|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
19.8.2009 10:11:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

modrookica sto ludi sto čudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bi bilo če ne bi bili različniuser posted image user posted image user posted image

pol bi vsi z mano užival na snegu user posted image user posted image user posted image
komi cakam smucat!!!!!!!!!

user posted image

Dej nehi sneg klicatuser posted image Še prehitro bo november, ko bomo spet zmrzovali.

ce pa nisem lani nic smucala....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
19.8.2009 10:17:53   
Dudica1
Uuu smučanje pa tud jaz čakam...lani ni blo nč letos pa dam oba nekam in greva user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
19.8.2009 10:19:43   
FLASK_A
kaj ste hecneuser posted image

Jaz grem pa v snegu najrajši v saunouser posted image user posted image user posted image Potem pa pod mrzel tuš in plavat v zunanji bazen, ko snežiuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
19.8.2009 10:23:24   
Blueeyes
men sploh nikamor ni treba jt.. pr men itak zapade cca meter snega, tko da se kr pred bajto mečem v sneg.. pol pa sanke in na sosednji hrib.. zakon

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
19.8.2009 10:25:51   
KatMat
morm eno masleno svecko narest za naso tamalo...tok se matra...pa nic ne kaka

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
19.8.2009 10:26:29   
KatMat
mi kr mal cudn to v njeno ritko tlact...a se bo fajn upirala???a je kera ze to dajala??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
19.8.2009 10:34:44   
Blueeyes

kup si laktozo... naša je prej kakala na 3-4 dni, zdej pa vsak dan, včer celo 2x.. pa k kaka se kr smeji k jo nč več ne matra in ne boli

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
19.8.2009 10:43:36   
Dudica1
pa zakaj so zaprti...naš kaka vsak dan,večkrat na dan brez problemov???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
19.8.2009 10:43:48   
KatMat

kup si laktozo... naša je prej kakala na 3-4 dni, zdej pa vsak dan, včer celo 2x.. pa k kaka se kr smeji k jo nč več ne matra in ne boli
kje to kupm??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
19.8.2009 10:44:11   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pr nas je to prvic zdele

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
19.8.2009 10:47:53   
Blueeyes

ne vem... k nč tazga ne jem... pedi full, kakat pa ni hotla... zdej je pa super s to laktozo.. vsako jutro ji v čas zmežam 1 žličko in spije.. kupi se pa v lekarni... sem gledala na netu, pa ne najdem take embalaže.. bom slikala pa objavim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
19.8.2009 10:49:46   
KatMat

ne vem... k nč tazga ne jem... pedi full, kakat pa ni hotla... zdej je pa super s to laktozo.. vsako jutro ji v čas zmežam 1 žličko in spije.. kupi se pa v lekarni... sem gledala na netu, pa ne najdem take embalaže.. bom slikala pa objavim
grem v lekarno in recem da bi rada kupila laktozo...???za???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
19.8.2009 10:50:46   
KatMat
ma prdi k zmesana...kaka pa ne....zdele ji bom probala tisto sveckico mickeno not porint pa bom vidla kaj bo....sam je cudn k se mi topi prec k jo primem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
19.8.2009 10:51:41   
KatMat
morm se it mal igrackat z njo...se beremo kasneje...papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
19.8.2009 10:58:03   
lake
Moja se je tud celo jutro neki napenjala, in ko je prejle fajn zaropotal v riti, se je začela na ves glas smejat. Očitno je blo res olajšanje.

Midva greva vsako leto smučat v Italijo, ker morja prov zlo ne marava, morm letos izkoristit, ker sm se  lan samo sprehajala po vasi, kot kaken upokojenc, medtem ko so drugi smučal. Še trebu se mi ni tok vidu, in sm bla pomoje prov smešna. Bomo se pa letos mal menjaval da bo vsak dan en tamalo pazu.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
19.8.2009 11:05:03   
Anonimen

modrookica sto ludi sto čudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bi bilo če ne bi bili različniuser posted image user posted image user posted image

pol bi vsi z mano užival na snegu user posted image user posted image user posted image

kakšen egouser posted image user posted image

probaj še čaj iz janeža skuhat. Pa ne ji kake kumine dajat...je lahko tud v kakih kapljicah skrita. (šit ko to finto prodajam čist vsakmu user posted image )

smučanje? Ne znam....itak bi pa umrla na kaki sedežnici, ker me je ful strah višine in visenja na kablihuser posted image - in to ne brez veze...ste vidli pohorje, ha?user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
19.8.2009 11:18:42   
maja1488

v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki!

Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič user posted image .

