|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
18.8.2009 13:17:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sem vas prišla malo prebrat in vas pozdravit.
Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile.user posted image

Jah nič, nimam kaj.user posted image

Uživajte in pazite na svoje sončke.

Nočko.
to pa ni resuser posted image daj se večkrat javi in povej kako in kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zarika zelo lepo napreduje-pohvali se malo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.8.2009 13:17:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Aja naredla do konca vabila za krstek in lepo odposlala..Pa še 1 novička.Malo kukam po FB in ko se obrnem zagledaM malega ko se je prekotalil s hrbta na trebuh1t nazaj se je pa že iz trebuščka na hrbet,pa še danes sem že robek zobeka otipalamoj mali korenjak lepo napreduje

Ga grem previt,danes je napolnjena že 3 plenička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi pa res pridno napredujete user posted image user posted image user posted image  bravo Aleks, boš moral še kaj Ianu pokazat
bomo samo da se vidmo:user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.8.2009 13:46:46   
Nalini
ojla

*junona* ... kako kaj? a ste pridni? te tu pa tam pogledam na Fb ... oz. Zariko, ki je ful zlata pupika .... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... zdaj vsaj vem kateri nick ti pripada na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček ... kdaj pa mate krst?

kmpk ... ma mi smo tudi sitnoba na kvadrat ... še sam ne ve kaj bi rad .... grize me pa tak za členek, da me že boliuser posted image  ... jaz mu namažem s calgelom, ko ne vem več kak mu naj pomagam ..... vidi se še pa tudi nič .....

blueeys ... pri nas je pa oblačno, soparno .... nič fajn vreme ....user posted image  .... ziher bo spet kakšna nevihta....

rea27 ... tudi mi imamo ponoči neke finte ..... pa isti šmarn je, če za večerjo dobi samo moje mleko ali pa mlečno kašico ...... ne vem kaj mu je ..... ampak on se dejansko ne zbudi ampak v spanju prosi zizo user posted image  ... in ko jo dobi minutko vleče pa naprej spi .....

uspavanje - zvečer zaspi sam v posteljki, z dudo in pleničko .... (zadnje dni brez problema) .... če je ful utrujen in vidim, da ne more zaspat ga najprej božam, če pa ne gre ga pa vzamem na roke in uspavam .... ampak zadnji teden res moram trkat, da zaspi sam ....

čez dan pa kakor kdaj ,..... včasih sam v vozičku, na postelji .... tudi na rokah ..... res čist odvisno ...... če vidim, da ne more sam zaspat ga ne matram in ga raje uspavam sama....

cveta28 ... mala je pa res zvitauser posted image  ..... aja, pa meni je ful fajn, ko ji rečeš Lori user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.8.2009 13:49:12   
Nalini
se pa pozna, da so dopusti ... ene se nič več ne javijo user posted image  ..... al uživajo kje na morju al pa nimajo časauser posted image  ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 579
18.8.2009 13:59:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
se pa pozna, da so dopusti ... ene se nič več ne javijo user posted image  ..... al uživajo kje na morju al pa nimajo časauser posted image  ....

pomojm prej una varianta da so na dopustu user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.8.2009 14:37:10   
m..tina
Eh, nismo na dopustu, še zmeri smo tu! Naš ati bo začel z dopustom šele 1.9., tak, da sma z Juretom že celo poletje sama. Je pa res, da je bil več kot 1 mesec doma, ko sem rodila. Je pa tud to zelo zelo veliko pomenilo.
V glavnem, še zmeri upam, da se bomo spakirali in šli na dopust.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.8.2009 14:45:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Eh, nismo na dopustu, še zmeri smo tu! Naš ati bo začel z dopustom šele 1.9., tak, da sma z Juretom že celo poletje sama. Je pa res, da je bil več kot 1 mesec doma, ko sem rodila. Je pa tud to zelo zelo veliko pomenilo.
V glavnem, še zmeri upam, da se bomo spakirali in šli na dopust.

mi gremo tud septembra kej na dopust, k bo manj gužve... tko da se da vsaj normalno uležt na plaži... ne pa tko k zdej da si z nogami na brisači že od sosedov, z glavo pa že od drugih sosedov

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.8.2009 15:20:24   
štorkljica
Živijo user posted image

No pa še oglašanje od mene po dolgem času. Nama je rač crknil in sva bla 14 dni brez, pa da povem po pravici sploh ga nobeden pogrešu ni...sva preveč s tamalima zaposlena.
Vidim edino, da je kar nekaj novosti...recimo RR je spremenjen, pa jaz več nevem tako lepo klemfat po tikovnici ampak se mi kar nekaj zatika pri pisanju.user posted image

