ljupka
|
Oh punce ,jaz sem tko zmantrana!Od 7 zjutraj ,pa do 11 h sem čakala ,da mi je osebna zdravnica otprla bolniško in vedno se moram zagovarjat zakaj ga rabim in zakaj ne morem delat,naj gre katera od njih 8 ur premetat par ton pleha in to fajn hitro rit obračat!Če ti moč upade samo za 20 % te majstor čudno gleda! Moj je majstru včeraj razlagal kaj mi je in če bi se dalo zrihtat lažje delavno mesto,mu je rekel naj bom kr doma,da zame nima lažjega dela!In kaj naj pol! Isabeaux obljubim,da ne bom hujšala,ampak se bom probala čim manj zredit,če me spet kakšna slatkorna ne zaj... Mene moja sestra ponavad uprašala,če je nosečnost načrtovana! Isabeaux ,Katjuša tako mi je hudo,ker tudi vama ni ratalo,mogoče vam pa je pa še ne veste!Samo vam zaupam,nekako mi ni da bi se vklopila tam ,kje so nosečke ,hočem biti zvami še naprej,ker Isa potrebujem tvoje nasvete,pa sedaj ko bo šola začela ,rabim te! Katjuša ti si taka pozitivka meni za vzgled nekako smo istih postav ampak imam opčutek,da se ne obremenjuješ zaradi tega jaz pa ful,včasih najrajš iz hiše nebi šla!Mojga sem že fprašala,a te ni sram z menoj okol hodit! Ja in strinjam se z Natašo ne jokat ampak vsak drug dan in to zjutraj telovadit,mogoče je meni jutranja telovadba nucala,mogoče bo tudi ostalim,ob 5,6 h zjutraj in njegovi bodo tako živahni ,da bo veselje! Dajmo punce noge v zrak! Da bomo pisale kako nam je slabo ,kolikokrat smo bruhale,gdaj je brcal ... Rada vas imam!Vaša Ljupka!
|