|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
17.8.2009 16:17:36   
brigita23
nič zdej pa grem se mal k njima cartatuser posted image , se še zvečer kaj javim

uživajteuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.8.2009 16:33:23   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image  a katera ve kje je naša miška2006user posted image user posted image

Evo meuser posted image ....pa še ZS sem ti zju3 poslala pa ni blo nobenega odgovorauser posted image

Me noben ni je.... 5 postov pa sem poniknlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....vsaj da me nekdo pogrešauser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 552
17.8.2009 16:37:57   
Miška2006
Pozdravljene vse.

Vidim, da ste ogromno napisale od kar me ni blo. Večino smo bluzile s tamalo, potem pa je še tamali bil doma, ker so vrtec zaprli, tako da res ni časa. Bli smo tudi na morju pa skoraj vsak dan gremo ali na bazen ali v domači metrskiuser posted image bazenček in se not stlačmo vsi 3je. To je gužvauser posted image user posted image user posted image .

Si bom mogla nekaj dni vzet cajt, da vas preberem. Upam, da mi na tak tempo uspe prebrat vsaj v 2 tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte, se oglasim, ko vas preberem.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.8.2009 16:40:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

sonček85-Lepe slikce in prav vidi se kako je bilo Aleksu fajn. Pa zobek že? Upam, da ne bo bolelo in user posted image
ja prav užival je.Ja zobek sem  pa še danes občutila,tak mali robek je user posted image user posted image user posted image
m...tina:ja kar pojdite boš videla kak bo superuser posted image
nalini:hvala user posted image
BE:hvala in joj kako so lepe slikce od malih princeskuser posted image
klavdyk:ja je užival ,še zajokcal se ni.Škoda mogoče bo pa drugič bolj užival in boste imeli še potem veselje večkrat ituser posted image user posted image
moški:ja denar ni vse,sam če pa moreš delat ker ni delavcev in so dopusti pa ni druge in pri mojmu je tko.Tako da sva ves ćas samauser posted image
nena.hvala i še tukaj čestitke mali pikici.user posted image user posted image
brigita:ma ne moreš verjet,a kr tja so nakazal.Še dobro da si vsaj mela sploh nakazan.Joj kako lepe slikce Nik-auser posted image user posted image Super za nohtekuser posted image
ogledalo:ja jaz sem čuls ker jim kao seva nazaj,ja na igračah so pa res vseh,samo so bolj tko zamegleniuser posted image
miška:lej jo našo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma kje si bla.so zadnjič bli pomočniki pa te ni blo,kaj je radar nehal delatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.8.2009 16:40:32   
sonček85
Aja naredla do konca vabila za krstek in lepo odposlala..Pa še 1 novička.Malo kukam po FB in ko se obrnem zagledaM malega ko se je prekotalil s hrbta na trebuh1t nazaj se je pa že iz trebuščka na hrbet,pa še danes sem že robek zobeka otipalamoj mali korenjak lepo napreduje

Ga grem previt,danes je napolnjena že 3 plenička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 555
17.8.2009 16:42:54   
Miška2006
Radarji so blinkali, a žal na bazenu ni netauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Še niso zatajili...neke ritice so pol na hitrco vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.8.2009 22:27:46   
*Junona*
Sem vas prišla malo prebrat in vas pozdravit.
Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile.user posted image

Jah nič, nimam kaj.user posted image

Uživajte in pazite na svoje sončke.

Nočko.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 557
17.8.2009 22:32:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile.user posted image

Nočko.

user posted image user posted image user posted image od mene,da te potolažim malo.Jaz sem te že pogrešala,veš.Ti se kr javljaj!Pa lahko noč!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.8.2009 23:17:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image user posted image  a katera ve kje je naša miška2006user posted image user posted image

Evo meuser posted image ....pa še ZS sem ti zju3 poslala pa ni blo nobenega odgovorauser posted image

Me noben ni je.... 5 postov pa sem poniknlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....vsaj da me nekdo pogrešauser posted image user posted image user posted image

oprosti še tukiuser posted image ...sem popravila spregledanouser posted image .....ti ne smeš poniknituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
17.8.2009 23:20:35   
brigita23

Nočko.

vidiš ko ne bereš  ničuser posted image ...jst sem te zadnjič pogrešala in ti namenica celo postuser posted image ... jah sej vem da je malo časauser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.8.2009 23:21:24   
brigita23
lahko noč vsemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
18.8.2009 7:58:43   
kpmk

user posted image eno vprašanje....moj mi skos govori kao da se dojenček ne sme v ogledalo gledat da ne bi škilil????? Jst tega prej nisem čula a ve katera a to držiuser posted image  Pa zakaj imajo potem skoraj vse igrače za dojenčke gor ogledala? Hvala vam

jst sem tud to čula da se naj ne bi gledali, neka vraža mislim da je... je pa res da ima vsaka igračka ogledalo user posted image user posted image  tako da po moje jst mislim da je res to bila kaka vraža..... user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 562
18.8.2009 8:00:56   
kpmk

kpmk jst ne najdem une marele ko sma se zadnjič pogovarjali, a imaš morda link...pa slikic tudi nisem dobilauser posted image , aja facebooka pa še nimamuser posted image user posted image  sem pa vidla danes tvojga atija in mamicouser posted image

