|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
17.8.2009 13:32:41   
testianka
ljupka user posted image user posted image user posted image

nataša user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa en velikuser posted image
Dobro greste za menoj, očitno je morala ena začet. Joj kok bo fino ko bomo vse user posted image .

jaz sem danes prvič videla svojo pikico, se je tako fajn videl srček kako bije.
drugače se bom pa morala preselit med aprilčice, mi je šele danes postavila PDP 3.4.
pa še s pripravami na poroko sem zaposlena. tko da ko bo vse to mimo se mi bo prav oddahnilo.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 726
17.8.2009 13:32:59   
isabeaux
user posted image  živjo pupe......Ljupka...superca sem ful vesela zate...bravo ponca...user posted image user posted image user posted image  uživaj sedaj in se čuvaj user posted image

Katjuša...evo sem ista kot ti...ker se ta avgust tako lepo barva v roza sem imela celo upanje...pa seveda prvi krog klomifena...in sedaj sem tako jezna nase....jaz trola sem namreč res mislila da pa kaj bo...in sem šla danes delat zjutraj zelo občutljiv test - 10 miu/mmol....in seveda je bill gladki -......kar na jok mi gre.....ampak  sem res taka trola.....torej ni nič spet...user posted image

Ker je pa dejstvo...da sem imela o test + 6.8. ...torej o je bila 7. 8. kar pomeni da je danes 10 polnih dni od o...in to pomeni ...da če bi se kaj dogajalo...bi moglo biti že do 10 miu/mmol beta hcg - ja v urinu...pa ni nič,....čist nič...tudi če bi blo ga čist mal bi bil test vsaj neki obarvan...pa je bil čisto bel user posted image

Joj res sem tako jezna nase in na vse skupi....ampak ok...saj pač gremo v še en krog....tokrat po user posted image  že 18. krog šment...pa sem mislila da bo dopust kaj pomagal pa klomifen ...pa ni nič....joj res sem trola user posted image

Sem pa vesela za vsa vse...verjemita mi nataša in ljupka...sam sedaj si mormo fejst dopisovt...da mal pozabim...

Katjuša kaj pa če je bila vgnezditev...user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 727
17.8.2009 13:35:28   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. ISABEAUX                           23. 08.

4. KATJUŠA                             04. 09. 

5. KAJČA                                 07. 09.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

TENI RR 
                                      TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

LJUPKA        ( SREČKAuser posted imageuser posted image

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 17.8.2009 13:36:31 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 728
17.8.2009 13:58:22   
ljupka
Ljubica moja Isabeaux ne govor tega še jaz bom jokala,nisi ti nič kriva narava se igra s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je ostalo mal krvnomočnice,kaj če bi ti jo poslala jaz je ne rabim več!Po M in do O jo piješ enkrat na dan jaz sem jo zvečer pred spanjem!

Sam počakaj ti svojo user posted image mogoče je pa vseeno nebo, noben test ni 100%!

Pojela sem mal čebule z paradižnikom mi je tko slabo ,da bi najrajš bruhala!

Katjuša držim pesti za vaju!

Nisem mogla bit tiho povedala sem otrokoma in Jaka je zdaj vsa hud!Včeraj ko smo šli jest,jaz imam rada vročo juho je rekel!Ne boš jela vroče juhe bo se dojenček spekel,sem se tako smejala.Dokler pride do dojenčka se bo že ohladila!Je rekel,no zdaj sem pa pomirjen!Aniso hecni ti naši otroci!
Fantek bo Luka,Punčka pa Vesna ,tako se je odločil in nimam kaj prigovarjat!Pa imena sta mi všeč!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 729
17.8.2009 14:09:34   
NATAŠA35
ljubka user posted image user posted image user posted image navijam za fantka luka...

isa ne obupaj, mogoče je še pa prekmalu za test delat, dokler ne pride user posted image je upanje, pa to je tvoje maslo, ko si me bodrila...jaz te imam ful rada in bom skakala in jokala skupaj s teboj, ko boš rekla da si user posted image ...če komu privoščim si to ti, res....

jaz pa imam prvič več imen za punčke kot za fantke, zgleda da sem že vse ponucalauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
17.8.2009 14:44:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

ljubka user posted image user posted image user posted image navijam za fantka luka...

