dopustnice WB.

Zvesta - lepo, da si se razkrila. Super za NS. user posted image  Imamo zdaj še kakšno anonimno? Na začetku nas je bilo full. user posted image  

Tudi midva dolgo nisva povedala za nosečnost (no razen moja starša sta vedela, ker sem v trenutku največje krize iz bolnice napisala sms mami, da imam boreliozo in da sem noseča). Tašči je pa Neja povedala. Šla do nje s slikico iz NS in rekla: "Babi, lej dojenčka"user posted image  

Zdaj pa moram it. Stroj kliče, da je opral.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.8.2009 13:28:27   
valentinčica30
Aja1 pridi še k meni cunje oprat in pospravit. Pri nas je tega zmeri na kupe, se moje dve dami non stop preoblačita jaz pa lahko non stop perem. hvala bogu, za sušilca.
Koliko nas že čuti našeuser posted image ? Naš brcko kar lepo vsaki dan miga in očitno je zelo močen ker ga je kar fajn čutit, je že daleč od metuljčkovuser posted image user posted image user posted image .
Nekje na forumih sem prebrala, da otroka ne moreš čutiti pred 16 tednom. Glede na to da sem ga zelo zgodi 12-13 teden, mi je G pojasnila da je vse odvisno od števila nosečnosti in tudi moči ter gibov user posted image , tako da se ga dauser posted image  čutit tudi prej.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.8.2009 13:31:28   
niwci
amelie zelo mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.8.2009 13:32:01   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

Zdravo, 
jaz sem bila do zdaj šele samo na prvem pregledu v 8. tednu, na naslednji pregled  me je G naročila šele v 16. tedenu in mi seveda priporočila NS v 12. tednu (NS imam v ponedeljek);  ko pa vas berem, ste ble že nekatere na večih pregledih. Busybee, ti pa celo praviš, da nam pripada  na 4 tedne... Ugotavljam, da ima vsak G svoj protokol, tako da zdej itak nič več ne vem...user posted image .

Jst imam čist tko preglede kot ti. Je res ful dolgo za čakat. Še dobro da jue vmes NS user posted image . Pregledi na 4 tedne pa so šele od 16 tedna naprej, do 32t, pol parkrat na 3t, zadnji mesec pa usak teden, kolikor sem jaz gledala.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.8.2009 14:55:25   
niwci
Dobrodošle mucica2, MANA 7, rosa 2 in ursulinauser posted image user posted image user posted image Vas je prišlo kar neki novih.

Zvesta lepo da si se razkrila in da so rezultati dobri!

Cappy to pa res ni bilo lepo od tvoje sodelavke. Te čist razumem, ker bi mene isto razkurilo.

Lily kok lepo da je novica bila uspešno prenesena v javnost user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.8.2009 14:56:38   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image          
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11                                                                               user posted image user posted image

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska                   user posted image
Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )           dolenjska                    user posted image
rosa 2(28)                    (2. ,?. )                CE                        user posted image

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image
ninček1(30)                   (?user posted image , ?user posted image   )              MB                         user posted image  
MANA 7(26)                    (2.user posted image ,1.user posted image )                ?                     user posted image  

10.2.             
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                              user posted image

13.2.

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?       
mucica2 (25)                     (? , ? )              CE                      user posted image

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
zvesta (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                Lenart                   user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                 user posted image

23.2.

rožica26(26)                 (2.user posted image ,1.user posted image user posted image )          Domžale                   user posted image
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje             user posted image

24.2.

ursulina (29)                 (3. ,1. user posted image )             ?                         user posted image     

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                         user posted image

*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2. 
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                  user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?
Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
vita(?)                             (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                PO                   user posted image
t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice           user posted image user posted image

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1734
    15.8.2009 14:56:54   
    niwci
    PREGLEDI:

17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS), lunca83(NS), Bauky(NS)
    18.8 - anonimna V.(3), rožica26(NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4), zirafa76
    1.9.- punsha(4), rožica26(2)
    2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse
    7.9.- kora33(4)
    14.9 - *dotika*(2)
    16.9.- babajči(2)
    8.10.- mucica2

