Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:28:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 3jemi: PPS: Še vedno piham kot ris ... jeza je nevarna reč ... grrrrr ... grrrrr ... Metuljčica, welcome back! fotke so fuuuul luštne, pa tale 3jemi raje obrni v Mi3je, preden se dotična julijka oglasi Almera, tut vaše fotke so ful lepe, se vidi da je Bor užival. 3jeMi ... glede na preživeto nedeljo je lepo brat, da si še vedno pozitivka. Ma kaj te briga za druge ... glavno da se imate vi fajn, lahko se poročita tudi brez žlahte, če bo tako naneslo ... huh, datum se pa nezadržno bliža, a ne? Mi gremo pa 19.9. na eno poroko, prijateljica bo imela obred na Bledu, pa bo moj mal fotografiral. Šibam še do malčka ... ne smem biti preveč tu
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:41:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska res najbolj srečen otrok pod soncem
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:46:51
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ravno danes sem pojamrala, da se niti za vikend ne morem pošteno naspati. In potlej moj komentira "To je zato, ker imaš otroke. In sicer dva!" Kera izjava ... tvoj vsaj prizna, moj pa noče nič slišati o tem... pravi, da bi bilo vseeno fajn imeti še enega, da ne bom (op. jaz) samo pri enem ostala ... je pa precej vztrajen zadnje čase
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:50:43
|
|
|
|
3jeMi
|
nohti... tudi jaz jih ponavadi strižem po kopanju, kar s ščipalko (al' kako se že reče tistim grickalicam), je hitreje... mali lepo sedi na previjalni mizi in gleda kaj počnem... na rokicah ni problem, nogice pa že iz zabave rad izmika
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:52:30
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Danes pop. smo praznovali mamin včerajšnji rd, prišli sorodniki, sestrična ostala na mini počitnicah - hura. Aja, pa še to se je zgodilo: bili v hiši naše sovaščanke Helene Blagne na pijački in čvekcu - notri! Aha. Nobel, ne? VIP, pa to Joj, tolk nam dogaja, da kar bliska gospa metuljcek... WB in za uživancijo čestitke mami!... kako pa kaj njeno zdravje? nič nisi omenila, predvidevam, da je zdaj vse OK...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:52:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
3jeMi: ravno zaradi tega, ker sva se hotela imeti na najini poroki midva super in oh in sploh, sva se poročila na Bogenšperku obdana z žlahto in kolegi, potem pa sva jim pomahala in s pričama ter šoferjama vandrala po Slo. Prava odločitev!!!! Namesto, da bi cel večer skrbela,d a se bodo drugi imeli fino, sva se midva imela noro dobro. Sicer sem se najprej temu upirala z vsemi štirimi, ker sem hotela imeti ohcet, sem uvidela, da je bila odločitev bingo. Moj mulc še noče spat?? Smo že iz šopinga, v Hofer sem se odpravila po pravokoten pečak, da ne bomo samo okrogle torte pekli, potem smo pa ven vlekli poln voz, . Ani smo dali delat še novo osebno izkaznico. Punci točita vodo v bazen, jaz bom pa vsak čas napovedala vojno muham. Evo, deca bi malico, čavči
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:55:08
|
|
|
|
3jeMi
|
WB... IZVIRNO SPOROČILO: Almera Gremo mami, nosi me Uf,pa sem spet omagal teli dve slikci sta pa res za skupaj... še dobro, da imaš sina, ki počiva namesto tebe
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 9:57:55
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Z mami greva osvajat fante: super fotka... pa ravno trije še kar OK pubeci vama gredo nasproti aja, pa HB za domače sadje, ker Anji prav lepo pašejo njeni koderčki...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 17.8.2009 9:59:12 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 10:05:00