isa ne obupaj, mogoče je še pa prekmalu za test delat, dokler ne pride user posted image je upanje,

pod tole se pa podpišem z velikimi črkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isa*** dvomim v vgnezditveno ker smo bli leni razn  v rest tistih skrajnih primerih, da sem imela O okol 13 dneva in da so semenčeca preživela 3 dni in da je vgnezditvena 8 - 9 danuser posted image user posted image user posted image torej mislim, da nič ne upamuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa bi lahko bla O in če je to pol pa smo jo zdej ziher zadel ker imam prozorno sluz je sicer ni tako veliko sam je....
kar bo bo.... sej nič ne morem.... upam, pa da bom drugo leto rodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 731
17.8.2009 14:48:53   
Katjusa
ja jst sem tud vesela za anše nosečke vedno kemljem uspeh drugih kot dokaz, da se da in nisem nikol folvš takih stvari pa sploh....

sme z eno sošolko šle na en izpit, ki velja za enega najtežjih na faksu in sem bla tako nestrpna rezultatov, da sem tist dan k naj bi blo rezultati hodla nonstop kontrolirat na oglasno desko in tako sem šla sredi predavanj ven in vidla, da je sošolka izpit naredla (jst sem ga takrat padla), ko sem prišla v predavalnico so misli, da sem naredla ker sem bla ful vesela in potem mi je ena sošolka rekla čuj pa ka se ti tok veseliš sej pa nisi naredla.... sem rekla ja sem vesela ker je ona naredla in mi dokazala, da se da nardit no in na naslednjem roku sem tud jst naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 732
17.8.2009 14:54:40   
mojamura
pozdravljene dame!

sem mamica 12. letnika in skoraj 4. letnika. S partnerjem sva se že dolgo časa poigravala z mislijo, da bi pa imeli še enega user posted image . Ko pride danes iz službe se fixno zmeniva kdaj začneva delat na dojenčku. Zakaj? Ker me čaka še eno leto izred. študija ob delu (imam HB službo za nedoločen čas), pa podrla sva staro hišo in načrtujeva gradnjo nove hiše.
Sporočim kako in kaj. Upam, da bova začela kar kmalu na tem, že zaradi možnih zapletov. Aja midva oba sva stara 33 let.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 733
17.8.2009 15:00:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

pozdravljene dame!

sem mamica 12. letnika in skoraj 4. letnika. S partnerjem sva se že dolgo časa poigravala z mislijo, da bi pa imeli še enega user posted image . Ko pride danes iz službe se fixno zmeniva kdaj začneva delat na dojenčku. Zakaj? Ker me čaka še eno leto izred. študija ob delu (imam HB službo za nedoločen čas), pa podrla sva staro hišo in načrtujeva gradnjo nove hiše.
Sporočim kako in kaj. Upam, da bova začela kar kmalu na tem, že zaradi možnih zapletov. Aja midva oba sva stara 33 let.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super odločitev in dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da si lepo shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj delaš, da ti gre tako lepo jst bi tud mogla pa se nikakor ne morem dovolj zbrat in vedno obupamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam pa kr precej viška....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 734
17.8.2009 15:08:15   
ljupka
Mojamura dobrodošla odlična odločitev otroci so nekaj najlepšega!

Ja povej kako si shujšala jaz imam veliko kil viška!Obljubila sem si da moram tokrat res pazit da se preveč ne zredim !Ko sem bila bolna sem prišla na 96kg ,do poroda ne smem imet več kot 110kg ,to je moj cilj in upam,da mi uspe!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 735
17.8.2009 15:22:55   
dašabina
Čestitike novim user posted image BRAVO BRAVO!!!

Me bo čist zagrabu tale dojenčkodiš!user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
17.8.2009 16:28:43   
mojamura
hvala vsem za dobrodošlico user posted image

shujšala sem s pomočjo montignacove metode. evo sem na enem portalu že pisala blog o tem in tukaj sedaj kopiram:

Že 15 let sem imela/še imam malce preveč kil. obremenjava sem se, jokala, probala razne diete, shujšala se zredila naza (jo-jo efekt skratka) user posted image ....bila spet potrta. začele so se zdravstvene težave, a to mi ni pomagalo priti do nekega spoznanja, oz. do tistega slavnega: 'ja klik ti mora narediti v glavi!' user posted image Kakšen klik sem si vedno mislila....to je vse skupaj larifari. prišla sem tako daleč, da sem jedla le enkrat dnevno, se pravi v zadnjih desetih letih sem bolj kot ne bila lačna, a sem se vseeno redila. katastrofa!!! user posted image pa so mi govorili, jej večkrat na dan, pa bo boljše. seveda sem si jaz mislila: 'japajade....če jem zdaj le enkrat na dan, pa kakšna sem - kakšna bom šele takrat ko bom jedla petkrat na dan???' user posted image
no in letos januarja ko so bile razprodaje, sem si hotela kupiti novo bundo, nič, niti XXXXXLLLL številke nisem spravila nase user posted image . pa sem si našla dve, vreči podobni bluzi, in veselo odpeketala v slačilnico, ki je bila cela v ogledalih. ko sem se slekla, pa videla ves tisti špeh na hrbtu, moj trebuh, ma kaki trebuh - vamp, pa celulitis na riti (bilo ga je kar za izvoz) user posted image ....sem se le vsedla in začela jokat...po nekaj trenutkih mi je pa res naredilo klik - pa sem si rekla: 'sama si kriva, da si kakršna si, nekaj delaš narobe in ugotoviti moraš kaj.'
pa sem se res vsedla za računalnik prečekirala nekaj forumov - nisem želela še ene hitre diete, ker sem vedela, da bodo kile prišle nazaj....pa tudi stradanja sem imela poln kufer. po nekem naključju sem od nekoga ta čas dobila na mail knjigo v pdf formatu, z naslovom Jem, torej hujšam, avtor je M.Montignac. pa sem si mislila, ja ja....spet tisto, da moram več jesti bla bla bla.... user posted image

