|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
18.8.2009 22:33:18   
romana24
ooooooooo  miška, pa si le dočakala user posted image user posted image user posted image . čestitke za malo Nino, Anč tebi pa za Kiaro, ful lepo ime.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
18.8.2009 22:36:18   
hel32
Meni se pa danes močno zdi, da se je naš user posted image  ful spustil dol, ker me tako tišči vse nekam k tlom, da ni res,
pa še noge mam take , ko hlode,pa tečna sem sama sebi, ko sedim me kloki bolijo, ko hodim, križ, kolki kolene,noge
vse tam spodi, pa medenične kosti, mali se mi je pa nekam umiro, dela take nežne gibe, pa kr naprej se mi zdi da mi nekaj po mehurju dela, tak, da se je definitivno obrno za pot ven, kako dolgo bo pa trajalo, da pride ven, pa ne vemuser posted image

Aprilčica, tak, da nekaj časa še ostajam tukajuser posted image user posted image

Tako, zdaj pa grem, noge namazat in pred TV.

Pa nočko, in vsem, ki vas ponoči zgrabi, hiter porod brez bolečin.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
18.8.2009 22:43:11   
Muca83
Miška, čestitke za težko pričakovano Nino user posted image user posted image
anč, čestitke za malo Kiaro user posted image user posted image

aprilčica, name si pozabila, jaz tudi še vztrajam z vami user posted image

Moj pravi, da bo popizdil v službi, vsako jutro preverjajo, če je še prisoten, pa vsi mu težijo kaj vse naj naredi, ker ga potem ne bo, pa vsi sprašujejo "A je že kaj" "Ja kdaj ima pa rok" itd. user posted image user posted image Vidim, da je kar dobro, da sem doma, so mi vprašanja prihranjena user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
18.8.2009 23:57:41   
TjasaJ
Miška - čestitke in veliko lepih trenutkov z Nino!!!

No ja, ne boste same še nekaj časa. Tulpek - sem se ravno danes spraševala, če septemberke že rojevajo, pa nisem hotla pogledat na njihovo temo, da me ne bi spravlo v slabo voljo. Dve še prenesemuser posted image . Tiste, ki smo še 2v1 pa smo zelo dobre mame; skrbimo, da otroci ne pridejo na svet v največjo vročino. Ja, to bo. Zato še nismo šle v Rimuser posted image .

Vse, ki greste jutri, pa srečnouser posted image ! Posebno zate kerala držim pesti!!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.8.2009 6:33:07   
kerala
Dobro jutro!
No, pa sem končno enkrat le prva - hihihi, zdaj je lažje in hkrati edina priložnost, ko nas je še tako malo user posted image

Anč, v vsej včerajšnji zmedi sem ti pozabila čestitati za Kiarouser posted image user posted image user posted image - super, čestitke, pa lepo se cartajte!

Sligica, se vidiva danes?

Sem kar nervozna, malo me je strah, ne morem več spati, ali pa je bilo pač dovolj, popoldan dve uri, pol pa celo noč od 24 do zdajuser posted image ...
Popadki - kaj je to? user posted image  Ma ni enega, mali bi očitno še kak teden z veseljem not ostal, samo danes ma da ga izselimo. Mi je kar malo hudo, da sem nasilna do njega, samo kaj čmo, enkrat je treba in skrajni čas je že, 6 dni je že preko roka...

Zdaj grem pa kavico skuhat, se stuširam, ponovno obrijem tam spodaj (sem že vsa porezana od tolikih britij, saj se vsak dan pripravim za akcijo, pol pa ničuser posted image ), pa dragega zbudim, pa akcija!