Bi že kšn poštar mim prpeljal...se ni za bat user posted image

elyy lahko jaz pri nas pogledam, če ga imajo. Če je ti ga lahko pošljem al pa naslednji teden katmat dam, pa ti ga pripelje do trzina.

Dudi, kašne tabletke maš? Jst imam tiste carezzete al neki podobnega pa mi je trebuh ful napet.

Čveka....hvalabogu imam sam eno in ta je kolkor tolko normalna user posted image

gutn morgn dudi

tudi tebiuser posted image ...bil lep večer včeri heheuser posted image

sam da je bil gospod dudek zadovoljen...

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Sm se nasmejala že navsezgodej. Me soseda, 90let stara, vedno ukopira samo da ven stopm, in se hoče pogovarjat. Me je vprašala kje je moj v službi, in ko sm rekla da je računalničar, je rekla da na račune se pa jč ne spozna. Sm skor po tleh padla. Pol sm pa rekla da računalnik je čist neki druzga, pa itak ni dojela kaj sm hotla s tem povedat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nogavičk pa zdej ni imela?

ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE

user posted image kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek..

Se mi zdi da mi je vseeno. 26 imam posvetovalnico ampak če se ne motm je to sreda. Meni je vseeno. Ve povejte.

ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE

user posted image kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek..

ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce...

Ti res ne maraš tega megana ane????

komi cakam smucat!!!!!!!!!

user posted image

Dej nehi sneg klicatuser posted image Še prehitro bo november, ko bomo spet zmrzovali.

se spomnem ko smo ble še na nosečkah, ko je čveka biksala čez vse ker je mogla kidat user posted image Sej si bla to ti čveka ane? Če sm kej zamešala pa sorry.

Zarja pa že par dni je od 18:30, od 19 že spi in pol je valda spet lačna ob 4 user posted image

Mogoče res pol prestavmo srečanje na zadnji teden avgusta, da nas bo več. Blue a ti lahko takrat?

Elyy javi če bi rada, da grem pogledat za igralni v BC.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
19.8.2009 11:19:43   
lake
Razlika med našimi in tujimi smučiči je velika, pri nas je res veliko sedežnic in gondol zastarelih, v tujini se ti praktično ne more zgodit Pohorje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
19.8.2009 11:26:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Razlika med našimi in tujimi smučiči je velika, pri nas je res veliko sedežnic in gondol zastarelih, v tujini se ti praktično ne more zgodit Pohorje. 

sej verjamem, samo strah pred višino (vse nad pol metra) mi pa še zmer ostane...tak da ne vem, če bom sploh kdaj smučala.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
19.8.2009 11:27:37   
Anonimen
Pijem svoj prvi kofe (instant) po enem letu. Spet ma normalen okus. Lani mi je začelo slabo bit po njem...le zakajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
19.8.2009 11:30:48   
lake
Jst pa nisem mela nobenih čudnih želja, al pa okusov v nosečnosti. Sm si  drugi dan ko sm zvedla da sm noseča kupla kumarice, da sm vidla kok je na temu da nosečnicam pašejo, pa mi niso nič bolj kot ponavad user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
19.8.2009 11:41:29   
Anonimen
Facauser posted image . Jaz sem edino apetit dobila. Sem končno zmazala celo pico, ko je nikol ne. Ampak, da mi je po kafetu slabo, mi je blo pa sumljivo. Ahhhh...nostalgija...mela sem fuuul lepo nosečnost, tak da bi ziher ponovila vajo še kdaj.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
19.8.2009 11:44:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Dudi, kašne tabletke maš? Jst imam tiste carezzete al neki podobnega pa mi je trebuh ful napet.

ne jas mam yaz...pa mi je skoz neki slabo ne vem a bo boljš ko se telo na te tabletke navadi al kaj je touser posted image

gutn morgn dudi

tudi tebi ...bil lep večer včeri hehe

sam da je bil gospod dudek zadovoljen...

hi hi...je bil,je bil user posted image user posted image user posted image ...no sej drugač mormo pa to njega vprašatuser posted image

Mogoče res pol prestavmo srečanje na zadnji teden avgusta, da nas bo več. Blue a ti lahko takrat?

mislim da bi blo tole res najboljš,da nas bo čimveč lahko prišlo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
19.8.2009 11:45:35   
lake
Men pa od 7. do 20. tedna ni blo nič lušno, ker je bla školjka moja najboljša prijateljica in hkrati sovražnica. Pa še porod ni bil glih lahek, tko da smo za neki časa končal, dokler se bom še spomnila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
19.8.2009 11:46:05   
OliveOyl
Kure...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?