no ampak knjigo sem začela brati in po nekaj straneh me je začelo vse skupaj zanimati. zdaj vem, zakaj sem se redila, kljub temu, da sem jedla le enkrat na dan. v nadaljevanju knjiga opisuje montignacovo metodo zdrave prehrane, katerih stvari se moraš pdreči, kaj, kako in kolikokrat naj ješ. prva stopnja te popelje skozi montignacova načela, kako lahko shujšaš, ko ješ - normalno in do sitega. druga stopnja....kar se mi še zdi bolj pomembno pa je, da te nauči kako željeno težo tudi ohranjevati. seveda pa, če še kaj migaš in se rekreiraš je toliko boljše.

preverjeno na meni prva stopnja drži, ker sem pa še na prvi stopnji iz lastnih izkušenj za drugo stopnjo ne morem govoriti. poznam pa kar nekaj sotrpink, ki že kar nekaj let uspešno vzdržujejo težo z drugo stopnjo. najboljše pa je, da to res ni neki hokus pokus oz. ko včasih na tržišču ponujajo razne tablete, praške ali napoje za čudežno izgubo kg ( kar pa ne obstaja - in noben me ne bo prepričal v nasprotno).
od letošnjega januarja pa do zdaj, sem namreč s pomočjo te knjige izgubila 26 kg.
obstaja pa tudi knjiga receptov, ampak jaz toliko poznam ta načela, da kuham normalno, saj vem kaj jaz lahko jem ali ne.

tako, da vam toplo priporočam vsem user posted image , ki več nimate pojma, kaj narediti, da bi se končno znebili kil.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 737
17.8.2009 16:30:07   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Čestitike novim user posted image BRAVO BRAVO!!!

Me bo čist zagrabu tale dojenčkodiš!user posted image

hehehe, saj ne bi bilo nič narobe, če bi te res zagrabilo haha

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 738
17.8.2009 19:22:37   
NATAŠA35
dobrodošla mojamura....čestitke, da sta se odločila še za enega otroka...user posted image user posted image

evo jaz sem danes končno dobila G in imam pregled kar kmalu 02.09. - superca...me je vprašala, če bom obdržala otroka, ponavadi so me vprašali takrat, ko sem prišla na pregled...a zdaj že te po telefonu odslovijo?

uh jaz bi tud morala shujšat, sem imela ločevalno pa sem se po njej tak zredila, seveda nisem upoštevala več pravil in evo sem na 76 kg največ v mojem življenju, in se kar bojim koliko se bom zredila...danes grem malo orbitrekat, da pridem v formo...pa baje je dober pilates za user posted image ...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 739
18.8.2009 7:30:16   
mojamura
natasa35, o madona to pa je res malce čudno, da to že po telefonu zdaj sprašujejouser posted image

sicer pa čestitam btw za user posted image , sem malce to temo na hitro preletela....tudi ostalim srečkam user posted image  čestitke

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 740
18.8.2009 8:10:48   
dašabina

natasa35, o madona to pa je res malce čudno, da to že po telefonu zdaj sprašujejouser posted image jap preverjeno, to že zdaj vprašajo, tako da v tistem vzhičenju te kar mal zadene, ko te to vprašasicer pa čestitam btw za user posted image , sem malce to temo na hitro preletela....tudi ostalim srečkam user posted image  čestitke

dobrodošla Mojamura, sem te že na "hujšanju" brala in posledično tud jaz izgubila -13 kg, ampak smo še vedno preko 100user posted image ampak čist po moji krivdi, ker se nisem več držala....drugač sem pa tud jaz M. sprobala in deluje, vendar moram jaz tud migat, drugač ni nič....drugače pa stojijo kile...vsaj gor ne gre....
kar se pa tiče dojenčkodišauser posted image nam zelo dišiuser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 18.8.2009 8:11:33 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 741
18.8.2009 8:21:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

