|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
18.8.2009 9:31:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: testianka

jutro punce. Kako ste danes spale?

jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image prav fino do 7 zjutri, ko sem se zbudla s takim cudnim cmokom v grlu k me še zdej drži.... pa ni od prehlada ampak kot bi se mi slina ustavla na sredi poti in ne gre ne ven ne not men pa na bruhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.8.2009 9:44:41   
NATAŠA35
najbolje prst v usta in bruhat, pa saj boš tako ali tako šla objemat školjko...

isa sestra je ful dobra, ne vem kaj je zdaj to? prvo če hočem obdržat otroka, pol pa št. kartoteke...samo še to mi manjka, da vem na pamet...sej če bi imela materinsko knjižico pri sebi, bi prebrala iz nje...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.8.2009 9:46:34   
Katjusa
men je blo tud smešno, ker me je pri drugi nosečnosti sestra po telefonu vprašala, če bom obdržala.... ne vem zakajs prašujejo.... tista k ne bo hotla obdržat če ima srce da gre splav delat nej pa še sama pove da ne bo obdržala ne pa da sprašujejo

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 753
18.8.2009 10:36:18   
mojamura
isabeaux seveda me lahko daš na seznamček....zadnjo user posted image  sem imela 13.8., sva se pa z mojim zmenila da probava kar takoj....ker včasih pa le ne rata v prvo, tako da M ne pričakujem nekje 13.9.09 ker imam kar 30 dnevni cikel

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.8.2009 10:46:15   
mojamura
Katjusa, sem ti odgovorila na zsuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.8.2009 11:17:57   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. ISABEAUX                           23. 08.

4. KATJUŠA                             04. 09. 

5. KAJČA                                 07. 09.

6. MOJAMURA                        13. 09.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

TENI RR 
                                    TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

LJUPKA        ( SREČKAuser posted imageuser posted image

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.8.2009 11:18:36   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

men je blo tud smešno, ker me je pri drugi nosečnosti sestra po telefonu vprašala, če bom obdržala.... ne vem zakajs prašujejo.... tista k ne bo hotla obdržat če ima srce da gre splav delat nej pa še sama pove da ne bo obdržala ne pa da sprašujejo

Se podpišem pod toleuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 757
18.8.2009 11:19:39   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

sej če bi imela materinsko knjižico pri sebi, bi prebrala iz nje...

Jaz ji iz inata ne bi prebrala...pa saj to je njeno delo, da vsaj po priimku zna kartoteko poiskat...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.8.2009 11:29:47   
Katjusa
isa*** pa nisme več sameuser posted image user posted image user posted image user posted image no sej ne da se veselim takih k se trudijo..... sam čist sam pa tud ni luštno bit in fino je z vami čvekat, ker imate enake želje in enake cilje.....

zeme bo ta nosečnost verjetno zadnjauser posted image in tok k si želim zanost tolk me je strah da bo mogoče vse skupaj prehitro mimo.... sej verjetno veste kaj mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mal zmedena..... in bojim se da ne bom mogla v glavi sprejet, da je to zadnja nosečnost da otroke še samo vzgajamouser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.8.2009 11:32:45   
NATAŠA35
se je že zgodilo, da so jo založile, potem pa vse kartoteke preiskale, da so jo našle...dve kartoteki so dali skupaj...

začela bom s pilatesom, je tud za nosečnice...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.8.2009 11:48:45   
isabeaux
Katjuša ja res je...več ko nas je bolje je...ker se druga drugo bodrimo...in vem...nekoč bomo vse user posted image  sam pol se bomo pa bodrile v nosečniških mesecih..heheuser posted image user posted image

Ja Nataša...in potem smo me krive, če one kaj založijo,...a ne user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.8.2009 11:52:07   
mojamura
včasih če je bila katera ženska tečna smo rekli: "Ta pa ziher sinoči ni dobila user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.8.2009 11:55:00   
NATAŠA35
zame bo ta nosečnost tudi zadnja, ne glede na spol, čeprav si želimo pupo user posted image ...bom pa bodrila druge in pomagala z kakimi nasveti...

vidve pa prestavita te prestave in hitro zanosit, da bomo lahko tudi druge znake obdelaleuser posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.8.2009 13:03:36   
isabeaux
hehe nataša ta je pa dobra....user posted image  veš da septembra pa ziher...heheuser posted image

Mojamura...točno tko...saj to še zdaj govorimouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.8.2009 13:26:16   
ljupka
Oh punce ,jaz sem tko zmantrana!Od 7 zjutraj ,pa do 11 h sem čakala ,da mi je osebna zdravnica otprla bolniško in vedno se moram zagovarjat zakaj ga rabim in zakaj ne morem delat,naj gre katera od njih 8 ur premetat par ton pleha in to fajn hitro rit obračat!Če ti moč upade samo za 20 % te majstor čudno gleda!
Moj je majstru včeraj razlagal kaj mi je in če bi se dalo zrihtat lažje delavno mesto,mu je rekel naj bom kr doma,da zame nima lažjega dela!In kaj naj pol!