Nič, dršte pesti, če pa se še kakšna odpravi, ji želim vso srečo!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
19.8.2009 7:28:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Pa js bi imela tisto lepo pinki sobo user posted image user posted image user posted image . Ali pa vsaj tisto drugo z eno samo posteljo, ne pa tiste, kjer so 3 naenkrat not user posted image user posted image user posted image . Bom še kar počakala. Pa še temperature bodo vsak dan višje, tak da ne grem nikamor. 

tulpek - a v CE imajo porodno , kjer so 3 naenkrat not? O, madonca, jaz pa glih mislim it v CE, upam, da ne bom na tisto natrofla... Drgač pa pr men še tut nč ne dogaja.
anč in miška - čestitke za pupe user posted image  user posted image  user posted image
Kerala - srečno, upam, da boš danes dobila svoj zakladek user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 19.8.2009 7:30:11 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
19.8.2009 8:04:21   
veselka

Punce, v teh dneh sta rodili DVE septembrki. Pa verjetno katera že v nizkem štartu čaka...
Js sem boljše, šraufanje je popustilo. Moj je bil pa že čisto vesel, da bo akcija danes.

moj je bil pa učer tko dobre volje in vsakič ko sem rekla "au", je z nasmeškom sledil: "a gremo?". po moje je že čist na trnih.
moja sestra vem, da je user posted image

tulpek sam da ne bo pol tko, da se bova midve prestavle v september, pol pravih septembrk pa v avgust user posted image

Anč in miška, čestitke obema za vajini rožici

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
19.8.2009 8:23:06   
Anonimen
anjaPH  je že rodila? AL je sam zginlauser posted image ? K to bi lahko pomenilo, da je šla rodit, no vsaj lani je blo tkouser posted image user posted image user posted image . Pa lep porod vsem, ki ga še čakate in lepo crkljanje tistim, ki svoje zakladke že imate.

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
19.8.2009 8:43:39   
mony5
ISKRENE ČESTITKE NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM user posted image (anč, miska_mccute,dorca,5ra83, gabo) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu sligica)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
19.8.2009 8:55:02   
mony5
Aprilčica, name si tudi pozabila. Sem še zmeraj 2v1.

Kerala srečno danes user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa upala, da bom mogoče šla danes ponoči v P in se bo kaj začela pa nič! Upala sem pa zato, ker ima danes moja ZOJA rojstni dan. Joj kako čas hitro beži, je že 2 leti stara. Bomo imeli popoldne malo torte za babice in dedke, pa strice in tete, čist tko v easy! Naš user posted image v trebuhu bo pa očitno še malo počakal (mam pa tudi jaz roj.dan zdej 26., moj user posted image pa 29.)! Bomo vidl!

Men je blo pa noro vroče ponoči sem še komaj dihala in sem mogla iti na balkon, da se malo osvežim!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
19.8.2009 9:09:06   
hel32
Dobro jutro še od mene

Še smo 2v1, spali kolk tolk, pač za lulanje vstali, noge me bolijo ko sam user posted image , pa medenične kosti
in trebuh imam vedno bolj dol spuščen, mali se mi zdi že trenira za izhoduser posted image user posted image user posted image , ker sem dobila 4x brciki zgleda da z obema nogicama
da je trebuh kar poskoču, sam sma se zmanla da počaka do naslednjega tedna, naj ne sili kam,ker zdaj je prevroče,
Ja jaz imam kr občutek, da počasi bo, vsi znaki kažejo, mene pa malo panika grabiuser posted image user posted image

Kerala user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej vidiš svojga Terasa, pa srečno danes!

Veselka, saj moj je isti, vsakokrat, ko rečem AU, me že gleda, "je že"?

Mene po malem že tudi vsi kličejo, ma** so sitni.

