|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
16.8.2009 22:24:08   
lex
rebeca ful je blo že pozno, Alinin izpad histerije si verjetno zamudila, ker je po tistem tulila pa še sama ni vedla zakaj. Takrat 2 dni ni šla popoldan spa pa je bila ob 7h taka driskica da je za znoret. Ko bom šla kdaj sama v hofer priletim na kavo v miru (jo prav pogrešam, ker že 2 meseca vlivam kofe vase, da ustrežem gospodičem, še sladoled jih ne zaposli večuser posted image )
Čist mamo zmrdan ritem. Zdaj bom rabla 14 dni, da ga naredim naaj pol pa itak gremo veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mater po 2,5 letih me še vedno ne vleče nazaj, al pa tud. Malo mam cmokov v grlo ampak bo že.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 851
16.8.2009 22:31:02   
Majuska
nočko drage moje user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 22:35:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
16.8.2009 22:44:32   
metuljcek321
Dubr večer, pupeeeeee.

Kako kaj? Ste v redu? Malčki? Upsi ... otročki? Tudi OK, I hope ...

Evo nas, pa smo prišli back home.

In že spet je blo megastično, mala je uživala, da se je kar kadilo, ta stara 2 pa tudiuser posted image

Marička, ej, še ene parkrat gremo, pa nas sploh ne bo več nazajuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 854
16.8.2009 22:47:27   
lex
nočko
user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 855
16.8.2009 22:48:09   
metuljcek321
Danes pop. smo praznovali mamin včerajšnji rd, prišli sorodniki, sestrična ostala na mini počitnicah - hura. Aja, pa še to se je zgodilo: bili v hiši naše sovaščanke Helene Blagne na pijački in čvekcu - notri! Aha. Nobel, ne? VIP, pa touser posted image

Joj, tolk nam dogaja, da kar bliskauser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 856
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 22:51:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 857
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 22:53:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 23:10:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 23:21:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 860
17.8.2009 1:09:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Danes pop. smo praznovali mamin včerajšnji rd, prišli sorodniki, sestrična ostala na mini počitnicah - hura. Aja, pa še to se je zgodilo: bili v hiši naše sovaščanke Helene Blagne na pijački in čvekcu - notri! Aha. Nobel, ne? VIP, pa touser posted image

Joj, tolk nam dogaja, da kar bliskauser posted image  user posted image  user posted image

kk pa je helenca na dopustu???kako tole izgleda, ko primadona nima štiklic?

Helena živi s familijo cca. 1 km od nas, v istem kraju.

Danes smo - kot omenjeno - šli na sprehod po našem kraju - mi 3je, moj bratranec, sestrična & stric - le-ta pozna Heleno & Mitja, onadva sta na balkonu kofetkala & sta nas povabila naprej na sokec.

Štos je v tem, da zunaj izgleda hiša neurejena (no, glih zdaj bodo menjali fasado, so odri postavljeni), okolica kr neki, notri pa VAU, res lepo, stilsko, ornk všeč mi je bilo.

Helena je bila very prijazna. Nič naličena, v dolgi tuniki (he, he, videle pa so se ji spodnjice - tiste mama-stil, k mal stisnejo špehecuser posted image  user posted image ), prijetna. Spoznala tudi Mitjo in sina Kristjana, ki could be, da ga bom letos učila - še ne ve, kateri razred-oddelek je --> izvem v čet.

Glih so prišli iz dopusta - avtodom, Savudrija, hodijo že več let tja.

Helena je pričala kot bi se poznali že stoletja. Ful luštno smo kramljali, res. Me je pozitivno presenetila, indeeduser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 861
17.8.2009 1:12:34   
metuljcek321
PISMU, EJ .... post sem pisala 2 uri, zdaj je pa izginil ... besna sem kot ris ....

Povem samo to, da sem pokomentirala ČISTO vse, čestitala vsem novičkam, poslala objeme & poljubčke vsem, ki so jih potrebovali, komentirala slikice, dogajanja zadnjih dni, ko me ni bilo, zraven uživala sto na uro, se z vami smejala & jokala, zdaj pa takole .... pa skoz sem nekaj shranjevala, potem pa kar nekaj ...

Vas imam rada zelo ... ampak zdajle bi kar nekomu zavila vrat ... kolk sem jezna, ej ...

