Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:37:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A kako bi se predstavil? Čist profesionalno: Govoril sem z vašo ženo in prosim, da jo obvestite, da bo cev za zalivanje vašega vrta dostavljena jutri v dopoldanskem času. Mah bluzim Sam za spat sem še. hja, vodovodar bi reku, da bo prišu odtoke jutri zjutraj spucat In moški, pametni kot so, bi rekli AAA!!! JA, ITAAAKKKK!!!! KOMOT!!! Katmat, kar ALL inclusive- kaj misliš, da se mi bo dalo kuhat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:37:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ja flaša, pogrešamo te! joj, kak me mate rade Če bom rabla, vas bom prosila za bookiranje luxus sobe v Idria institution, aprov punce moje. Ker tole pa res presega vse meje. Mučenje na kvadrat Komaj čakam vrtec septembra, pa nisem otrok pol pension al all in?? All in pa še sobno strežbo! pa pakete od postarja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:38:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Madonca, sem vedla da ste super! Ve bi mene tako popedenale
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:39:24
|
|
|
|
lake
|
Pošpricat . Pa zadnji del Monka je, to se pa že splača gledat. Lahko noč KatMat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:39:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Madonca, sem vedla da ste super! Ve bi mene tako popedenale itak
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:39:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Madonca, sem vedla da ste super! Ve bi mene tako popedenale pa mogoce kaksno privat seasno z kaksnim pripravnikom....sam ne se...da naus pod 2010 padla
< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.8.2009 21:40:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:40:02
|
|
|
|
maja1488
|
OoooooOOOooooo MONK! Šibam nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:40:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pošpricat . Pa zadnji del Monka je, to se pa že splača gledat. Lahko noč KatMat. nocko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:41:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Madonca, sem vedla da ste super! Ve bi mene tako popedenale pa mogoce kaksno privat seasno z kaksnim pripravnikom....sam ne se...da naus pod 2010 padla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:41:39
|
|
|
|
maja1488
|
Lahko bi bla pa flaša prva povratnica na majčice 2010, če že ti noočeš bit katmat! Zdej pa res grem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:42:17
|
|
|
|
ledenka
|
nočko tiste, ki greste spat! pa sanjajte kake luštne dečke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:42:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Lahko bi bla pa flaša prva povratnica na majčice 2010, če že ti noočeš bit katmat! Zdej pa res grem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:45:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Lahko bi bla pa flaša prva povratnica na majčice 2010, če že ti noočeš bit katmat! Zdej pa res grem. maja, ne šali se
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:49:58
|
|
|
|
ledenka
|
čvekulje, še par dni, pa bomo že na 3. delu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:52:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki! Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič .
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:53:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pardon babe, mi je sunil tipkovnico, ko je tole videl Aja, na koncu je pozabil napisat- PROBLEMOV Oprosti hani
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:54:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
Nočko! Se tipkamo, mogoče vam jutri kaj napišem z bojišča
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 21:57:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Lepo se mejte, pa misli kej na nas, ko se bomo kuhal na vročini. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue pa prlet še ti no ... bi te pa res rada spoznala tud jz bi te z veseljem spoznama... samo sta 2 oviri.. 1. da mam delovce tuki že celo dopoldne 2. nimam vozniškega A so tile pod točko 1. zgorej brez, da te tko vleče bit doma? Točko 2. pa komot rešiš, če maš kako fejst svakinjo al pa KatMat žal ne.. niti spodaj.. tko da je res samo stroga kontrola IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ja če bosta blue in KatMat zraven bo lahko šel sam če bo zgorej brez in bo VSE otroke pedenou. e tako se govori!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...ma dajta mir... sta me razdražle...grem se k njemu uležt na kavč ...nočko opa opa zmajčki 2010 so na vrsti IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 kati nimam telefonske in nebi rada tvojga na telefon dobila mislm hallo... a ti ne veš da je on večino časa zgoraj brez, dostikrat tudi spodaj... lahko ti je žal dan nimaš telefonsk... jz jo mam IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A v dobre roke oddam moža. je sobno čist, dobro se razume s psmi in mački. ni primeren za družine z otroki! Tuki mož od flaške. Ne se vi **** z nami, brez nas ne bi blo nič . kdaj se drug teden dobite v postojni?? jz bi lahko prišla samo v ponedeljek ali torek..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 22:01:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