Se še javim

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
19.8.2009 9:43:17   
aprilčica07
Jutro

muca83, mony: se opravičujem, ker se vaju pozabla dat na seznam še vedno nosečkuser posted image user posted image

Pr meni nič novega, edino nervozna sem ko hudič. Zdaj grem kaj skuhat in kaj spečt, da se malo zamotim.. Pol glavo oprat in tako dalje. Pa bo takoj poldne. Pa sem gor pridem čekirat, če bo kaj novga... 

kerala: srečno.....user posted image user posted image user posted image user posted image
hel32: moje noge so tudi ubitačne, mi ne pomaga več nič...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
19.8.2009 10:20:59   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

tulpek: imam občutek, da ti bom jst zihr delala družbo še en cajt pr čvekanju tle goriuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pri meni vse po starem, je bila včeraj verjetno res hrana kriva. Pa saj bi mi čisto pasalo počakati, dokler ne minejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
19.8.2009 10:23:50   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: TjasaJ

No ja, ne boste same še nekaj časa. Tulpek - sem se ravno danes spraševala, če septemberke že rojevajo, pa nisem hotla pogledat na njihovo temo, da me ne bi spravlo v slabo voljo. Dve še prenesemuser posted image .

Ena je že v nizkem štartu, druga, ki so ji napovedali predčasen porod se pa že nekaj dni ni javila. Dve sta pa rodili že nekaj več časa nazaj.  Meni se zdi, da me bo tretjina septembrk prehitela.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 19.8.2009 10:24:24 >

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
19.8.2009 10:26:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa js bi imela tisto lepo pinki sobo user posted image user posted image user posted image . Ali pa vsaj tisto drugo z eno samo posteljo, ne pa tiste, kjer so 3 naenkrat not user posted image user posted image user posted image . Bom še kar počakala. Pa še temperature bodo vsak dan višje, tak da ne grem nikamor. 

tulpek - a v CE imajo porodno , kjer so 3 naenkrat not? O, madonca, jaz pa glih mislim it v CE, upam, da ne bom na tisto natrofla... Drgač pa pr men še tut nč ne dogaja.

O ja. Najboljše, da se zmeniva in NE greva istočasno user posted image user posted image user posted image . Imajo dve sobi, kjer je ena in eno troposteljno sobo za rojevanje.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
19.8.2009 10:28:01   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Veselka, saj moj je isti, vsakokrat, ko rečem AU, me že gleda, "je že"?

skor istočasno mi pa prbije, da nej ne bom tko nepotrpežljiva...

al ga pa skrbi, kolk bom najino user posted image scrkljala, ko sm že iz mačk nardila take maze... sam bi mogl sam vidt, kako on z mačkami šele dela user posted image in kako mora bit za njegovo rožico on the way VSE popolno. c-c-c... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 19.8.2009 10:32:04 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
19.8.2009 10:28:01   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Punce, v teh dneh sta rodili DVE septembrki. Pa verjetno katera že v nizkem štartu čaka...
Js sem boljše, šraufanje je popustilo. Moj je bil pa že čisto vesel, da bo akcija danes.

moj je bil pa učer tko dobre volje in vsakič ko sem rekla "au", je z nasmeškom sledil: "a gremo?". po moje je že čist na trnih.
moja sestra vem, da je user posted image

tulpek sam da ne bo pol tko, da se bova midve prestavle v september, pol pravih septembrk pa v avgust user posted image

Anč in miška, čestitke obema za vajini rožici

Veselka, js rodim od 24-30. 8. Najverjetneje 25.8. tak da ne bom nič na september čakala user posted image user posted image user posted image .
Drug teden boste dobile novo tečnobo, če me user posted image ne bo ubogal in šel ven user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
19.8.2009 10:28:41   
Muca83
Evo mene na moj PDP. Se mi zdi, da jih ni veliko dočakalo PDP. user posted image

Ob 11:30 imam pregled, pa da vidim kaj bodo rekli. Joj, danes je pa res noro, me kar na facebooku folk klika za chat in me sprašujejo user posted image user posted image user posted image

kerala, upam, da te danes odrešijo. Drži se, naj bo hitro in neboleče!

Mislim, da bom zdaj pa počasi že jaz neučakana postala. Moram neučakano miško in neučakano keralo nadomestit, da bo ena neučakana skoz tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
19.8.2009 10:32:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ?? 

04.08. 
UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??
tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??    