Grem vodoravno, da se ohladim.

PS: Te slikice sem še imela pripravljene & jih dodajam:

Z mami greva osvajat fante:

user posted image

Anji so se čudežno zravnali lasjeuser posted image :

user posted image

Po konkretni kuri na morju pridelanega sadja (beri: grozdje & breskve) pa so se kodrčki vrnili:

user posted image

V vodi je najboljše:

user posted image

3jemi:

user posted image

PPS: Še vedno piham kot ris ... jeza je nevarna reč ... grrrrr ... grrrrr ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 17.8.2009 1:18:59 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 862
17.8.2009 6:55:04   
neboglasnica
Dobro jutro!!!

Naš sine vstaja ob 05.45. Itak, ko je treba po milijon opravkih... user posted image Zdajle ima že spet plezalne vaje po trosedu, hop gor, nato pa po naslonjalui kot opica gor gor gor in bum čez na tla. HB za starejše otroke. Madona,s pet bi potrebovala stajico.

Sopara že sedajle tolče, OMG!!

Fotke - user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
17.8.2009 7:12:41   
nanka
dobro jutro,

preden se odpeljemo na enodnevno morsko kopanje vas lahko še malo pozdravim, po dolgem času. Pri nas se toliko dogaja da vas tudi prebrati ne utegnem sproti, počasi bom nadoknadila, ko bo kakšen deževen dab in s tamalo ne bo potrebno hoditi cel popoldne.
Danes sva na dopustu, ker se odpeljemo malo v Umag na obiska k prijateljem na vikend, jutri pa naju čaka zdravnik in cepljenje.

Uživajte tudi ve, mi bomo

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.8.2009 7:15:00   
nanka
Vau Almer in Metuljčica krsne dopustniške slike, pa dobrodošle doma.

Zdaj pa šibam nahrbtnik cnapokat, pa otroke zbudit, ta večje seveda, mala že veselo nori okoli.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 7:26:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
17.8.2009 7:36:15   
Tinky
Jutro

Tudi nas je zbudila moževa budilka!!! Uf, pa tako bi še spala. Teo je končno prespal noč, po ne vem kolkih dnevih. Pokukali sta obe spodnji štirici, sedaj pa mislim, da ga mučijo še trojki.
Zdej sem ga nesla nazaj spat, začuda ni nič protestiral.

Glih na italijanski tv poslušam o superenalotto, ki je dosegel rekornih 137 mio eurov. Danes je žrebanje, sem glih v soboto vplačala, tko da računam, da bom danes zvečer milijonarka user posted image user posted image user posted image
Po mojem se mi zrola od vsega tega denarja user posted image user posted image

Nohti, Teo se ne upira, ko mu jih strižem. Mu je full zanimivo gledat. No nogah tudi ni nič posebnega, ni žgečkljiv, to je po meni pobral.

glugluglu, sem ti par dni nazaj poslala zs

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 867
17.8.2009 7:41:06   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Moram na Zavod na neke delavnice o zaposlitvi. user posted image

ke škifo, mene pa jutri zjutraj to čaka user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 868
17.8.2009 7:41:14   
lavita*
Dobro jutro,

Neboglasnica in Maja24 vse naj naj za rojstni dan.

Rebeka- se opravičujem za napisano ampak včasih mi kar dvigne pritisk ,ker ponavadi so kmetje krivi za ves smrad okoli nas in še vedn se beseda kmet uporablja kot slabšalnica.

Poganjalček-nasa še se zaenkrat ne vozi tak rada z njim, se pa starejši  še pri treh letih rad vozi in uživa znjim, kljub termu da obvlada že kolo.

Vsem ki bosdte danes uživali na kopanju želim da se imate super. dans bo res vroče. Že zdaj je soparca kaj šele bo.

Grem delat in se tolažit, da bom enkrat že prišla do morja.,

lp

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 7:46:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
17.8.2009 7:50:02   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

tinky, boš še meni prosim vplačala? resno mislim

napiši mi 5 x po 6 številk od 1 do 90.
Vplačam jutri, če spet ne bo izžrebano. Danes ne grem nič mimo meje.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 871
17.8.2009 8:28:54   
tims
Dobro jutro,

pa je vikenda koncuser posted image . Se spomnim, kako sem se smejala, ko je moj bil ves žalosten ob nedeljah zvečer, ker je vedu, da mora v pondelk v službo, zdej sem pa na istem.

