|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
19.8.2009 8:06:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Lahko bi bla pa flaša prva povratnica na majčice 2010, če že ti noočeš bit katmat! Zdej pa res grem.

user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pardon babe, mi je sunil tipkovnico, ko je tole videl user posted image

Aja, na koncu je pozabil napisat- PROBLEMOVuser posted image

Oprosti haniuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Je mogla Flaška kr it, ko je prebral kaj se pogovarjamo. user posted image Flaška, ne daj se mu user posted image user posted image
mi smo s tabo!!!

DOBRO JUTRO!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
19.8.2009 8:10:53   
Blueeyes
tudi tebi dobro jutro katmat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.8.2009 8:15:28   
KatMat
BLUE ucer smo te mal opravljale...sorciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.8.2009 8:16:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image ...ma dajta mir...user posted image user posted image user posted image
sta me razdražle...grem se k njemu uležt na kavč user posted image ...nočko

opa opa user posted image  user posted image  user posted image  zmajčki 2010 so na vrsti

ne ne  ne bo držalo...čeprav mi je skoz neki slabo (to bo pomoje do tabletk)....user posted image
Drugač pa sm ljubosumna ja itak,da svojga Dudeka pa ne dam kr tko....ga mam preveč rada user posted image

tako se govori

a  neda user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.8.2009 8:16:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

BLUE ucer smo te mal opravljale...sorciuser posted image user posted image user posted image

ni panike... lepo da vsaj mislite name user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.8.2009 8:19:03   
KatMat
gutn morgn dudi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
19.8.2009 8:19:42   
Dudica1

gutn morgn dudi

tudi tebiuser posted image ...bil lep večer včeri heheuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
19.8.2009 8:20:17   
HM84
ajejej... vidm da sem zamudila kakšnih zadnjih 100 srtaniuser posted image Nekako mi sploh ni zneslo čekirat tole, tko da sploh ne vem kaj vse ste opravljaleuser posted image

Za spremembo pišem "zgodaj" zjutraj, ker so me ob 7h že pikal - sem šla dat kri, da preveerijo kako je z mojo ščitnico. Alex bo pa tud verjeto še kakšno minuto spal, da lahko še kaj napišem :)

V glavnem, mi smo spali že od devetih, pol desetih, pa do pol šestih zjutrajuser posted image zdaj ene 4 dni se je pa spet vse obrnilo. Očitno je Alexu vroče ponoči in se spet zbuja okoli 3h, tako da spet jemo 2x na noč. Eh ja, kdaj bo zima...user posted image

Grem zdaj še malo za nazaj prebrat pa se še javim...

Lep dan vsem...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
19.8.2009 8:23:23   
Dudica1
hm jutro

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
19.8.2009 8:24:58   
Blueeyes
jutro dudi in HM

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
19.8.2009 8:26:04   
Dudica1

jutro dudi in HM

jutro

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
19.8.2009 8:27:31   
lake
Dobro jutro!

Sm se nasmejala že navsezgodej. Me soseda, 90let stara, vedno ukopira samo da ven stopm, in se hoče pogovarjat. Me je vprašala kje je moj v službi, in ko sm rekla da je računalničar, je rekla da na račune se pa jč ne spozna. Sm skor po tleh padla. Pol sm pa rekla da računalnik je čist neki druzga, pa itak ni dojela kaj sm hotla s tem povedat.

Bi mogla v trgovino, si je moj pizzo zaželu dons, pa v Mullerja bi mogla it ker  mi  je vode za tamalo zmanjkal, pa se mi ne da ker je že zdej vroče.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
19.8.2009 8:28:20   
Dudica1
midva pa greva malo ven k atiju...se slišmo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
19.8.2009 8:39:17   
Anonimen
jutro punce

mi smo pa danes spali koooo tooop od 7 do pol petih, pol pa še do pol osmih. user posted image NO, mami in ati sta malo manj spala po peti uriuser posted image

V glavnem...pogruntali smo, da Živa že pridno pase kravice...po malem pa zraven puzauser posted image . Nogice ji ful delajo, da se kr odrine, Jo moram dat na parket, me zanima, če ji bo čisto res ratalo se premaknit.user posted image Po postli gre zelo z muko.

Ful je vroče...kr ne da se mi it ven...noge me bolijo ko psauser posted image ...to je najbrž od natikačev...ker na sprehodu ful šibava in nardima kar nekaj kilometrov. Bi morala trkačice dat gor.

No, kupila sva peglo...od tefala, malo novejši model ko sem mela prej. Tako da sem včeraj zvečer nadoknadila vse zamujeno...ma...sej ne da nimam še danes poln balkon robe...(majhen balkon, pa vseeno).

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
19.8.2009 8:40:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
jutro punce
mi smo pa danes spali koooo tooop od 7 do pol petih, pol pa še do pol osmih. user posted image NO, mami in ati sta malo manj spala po peti uriuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
19.8.2009 8:48:25   
Blueeyes
ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALE

user posted image kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
19.8.2009 8:50:37   
KatMat

gutn morgn dudi

tudi tebiuser posted image ...bil lep večer včeri heheuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
19.8.2009 8:51:13   
Anonimen
živjo punce

no pa ste ustale jz sem pa že pozajterkovala in zdaj sem pri kaviciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
19.8.2009 8:52:29   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

ajejej... vidm da sem zamudila kakšnih zadnjih 100 srtaniuser posted image Nekako mi sploh ni zneslo čekirat tole, tko da sploh ne vem kaj vse ste opravljaleuser posted image

Za spremembo pišem "zgodaj" zjutraj, ker so me ob 7h že pikal - sem šla dat kri, da preveerijo kako je z mojo ščitnico. Alex bo pa tud verjeto še kakšno minuto spal, da lahko še kaj napišem :)

V glavnem, mi smo spali že od devetih, pol desetih, pa do pol šestih zjutrajuser posted image zdaj ene 4 dni se je pa spet vse obrnilo. Očitno je Alexu vroče ponoči in se spet zbuja okoli 3h, tako da spet jemo 2x na noč. Eh ja, kdaj bo zima...user posted image

Grem zdaj še malo za nazaj prebrat pa se še javim...

Lep dan vsem...user posted image

nasa se je tud zacela zbujat...prej po 10,11 ur spanca zdaj se futramo dvakrat na noc

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
19.8.2009 8:52:47   
Dudica1

user posted image kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek..

ammm vseen kdaj user posted image ...

Jaz sm pa že po kavici in zajtrku zuni na terasi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
19.8.2009 8:53:42   
KatMat

ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
19.8.2009 8:56:57   
Anonimen
modrookica zakaj bi ti rada zimo, men je poletje čist všečuser posted image user posted image user posted image user posted image
sploh k nimrzlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
19.8.2009 9:00:06   
Dudica1

ja neki smo se menile ja....ampak nic nismo dorekle...mene ne bo 1. je katja zgleda prebila gumo na meganu,2.je nas ze na dopustu in mogoce probamo it na morje ce ne bo prevroce...

user posted image user posted image user posted image ...pol pa se dobimo ko ti prideš nazaj al kajuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
19.8.2009 9:00:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

nasa se je tud zacela zbujat...prej po 10,11 ur spanca zdaj se futramo dvakrat na noc

to lahko pomeni, da bo kmalu čas za bolj konkretno papicouser posted image ...menda...kaj pa js vem...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
19.8.2009 9:00:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

modrookica zakaj bi ti rada zimo, men je poletje čist všečuser posted image user posted image user posted image user posted image
sploh k nimrzlouser posted image user posted image user posted image

sovražim poletje in obožujem zimo, mraz in sneg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?