|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 11:08:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 11:10:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 11:12:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 11:17:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 12:05:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 805
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
15.8.2009 12:05:36   
tims
Umpa, se strinjam... tortauser posted image , Rebecin dec... njamiuser posted image . A se ga da kje naročit?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 806
15.8.2009 12:08:51   
tims
Ste me čist zmedle s temi fajn modelčkiuser posted image .

Hotla sem napisat, da ma naša pupa kr vročino...spetuser posted image . Sem pa vidla, da ji spodnja dvojka ven rine, ma že mal počeno, pa zdej upam, da je vročina od tega zobkauser posted image . Drugače je pa taka kot ponavad, mogoče mal bolj urujena, vročine ima pa 38, tko da ji tud svečke zaenkrat ne bom dajala.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 807
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 13:04:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 13:10:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 14:03:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 810
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 14:21:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 811
15.8.2009 15:42:58   
glugluglu
 neboglasnica, maja24 vse najboljše!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 812
15.8.2009 16:11:38   
glugluglu
neboglasnica, evo me, sem tu user posted image

gužva, v ponedeljek smo se potepali v Luciji, potem pa služba in po službi letanje za Ninino šolsko torbo, ker je dobila kar za darilo za RD.
V sredo sva si z Mitjem vzela prost večer, je bila tašča pri nas, v četrtek pa je naša Nina imela RD, saj nismo še nič tako zares praznovali, ker ni Marka, samo svečko je pihnila za eno slikco.
Včeraj smo bili na RD od nečakinje, se je zavleklo pozno v noč, danes smo končno malo frej , ampak pričakujem obiske (brat pripelje Nino, ker je včeraj na RD prespala), jutri zgodaj zjutraj gremo pa tudi mi na slovensko obalo, bomo v Luciji, ker gremo Marka iskat, je v počitniškem domu Burja. Kopali se bomo pa kar v kampu, smo se že v ponedeljek in je bilo prav fajn.

V hladilniku imam sangrijo, sem jo naredila kar po svoje, kakor se mi je zdelo, ampak imam na sumu, da sem naredila zelo močno, no bomo videli kako se bo obnesla, kaj bosta rekla moj brat in svakinjauser posted image

aja, inigo, kako je pa pri tebi situacija po tisti zelo slabi menstri?user posted image

Lepo se imejte in uživajte!!!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.8.2009 18:12:08   
ksenci
midva z Aljažem sva se celo popoldan potepala pri moji babi, trebuh imam tak, da bom kmalu poknala. mašina pa sej jz in mami dobro kuhava, ampak babični hrani pa se ne moreš upret. Aljaž je spal danes čez dan samo pol ure od 11.30 do 12h, ostalo pa je celo popoldan divjal do onemoglosti. zdaj pa je na poti domov zakomiral. saj ne vem al ga naj zbudim, al bo spal že nočno rundouser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.8.2009 18:13:33   
ksenci
a vam GR deluje tako potrebna moškihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 815
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 19:44:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 19:46:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 817
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 19:51:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 818
15.8.2009 20:14:15   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

romana - a pol je res drugi hitrejši...hmmm...pr men je bil že prvi hiter...bom mogla pazit da tamal ven kar nekje spotoma ne padeuser posted image user posted image   pa super da nisi bla šivana...a tud prvič nis bla, si se kaj mazala...ma jaz bi dala vse da me zdaj nebi šival

Prvič sem bla šivana, 4 šive zunanje. Nisem pa nič mazala al kej podobnega. Zgleda je blo še od prvič mal raztegnjenuser posted image

Neboglasnica in Maja24 vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 819
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 20:49:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 820
15.8.2009 21:34:53   
lili3
Tudi mi smo se danes popoldne malo potepali, smo bili na rojstnem dnevu od bratranca. Nažrla sem se ful, od čevapov, do pečene koruze, torte, upam da mi ne bo kaj zaverglalo po želodcu. Mi je pa prejle Aljaž bruhal, pa ni nič kaj takega jedel. Bomo videli, če se bo kaj razvilo iz tega, ampak upam da ne.

Neboglasnica in maja24, vse najboljše še iz moje strani.

Poganjalček, Aljaž tudi rajši gor sedi, pa da ga mi vlečemo. Še ni poštudiral, da bi se poganjal, edino rikverc gre včasih.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 821
15.8.2009 21:53:58   
neboglasnica
Oooo matr, so se mi kar oči zasvetile, ko mi toliko moških kaže svoje čare. Hvala, bejbe... Hvala za vse lepe želje, user posted image user posted image ki sem jih samo preletela, ker me dragi čaka, da proslaviva. Samo še Staš mora dol past. user posted image Izjemoma bo uspavan na rokah... user posted image

Takole, mi smo namesto v Strunjan zavili na Debeli Rtič, kjer so otroci uživali na bazenu. Super je bilo!!! Samo vse kreme za sončenje so se nam nekam skrile, od 4 nisem našla nobene, pa še včeraj se je ena valjala po avtu user posted image , tako da nas je zapalilo. user posted image user posted image No, imam vsaj barvo - rdečo. Staš je odrival starejše otroke, da je lahko hodil ob robu bazena, Ana je plavala po celem bazenu, Sara je itak razturavala z akrobacijami. Italijane bi pa sterala nekam... Je bila pa kar gneča, jap. Še najbolj se mi zdi, da pri sladoledu. user posted image user posted image

Domov grede smo šli še ama ama, moji so me pocrkljali s parfumom  in parfumskim losjonom Flora by Gucci; doma pred vrati pa me je čakala velikanska sončnica in krema od kolegice.

Zdaj pa je vse potihnilo, šibaaaam. user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 822
15.8.2009 22:48:09   
Majuska
Hojla,

evo ful lušten dan je za nami ... Aleksander je užival ob sestrični in bratrancu, oba sta se ful sprehajala z njim, pa babici, jedel je pečenega piščanca s kruhom in bil najbolj srečen otrok pod soncem. Od torte je bil tako umazan, da bi ga bilo najbolje v banjo vržt ... Skratka, upihnili smo svečko in jo malce zapili, tako da sem tudi ornk zmatrana od vseh priprav, pa predvsem zaradi vročine, smo res začeli ob nerodni uri, ob 13h. Kljub senci je bilo hudo ...

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
tako da nas je zapalilo. user posted image user posted image No, imam vsaj barvo - rdečo.

Enako. Aleksandra sem mazala ko nora, sebe pa kot vedno pozabila in imam rdeč dekolte ... again user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.8.2009 22:51:13   
Majuska
Aha, so bili administratorji pridni ...

... boste glasovale? user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/nasmejani-aleksander.html

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.8.2009 0:27:38   
Majuska
Evo, našega slavljenca user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?