Cveta28
|
Dober večer vsem skupaj! Naša Laura je danes dopolnila 4m zato častim en leden jagodni krof Koder in Laura vadita prvo skupno uspavanje brez mamice po zeloooo dolgem času. Pobiram stave koliko časa bo potreboval...10 min, 20 min, pol ure...trenutni izzid je 3:1 za Lauro Jaz sem sedaj že prepričana, da na naše jagodke in krofke vreme vpliva na ful...pri nas je mala bolj razdražljiva, ko se bliža slabo vreme , poletno vročino je večinoma prespala, luna pa jo bolj daje ko je prazna in ne polna Ker mi še vedno polivamo sem ji danes dala Novolac AR1 in ga je začuda snedla 120ml od šuba, potem pa se je priklopila še na zizo. Rezultat: še vedno poliva in dvomim, da mi bo jutri sploh hotela jesti AM. Bomo poizkusili ampak sem bolj pesimistične narave . Razlog zakaj sem zopel poizkušala z AM pa je ta, da je koder obelodanil svoj dopustniški načrt za 2t v septembru. Želi si namreč, da se gremo razvajat ali v Turčijo, Grčijo, Španijo morda celo Egipt in kot edino bolj resno oviro vidim ravo dojenje. Ne predstavljam si namreč, da bi otrok zdržal 6h brez hrane in s tem brez polivanja, če tudi bi bilo potovanje ponoči. Picture this: 2h pred odhodom letala moraš biti na letališču, potem let in še transfer do hotela - najmanj 2x hranjenje in ne predstavljam kako bi vso zadevico izpeljali . Predlogi dobrodošli! plavalni tečaji - gremo 100% sedaj samo še izbiramo lokacijo, bazen in uro. Verjetno pa da bo padel kar Atlantis v LJ ker mi je najbližji. Blančica kdaj boš hodila? meni je ljubše ob 11h. mami zakon - iz dneva v dan je Laura bolj vesela mene kot pa kodra.Saj se smejčka in vse ampak proti meni pa prav steguje rokice, me ogovarja, se jezi, če je ne gledam, vedno pogleduje po prostoru kje sem in hudo , če jo uspava samo oči! Aja...koder uspešno dal spati Lori po 15 min hudega brigitka - itak, da so naši krofki in jagodke prebrisani ovenčki, ovce, biki in kravice samo poglej kakšne mamice imajo vidim, da tudi vi raziskujete enak igralni center...pri nas ogledalo rulz...jo dam ležat bolj stran in potem ima Laura samogovore...po parih minutah pa že vrešči, ker ne dobi odgovora od punčke v ogledalu NL - za vikend brez očija in držim pesti, da bo difovec oddelal svojo 'tlako' Jaz si včasih prav želim, da bi koder kakšen dan ostal doma in jaz šla nazaj v službo (ššššš še prehitro bomo na tem, a ne). Ful lepo, da si se dobila s tinoajo - jaz prav pogrešam njene materinske nasvete . Iiiiii si ti pridna, da lepo skrbiš za svoje telo. Jaz pri tem osvojim naslov 'miss lenobe', se bom morala bolj v rit brcniti. Nekaj 'lepotnih popravkov' ne bi škodilo, denarnica pa tudi ne bo tanjša, če ne bo potrebno po nakupih a ne, pa še jagodka bo kaj imela od fit mamice . detelja - uživajte na morju. Jaz že iščem kam bomo šli mi. junona - pa kaj govoriš mlada dama, me te vse pogrešamo ampak ker se vsem toliko dogaja sproti pozabljamo nase in druge...samo na jagodke in krofke mislimo! A spanje ponoči je že kaj boljše? Koliko se pa Zarika čez dan igra? Naša muca je postala prava odvisnica od igrač (in športa na TV ) ampak po pošteni dozi igranja jo zmanjka za vso noč. janja - UŽIVAJTE v sončku še naprej! sonček - upam, da bo zobek čimprej zunaj ter da bo čim manj bolelo. In kako lepi ste na fotkah iz Zreč. Vidim, da je Aleks noro užival in po moško prestal svoj 'plavalni krst'. Upam, da bo tako tudi cerkvenega BE - wow kakšni frendici sta Zala in tvoja Gaja. Zakaj se pa BrinaBA nič več ne javi? Še ena, ki je skrivnostno izginila. kpmk - čakanje, da se zbudi...pri nas kar večkrat ampak včasih sem pa jaz in jo kar zbudim. Potem pa jo 15min gledam kako se prebuja, preteguje kot muca in spušča take zvoke, da te kap in kmalu zatem protest - MAMI JOŠKAAAAAA se še nisem naučila 'ne diraj lava dok spava' rea - ja lepo da si se po zelooooo dolgem času oglasila. Naj te potolažim, imaš iste probleme kot vse me spimo veliko, se lepo dojimo ampak polivamo, mami zakon ati malo manj, ker preveč dela (mami žalostna), kopanje super, kakanje bolj malo, GH še ne, zobkov še nimamo, zdravi in predvsem veseli in nasmejani. To je naše stanje. nalini - hvala štorkljica - lepo za mere. Jaz bi tudi včasih želela, da rač skrivnostno izgine ali pa da bi se pokvaril. Žal je pri 5-ih rač doma to skoraj nemogoče. Pa wireless net je itak že vsepovsod. matcar - za aktivnega Maksa in jedca Maksa. In zate, ker si si vzela čas zase in šla na fitness.
|