kerala
|
Opatija, čestitke! Kako lepo... Sligica in sams, jaz sem za Ravnikarja slišala kar precej kritik. Ostali se mi zdijo pa čisto vsi OK. sams, a pri njemu pali, če koga poznaš? To bi bilo full dobro, ker bo mene malo pogledala Primanova, anesteziologinja, ki se poznamo. Jutri, ko bo on na oddelku, je pa še ravno dežurna. Sva pa itak zmenjeni, da mi bo ona nastavila EA. Pa še nasvet svojega naj frenda bom upoštevala, sve se ravno danes hecala po telefonu, da moram G razložit, koliko zdravnikov iz Izolske bolnice poznem, sem včasih delala z njimi, tako da ma da bo palilo! Saj sva se oba zdražala, da se je treba posluževat takih prijemov, samo žal dandanes v tem svetu večina stvari tako funkcionira, še posebaj pa zdravstvo... Sligica, a nisi ti rekla, da greš rodit v Postojno? Sorry, sem očitno zamutila. Če pa prideš v teh dneh, se pa mogoče še srečava! Kako bova pa vedeli katera je katera? Mogoče bova pa najstarejši ... Kar se pa mojega jutrišnjega sprožanja tiče, pa sploh nisem zihr. Zverova je sicer tako rekla in če bi bila tam, bi se tudi zgorilo, samo itak je verjetno ne bo, napisana vsekakor ni, drugi se bodo pa odločali po svoje... Jutri in v četrtek sta na oddelku Deisinger in Ravnikar, pozabila pa sem kateri je zjutraj in kateri popoldan. Petek sobota sta pa spet Zver in Guzejeva, tako kot danes, zato sem upala, da bom danes, samo očitno sem spet upala zaman... Zdaj greva z mojim do avtopralnice, pa v trgovino, pol ga pa še prisilim, da me malo po makadamu zapelje - upanje umre zadnje...