babe, mi že prov pošteno dirkamo 3. delu zmajčkov naproti grem zdej pod tuš in v mižule... smrdim k sem prej kres na vrtu delala se beremo jutri zjutri (ko ne bom kontrolirala delavcev )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 22:03:40
|
|
|
|
lake
|
Je mogla Flaška kr it, ko je prebral kaj se pogovarjamo. Flaška, ne daj se mu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 22:27:33
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 18.8.2009 23:42:51
|
|
|
|
elyy
|
evo sm vas prebrala....zdej se mi pa tokkkk spančka:) lepo to,da ste se dobile v postojni pa načvekale,ker zame je malo predaleč,da bi se vozila skor 1 uro..pa tamau bi postau pomoje že siten...bi mogla 100 ustavit!! pokica: sej maš prv hvala bogu,da se zna potolažit s prstkom bravo za aneja da zdej normalno poje svojo količino hrane ....zanima me katero rižovo kašico si mu dala za jest?????? jst tud razmišljam,da bi mu že kej dala(naprimer,ki je že od 4 meseca),magar 1 dnevno...ampak se neupam,drgač pa nekateri znanci pravijo,da bi lahko komot že kej dala,ne samo mleko??? ampak je to odvisno od staršev..kako pa kaj?? katmat: kako pa ti kaj?? vidim,da si imela danes buren dan..pa še brez mobija si ostala!! kdaj prideš v kamnik? blue: no upam,da ted delavci ubagajo in da bo vse v najlepšem redu!! za 3 del!!!!! ko vas nisem,tako dolgo brala: kaj je potem katera res noseča??? danes sem bila zelo jezna v baby centru sem res skos redna stranka in so imeli v katalogu igralni center tiny love(v akciji...res ful je biu dober....ima ogledalo,pojoče igrače na lokih,vzglavnik...) ni in sem šla par dni po katalogu in jim je zmanjkal(tako,da sem naročila in nej bi danes prišlo............sem šla spet v beby centra in igrač niso dobil,prodajalka je klicala v poslovalnico domžale......in nikjer v bližini nimajo!!!!! drugi so bili res predragi po 70 eur,pa sploh nisem vedla če bo hotel biti noter in se mi zdi predrago!! potem je od mojga bivši sodelavec,sposodi igračo,tako da je hotel ležati in nato tudi zaspau v njej!! a katera kaj ve...kje prodajajo še te igralne centre z loki po normalni ceni.....???? nočko**
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 6:42:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...ma dajta mir... sta me razdražle...grem se k njemu uležt na kavč ...nočko opa opa zmajčki 2010 so na vrsti ne ne ne bo držalo...čeprav mi je skoz neki slabo (to bo pomoje do tabletk).... Drugač pa sm ljubosumna ja itak,da svojga Dudeka pa ne dam kr tko....ga mam preveč rada Aja dobro jutro Včeri ste pa še imele take ej da če bi bla še z vami pol ne bi mogla zaspat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 7:48:54
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro MAJA: ja svakinja je sestra od moža sej se drugače kr vredu razumeve, sam k pa začne kej bit preveč pametna mi grejo kr vse dlake pokonc in iz ušes mi začne kadit, tak da se jo raje izogiba in sam takrat vprašam za avto k ga res ful nujno potrebujem! no moj je peljal sinka v vrtec zdej gre pa spat k je rz nočne jaz in nika bove pa mal uživale ker pol popoldne spet pride sine domov in ne bo nič mira
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 19.8.2009 7:58:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro cvetke moje. dons je pa tko lep dan.. zaenkrat sončno in še dokaj hladno.. spala sem slabo.. ne vem kaj Gaji dogaja... se zdej na 1,5-2 ure zbuja.. sm čist zakomirana vsako jutro delavci so pa že pridni, že 1 uro štemajo... kavico in piškotke sem jim že nesla, počvekal smo tud mal IZVIRNO SPOROČILO: elyy blue: no upam,da ted delavci ubagajo in da bo vse v najlepšem redu!! za 3 del!!!!! ko vas nisem,tako dolgo brala: kaj je potem katera res noseča??? a katera kaj ve...kje prodajajo še te igralne centre z loki po normalni ceni.....???? seveda da morjo ubogat, sej jih plačam i'm the boss nobena ŠE NI noseča, mamo pa še mal časa da povijemo ponovno zmajčke k so itak zakon igralni centri - v leclercu, BC IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...ma dajta mir... sta me razdražle...grem se k njemu uležt na kavč ...nočko opa opa zmajčki 2010 so na vrsti ne ne ne bo držalo...čeprav mi je skoz neki slabo (to bo pomoje do tabletk).... Drugač pa sm ljubosumna ja itak,da svojga Dudeka pa ne dam kr tko....ga mam preveč rada tako se govori
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?