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline
    *morfologija

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1735
    15.8.2009 18:27:16   
    Aja1
    Jaz brcik še ne čutim. Jih še niti ne pričakujm tako kmalu, ker sem jih v prvo dočakala šele v 21. tednu. Je pa potem nadoknadila, ko je brcala dan in noč. user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1736
    15.8.2009 19:38:51   
    punsha
    Pa se spet malo oglašam. Ma imam prav čuden dan danes. Očitno hormoni delajo svoje in sem občutljiva. Sem bila pri stari mami... pa vem, da ne smem vsega tako resno jemati, ampak kdaj pa ravno reče v tistem pravem trenutku, ko je človek tako občutljiv da... je rekla, da so tiste nosečnice grde, ki kažejo trebuhe - ko nosijo tiste oprijete majičke... Saj takrat nisem pokazala da sem užaljena, ko pa sem domov prišla, sem se pa zjokala kot dež user posted image . Meni se trebušček že prav fletno pozna in sem imela oblečeno elastično oblekico - seveda je oprijeta (pa za mamo čisto prekratka, čeprav je skoraj do kolen)... Meni so pa nosečniški trebuščki nekaj najlepšega. Ne predstavljam si, da bi nosila dolge ohlapne obleke user posted image , kot je rekla mama. Res mi je bilo prav grozno. Pa vem da je pač mama še iz tistih časov, je pač stara 77 let in ima še tiste poglede ki so malo za časom. Take stvari pa pač bolijo, če ti reče nekdo, ki ti tako veliko pomeni in sem pri njej nekajkrat na teden. Sem vam morala povedati...

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1737
    15.8.2009 19:43:27   
    zvesta
    punsha, vem da je hudo...

mah, jaz sem končno zbrala pogum in sva danes povedala obojim staršem... pa sem prav vedela, zakaj ne povem...

ker so se namesto čestitk začele opazke, češ da ona je ja že vse vedela (še dva dni nazaj me je nagovarjala, češ kaj čakama, da zdaj bi bil pa že čas, da kaj naštimamo), pa kako je ona to že dva meseca slutila, pa kak se naj še nič ne veselim, ker dok ne brca, še lahko umre....

pa kaj si ti nor.... meni gre samo na bruhanje, ko se spomnim... in zdaj me užaljeno gleda, ker nisva povedala že prej...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa....

jaz bi pobegnila...

zdaj pa tuhtam, kako Izaku predstavit vse skupaj, da se bo lahko pričel veseliti...
    sva ga včeraj vprašala, če bi imel bratca ali sestrico? je za bratca rekel odločen NE, za sestrico pa tudi NE! user posted image in pol sem ga vprašala, kaj bi pa on imel, pa je rekel, da štempljčke user posted image

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1738
    15.8.2009 19:53:46   
    punsha
    zvesta, ne morem verjet, kako so nekateri potem vedno pametni. Toliko ljudi reče, ja saj sem vedela da si noseča, že nekaj časa sem te imela v mislih da si...pa bla bla bla. Meni gredo te stvari prav na živce. A se ne morejo normalno veselit al kaj. jojjoj...

kaj pa če malemu za presenečenje kupiš štampiljke...ga povebiš k sebi in mu rečeš, da imaš presenečenje zanj... mu poveš da imaš v trebuščku čisto majhnega dojenčka, da se bo lahko igral z njim... naj ga poboža... nato pa mu daš štampiljke, lahko ti da kakšno na trebušček. Mogoče ga bodo le te potem prevzele in se bo le njim posvetil, ampak vsaj povedala si mu. pa ga potem kasneje (naslednjič) lahko še spomniš, da bi dojenček tudi rad še kakšno štampiljko na trebušček... no samo predlog, ko je že omenil kaj bi rad imel...

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1739
    15.8.2009 19:59:24   
    zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

zvesta, ne morem verjet, kako so nekateri potem vedno pametni. Toliko ljudi reče, ja saj sem vedela da si noseča, že nekaj časa sem te imela v mislih da si...pa bla bla bla. Meni gredo te stvari prav na živce. A se ne morejo normalno veselit al kaj. jojjoj...

mah, saj tega, da je pametna kot šus, sem že vajena, saj je ja moja mama user posted image

ma, me je najbolj prizadelo to, da je to bil MOj trenutek... ona pa je mogla sebe dat v center in na piedestal... za kozlat... no, pa saj je bilo za pričakovat...

aja, pa tastova izjava možu: pa glej, da ne bo spet sin... user posted image

ja, ideja o štempljčkih pa ni slaba.... grem jutri takoj gledat, če dobim kake štempiljke, drugačne. Ene že ima, pa bom probala zvohat, mogoče dobim pa celo kakšne z dojenčki...

