mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Lake, od 9:40 je Monk. Jst ga gledam, ker je moja tavečja ista kot on! A črna pa skravžlana IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sem še med živimi, ampak pomoje ne bom več dolgo. Oba imam namreč doma, moj je čez dan v službi. Sej sploh ne vem več, kakšno je moje razpoloženje??! Hm... Glede na to, da je tvoj starejši samo dobrih 5 mesecev starejši od moje Tamare, mi je popolnoma jasno. Jaz tudi odštevam dneve do dopusta in potem vrtca . Čeprav mi je po drugi strani hudo, ker mojo pupo prvorojenko dajem v roke tujcem... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mi kr mal cudn to v njeno ritko tlact...a se bo fajn upirala???a je kera ze to dajala?? Maslene svečke ne, pač pa sem starejši dala svečke proti bolečinam po cepljenjih. Ravno navdušena ni bila, ampak sem vztrajala. No, jokala sploh ni. Pazi le, da ko porineš noter, še par sekund držiš prst gor, sicer porine ven. Ne, se ne hecam IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Sem prišla mal pošpegat,sem čist fertik. Prej je imela Tina kao en napad,ko se je dojila se je začela cela trest,kakor neke vrste EPI napad.Pol je pa zaspala,jaz sem pa čist fertik,res.. Si sploh ne predstavljam, kako si se ustrašila. in moje pesti, da ni nič hudega. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ku-ku sam pozdravim vas, midva šibava na kosilo... in pol na brazilko Saj mali jo že ima
|