Sej veš spomin....katere marele??? user posted image user posted image  dej si že nalož FB ker vaju imam z Nikom gor (slikice) user posted image  
Aja moja2..... hmmmm počasi se selita.... in zej še morata malo po mestu uživat user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 563
18.8.2009 8:01:44   
kpmk

evo moja dva lumauser posted image

V živo se bolj vidi kak sta si podobna, ma ne podobna,.... ISTA sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 564
18.8.2009 8:02:43   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

vsi te pogrešamo,.... je tle pravo zatišje

Neposredna povezava do sporočila: 565
18.8.2009 8:04:12   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Aja naredla do konca vabila za krstek in lepo odposlala..Pa še 1 novička.Malo kukam po FB in ko se obrnem zagledaM malega ko se je prekotalil s hrbta na trebuh1t nazaj se je pa že iz trebuščka na hrbet,pa še danes sem že robek zobeka otipalamoj mali korenjak lepo napreduje

Ga grem previt,danes je napolnjena že 3 plenička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi pa res pridno napredujete user posted image user posted image user posted image  bravo Aleks, boš moral še kaj Ianu pokazat

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.8.2009 8:04:57   
kpmk
Naj vam povem, da danes prvič ČAKAM da se moj MAli Princ zbudi, da šibama ven user posted image user posted image  ne morem verjet user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
18.8.2009 8:05:58   
kpmk

Nočko.

sploh ni res.... premalo se javljaš in pol ko mi pridemo gor, tebe ni user posted image  
nič ne poveš kaj je kaj novega.... kaj pa kaka mini normauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 568
18.8.2009 8:17:55   
kpmk
Brigita23-aja.. joj predn da mi potegne.... traja.... marela... pošljem na mail link... lp
upam da si slikce dobla

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.8.2009 9:10:37   
brigita23
jutro babnice

a že kaj migate z ritkamiuser posted image user posted image user posted image , jst sem že nazaj iz teka...ufffff kondicija na viškuuser posted image , bo treba še več user posted image ...user posted image user posted image user posted image

evo eno kavico za dobro jutro in lep dan user posted image

user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.8.2009 10:37:22   
Blueeyes
evo eno kavico za dobro jutro in lep dan user posted image
user posted image

mmmmmmmmmmmm, kako omamno deluje... ampak kaj k take ne znam doma narest, pol me pa mine user posted image  user posted image

dons spet seka tale vročina.. ni za nikamor jt.. edin v bazen user posted image

evo še ena od naše princeske
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 571
18.8.2009 10:46:05   
kpmk
user posted image user posted image  kako veste da vaše user posted image  matrajo zobki user posted image  Pri nas se nič kaj ne vidi je pa taka sitnobica in je kriza in joka in nič ni prav, pa samo grizalo bi grizu. BOgi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.8.2009 11:06:22   
rea27
hojla..

kako kaj? PO dolgem času še od mene glas :)
Trenutno spimo, smo imeli pravi mali cirkus preden smo zaspali...zanjde čase je to kar na dnevnem redu..preden zaspi je treba vsaj 10 mi n vrečat! In kako vreščat!! O joj..pa saj bo bolje..Vsi pravijo, kako to obdobje z malimi dojenčki hitro mine..Torej, se ne obremenjujem več.
Je pa res, da sem kar malo žalostna..sem morala začeti dodajati..Ker je bila očitno napa mala princeska takoooo lačna, da se je že kar na 1 h ponoči zbujala..Sedaj ji zvečer dam flaško in je tak mir..spi po 4, 5 , 6 in včeraj tudi 7 h!!! Prej pa 1,5h!!! Tako da smo zelo veseli.Se pa tolažim s tem, da sem jo v polno dojila skoraj 4 mesece in tudi sedaj še ne mislim nehat..Ko bo pa mlekca zmanjkalo, kar verjetno bo, ker bo več in več zahtevala flaško..bomo pa pač nehali :( A tako pač je...tudi to je nakaj, a ne?

Kar se tiče zobkov, krčkov in ostalih nadlog..jih nimamo, hvala Bogu! A sedaj ko sem tole napisala, se bo kot za vraga takoj pojavilo :) :)

Kako je z vašimi ciklusi, a že imate M? Pri meni ni sledu o kakšnei M, a verjetno je tako že prav..Narava itak naredi svoje :)

Aha, še eno vprašanje: ko dajete vaše krofke in jagodke spat..a jih uspavate na rokah in jih potem položite v posteljico ali jh še budne položite vanjo? Pri nas ta zadnja varijanta ne pali..Se razdere ko hudič in potem sem jovo na novo na začetku.. :(

lp od naju :)

rea27

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.8.2009 11:40:47   
Cveta28
čisto na kratko se javljam...za nami je neprespana noč user posted image user posted image user posted image ...Laura se že par noči v posteljici igra...zbudi se za 15 min, zbca svoj kovtrček dol, prime pleničko in svojega losa Rudolfa in potemsmeh, vriskanje, kričanje....potem pa eden od naju vstane in jo umiri za naslednje pol ure, ko mala muca ponovi zgodbico user posted image user posted image user posted image Lačna ni, samo igrati se hoče user posted image In posledica teh noči je ta, da danes je prvič jedla ob 7h, zaspala kot ubita in spi še sedaj! Ji grem nagajat...vračat milo za drago...Laura bujenje user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.8.2009 13:17:28   
sonček85
BE.kako lepa slikca
kpmk:mi smo tko sitni ko nas zobki matrajo da kr kajuser posted image
rea-poglej ne morem verjet  da si se oglasila.Super.
spanje:jaz našga ko se naje položim v posteljo in zaspi,kak dan v t se naredi da ga dvignem in da zaspi drugače pa ni problema.Upam da bo tko naprej,trkam na les
cveta.tudi mi smo se danes lepo zbudili ob 4h in se lepo 1h pogovarjalo,smejali,cvilili in potem zaspali od 5-7h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?