Sofija je vredu, rase kot goba po dežju, vsak dan je večja in več ve....je prav neverjetna v svojem razvoju....dolžna sem tudi poročilo z zadnje posvetovalnice....torej pri 3 mesecih je mela:
63cm
6510g
naslednji pregled mamo 8.9.09
Cepljenje je tudi dobro prenesla.
Grem še malo počivat, ker je glih slučajno 5 min miru v hiši in se še kaj pišemo...čav čav in LP vsem!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 583
18.8.2009 15:45:16   
kpmk
Članek o prvem zobku:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1056676

Meni se zdi da imamo mi vse od naštetega user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.8.2009 16:00:29   
kpmk
Moj mali princ ni bil še nikoli tak... pa še kašice noče (beri: prej jo je imel ZELO rad, se je bunil če sem mu premalo dala) ,... nič noče jest... joka in vem da je njegova ura za jest, pa noče,.... pol ko se končno pomirima pa omaga in zaspančka... revež .... jst upam, da če je zobek da bo čimprej zunaj... danes sem pa jst čist zmozgana.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 585
18.8.2009 19:39:48   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk
.. danes sem pa jst čist zmozgana.

tudi jaz ... tak čudno se počutim .... kot da bi imela nizek krvni tlak .... čist brez energije, nekak čudno me bolijo noge, pa cela sem mehka ..... user posted image

pa imam toliko za likat, pa pospravljat ..... user posted image

zgleda, da malo vpliva vreme  ..... in tudi to, da je mali ena sitnobica, ki bi najprej to pa potem ono pa spet tretje .... zdaj popoldne bi pa itak na rokah visel pa norel .... a vaši malčki tudi imajo veliko energije? .... aleksej je tak živahen, da me ne trenutke kar skrbi kako bo čez pol letauser posted image  .... včasih se mu  kar odrola .....

zdaj je pa že v mižulah .... bomo videli kako dolgo ... ziher bo ob enih enajstih budnica al pa kako uro prej .... user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.8.2009 20:45:26   
Blancica
dober večer še od mene...o, pa smo tudi mi že spanju ...naš miškec je bil dans tako utrujen, da tudi kašice ni mogel pojesti, sva se samo na hitro skopala in podojila pa je že zaspal med dojenjem ;)))
ja takole je pri nas po novem s spanjem....zbujamo se le še 1x na noč in sicer ponavadi okrog 3h 4h...to je pa to...potem pa ob 7.30 zbujeni pa nekje do 8.30 ali 9h potem pa še na eno rundo spanja ;))
ker se mi je prej konstantno zbujal, sem si pripravla čaj in ko se je zbudil - mimogrede...ima zaprte oči - ga nisem nič jemala iz posteljice samo flaško sem mu dala...je parkrat potegnil in spal naprej...tako smo lepo počasi prešli samo še na bujenje 1x na noč ;)
V nedeljo pa smo tudi mi imeli izletek in smo bili v Čateških toplicah...naš mali je bil tako vesel, sva se 2x kopala in je noro užival, smo ga dali tudi v fredov obroč in je bil kot kak penzionist ;) hehehehe samo čofotal bi in mahal po vodi...komaj čakam da gremo na tečaj plavanja...
če katero zanima in je iz Lj...mi gremo na tečaj v Atlantis in sicer se začne 2.septembra ;))
Kašice...no midva pridno jeva dopoldne jabolko in banano ali pa samo banano...čez to pa podoj ;) mali lepo je in še vedno potem tudi popije dosti mleka ;) tako da je dojenje kot prej  ;)
ali je že katera dobila menstruacijo?? jaz sem jo namreč v soboto 1x - je bil kr malo šok, ker sem že pozabila kako to je ;)

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 587
18.8.2009 21:05:47   
matcar
Ojla!
Da se malo javim,se en cajt nisem nekak.Mi smo super,otroci tudi,Lea je iz morja prišla.Imela se je super,sodeč po njenem pripovedovanju.user posted image user posted image user posted image
Maks je tudi ok,edino kaj je vedno bolj živ.Me je že malo strah,da je hiperaktiven.user posted image Saš pa tudi lepo napreduje,je kot velik,poje vse,kar mu dam in to z užitkom.Tudi spije ogromno.Jaz pa sem začela delat med vikendi,danes pa sem šla 1-ič na fitnes.In je bilo ful fajn.Mi je prav pasalo malo potelovadit.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
18.8.2009 21:42:19   
janja*
DOBER VEČER PUNCE!
Da se vam malo javim.Trenutno sem doma ,ker imamo 20.08 cepljenje.Prvo je prenesel brez problemčkov.Na morju smo se imeli imenitno.Nik veselo čofota po morju.in se smeje.Po cepljenju gremo takoj nazaj na morje,da izkoristimo še zadnjih 10 dni.Klima je na motju res super.No pa moram jit,ker se je Nik zbudil.Lepo se imejte in se še kaj javim.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 589
18.8.2009 22:02:56   
Cveta28
Dober večer vsem skupaj!
Naša Laura je danes dopolnila 4m zato častim en leden jagodni krof user posted image
user posted image