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska evo mami je ostala doma, ker je bil Aleksander vso noč vročičen ... zdajle mu je temperatura sicer padla na 36.5, ampak na dotik je še vedno preveč vroč. Pa se crkljava, valjava po postelji, dobil bo najljubše jedi - ga je treba pocrkljat. za Aleksandra... upam, da so samo, saj veš kaj... zobki...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 10:15:30
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 3jemi: PPS: Še vedno piham kot ris ... jeza je nevarna reč ... grrrrr ... grrrrr ... Metuljčica, welcome back! fotke so fuuuul luštne, pa tale 3jemi raje obrni v Mi3je, preden se dotična julijka oglasi 3jeMi ... glede na preživeto nedeljo je lepo brat, da si še vedno pozitivka. Ma kaj te briga za druge ... glavno da se imate vi fajn, lahko se poročita tudi brez žlahte, če bo tako naneslo ... huh, datum se pa nezadržno bliža, a ne? Mi gremo pa 19.9. na eno poroko, prijateljica bo imela obred na Bledu, pa bo moj mal fotografiral. ... ma, mi je tale 3jemi familija no. 2 zelo všeč ... pa no, vsaj vem, da gospa metuljček misli name poroka... jp, kar dogaja... glede folka, ena hvala če pridejo, dva če ne, nobenega ne bom prosila... povabljeni bodo vsi, zame je tako kot, da nič niso imeli med sabo... jaz sem tazadnja (no, Lovro je tazadnji) "prišla k hiši" in jih ne bom učila medsebojnega komuniciranja... meni je glavno, da sva midva med sabo poštimana in da bova kolikortoliko uspešna pri vzgoji otrok... u, pišuka ura je cajt... grem malo okol težit...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 10:20:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 10:59:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 11:02:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 11:32:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:12:02
|
|
|
|
3jeMi
|
no, špasno... sem še nekaj malega napisala na temo poroka... pa so mi rekli We're sorry... ... no, mogoče je že tako prav... in ne bom še enkrat pisala...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:12:43
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška služba...evo danes sem klicala na GRAWE in jim povedala da službe ne sprejmem.... dobro... kaj boš pa sedaj z Zavodom naredila?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:22:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ravno danes sem pojamrala, da se niti za vikend ne morem pošteno naspati. In potlej moj komentira "To je zato, ker imaš otroke. In sicer dva!" Kera izjava ... tvoj vsaj prizna, moj pa noče nič slišati o tem... pravi, da bi bilo vseeno fajn imeti še enega, da ne bom (op. jaz) samo pri enem ostala ... je pa precej vztrajen zadnje čase a mu biološka ura teče?
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 12:23:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:23:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Majuska evo mami je ostala doma, ker je bil Aleksander vso noč vročičen ... zdajle mu je temperatura sicer padla na 36.5, ampak na dotik je še vedno preveč vroč. Pa se crkljava, valjava po postelji, dobil bo najljubše jedi - ga je treba pocrkljat. za Aleksandra... upam, da so samo, saj veš kaj... zobki... ne vem, sumim da je to reakcija na cepivo - v petek smo bili pri pediatru namreč
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:24:14
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ojla! Vikend smo preživeli v BK, dva dni smo čofotali na Kolpi v Pobrežju. Lan se je tudi kopal, voda je bila topla, sva ga na hitro malo namočila. Najboljše pa je bilo itak na plaži na kamenčkih, gužve nobene. Žal sem doma pozabila fotoaparat in smo brez slik. Danes pa spet pranje, pospravljanje, tako kot vsak poned., ko se vrnemo v Lj. Groza me je, ko pomislim, da sem doma samo še en teden! Šibava po kosilo in ven, več kasneje (med urico za spanje)... zimska, sočustvujem ... tudi jaz sem zadnji teden z grozo odštevala dneve
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:28:31
|
|
|
|
Netta
|