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

11.08.  
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ?? 
ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 

16.08.  
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +18, user posted image , 20.08.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +9, user posted image , ??

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 19.08.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , ??
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 20.08.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 19.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 21.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , ?? 
titas   -  32, P, KR, (3 user posted image , 2 user posted image ), +9, user posted image , ?? 

23.08.

sligica   -  37, ?, KP, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , 20.08. 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, KP, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , 21.08.  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  28, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , 19.08.  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 24.08.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , 20.08.
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 21.08.  

31.08.  
veselka   -  28, IZS, Ajdovščina, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

eva Ana   -  28, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10,5, user posted image , 24.08.  

user posted image  = 17, user posted image  = 19, user posted image = 34 

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 112       

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)
7.) 26.07./ 01.08./ levček1 (29 let-0)/ OSKAR (3.470g, 52cm)
8.) 27.07./ 14.08./ katyy26 (27 let-1)/ TAI (2.790g, 48cm) 
9.) 28.07./ 04.08./ toninena (? let-?)/ LUKA (4.100g, 52cm)
10.) 28.07./ 02.08./ DeLucia (27 let-0)/ PIKA (3.440g, 50cm)   
11.) 31.07./ 05.08./ lunca82 (? let-?)/ ERIK (3.290g, 50cm)

12.) 31.07./ 02.08./ Flora2 (? let-0)/ DAŠA (3.560g, 51cm)
13.) 01.08./ 01.08./ Sisy (30 let-1)/ MARK (3.620g, 53cm)

14.) 02.08./ 14.08./ cowgirl (30 let-0)/ IVANA (2.780g, 46cm)
15.) 02.08./ 03.08./ hruškolinka (? let-?)/ MARTIN (4.240g, 56cm)  
16.) 03.08./ 18.08./ Sanikaa (30 let-1)/ LEO (3.400g, 52cm)
17.) 03.08./ 01.08./ ema82 (26 let-1)/ EMA (3.650g, 53cm)
18.) 05.08./ 15.08./ Mateja4 (? let-0)/ TAJA (3.160g, 49cm)

19.) 05.08./ 02.08./ majtka (23 let-0)/ CIKLAMA (3.210g, 51cm)
20.) 05.08./ 12.08./ M1987 (21 let-0)/ LANA (2.840g, 50cm)
21.) 06.08./ 08.08./ simonalokar (26 let-1)/ MAJA (3.400g, 52cm)
22.) 06.08./ 03.08./ 5ra83 (26 let-0)/ ZOJA (3.130g, 49cm)
23.) 07.08./ 09.08./ Ayo (34 let-1)/ ILARIA (4.045g, 51cm)
24.) 07.08./ 16.08./ romana24 (26 let-1)/ KLARA (3.220g, 51cm) 
25.) 07.08./ 07.08./ Drnula (31 let-1)/ HANA (3.179g, 52cm)
26.) 08.08./ 07.08./ modrasmotka (23 let-0)/ KAJA (3.560g, 51cm)
27.) 08.08./ 19.08./ SAŠA77 (31 let-1)/ MIA NEŽA (2.680g, 47cm)
28.) 10.08./ 13.08./ tejči77 (31 let-1)/ MAJ ENEJ (3.710g, 51cm) 
29.) 11.08./ 20.08./ živa25 (23let-1)/ ŽIGA (2.760g, 47cm)   
30.) 13.08./ 13.08./ Zima07 (30 let-1)/ VARJA (3.620g, 52cm)
31.) 13.08./ 30.08./ Tanchy (25 let-1)/ HANA (3.000g, 50cm)

