Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:11:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu komi cakam smucat!!!!!!!!! Dej nehi sneg klicat Še prehitro bo november, ko bomo spet zmrzovali. ce pa nisem lani nic smucala....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:17:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Uuu smučanje pa tud jaz čakam...lani ni blo nč letos pa dam oba nekam in greva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:19:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
kaj ste hecne Jaz grem pa v snegu najrajši v sauno Potem pa pod mrzel tuš in plavat v zunanji bazen, ko sneži
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:23:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
men sploh nikamor ni treba jt.. pr men itak zapade cca meter snega, tko da se kr pred bajto mečem v sneg.. pol pa sanke in na sosednji hrib.. zakon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:25:51
|
|
|
|
KatMat
|
morm eno masleno svecko narest za naso tamalo...tok se matra...pa nic ne kaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:26:29
|
|
|
|
KatMat
|
mi kr mal cudn to v njeno ritko tlact...a se bo fajn upirala???a je kera ze to dajala??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:34:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat morm eno masleno svecko narest za naso tamalo...tok se matra...pa nic ne kaka kup si laktozo... naša je prej kakala na 3-4 dni, zdej pa vsak dan, včer celo 2x.. pa k kaka se kr smeji k jo nč več ne matra in ne boli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:43:36
|
|
|
|
Dudica1
|
pa zakaj so zaprti...naš kaka vsak dan,večkrat na dan brez problemov???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:43:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat morm eno masleno svecko narest za naso tamalo...tok se matra...pa nic ne kaka kup si laktozo... naša je prej kakala na 3-4 dni, zdej pa vsak dan, včer celo 2x.. pa k kaka se kr smeji k jo nč več ne matra in ne boli kje to kupm??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:44:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pa zakaj so zaprti...naš kaka vsak dan,večkrat na dan brez problemov??? pr nas je to prvic zdele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:47:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pa zakaj so zaprti...naš kaka vsak dan,večkrat na dan brez problemov??? ne vem... k nč tazga ne jem... pedi full, kakat pa ni hotla... zdej je pa super s to laktozo.. vsako jutro ji v čas zmežam 1 žličko in spije.. kupi se pa v lekarni... sem gledala na netu, pa ne najdem take embalaže.. bom slikala pa objavim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:49:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pa zakaj so zaprti...naš kaka vsak dan,večkrat na dan brez problemov??? ne vem... k nč tazga ne jem... pedi full, kakat pa ni hotla... zdej je pa super s to laktozo.. vsako jutro ji v čas zmežam 1 žličko in spije.. kupi se pa v lekarni... sem gledala na netu, pa ne najdem take embalaže.. bom slikala pa objavim grem v lekarno in recem da bi rada kupila laktozo...???za???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:50:46
|
|
|
|
KatMat
|
ma prdi k zmesana...kaka pa ne....zdele ji bom probala tisto sveckico mickeno not porint pa bom vidla kaj bo....sam je cudn k se mi topi prec k jo primem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:51:41
|
|
|
|
KatMat
|
morm se it mal igrackat z njo...se beremo kasneje...papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:58:03
|
|
|
|
lake
|
Moja se je tud celo jutro neki napenjala, in ko je prejle fajn zaropotal v riti, se je začela na ves glas smejat. Očitno je blo res olajšanje. Midva greva vsako leto smučat v Italijo, ker morja prov zlo ne marava, morm letos izkoristit, ker sm se lan samo sprehajala po vasi, kot kaken upokojenc, medtem ko so drugi smučal. Še trebu se mi ni tok vidu, in sm bla pomoje prov smešna. Bomo se pa letos mal menjaval da bo vsak dan en tamalo pazu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu kakšen ego IZVIRNO SPOROČILO: KatMat morm eno masleno svecko narest za naso tamalo...tok se matra...pa nic ne kaka probaj še čaj iz janeža skuhat. Pa ne ji kake kumine dajat...je lahko tud v kakih kapljicah skrita. (šit ko to finto prodajam čist vsakmu ) smučanje? Ne znam....itak bi pa umrla na kaki sedežnici, ker me je ful strah višine in visenja na kablih - in to ne brez veze...ste vidli pohorje, ha?