Isabeaux obljubim,da ne bom hujšala,ampak se bom probala čim manj zredit,če me spet kakšna slatkorna ne zaj...
Mene moja sestra ponavad uprašala,če je nosečnost načrtovana!
Isabeaux ,Katjuša tako mi je hudo,ker tudi vama ni ratalo,mogoče vam pa je pa še ne veste!Samo vam zaupam,nekako mi ni da bi se vklopila tam ,kje so nosečke ,hočem biti zvami še naprej,ker Isa potrebujem tvoje nasvete,pa sedaj ko bo šola začela ,rabim te!
Katjuša ti si taka pozitivka meni za vzgled nekako smo istih postav ampak imam opčutek,da se ne obremenjuješ zaradi tega jaz pa ful,včasih najrajš iz hiše nebi šla!Mojga sem že fprašala,a te ni sram z menoj okol hodit!
Ja in strinjam se z Natašo ne jokat ampak vsak drug dan in to zjutraj telovadit,mogoče je meni jutranja telovadba nucala,mogoče bo tudi ostalim,ob 5,6 h zjutraj user posted image user posted image user posted image in njegoviuser posted image user posted image user posted image bodo tako živahni ,da bo veselje! Dajmo punce noge v zrak!
Da bomo pisale kako nam je slabo ,kolikokrat smo bruhale,gdaj je brcal ...

Rada vas imam!Vaša Ljupka!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.8.2009 13:49:43   
NATAŠA35
madonca ljubka, jaz bi jo nekam poslala res...a G ti pa ni mogla odpret bolniške al kaj? jaz se ne bi obremenjevala, važno da si dobila bolniško, pa je...lepo počivaj, ne sekiraj se če je zmetano, ali kaj neoprano, zdaj si važna ti in tvoja pikica, ampak vseeno ne pozabi na svoje sončke doma, sploh pa moža...

pri nama je tudi zgleda zadostovalo, da sva zgodaj zjutraj ali pozno ponoči user posted image user posted image , da se je prijelo, ker je takrat moj rekel, da zdaj pa bo, ker je nekaj bilo drugačeuser posted image user posted image ...pa mi še vedno ne verjame, čeprav ne hodim okol vsa krvava, ker mi vedno čez pride...hvala bogu se je rešim vsaj 9 mesecev, potem pa spet jovo na novo...

ja, isa vem da nestrpno pričakuješ in mi je hudo, ker se toliko matraš, ampak povem ti, da se bo obrestovalo...

veste, kaj odkar sem tu na forumu, vas imam za sestre in se moramo dobit vsaj 1x na kaki kavi, da se spoznamo, pa še kako v živo rečemo...lahko kak piknik organiziramo, pa še otroke in može priipeljemo, pa se vsi mamo fenomenalno, kaj pravite

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
18.8.2009 14:42:33   
Katjusa
Ljupka važno, da si dobla bolniško in zdej počivaj in uživaj ob misli da si srečka nosečka....
pa nič ne bodi žalostna zaradi nas sej bomo tud me pač vsaka ob svojem času in zdej je čas, da se veselimo zate.... septembra ta Iso*** no pol bom pa verjetno jst na vrsti in vse ostale, če pa kateri rata prej bom pa vesela in držala pesti, da bo vse OK

Ja sem se obremenjevala s postavo sam me je moj naučil oz. me sproti opominja, da ni važno kaj drugi mislijo, da je pomembno kaj sam misliš.... pa se trudim to nekako upoštevat.... bi se pa sama ful boljše počutla če bi jih imela -45 kot sem jih, ko sem mojga spoznala.... sem bla debelušna vendar sem se počutla še polek vsega sexiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TUDI ME TE IMAMO RADE

Nataša jst sem za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.8.2009 14:47:35 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
18.8.2009 17:43:25   
ljupka
Napisala sem predolgo sporočilo pa mi ga je zbrisalo!Na kratko!