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1740
    15.8.2009 20:09:17   
    Tanja55
    Se oproscam, sem uletela na tole temo, niti ne vem zakaj...mal se sprehajam po RR. No, zvesta, stempiljke z motivi ala dojencek (duda, flaska itd.) sem vidla v Ljubljani v Konzorciju, Mladinska knjiga. Ce imas moznost tja it ali v kaksno drugo MK knjigarno, ti mogoce tole pomaga.

E, sam tole sem hotla napisatuser posted image ...veselo pricakujte!

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1741
    15.8.2009 20:18:16   
    niwci
    Zvesta ne morem verjet, da so nekateri lahko taki. In to tisti, ki so ti najbliže in bi morali biti najbolj veseli. Pozabi na vse skupaj, saj je to tvoj trenutek ostali bodo itak še zmiri pametovali. Tista ideja o štempilkah se pa tudi meni zdi precej dobra user posted image

Kok je pašal popoldanski počitek user posted image

(odgovor članu Tanja55)
    Neposredna povezava do sporočila: 1742
    15.8.2009 21:52:39   
    valentinčica30
    Drage moje glede na to kar sem sedaj prebrala naj vam napišem samo to. Smo v najlepših trenutkih našega življenja in dejmo uživat, vse pripombe starih mam in ostalih kretenov pa ne jemat resno. Najboje je prepih vključit.
    Moj dragi je sedaj čisto nor name, kopuje mi oblekice in resnično doživlja nosečnost z namo (prej zaradi preobremenjenosti nikoli). Sedaj boža bušija in se itak vsakemu pohvali da bo očka.
    V glavnem smuknite v oblačila, ki vam ugajajo uživajte s svojimi dragimi, starše in ostale kozle pa na stran.

Lepo nedeljo!

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1743
    16.8.2009 9:14:31   
    kora33
    jutro babike....
    samo tolk da se javim.....
    amelie - user posted image user posted image user posted image user posted image  vem kako se počutiš...sem bila na istem pred dolgimi 10 leti....morda se sliši izrabljeno...ampak je res...čas celi rane...drž se in pogumno v nove borbe.....
    mene je pa mojuser posted image  na dopustu presenetil...pri prvem sploh ni hotel izbirati imena...je vse prepustil meni...zdaj se je fiksno odločil...kako bo ime punčki če bo...bolano...hoče, da nosi moje ime...sploh ne vem...kaj mu je priplavalo v kri...ga bom morala nekako prepričati, da bo spremenil svojo odločitev...hi hi hi...verjetno tudi njega norijo hormoni sreče in ne more še trezno razmišljati.....je tako srečen ob trebuščku, da bi dete rad kar po mami poimenoval..meni je pa to bolano....pomoč
    no tolko za zdaj...se še javim kaj....
    jutri grem v službo...dopusta je zmanjkalo...zdaj bomo delali dokler bo šlo...upam, da čim dalj, čeprav imam kar naporno službo.....
    lp

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1744
    16.8.2009 10:23:28   
    zvesta
    Tako, danes sem že malo bolj potolažena. Sem včeraj zvečer prvič našla srčka z AS in je blo tak fajn, še bolj fajn pa je poslušat tisto premikanje, ko kar vuš naredi.

Pa malemu smmo zjutraj povedali in zdaj vsake toliko pride, mi dvigne majico in vpraša, ki je jenček?

Tanja, hvala za nasvete glede štempiljk, grem jutri v MB, pa kupim. Jutri pade še Graz in Ikea, pa pogledat grem v AUT za nosečniške hlače. Tukaj en dobim nič, ker rabim ogromno številko. Očitno debeli ne smemo bit noseči, ker hlač v št. 50/52 ni. :(

Dajte se mi na ZS pofočkat tiste ki ste na FB, da vas dodam med prijatelje.

Lepo nedeljo želim!

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1745
    16.8.2009 10:42:46   
    punsha
    se samo toliko oglasim, da vam zaželim lepo nedeljo.Midva greva proti Bledu se mogoče malo namočit (tja v gužvo, hehe), potem pa naprej na Pokljuko na piknik. Lepo izkoristite dan user posted image

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 1746
    16.8.2009 10:42:52   
    rožca26
    Pozdravljene souser posted image !
    No, pa smo še mi prišli z user posted image . Je blo tko fletno. Mali je plaval v vod in užival sto na uro. Smo pa v petek dobil 2. zobek, dons je pa prvič sam vstal z oporo. Sm tko happy.user posted image
    Amelie user posted image user posted image user posted image user posted image , sm kr jokala k sm brala. Pa pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Vse nove user posted image  dobrodošle med nami. Več nas bo bolj bo veselo.

