Anonimen
|
brigita23 - Ej, ne morem se nagledat čupice od Nika . Kakšen frajer je, ko ima že čisto pravo frizuro . Pa čista resnica, da ga tvoj ne more zatajiti . Glede ogledala pa jaz prvič slišim . Vem samo to, da šele okrog enega leta sebe prepoznajo v ogledalu (kao zrcalni stadij). Pa jaz se tudi priporočam za kakšen nasvet glede fajn in poceni apartmaja v Istri , se bomo tudi mi odpravili v začetku septembra in sem nekaj že gledala v Rovinju in so cene še kar znosne, pa tudi ponudba, toda če nekdo priporoči, je pa to čisto druga pesem. Pa Brigita hvala za čestitke! Aja, pa glede teka: kam pa daš Nika? Gre s tabo in tečeš ob vozičku, ali ti ga kdo počuva? Ker jaz bi tudi zjutraj šla, toda da bi lahko ujela čas, ko je še dragi doma, bi morala iti že ob 6.30, to pa mi nekako ni . Miška2006 - Gotovo si kaj spregledala, veš da te ne pozabimo tako hitro . Pa super za kopanje za vsako ceno, pa četudi v metrskem bazenu . Tako je treba, ne pa se fine delat, a ne? Smo se pa res že zbale, da so ti radarji odpovedali, ampak sedaj vidim, da še vedno odlično delujejo. Sonček85 - Bravo za zobek in prevale! Aleks to Elo malo prehiteva, se meni zdi . Saj mora, če je pa dedc, a ne? Pa super za vabila za krst. Joj, pa kako fajn, da tako pridno kakate. HB, da ni več težav, a ne? Pa čestitke za obletnico pluska. Midva imava v nedeljo prvo obletnico poroke , plusek pa smo zagledali 14. avgusta, jaz imam RD 30. avgusta, tako da je avgust čist' prazničen, sploh več ne folgam sledit . Junonca - Nič se sekirat, to je zdaj malo zmeda, ker smo iste tle na rr in potem še na FB, in potem več ne sfolgamo vse pokomentirat, pa počekirat, pa pošnofat . Zarika se pa že kar dviguje, madonca ste hitri. Bravo! Blueeyes - Kako lepa princeska! Pa Hello Kitty rula, a ne? kpmk - Jaz sem posumila, da Elo matrajo zobki, ker si je vse začela tlačit v usta in se nenormalno slinit. In ko grize grizalo ali svoje prste, se po določenem času začne jezit in cvilit, tako da sem sklepala, da jo dlesni že bolijo, kar je najbrž znak, da se nekaj dogaja. Sedaj, ko sem prebrala članek, ki si ga pripela, pa so definitivno zobki . Pa upam, da je Ian že ok, Ela mu pošilja poljubčka . rea27 - O, pozdravljena po dooolgem času ! Očitno imamo vsi večerne arije, ni kaj . Čeprav nam je danes celo uspelo brez "petja" . Pa sploh se ne sekiraj zaradi dodajanja. Tako kot si sama rekla, 4 mesece si jo polno dojila . Ela je bila dojena samo 3 dni, ker nisem dobila mleka , tako da je zame 4 mesece cela večnost. Glede uspavanja, pa kar prečekiraj moje poste za nazaj, pa boš našla en kup metod . Pri nas namreč vsak večer pali nekaj drugega, pa malo eksperimentiramo, še vedno iščemo idealno varianto brez joka. Cveta28 - A Lori že spančka ponoči? Upam, da ni zamenjala dneva za noč. Si niti ne predstavljam, kakšen zombi bo hodila naokrog, če bi se morala ponoči zbujati . Držim pesti, da se vama čim prej porihta spalni ritem . Pa hvala za leden jagodni krof . Sem si drznila vzeti kar dva kosa . Požrešnica jaz . Pa ala ti vera, da vztrajaš pri uspavanju pri očku. Jaz enostavno ne morem poslušati Elinega joka in sem se odločila, da prvo leto jo uspavam jaz, ko bo starejša in bo več razumela, pa se bova pri branju pravljic izmenjavala oba. Tlaka difovca pa uspešno teče, tako da sem ga očitno dobro natrenirala; ne samo on mene . Nalini - Vidim, da imaš uspavanje poštimano kot se šika. Bravo! Bom Elo poslala malo v šolo, kako se to dela . Moja pupika, tako je zlata, ko se mi smeji, da ji kar v hipu oprostim boleč križ od nošenja zvečer . Je pa tudi Ela vedno bolj zahtevna in jo prav vse zanima, tako da se tudi jaz sprašujem, kako se bom sploh uspela stuširat, ko bo že znala lazit. Saj mi bo kam odlezla . štorkljica - Bravo za mere! Smo isto dolgi. Pa saj imaš prav glede računalnika, čeprav jaz bi ga kar malo pogrešala, glede na to, da smo brez tv. Ali pa bi se sčasoma še na to navadila. Blancica - Še ena pogrešana . Super za spanje, pri nas se je tudi najprej začelo tako, da smo se zbujali enkrat ponoči (med 3h in 4h), toda sedaj jo potegnemo od 21h do 6h, razen zelo redko se kakšen dan še zbudi ob tej uri. Smo pa tudi mi navajeni, da po 6h odspimo še eno rundo . Pa super za toplice , prpopaj kakšno fotkico Lana. Pa kako lepo se je spomnil tvoj dragi z rožico , sem kar mojemu povedala, upam, da se ga bo kaj prijelo za drugo leto . matcar - Si pomislila, da je Maksova "hiperaktivnost" morda posledica poškodbe očesa? V smislu psihološkega odziva, ker ni mogel gledati na obe očesi? Kar nekaj teorij namreč trdi, da hiperaktivnost sploh ne obstaja oziroma se vse prevečkrat otroke tako označi. Včasih so jih celo filali z nekimi tabletami (antipsihotiki), katastrofa . Morda potrebuje le nekaj več pozornosti. Pa bravo, da si tako pridna, že delaš, pa še fitnes. U, meni se bo v jeseni tudi gotovo zaluštal fitnes, toda midva imava kar domač fitnes: kar doma prelagava železo . janja* - Ti kar uživaj na morju, pa se obvezno javi, ko prideš nazaj, da poročaš, kako je bilo . dojenček in letalo - Mater ste pogumne, vas prav občudujem, da zares nič ne komplicirate . Je pa res, da sem se sama v življenju z letalom peljala le enkrat (ja, tudi to je možno ) in je najbrž drugače, če redno letiš, si bolj navajen vsega. ninica23 - Bravo za kopanje v morju ! Pa saj so slikice v spominu, a ne? slutnja - Čestitke ob RD ! nmagk - Si kar mislim, da je bilo težko priti domov. Toda prihaja čudovita jesen, potem pa še bela zima. Joj, komaj čakam . Kdo bi si mislil, kljub temu, da še nisem bila na morju, sem se počasi že nasitila poletja. Rubin - Moje sožalje . To pa je res hudo, saj je bila že dva meseca na svetu. Zoja počivaj v miru, Ela ti v nebesa pošilja tisoč poljubčkov . Rubin ... naj tečejo solze . Sem sedaj kar malo poklapana, ko sem izvedela tole novičko. Včasih je usoda res kruta ... Lepe sanje, čuvajte svoje zakladke, polubčkajte jih od glave do pet , pa se tipkamo, NenaLena
|