Koder in Laura vadita prvo skupno uspavanje brez mamice po zeloooo dolgem času. Pobiram stave koliko časa bo potreboval...10 min, 20 min, pol ure...trenutni izzid je 3:1 za Lauro user posted image

Jaz sem sedaj že prepričana, da na naše jagodke in krofke vreme vpliva na ful...pri nas je mala bolj razdražljiva, ko se bliža slabo vreme user posted image , poletno vročino je večinoma prespala, luna pa jo bolj daje ko je prazna in ne polna user posted image
Ker mi še vedno polivamo sem ji danes dala Novolac AR1 in ga je začuda snedla 120ml od šuba, potem pa se je priklopila še na zizo. Rezultat: še vedno poliva in dvomim, da mi bo jutri sploh hotela jesti AM. Bomo poizkusili ampak sem bolj pesimistične naraveuser posted image . Razlog zakaj sem zopel poizkušala z AM pa je ta, da je koder obelodanil svoj dopustniški načrt za 2t v septembru. Želi si namreč, da se gremo razvajat ali v Turčijo, Grčijo, Španijo morda celo Egipt user posted image in kot edino bolj resno oviro vidim ravo dojenje. Ne predstavljam si namreč, da bi otrok zdržal 6h brez hrane in s tem brez polivanja, če tudi bi bilo potovanje ponoči. Picture this: 2h pred odhodom letala moraš biti na letališču, potem let in še transfer do hotela - najmanj 2x hranjenje in ne predstavljam kako bi vso zadevico izpeljali user posted image . Predlogi dobrodošli!

plavalni tečaji
- gremo 100% sedaj samo še izbiramo lokacijo, bazen in uro. Verjetno pa da bo padel kar Atlantis v LJ ker mi je najbližji. Blančica kdaj boš hodila? meni je ljubše ob 11h.
mami zakon - iz dneva v dan je Laura bolj vesela mene kot pa kodra.Saj se smejčka in vse ampak proti meni pa prav steguje rokice, me ogovarja, se jezi, če je ne gledam, vedno pogleduje po prostoru kje sem in hudo user posted image , če jo uspava samo oči! Aja...koder uspešno dal spati Lori po 15 min hudega user posted image user posted image user posted image
brigitka - itak, da so naši krofki in jagodke prebrisani ovenčki, ovce, biki in kravice user posted image samo poglej kakšne mamice imajo user posted image vidim, da tudi vi raziskujete enak igralni center...pri nas ogledalo rulz...jo dam ležat bolj stran in potem ima Laura samogovore...po parih minutah pa že vrešči, ker ne dobi odgovora od punčke v ogledalu user posted image user posted image user posted image
NL - user posted image za vikend brez očija in držim pesti, da bo difovec oddelal svojo 'tlako' user posted image Jaz si včasih prav želim, da bi koder kakšen dan ostal doma in jaz šla nazaj v službo (ššššš še prehitro bomo na tem, a ne). Ful lepo, da si se dobila s tinoajo - jaz prav pogrešam njene materinske nasvete user posted image . Iiiiii si ti pridna, da lepo skrbiš za svoje telo. Jaz pri tem osvojim naslov 'miss lenobe', se bom morala bolj v rit brcniti. Nekaj 'lepotnih popravkov' ne bi škodilo, denarnica pa tudi ne bo tanjša, če ne bo potrebno po nakupih a ne, pa še jagodka bo kaj imela od fit mamice user posted image .
detelja - uživajte na morju. Jaz že iščem kam bomo šli mi.
junona - user posted image user posted image user posted image pa kaj govoriš mlada dama, me te vse pogrešamo ampak ker se vsem toliko dogaja sproti pozabljamo nase in druge...samo na jagodke in krofke mislimo! A spanje ponoči je že kaj boljše?
Koliko se pa Zarika čez dan igra? Naša muca je postala prava odvisnica od igrač (in športa na TV user posted image ) ampak po pošteni dozi igranja jo zmanjka za vso noč.
janja - UŽIVAJTE v sončku še naprej!
sonček - upam, da bo zobek čimprej zunaj user posted image ter da bo čim manj bolelo. In kako lepi ste na fotkah iz Zreč. Vidim, da je Aleks noro užival in po moško prestal svoj 'plavalni krst'. Upam, da bo tako tudi cerkvenega user posted image
BE - wow kakšni frendici sta Zala in tvoja Gaja. Zakaj se pa BrinaBA nič več ne javi? user posted image Še ena, ki je skrivnostno izginila.
kpmk - čakanje, da se user posted image zbudi...pri nas kar večkrat ampak včasih sem pa jaz user posted image in jo kar zbudim. Potem pa jo 15min gledam kako se prebuja, preteguje kot muca in spušča take zvoke, da te kap user posted image in kmalu zatem protest - MAMI JOŠKAAAAAA user posted image se še nisem naučila 'ne diraj lava dok spava' user posted image
rea - ja lepo da si se po zelooooo dolgem času oglasila. Naj te potolažim, imaš iste probleme kot vse me user posted image spimo veliko, se lepo dojimo ampak polivamo, mami zakon ati malo manj, ker preveč dela (mami žalostna), kopanje super, kakanje bolj malo, GH še ne, zobkov še nimamo, zdravi in predvsem veseli in nasmejani. To je naše stanje.
nalini - hvala
štorkljica - lepo za mere. Jaz bi tudi včasih želela, da rač skrivnostno izgine ali pa da bi se pokvaril. Žal je pri 5-ih rač doma to skoraj nemogoče. Pa wireless net je itak že vsepovsod.
matcar - user posted image za aktivnega Maksa in jedca Maksa. In user posted image user posted image zate, ker si si vzela čas zase in šla na fitness.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.8.2009 22:09:38   
Blancica
Cveta - definitivno ob 11h - tud meni bolj odgovarja ;)
Moj odhaja v Anglijo v četrtek, tako da bova sama in že komaj čakam da se začne tečaj...potem pa potujeva tudi midva nekje konec novembra, po tečaju ;)