dan, po mesecu dni sem danes spet sama z malo...joj kako sem se razvadila da je moj skoz zraven... sicer smo pa včeraj uradno praznovali anin r.d. - je bilo super...otroci so se naigrali, mi najedli za cel teden naprej, le vročina je pritiskala tak da smo prišli vsi skurjeni domov. bom kasneje prilepla slikco naše tortice...je bila prav fina...le ribice, ki sem si jo na začetku omislila, žal niso imeli vidim, da ste se imele tudi ve lepo...še malo pa bo konec počitnic, pa službe ane...pstt sem že tiho rebeca- ta naprava prot komarjem je res fajn...tud mi jo imamo doma, saj kaj ko mene večinoma popikajo ko smo zunaj...se mi zdi da sem s povečano količino krvi prava restavracija zanje neboglasnica - VSE NAJ NAJ TUDI OD MENE!!!! ksenci - glede zbujanja sem že jaz zadnjič pisala, da se je tudi ana kar naenkrat začela...pa je trajalo ene dva tedna, no daj je pa zaenkrat spet mir...baje malo reakcije na hojo striženje nohtov - sem nekajkrat neuspešno probala med spanjem, sam kaj ko se naša mala takoj prebudi...budni pa nikakor ne gre z navadnimi škarjicami...tako da zadnje čase prakticiram ščipalec za nohte...najmanjši kar sem jih lahko našla...pa moj jo mora obvezno zamotiti zraven maja24 - VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI!! Lex - lepo da si se javila...sicer pa ti čisto verjamem da nimaš časa...imaš tri doma, jaz pa le eno pa komaj kak post napišem od Lošinja sem pa sedaj že toliko lepih stvari slišala, da bo treba enkrat probat:) Hofer - nasvet! v našem kraju bomo dobili Hofer, pa vidim da nekatere kar kupujete tam. Pa me zanima kaj se splača it pogledat?? metuljček - WB!! madonca...pa saj v vašem koncu so pa sami znani doma...vidiš kaj Saško na sprehodu z malo?? pa super fotke! pridelka pa imate uauuuuu!!! nanka - uživajte !!!! tinky - no tole pa je en lep znesek...mi je kar žal, da nisem malo bliže meji doma...da bi listek kupla seveda:) držim pesti zate umpa - be brave today!!!:) tims - upam da bo Nina ok! pa veliko volje za delat 3jeMI - nezavidljiva situacija res...tole s taščo...kako je to sitni ko se ne zastopijo pa ti vedno vmes padeš...mi je poznano...fajn da si se postavila zase oz. za vaju! kaj imate pri vas povsod navado, da so bratje in sestra priče??ker pri nas se vse bolj prakticirajo najboljši prijatelji? no jaz sem vseeno imela brata ker sem sama tak hotla in nisem hotla zanetit ljubosumja med mojimi kolegicami majuska - za aleksandra neboglasnica - uau, lepa poroka...tud midva sva imela podobno...sva sicer žlahto povabla na kosilo (ožjo seveda) po njej pa takoj zgasnila na poročno potovanje...pa niso mogli nič zavlačevati ker sva mogla ujet vlak in so vsi vedeli kdaj odpelje kje ste pa potem vandrali okrog?? zimska - kolko stopinj ma kolpa?? HD - super da si uredila to zmešnjavo s službo... almera - lepe fotke!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:29:23
|
|
|
|
Netta
|
we are sory...še dobr da sem shranila prej...tu so pa vsi smileyji ki jih ni prilepilo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 12:39:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 12:44:45
|
|
|
|
3jeMi
|
majuska... ne vem, če njemu klenka... mogoče mi hoče povedat, da meni teče... ... pa ej, saj se ne počutim tako, ipak jih imam samo 29 in še malo HD... no, fajn, samo, da je vse z Zavodom OK... mirjam... saj bo šlo, bosta spet kmalu v svoj ritem padle... priče... jah, midva imava samo starše, 2 brata in sestro z družinami namen povabit in sta pač priči brata (sestra je frej )... čeprav pri meni sploh ni bilo vprašanje, da bi bil priča kdo drug, sem pa rekla bratu in sestri, da naj se zmenita kdo bo in ker se nista znala zmenit, sem brata potunkala... sprva je rekel, da ne bi bil, ker mu je tako hudo in mu gre kar na jok, ko se punce takole stran mečejo , potem mi je pa v soboto rekel (naš silak in velik neromantik), da je vesel, da ima to čast, da bo lahko še zadnjo sestro "oddal", je bil tudi ta prvi sestri priča...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?