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:18:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki! Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič . Bi že kšn poštar mim prpeljal...se ni za bat elyy lahko jaz pri nas pogledam, če ga imajo. Če je ti ga lahko pošljem al pa naslednji teden katmat dam, pa ti ga pripelje do trzina. Dudi, kašne tabletke maš? Jst imam tiste carezzete al neki podobnega pa mi je trebuh ful napet. Čveka....hvalabogu imam sam eno in ta je kolkor tolko normalna IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat gutn morgn dudi tudi tebi ...bil lep večer včeri hehe sam da je bil gospod dudek zadovoljen... IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Sm se nasmejala že navsezgodej. Me soseda, 90let stara, vedno ukopira samo da ven stopm, in se hoče pogovarjat. Me je vprašala kje je moj v službi, in ko sm rekla da je računalničar, je rekla da na račune se pa jč ne spozna. Sm skor po tleh padla. Pol sm pa rekla da računalnik je čist neki druzga, pa itak ni dojela kaj sm hotla s tem povedat. A nogavičk pa zdej ni imela? IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. Se mi zdi da mi je vseeno. 26 imam posvetovalnico ampak če se ne motm je to sreda. Meni je vseeno. Ve povejte. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... Ti res ne maraš tega megana ane???? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu komi cakam smucat!!!!!!!!! Dej nehi sneg klicat Še prehitro bo november, ko bomo spet zmrzovali. se spomnem ko smo ble še na nosečkah, ko je čveka biksala čez vse ker je mogla kidat Sej si bla to ti čveka ane? Če sm kej zamešala pa sorry. Zarja pa že par dni je od 18:30, od 19 že spi in pol je valda spet lačna ob 4 Mogoče res pol prestavmo srečanje na zadnji teden avgusta, da nas bo več. Blue a ti lahko takrat? Elyy javi če bi rada, da grem pogledat za igralni v BC.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:19:43
|
|
|
|
lake
|
Razlika med našimi in tujimi smučiči je velika, pri nas je res veliko sedežnic in gondol zastarelih, v tujini se ti praktično ne more zgodit Pohorje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Razlika med našimi in tujimi smučiči je velika, pri nas je res veliko sedežnic in gondol zastarelih, v tujini se ti praktično ne more zgodit Pohorje. sej verjamem, samo strah pred višino (vse nad pol metra) mi pa še zmer ostane...tak da ne vem, če bom sploh kdaj smučala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:27:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pijem svoj prvi kofe (instant) po enem letu. Spet ma normalen okus. Lani mi je začelo slabo bit po njem...le zakaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:30:48
|
|
|
|
lake
|
Jst pa nisem mela nobenih čudnih želja, al pa okusov v nosečnosti. Sm si drugi dan ko sm zvedla da sm noseča kupla kumarice, da sm vidla kok je na temu da nosečnicam pašejo, pa mi niso nič bolj kot ponavad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Faca . Jaz sem edino apetit dobila. Sem končno zmazala celo pico, ko je nikol ne. Ampak, da mi je po kafetu slabo, mi je blo pa sumljivo. Ahhhh...nostalgija...mela sem fuuul lepo nosečnost, tak da bi ziher ponovila vajo še kdaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:44:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, kašne tabletke maš? Jst imam tiste carezzete al neki podobnega pa mi je trebuh ful napet. ne jas mam yaz...pa mi je skoz neki slabo ne vem a bo boljš ko se telo na te tabletke navadi al kaj je to IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat gutn morgn dudi tudi tebi ...bil lep večer včeri hehe sam da je bil gospod dudek zadovoljen... hi hi...je bil,je bil ...no sej drugač mormo pa to njega vprašat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mogoče res pol prestavmo srečanje na zadnji teden avgusta, da nas bo več. Blue a ti lahko takrat? mislim da bi blo tole res najboljš,da nas bo čimveč lahko prišlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:45:35
|
|
|
|
lake
|
Men pa od 7. do 20. tedna ni blo nič lušno, ker je bla školjka moja najboljša prijateljica in hkrati sovražnica. Pa še porod ni bil glih lahek, tko da smo za neki časa končal, dokler se bom še spomnila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 11:46:05
|
|
|
|
OliveOyl
|
Kure...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?