Ali ima katera izkušnje kako je potovati z letalom? in ali je lupinica in voziček dodatna prtljaga??

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 591
18.8.2009 22:18:44   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica
Cveta - definitivno ob 11h - tud meni bolj odgovarja ;)
Moj odhaja v Anglijo v četrtek, tako da bova sama in že komaj čakam da se začne tečaj...potem pa potujeva tudi midva nekje konec novembra, po tečaju ;)

Ali ima katera izkušnje kako je potovati z letalom? in ali je lupinica in voziček dodatna prtljaga??

Blančica potem pa se morda vidimo. Za letalo pa sporočim, ko izvem kaj mi bodo odgovorili pri Adrii.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.8.2009 22:44:12   
sobra
Pozdravljene!

Cveta 28: Glede potovanja, predvsem ne kompliciraj... Jst sm s tamalo že parkrat šla na avion, ker smo na relaciji Slo-Špa. Ta malo je dobr hranit ko vzletite, pa pred pristankom zarad pritiska (če jo dojiš ji daj dojko, če ne pa flašo). Če se bo pobruhcala jo preobleci, sej ma avion wc, al pa na stolu (al pa zaščita s slinčkom, ne vem kok poliva). Da ti povem svojo izkušnjo pred 2 tednoma sva šle same v Špa (gora prtljage, voziček pa še mala) in naša gospodična ni hotla da mami sedi.Nekak smo zdržali dokler si moru bit prvezan (beri:mala je jedla), drgač sm pa skor pol poti prestala sred aviona z njo v rokiuser posted image  Še sreča da mam tok simpatičnega otroka da so jo vsi gledaluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 593
18.8.2009 22:47:07   
sobra
Letalo: Voziček ni dodatna prtljaga če greš z njim do vrat aviona, to sm sto posto. Lupinco sm pa nazadnje morala dat med oversize prtljago,sam to je blo v Benetkah, v Lj pa ne vem.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.8.2009 0:27:37   
De Facto
Uuuu, kasne lepoticke in lepotci  ... Jaz sem cisto nora na dojencke(upam, da moj nebo ful razvajenuser posted image )!

Imam "problemcek" z keksom. V AM dam dva keksa-plasmon, a se ta noce stopit v mleku, par krat potegne, pa se ze luknjice zamasijouser posted image .  Sem jih tudi ze zmlela, a vseeno ne gre...!(?) Ful mu je vsec mleko z keksom.user posted image

Z uvajanjem sva zacela z zelenjavo, mu ni blo prevec vsec, a je vseeno jedel user posted image . Pol pa sadje(cez par dni), a joj, kasno veselje... user posted image

Ce greva kam, imava s sabo kupljene kasice(ce sva doma, pa domace). Odlocam se med Holle in Sunval(bio-demeter)...

