Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 16:17:36
|
|
|
|
brigita23
|
nič zdej pa grem se mal k njima cartat , se še zvečer kaj javim uživajte
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 16:33:23
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a katera ve kje je naša miška2006 Evo me ....pa še ZS sem ti zju3 poslala pa ni blo nobenega odgovora Me noben ni je.... 5 postov pa sem poniknla ....vsaj da me nekdo pogreša
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 16:37:57
|
|
|
|
Miška2006
|
Pozdravljene vse. Vidim, da ste ogromno napisale od kar me ni blo. Večino smo bluzile s tamalo, potem pa je še tamali bil doma, ker so vrtec zaprli, tako da res ni časa. Bli smo tudi na morju pa skoraj vsak dan gremo ali na bazen ali v domači metrski bazenček in se not stlačmo vsi 3je. To je gužva . Si bom mogla nekaj dni vzet cajt, da vas preberem. Upam, da mi na tak tempo uspe prebrat vsaj v 2 tednih . Uživajte, se oglasim, ko vas preberem.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 16:40:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk sonček85-Lepe slikce in prav vidi se kako je bilo Aleksu fajn. Pa zobek že? Upam, da ne bo bolelo in ja prav užival je.Ja zobek sem pa še danes občutila,tak mali robek je m...tina:ja kar pojdite boš videla kak bo super nalini:hvala BE:hvala in joj kako so lepe slikce od malih princesk klavdyk:ja je užival ,še zajokcal se ni.Škoda mogoče bo pa drugič bolj užival in boste imeli še potem veselje večkrat it moški:ja denar ni vse,sam če pa moreš delat ker ni delavcev in so dopusti pa ni druge in pri mojmu je tko.Tako da sva ves ćas sama nena.hvala i še tukaj čestitke mali pikici. brigita:ma ne moreš verjet,a kr tja so nakazal.Še dobro da si vsaj mela sploh nakazan.Joj kako lepe slikce Nik-a Super za nohtek ogledalo:ja jaz sem čuls ker jim kao seva nazaj,ja na igračah so pa res vseh,samo so bolj tko zamegleni miška:lej jo našo mami Ma kje si bla.so zadnjič bli pomočniki pa te ni blo,kaj je radar nehal delat
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 16:40:32
|
|
|
|
sonček85
|
Aja naredla do konca vabila za krstek in lepo odposlala..Pa še 1 novička.Malo kukam po FB in ko se obrnem zagledaM malega ko se je prekotalil s hrbta na trebuh1t nazaj se je pa že iz trebuščka na hrbet,pa še danes sem že robek zobeka otipalamoj mali korenjak lepo napreduje Ga grem previt,danes je napolnjena že 3 plenička
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 16:42:54
|
|
|
|
Miška2006
|
Radarji so blinkali, a žal na bazenu ni neta . Še niso zatajili...neke ritice so pol na hitrco vidle
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 22:27:46
|
|
|
|
*Junona*
|
Sem vas prišla malo prebrat in vas pozdravit. Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile. Jah nič, nimam kaj. Uživajte in pazite na svoje sončke. Nočko.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 22:32:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sem vas prišla malo prebrat in vas pozdravit. Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile. Jah nič, nimam kaj. Uživajte in pazite na svoje sončke. Nočko. od mene,da te potolažim malo.Jaz sem te že pogrešala,veš.Ti se kr javljaj!Pa lahko noč!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 23:17:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a katera ve kje je naša miška2006 Evo me ....pa še ZS sem ti zju3 poslala pa ni blo nobenega odgovora Me noben ni je.... 5 postov pa sem poniknla ....vsaj da me nekdo pogreša oprosti še tuki ...sem popravila spregledano .....ti ne smeš poniknit
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 23:20:35
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sem vas prišla malo prebrat in vas pozdravit. Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile. Jah nič, nimam kaj. Uživajte in pazite na svoje sončke. Nočko. vidiš ko ne bereš nič ...jst sem te zadnjič pogrešala in ti namenica celo post ... jah sej vem da je malo časa .
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 17.8.2009 23:21:24
|
|
|
|
brigita23
|
lahko noč vsem
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 7:58:43
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 eno vprašanje....moj mi skos govori kao da se dojenček ne sme v ogledalo gledat da ne bi škilil????? Jst tega prej nisem čula a ve katera a to drži Pa zakaj imajo potem skoraj vse igrače za dojenčke gor ogledala? Hvala vam jst sem tud to čula da se naj ne bi gledali, neka vraža mislim da je... je pa res da ima vsaka igračka ogledalo tako da po moje jst mislim da je res to bila kaka vraža.....