32.) 13.08./ 22.08./ *Orhideja* (23 let-0)/ BENJAMIN (3.050g, 50cm) 
33.) 13.08./ 11.08./ HeGa (32 let-1)/ JAN (3.660g, 54cm)
34.) 13.08./ 25.08./ tobika (? let-?)/ NINA (3.100g, 51cm)
35.) 13.08./ 16.08./ Joob (28 let-0)/ NIK (4.280g, 54cm)
36.) 13.08./ 06.08./ opatija (31 let-1)/ JUR (4.100g, 57cm) 
37.) 14.08./ 13.08./ eee35 (36let-0)/ ALEKSANDER (3.680g, 52cm)
37.) 14.08./ 23.08./ gabi05 (25 let-0)/ TAI (3.850g, 52cm)
39.) 15.08./ 21.08./ Alisa (29 let-1)/ KLARA (3.080g, 50cm)
40.) 17.08./ 18.08./ Dorca (? let-3)/ ROŽLE (3.650g, 51cm)    
41.) 18.08./ 21.08./ *anč* (26 let-1)/ KIARA (3.400g, 51cm)

42.) 18.08./ 21.08./ miska_mccute (30 let-2)/ NINA (?g, ?cm) 

user posted image  = 20, user posted image  = 24

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
19.8.2009 10:33:38   
Muca83
Aja še to, ful je blo dobro ponoči, sem se zbudila in mi je bilo noroooo vroče. Pa vstanem in grem okno odpret, ker nisem mogla nazaj zaspat. Moj se pa predrami in reče "A ti je voda odtekla?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pomoje se tud spomni ne danes, ker to kr v spanju bluzi. user posted image user posted image user posted image Ma res nisem dobro spala, ampak potem, ko sem okno odprla me je pa zmanjkalo.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
19.8.2009 10:47:37   
Alisa
Punce za nazaj žal ne morem brat, ker me matrajo očke za pop..., zato vsem ki ste ta čas rodile

Vse čestitke mamicam in njihovim sončkom. Lepo cartajte in čim prejšnje okrevanje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Miška sem pa zasledila da ti je uspelo- no pa si dočakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
19.8.2009 10:55:45   
zima07
Zoja (mony5), VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zima07 -- 19.8.2009 10:56:26 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
19.8.2009 11:00:50   
hel32
Ojla
Tako se mi danes nič na da da to ni več res, čist sem brez energije.

Ja Veselka, ko bi vidla, kako moj carta svoja 2psa, ej, kot, da sta otroka, potem, mi pa reče, ja da nebom razvadila malega
in tako naprej, pa mislim, da bo kr on tisti, ki ga bo, ker se mi zdi, da je bolj neučakan, kot jaz,
evo, me že kliče,....sem nazaj, samo vprašal me je kako semuser posted image user posted image user posted image  MOŠKI, pa HB da jih imamo.

Aprilćica, moje noga eo danes malo boljši, sicer pa cel dan ležim, sam naumit moram, kaj naj kuhamuser posted image user posted image user posted image

Tulpek, praviš, da že avgustovke rojevajo? Ti si si pa kr določila datum, sam veš, da imam jaz tudi 25.8. v glavi, mogoč bova pa skupi dihaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
19.8.2009 11:11:21   
Reby

O ja. Najboljše, da se zmeniva in NE greva istočasno user posted image user posted image user posted image . Imajo dve sobi, kjer je ena in eno troposteljno sobo za rojevanje.

No, sej ne morem verjet user posted image
Drgač pa sem bla dans na CTG in se je dete že čisto umirilo, tako da imam spet danes ob enih ponovitev in če bo isto, me bojo pošibali v P user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
19.8.2009 11:17:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Tulpek, praviš, da že avgustovke rojevajo? Ti si si pa kr določila datum, sam veš, da imam jaz tudi 25.8. v glavi, mogoč bova pa skupi dihaleuser posted image user posted image user posted image

Septembrke user posted image . A sem se zatipkalauser posted image , se mi ne da nazaj bratuser posted image .
Ja, za 25. nas je kar več kandidatk user posted image user posted image user posted image je res lep datum. Pa 28 in 30 so mi tudi všeč user posted image user posted image user posted image .
Zdaj si bom pa še zmišljevala, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?