Glede sporočanja novic - jz sm spet pr G dobila potrdilo, da sm noseča, pa k bo čs bom šla do našga pomočnika ravnatelja, pa mu povedala in mu dala to potrdilo (že zato, da ma črno na belem napisan. Mi je lan prov pršlo, da me v šol ni preveč izkoriščal user posted image ). Me je pa na user posted image ful razuser posted image  moja mama z vrtci, pa drugim otrokom. Je rekla, da sm neumna, da nism poslala pritožbe, ker nism dobila vrtca. In da ji ni jasno, kako bom 2 porihtala, k bo tm okol tamal lih začel hodit ....user posted image  Pa sm jo nekam poslala, da se nima kej vmešavat, da se bom itak znajdla, k moj pozim itak ne dela k je vrtnar, pa pol sm ji rekla, če se nej ga losam (vem, da je grozn na to pomisl, sam sm jo pa pol umirila. Upam, da me nov ta zgorn štrafau). Pa je prec zaprla usta pa bla pol sladka. Je koj začela sprašvt, če že vemo ime. Groza - se nate spravjo lih takrt k si v zlo občutljivem stanju, k ti razpoloženje niha 100 na uro.
    Mam pa tud jest občutek že, kaj bo, pa še vsi misljo isto z mano - user posted image . No, ampak sej bomo vidl, sam da je zdravo. Sm mela pa ta filing že pr prvemu ampak v obratni smeri - bolj k sm vedla da bo fant, bolj sm si želela pupe user posted image . Mamo pa tud 4 imena že zbrana - Ela al pa Gaja za fanta pa Jurij al pa Gašper.

Tiste s trtobolom - jz se vam pridružujem. Je blo že prvič tko, to pa zato ker je bil spodi.

No, sm se razpisala. Zdej pa odstopim mesto še drugi.user posted image  Se pišemo

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1747
    16.8.2009 11:07:35   
    ninček1
    Pozdravljene punce!

Tudi jaz vam želim lepo nedeljo, midva se bova odpravila kar na sprehod v botanični vrt, pol pa še tut mogoče skočiva na kakšen piknik.

In res, februarja bo pa očitno zelo pestro v slovenskih porodnišnicah, ne rečejo zastojn, da je maj čas ljubezniuser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 1748
    16.8.2009 12:12:42   
    elaaa
    Pozdravljene user posted image !

Ko berem vaše vrstice, me je prijelo, da še jaz zlijem svojo izkušnjo z mojim starim atom, ki bo sedaj pradedek. Kako egocentrični smo/so ljudje. Pa njem res ne zamerim, ker je pač že v letih (čez 80), mi je pa dal mislit. No, kot vedno, ko pridem k njem na kavo, me vpraša:" Je kaj novega na vašem koncu?" In jaz res z veseljem: "Ja ata, zdej je pa res nekaj novega. Še enkrat boš pradedek." On: "Lepo, čestitam!" mi da roko in nadaljuje: "Jaz sem bil pa pri zdravnici in mi je ..." Mojih 5 sekund je torej poteklo.
    Kot pravim, mu ne zamerim, je bil pa precej čuden/nenavaden občutek.

Da se ne ponavljam in spet povem, da je bila do sedaj že treh žensk reakcija: "Sem te zadnjič gledala (od zadaj/ v obraz / v trebuh) in se mi je ....la,la,la" Ja na riti mi pišeuser posted image NOSEČA SEM. Nosim še vse iste hlače in majice.

Uživajte nedeljo. user posted image
    Lp

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1749
    16.8.2009 12:56:58   
    valentinčica30
    Res te boge reve. Ampak povem vam čim manj ukvarjanja z okolico in pripombami. Tisti, ki so me videli, nosečo prej me sedaj sprašujejo, če bodo dvojčki in jasno lepo jim rečem, ne trojčki je mojemu seme podivjalouser posted image user posted image user posted image . ma kaj jih briga vse skupi, važen, da me uživamo.

(odgovor članu elaaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?