Zelo rada bi vas srečala!Kaj če bi prišle v mojo novo kuhinjo na kavico in prigrizek?

G mi je dala B samo osebna Z to vodi in izdaja bolniške liste!

Nataša a lahko hodiš v šlužbo ,se dobro počutiš!
Men popoldan pritisk pade in se mi ful vrti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
18.8.2009 18:32:28   
mojamura
tudi jaz bi vas rada videla (seveda, če se vam smem pridružiti - saj sem šele prišla na to temouser posted image )...ampak iz moje strani bo to bolj mišn imposibol, ker delam od 8 - 16 potem pa oktobra zadnji letnik faxa...mogoče pa mi znese

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.8.2009 18:42:40   
tanjusi
Tudi mi bi imeli še enega . Dva že mamo, mal sem že starauser posted image samo bo že .Zaenkrat sem se odločla da do oktobra še jemljem tabletke. Pol z tabletkami neham , pol bi blo pa fajn če bi tja do konc leta nekam zanosla . No pri prvih dveh fantkih sem takoj , pa sem optimist da bom zdaj tudiuser posted image user posted image .
Pa mal sem že iz prakse- ta mlajši je star 8 let. A je kaj pomembno , da še prej nardim preden zanosimuser posted image .

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.8.2009 18:58:54   
ljupka
Dobro došla Tanjuši !

Priporočeno je jemanje tifol tabletke to je folna kislina!Sedaj ko sem nosečka sem začela jemat elevit ima več vitaminov!

Seveda mojamura zelo smo te vesele!

Spet me je začelo mal bolt in spet krvav izcedek bolj krvava sluz tako me je strah,kr jokala bi!Včeraj mi je rekla ,da ni nič videt!Mogoče bi bilo boljš mal nehat z RRin iti v vodoravni položaj počivat in se slišmo za kakšna 2-3 dni ,da se spet umiri in drugi teden iti po tabletke k svoji G ,ki ve vse o meni in mi verjame!Upam ,da ne bo hujšega!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.8.2009 19:02:35   
mojamura
tanjusi welcome user posted image sem vesela za tvojo oz. vašo odločitev. user posted image pa ne si govorit, da si stara....jaz vedno pravim: "Stara je cesta" user posted image

ljupka....res mislim, da je bolje, če zdaj malo paziš nase in greš počivat.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.8.2009 19:53:26   
tanjusi
anjusi welcome user posted image sem vesela za tvojo oz. vašo odločitev.

sej sem stara sam tolk pa ne da bi me mogle vikatuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.8.2009 21:22:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Tudi mi bi imeli še enega . Dva že mamo, mal sem že starauser posted image samo bo že .Zaenkrat sem se odločla da do oktobra še jemljem tabletke. Pol z tabletkami neham , pol bi blo pa fajn če bi tja do konc leta nekam zanosla . No pri prvih dveh fantkih sem takoj , pa sem optimist da bom zdaj tudiuser posted image user posted image .
Pa mal sem že iz prakse- ta mlajši je star 8 let. A je kaj pomembno , da še prej nardim preden zanosimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image pa upam, da ti res tako hitro rata kot si si zamisla eni na žalost nismo te srečeuser posted image . Ti pa želim veselo čvekanje z nami in kot so ti že predlagale začni z jemanjem folne kisline lahko že zdej, čeprav si na tabletkah.

Ljupka a ti bi nas kar k sebi povabla.... ful lepo jst bom prišla sam zdej je najprej pomembno, da ti počivaš in da se izcedki umirijo.... naj te pa potoležim, da sem jst imela v drugi nosečnosti večkrat kak roza izcedek vse do 11 tedna nekje do G nisem nič šla je pa blo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image .... drugače pa ko bomo imele srečanje jst bom prišla kr z obema sončkomauser posted image user posted image user posted image user posted image

mojamura seveda taka srečanja so obvezna in četud si se šele pridružla spadaš sem in te ne damouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 774
19.8.2009 7:01:25   
tanjusi
vidim , da ste same fajn punce tuuser posted image . Sem res vesela da sem vas našla.
katjuša saj bo ,ne bodi žalostna.user posted image
te tablete s folno najbrž dobim samo pri ginekologinji.
vam bom pol kasneje napisala še kako izkušnjo več.
zdajle se mi že pa mudi.
lep dan punce!

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?