natasa35, o madona to pa je res malce čudno, da to že po telefonu zdaj sprašujejouser posted image jap preverjeno, to že zdaj vprašajo, tako da v tistem vzhičenju te kar mal zadene, ko te to vprašasicer pa čestitam btw za user posted image , sem malce to temo na hitro preletela....tudi ostalim srečkam user posted image  čestitke

dobrodošla Mojamura, sem te že na "hujšanju" brala in posledično tud jaz izgubila -13 kg, ampak smo še vedno preko 100user posted image ampak čist po moji krivdi, ker se nisem več držala....drugač sem pa tud jaz M. sprobala in deluje, vendar moram jaz tud migat, drugač ni nič....drugače pa stojijo kile...vsaj gor ne gre....
kar se pa tiče dojenčkodišauser posted image nam zelo dišiuser posted image

joj punce bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mojamura sem ti poslala zs upam, da si vidla?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 742
18.8.2009 8:55:16   
isabeaux
Živjo punce....user posted image

Takole je...mene so že joškice skor nehale bolet, kar pomeni, da bo v roku dveh dni user posted image ...seveda točna ko ura...user posted image

Ampak ok...sem se sprijaznila...in se spravla k seb, in vem da septembra pa nam rata...pa ni user posted image  da nam bo....

Verjetno je vse skupi že moglo tko bit, glede na to, da je spet prejšnji cikel šlo...pa verjetno sluznica ni bila ok...in se bo še zdaj toe v red spravlo...pol pa bo...takoo sem se odločilauser posted image

Katjuša ...če pa je bla o...pol pa sta sigurno veselo user posted image  in bo kmalu user posted image  a ne user posted image

Ljupka kako se počutiš? Nataša ti tudi...kako gre...

Ampak punce sicer je ta zadeva z montignacovo metodo res baje super...so mi že sodelavke tudi povedale...ampak...sedaj ko sta srečki user posted image  pustita kg - je in se prepustita najlepšemu času v življenju....ok...obljubita....?

Sedaj pa res ni čas za hujšanje...res ne...vaju bom skregala če bota  na to mislile...ok...saj res da ni treba jesti za dva...ampak vseen...veliko sadja in zelenjave za zdrave user posted image

potem pa bo itak veliko letanja za 3 - mi...user posted image ...oz. 4 . ..imi.....pa bodo kile šle doluser posted image

Mojamura...a te dam na seznamček? user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
18.8.2009 8:57:08   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Ker je pa dejstvo...da sem imela o test + 6.8. ...torej o je bila 7. 8. kar pomeni da je danes 10 polnih dni od o...in to pomeni ...da če bi se kaj dogajalo...bi moglo biti že do 10 miu/mmol beta hcg - ja v urinu...pa ni nič,....čist nič...tudi če bi blo ga čist mal bi bil test vsaj neki obarvan...pa je bil čisto bel user posted image

Ni nujno. Jaz sem delala test dva dni pred bi naj dobila M - 12 dni po O, pa ni bilo druge črtice - niti odsev, čez dva dni pa je bil test pozitiven.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 744
18.8.2009 9:00:17   
testianka
jutro punce. Kako ste danes spale?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.8.2009 9:01:23   
isabeaux
Teni...joj...upam še zmeraj tak čist mal...ampak...glede na vse znake bo zgleda user posted image  kar točna...ampak potem je že moglo tko bit...pa bo septembra...a neuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 746
18.8.2009 9:02:27   
NATAŠA35
mojamura hvala...želim pa tebi, da čimprej zagledaš user posted image

ja to me je vprašala po telefonu, pa še če slučajno vem št. kartoteke user posted image user posted image ...madonca a zdaj moram še tole vedet, za pop....

kako ste mi ostale?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.8.2009 9:02:28   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

jutro punce. Kako ste danes spale?

Joj jaz bi ko polhekk...sam je mali tolikokrat žejen ponoči...da spimo na obrokeuser posted image

Kako si ti....? user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.8.2009 9:03:18   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

mojamura hvala...želim pa tebi, da čimprej zagledaš user posted image

ja to me je vprašala po telefonu, pa še če slučajno vem št. kartoteke user posted image user posted image ...madonca a zdaj moram še tole vedet, za pop....

kako ste mi ostale?

ojoj..pa kaj maš to za eno trolo od sestre? user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 749
18.8.2009 9:10:15   
testianka
že dve noči skoraj nič. prejšnjo me je zob bolel, to me je pa mala skoz klicala.
ma sem prov utrujena zadnje dni.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?