Katere pa vasi papcajo?

Sosedi je patronazna svetovala naj zacne raje z kupljenimi kasicami(ker so stroge kontrole, itd). Ceprav sva midva zacela kar domace, sva sla na trznico. Sploh mi ni vec jasno, kaj je bolje!

Nasa patronazna pa se se ni pojavlauser posted image , ceprav je 15.4. mel 4 mesce.

Vsem bebicam en velik user posted image

Teoretski ljubav lepo zvuci... malcice je drukcije u praksi...

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 595
19.8.2009 5:01:09   
ninica23

nena:POGREŠANJE ATIJEV.nAŠ GA KMALU VEČ NE BO POZNAL KO VES ČAS DELA PO 12H.mMAI BO PA ZAKON

sonček,hvala enako -> mi gremo samo zato tako pozno spat,da se vsak dan vsaj vidita z atijem,ki pride okoli 21.30 ponavadi domov... zdaj je pa šel službeno v beograd in ga ne bo 10dni user posted image pride ravno en dan pred krstom nazaj user posted image in spet sma ostala sama doma... user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 596
19.8.2009 5:07:50   
ninica23

no sem vas prišla malo pokukat ,pokomentirat sedaj vam pa še sporočim koak smo preživeli vikend.
Ja v soboto smo se ves čas potepal.Šli okol za krsteka vabit,potem pa je v nedeljo sledilo kopanje v Zrečah.Aleks je užival niti malo se ni zajokal,vodica mu je bila nadvse zanimiva ko je plopolala ,žuborela,se premikala,...
Komaj čakam naslednje kopanje ,takrat pa se bo že lepo kopal kar v fredovem obroču,ko bo že imel glavico bolj stabilno.jupi

kak fajn,pa kake lepe slikice ste naredli - naš ian se je tudi v sob.prvič kopal,in sicer v morju user posted image user posted image user posted image pa ni bil ravno navdušen,kljub temu,da je voda imela 27 stopinj user posted image škoda le,ker smo fotoaparat doma pozabli in nismo mogli naredit nobene slikice,na telefonu se pa to bol slabo vidi user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 597
19.8.2009 5:10:02   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
evo, takole se mata radi pa že naša Gaja in Zala od BrineBA.. sta se non stop držali za rokce user posted image user posted image

user posted image

kak sta luškani -> prava cukrčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 598
19.8.2009 6:47:25   
Miška2006
je
IZVIRNO SPOROČILO: De Facto

Uuuu, kasne lepoticke in lepotci  ... Jaz sem cisto nora na dojencke(upam, da moj nebo ful razvajenuser posted image )!

Imam "problemcek" z keksom. V AM dam dva keksa-plasmon, a se ta noce stopit v mleku, par krat potegne, pa se ze luknjice zamasijouser posted image .  Sem jih tudi ze zmlela, a vseeno ne gre...!(?) Ful mu je vsec mleko z keksom.user posted image

Z uvajanjem sva zacela z zelenjavo, mu ni blo prevec vsec, a je vseeno jedel user posted image . Pol pa sadje(cez par dni), a joj, kasno veselje... user posted image

Ce greva kam, imava s sabo kupljene kasice(ce sva doma, pa domace). Odlocam se med Holle in Sunval(bio-demeter)...

Katere pa vasi papcajo?

Sosedi je patronazna svetovala naj zacne raje z kupljenimi kasicami(ker so stroge kontrole, itd). Ceprav sva midva zacela kar domace, sva sla na trznico. Sploh mi ni vec jasno, kaj je bolje!

Nasa patronazna pa se se ni pojavlauser posted image , ceprav je 15.4. mel 4 mesce.

Vsem bebicam en velik user posted image

Prav popolnoma se piškotek nikoli ne stopi. Zmeraj nastane nekaka "vsedlina". Jst uporabljam Aventovo flaško s cucljem, ki je moč obračat I,II,III. Ko ji danem samo mleko mi pije na številki II, ko pa ji dajem še piškotek obrnem na številko III in se nikoli ne zatakne.
Zato moraš imeti večjo luknjo ko daješ še piškotek noter.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu De Facto)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.8.2009 7:58:51   
sonček85
No včeraj sem vam pozabila povedat da je bilo 1 leto odkar sem zagledala plusek.Šele sedaj sem videla kako srečne št.sem imela18.8.2008(same osmice skoraj)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?