Anonimen
|
GH - Kako lepo že jedo vaši zakladki! Vidim, da je korenček zakon . nmagk - Dva meseca na morju? Kako sem ti fouš . Ti kar uživaj, naj bodo zadnji dnevi še posebej sladki . Pa kako fajn, da Karolina tako uživa, super mamica . brigita23 - Super za uspavanje . Jaz sem se pa kar sprijaznila, da pač naša muca noče spati in pika. Se upira z vsemi močmi, toda na koncu ji drugega ne preostane . Zdaj ga je začela sračkat še čez dan: ko je zaspana, je sitnobica, ki ji nič ne paše, toda bog ne daj, da bi ona spala. Samo vsedem se in vik in krik. Ker zadnje tri dni imamo novost na sporedu: kričanje na ves glas, ko nam kaj ne paše . To so takšni ta pravi visoki C-ji . Mamica se pa že za glavo drži, kaj šele bo, če je že pri 4 mesecih takšna trmica . Je pa res, da vsaj ponoči spimo. Je pa tudi Ela vedno težja, včasih me kar križ boli, ko jo nosim, čeprav ima šele dobrih 5 kg. No bomo videli jutri, koliko je pridobila v enem mesecu, jutri imamo namreč tehtanje pri P, pa 4 mesece bomo stari. Juhej! Rez pa tudi mene fajn zaboli, ko pozabim, da ga imam . Recimo pri teku in po zadnjem seksu na jedilni mizi . Me je moj orng nategnu tako in drugače . Pa kako to, da ima Nik modre okice, a te ni tvoj nič čudno pogledal? Ja ja, ti se kar zgovarjaj na žlahto, me na rr dobro vemo, kje so fajni pomočniki . Pa super za nohtka! Cveta28 - Ti pa si imela pester teden. Bravo mami! Knjigo pa res pišem, samo ne o tehnikah uspavanja . Moja telovadba fino napreduje, telovadim vsaj 3-krat na teden, sprehodov pa sploh ne jemljem kot telovadbo, čeprav se kar orng navozičkam. Rezultati so vidni predvsem v nogah in ritki, ki je že za minice , toda trebušne mišice pa bodo potrebovale še kar nekaj časa, da jih spravim v red. Me na določenih mestih še vedno bolijo na dotik, pa trebušček še vedno ni raven. Toda odločila sem se, da ne odneham, pa če bom potrebovala eno leto, da se spravim v red . Delam pa vaje za zgornji del telesa, poudarek predvsem na globokih mišicah trupa, nekaj malega pa tudi za rit in noge. Kondicija mi je tako padla, da se počutim kot invalid . Včasih sem lahko naredila enih 10 moških sklec, sedaj ne morem niti enega . V glavnem svetujem ti, da začneš z obojim: pon, sre in pet tek, torek in četrtek trebušnjaki in še kakšna vaja zraven . Mi uporabljamo od AM Allernovo, ki je za alergike, tudi tiste, ki so alergični na mlečne beljakovine, saj sem sama laktozno intolerantna in ker so Allernovo imeli v P in jo je Ela dobro prenašala, smo kar ostali na njej. Plavalni tečaj pa mislim, da je v Lj na Fakulteti za šport, toda je treba malo pobrskat, kdaj in ostale info. jernejav - Kakšen mornarček je Anže, še prst na hitrco lahko zamenjaš za pipo . Pa vi že govorite, al' kaj? Bravo! avtosedež - Joj, vidim, da ste pridne in že čekirate. Ve kar lepo vse preverite, ko bomo mi kupovali, pa mi boste samo povedale razultate . Sem lisica, a ne? detelja - Če sem iskrena, na fotkici nisem najprej pogledala Maje, ampak tvoje kodre . To si natur tako lepo skraužlana? Pa veš, da me Maja zares asocira na čebelico? Sonček85 - Bravo za am am in zobeka! Pri na bo gotovo zelo kmalu kakšen pogledal na dan, saj si tako vse tišči v usta kot nikoli prej, pa še sitkana je že cel dan. Mogoče pa očija pogreša, ker sva cel vikend sami . Naju je pa ravno klical, da je že na poti domov in da naju je strašaaaaansko pogrešal . S tinaajo je bilo pa tako na hitro, da mi niti ni uspela odgovorit, zakaj je ni več na rr. Ta večja je pred nekaj tedni imela pljučnico, toda sedaj sta že ok. Verjamem, da se nam bo kmalu spet pridružila s svojimi super nasveti . joob - Čestitke! Kako je lepo slišat take lepe novice. No, pa sem .
|