Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica zakaj bi ti rada zimo, men je poletje čist všeč sploh k nimrzlo sovražim poletje in obožujem zimo, mraz in sneg ni šans....raj crkujem od vročine kot od mraza
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:01:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj kaj 1?? a 1.9. maš v mislih?? a niste rekle drug teden da se dobite, torej men bi ustrezalo 24 ali 25.8.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica zakaj bi ti rada zimo, men je poletje čist všeč sploh k nimrzlo sovražim poletje in obožujem zimo, mraz in sneg ni šans....raj crkujem od vročine kot od mraza jz sem ista raje imam vročino kot pa da gledam tisti sneg in zmrzujem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:08:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj kaj 1?? a 1.9. maš v mislih?? a niste rekle drug teden da se dobite, torej men bi ustrezalo 24 ali 25.8. ja ne vem zdej kaj misli KATMAT ME SMO SE MENILE NEKI ZA DRUG TEDN AMPAK NIČ DOKONČNO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:09:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica zakaj bi ti rada zimo, men je poletje čist všeč sploh k nimrzlo sovražim poletje in obožujem zimo, mraz in sneg ni šans....raj crkujem od vročine kot od mraza jz sem ista raje imam vročino kot pa da gledam tisti sneg in zmrzujem mene pozim nikol ne zebe... me vedo greje... ljubezen kle v tem soncu se pa skoz počutim k da sem v savni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:11:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj kaj 1?? a 1.9. maš v mislih?? a niste rekle drug teden da se dobite, torej men bi ustrezalo 24 ali 25.8. ja ne vem zdej kaj misli KATMAT ME SMO SE MENILE NEKI ZA DRUG TEDN AMPAK NIČ DOKONČNO no, če bo kej s tega, jz lahko samo v ponedeljek ali torek, ker pol mojga ni v službi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:14:31
|
|
|
|
Dudica1
|
blue maš zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:26:29
|
|
|
|
Leela
|
oj, zgleda je bil včeraj res težak dan za dojenčke. Včeraj smo šli na bazen in smo hoteli iti še na sladoled pa se je tamau tooolk drl, da smo se obrnil na pol poti. Potem je pa nehal. Očitno ni hotel, da jemo sladoled. Jest ni hotel. Ob 16h je jedel, potem pa ob 20h čisto malo in sem ga kar ob polnoči v spanju nafutrala. najbrž je res kriva luna in vročina. Drug teden jaz v ponedeljek in torek ne morem, lahko pa se zmenimo zadnji teden v avgustu. elly za igralni center pojdi pogledat v smrkolina v šiško (rabljene stvari). Take igrače so ponavadi kot nove. kmalu dobim obisk in gremo na kavo v senco, drugače bom pa notri ždela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:26:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:28:02
|
|
|
|
Dudica1
|
leela kam ste šli na bazen...? Jaz gledam kam čmo it septembra ali oktobra v toplice...a katera kakšne predlaga??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:30:13
|
|
|
|
Leela
|
v ajdovščino, zdaj imamo tako blizu . pa še pocen je, samo ni tak fensi, tak čist navaden kvadraten. za toplice ti pa ne morem predlagat, jaz sem bila v banovcih in je ok. Samo če je slabo vreme ni vredu, ker imajo zelo mali notranji bazen.
< Sporočilo je popravil Leela -- 19.8.2009 9:31:49 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:51:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela v ajdovščino, zdaj imamo tako blizu . pa še pocen je, samo ni tak fensi, tak čist navaden kvadraten. a rabš fancy bazen za namakat al kaj??? kaj fali kvadratnemu... fensi šmensi so pol toplice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:52:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj sej se lahko tud prej dobite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:52:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem mal v kontrolo delavcem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:53:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj sej se lahko tud prej dobite te bomo mal opravljale k te ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:53:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 leela kam ste šli na bazen...? Jaz gledam kam čmo it septembra ali oktobra v toplice...a katera kakšne predlaga?? terme 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!uzivala bos k kraljica v tanovem wellnesu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:55:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj sej se lahko tud prej dobite te bomo mal opravljale k te ne bo edino pravilno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:56:14
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Leela v ajdovščino, zdaj imamo tako blizu . pa še pocen je, samo ni tak fensi, tak čist navaden kvadraten. a rabš fancy bazen za namakat al kaj??? kaj fali kvadratnemu... fensi šmensi so pol toplice jaz ne rabim. Sem mislila bolj v stilu Lagune v Stožicah ali Atlantisa, tako fensi šmensi. Cena temu primerna, to sem mislila. Drugače imaš pa tudi toplice z navadnimi kv.bazeni ali z različnimi atrakcijami...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:57:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu komi cakam smucat!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 9:58:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Leela v ajdovščino, zdaj imamo tako blizu . pa še pocen je, samo ni tak fensi, tak čist navaden kvadraten. a rabš fancy bazen za namakat al kaj??? kaj fali kvadratnemu... fensi šmensi so pol toplice jaz ne rabim. Sem mislila bolj v stilu Lagune v Stožicah ali Atlantisa, tako fensi šmensi. Cena temu primerna, to sem mislila. Drugače imaš pa tudi toplice z navadnimi kv.bazeni ali z različnimi atrakcijami... Laguna mi je čist sfaljena... prej k je bil Štern je blo pa zakon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:01:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek.. ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo.zakaj?? 1. katja je zgleda prebila gumo na meganu in 2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce... ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kaj kaj 1?? a 1.9. maš v mislih?? a niste rekle drug teden da se dobite, torej men bi ustrezalo 24 ali 25.8.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:02:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu komi cakam smucat!!!!!!!!! Dej nehi sneg klicat Še prehitro bo november, ko bomo spet zmrzovali.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:03:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 modrookica sto ludi sto čudi kaj bi bilo če ne bi bili različni pol bi vsi z mano užival na snegu komi cakam smucat!!!!!!!!! Dej nehi sneg klicat Še prehitro bo november, ko bomo spet zmrzovali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 10:10:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo spet fino spali Je potegnil po futranju še do osmih, pa še to bi verjetno kaj dlje, če mojmu ne bi telefon začel na polno zvonit Ampak ok, ne bomo se pritoževali. Se je pa prejle nafutral in na polno posral. Očitno gre danes vse od dveh dni ven, ker je blo včeraj bolj malo kakice. Ima pa naš še vedno precej tekočo kakico. Barva je ok, le nič bolj trdo ni. Sem razmišljala, da ima to mogoče po meni, ker jst tut praktično nikol nimam prav trdo kakico, pa tut barva je pri obeh identična. Uf, grem že preveč v podrobnosti Je pa moj brat včeraj tut fotru rekel,da se misli v kratkem poročit, tako da se obeta še ena poroka. Mogoče pa nama z mojim le uspe naslednje leto zorganizirat še najino poroko. Ker z dvema porokama v enem letu pa ne bi obremenjevala ta starih,se jim bo še skegljalo Aja, enkrat je že bila debata na to temo-a se vaši malčki tut kej v eno stran zvijajo? Našga sem samega zvijanja kolikor toliko odvadila, ampak v položaju kravce past in pokončnem položaju skos obrača glavico v njegovo desno. Tega ga pa nikakor ne morem odvadit. Ko spi, pa se mi zdi, da večkrat obrne glavico v njegovo levo kak nasvet od tistih, ki ste že bile v razvojni?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?