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:00:56
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kpmk jst ne najdem une marele ko sma se zadnjič pogovarjali, a imaš morda link...pa slikic tudi nisem dobila , aja facebooka pa še nimam sem pa vidla danes tvojga atija in mamico Sej veš spomin....katere marele??? dej si že nalož FB ker vaju imam z Nikom gor (slikice) Aja moja2..... hmmmm počasi se selita.... in zej še morata malo po mestu uživat
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:01:44
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo moja dva luma V živo se bolj vidi kak sta si podobna, ma ne podobna,.... ISTA sta
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:02:43
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Evo me ....pa še ZS sem ti zju3 poslala pa ni blo nobenega odgovora Me noben ni je.... 5 postov pa sem poniknla ....vsaj da me nekdo pogreša vsi te pogrešamo,.... je tle pravo zatišje
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:04:12
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Aja naredla do konca vabila za krstek in lepo odposlala..Pa še 1 novička.Malo kukam po FB in ko se obrnem zagledaM malega ko se je prekotalil s hrbta na trebuh1t nazaj se je pa že iz trebuščka na hrbet,pa še danes sem že robek zobeka otipalamoj mali korenjak lepo napreduje Ga grem previt,danes je napolnjena že 3 plenička Vi pa res pridno napredujete bravo Aleks, boš moral še kaj Ianu pokazat
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:04:57
|
|
|
|
kpmk
|
Naj vam povem, da danes prvič ČAKAM da se moj MAli Princ zbudi, da šibama ven ne morem verjet
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:05:58
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sem vas prišla malo prebrat in vas pozdravit. Vidim, da me zadnjič nobena razen Nenčike ni šmirglala, ko sem se javila. Čisto ste me pozabile. Jah nič, nimam kaj. Uživajte in pazite na svoje sončke. Nočko. sploh ni res.... premalo se javljaš in pol ko mi pridemo gor, tebe ni nič ne poveš kaj je kaj novega.... kaj pa kaka mini norma
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 8:17:55
|
|
|
|
kpmk
|
Brigita23-aja.. joj predn da mi potegne.... traja.... marela... pošljem na mail link... lp upam da si slikce dobla
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 9:10:37
|
|
|
|
brigita23
|
jutro babnice a že kaj migate z ritkami , jst sem že nazaj iz teka...ufffff kondicija na višku , bo treba še več ... evo eno kavico za dobro jutro in lep dan
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 10:37:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo eno kavico za dobro jutro in lep dan mmmmmmmmmmmm, kako omamno deluje... ampak kaj k take ne znam doma narest, pol me pa mine dons spet seka tale vročina.. ni za nikamor jt.. edin v bazen evo še ena od naše princeske
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 10:46:05
|
|
|
|
kpmk
|
kako veste da vaše matrajo zobki Pri nas se nič kaj ne vidi je pa taka sitnobica in je kriza in joka in nič ni prav, pa samo grizalo bi grizu. BOgi
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 11:06:22
|
|
|
|
rea27
|
hojla.. kako kaj? PO dolgem času še od mene glas :) Trenutno spimo, smo imeli pravi mali cirkus preden smo zaspali...zanjde čase je to kar na dnevnem redu..preden zaspi je treba vsaj 10 mi n vrečat! In kako vreščat!! O joj..pa saj bo bolje..Vsi pravijo, kako to obdobje z malimi dojenčki hitro mine..Torej, se ne obremenjujem več. Je pa res, da sem kar malo žalostna..sem morala začeti dodajati..Ker je bila očitno napa mala princeska takoooo lačna, da se je že kar na 1 h ponoči zbujala..Sedaj ji zvečer dam flaško in je tak mir..spi po 4, 5 , 6 in včeraj tudi 7 h!!! Prej pa 1,5h!!! Tako da smo zelo veseli.Se pa tolažim s tem, da sem jo v polno dojila skoraj 4 mesece in tudi sedaj še ne mislim nehat..Ko bo pa mlekca zmanjkalo, kar verjetno bo, ker bo več in več zahtevala flaško..bomo pa pač nehali :( A tako pač je...tudi to je nakaj, a ne? Kar se tiče zobkov, krčkov in ostalih nadlog..jih nimamo, hvala Bogu! A sedaj ko sem tole napisala, se bo kot za vraga takoj pojavilo :) :) Kako je z vašimi ciklusi, a že imate M? Pri meni ni sledu o kakšnei M, a verjetno je tako že prav..Narava itak naredi svoje :) Aha, še eno vprašanje: ko dajete vaše krofke in jagodke spat..a jih uspavate na rokah in jih potem položite v posteljico ali jh še budne položite vanjo? Pri nas ta zadnja varijanta ne pali..Se razdere ko hudič in potem sem jovo na novo na začetku.. :( lp od naju :)
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 11:40:47
|
|
|
|
Cveta28
|
čisto na kratko se javljam...za nami je neprespana noč ...Laura se že par noči v posteljici igra...zbudi se za 15 min, zbca svoj kovtrček dol, prime pleničko in svojega losa Rudolfa in potemsmeh, vriskanje, kričanje....potem pa eden od naju vstane in jo umiri za naslednje pol ure, ko mala muca ponovi zgodbico Lačna ni, samo igrati se hoče In posledica teh noči je ta, da danes je prvič jedla ob 7h, zaspala kot ubita in spi še sedaj! Ji grem nagajat...vračat milo za drago...Laura bujenje
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 18.8.2009 13:17:28
|
|
|
|
sonček85
|
BE.kako lepa slikca kpmk:mi smo tko sitni ko nas zobki matrajo da kr kaj rea-poglej ne morem verjet da si se oglasila.Super. spanje:jaz našga ko se naje položim v posteljo in zaspi,kak dan v t se naredi da ga dvignem in da zaspi drugače pa ni problema.Upam da bo tko naprej,trkam na les cveta.tudi mi smo se danes lepo zbudili ob 4h in se lepo 1h pogovarjalo,smejali,cvilili in potem zaspali od 5-7h
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?