Nedelja je minila čist prehitr. Smo po kosilu šli na bazen, kjer sta maladva uživala sto na uro, s tem da ko smo prišli domov, je pa Nina spet imela vročino. Sem jo dons vseeno peljala sestri. Sva se zmenili, da če se bo stanje poslabšalo, grem pa ponjo in jo peljem k zdravniku, ker to je pa potem že tretji dan, k ma vročino. Sicer do okoli štirih, petih je brez, pol se pa spet pojavi. Kako je bilo pri vas, ko so šli zobki ven?

Nohti - Nini jih strižem v budnem stanju. Včasih se malo repenči, večina je pa kar pridna. Pri Timu, se pa spomnim, da sem mu vedno strigla, ko je spal.

Metuljčica, ojoj jaz sem pa mislila, da bom imela zdele zjutraj kaj za brat, ko sem vidla, da si se oglasila. Hudič, da ti je zbrisaluser posted image .Lepe fotke in Anja je z ravnimi laski isti cukr kokr s kodrčkiuser posted image . Btw, imata z Nino iste sandalčke. A pa Helenca drugač v privat pogovoru tud tko piska, al normalno govori? Se mi zdi, da vedno ful izumetničen govori, kadar je na tv.

Almera, pa je Bor res en uživačekuser posted image . Jaz bi tudi, da me en tkole nosi na hrbtu. Te pa to zibanje vejetno res prijetno uspava, pa še k mamici se lepo stiskauser posted image

Lex, dobrodošla. Upam, da boš kmalu prišla na stari ritem. Ja, najhuje je, ko se ti ritem podre.

Tinky, dej še men uplači, ampak tiste št., k bojo zadeleuser posted image . Hecam se.

Umpa, sej ne bo groznouser posted image . Boš vidla - kot bi mignil, ti bo spravla ven korenino.

Znam tolažit, a neuser posted image ? V sredo imam pa jest zobarja, pa me že kr stiskauser posted image .

Nč, uživajt. Če katero zanima - na Kodeljevem je danes po drugi uri brezplačen vstop na bazen.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 872
17.8.2009 8:49:19   
3jeMi
dobroooooo jutro, lejdis!

pa smo spet pri user posted image  dnevu...

za nami je... hmmm... en čudn vikend... da... čudn... v soboto smo šli k moji poročni priči na obisk (brat), vse BP... mali užival, sedel na sredini mize in sta s teto jedla čežano... user posted image
včeraj... pa user posted image user posted image user posted image ... na obisk k ta drugi poročni priči, ki ga pa ni bilo doma... žal in to iz dveh razlogov... ker če bi bil doma bi se vse zmenili, in še enkrat, ker če bi bil doma, ne bi moja tašča zašpecala svojih vnukov (prejšnji teden so bili sami doma in so ga tri dni na polno žural, in jim je šla težit, ravno ko so bili najbolj zadeti, pa so padale težke besede menda) mojemu user posted image  in je revež čist ven padel, se zdrl na nečaka, ki je bil sam doma (samo sta se oba, HB, na koncu lepo pomenila)... gospa tašča pa je tako dosegla svoje, samo ji moj ni ostal dolžan in je nadrl še njo... HB za Lovra, ker je tako pomirujoče deloval na svojega očita user posted image ... mojemu je šlo kar na jok, je rekel, da mu je prav grozno, da mu gre njegova lastna poroka na živce, ker bo moral na njej igrat hinavščino... potem sem imela pa vsega dovolj in obema (mojemu in tašči) povedala, da se midva nimava pravice vmešavat v njihovo življenje, pravtako pa tudi oni ne v najinega in da najina poroka je najin dan, in da ne bom pustila, da nama jo kdorkoli pokvari...

... no, takole smo se mi imeli... drugače pa... naš lumpek je v petek dobil še dva zobeka... trojkici... tako, da smo sedaj pri 12 zobih, samo se kažeta še ta drugi dve...

... se opravičujem, da sem zamorila, tako "lep" ponedeljek... user posted image user posted image user posted image

čauči, be back... kofi tajm...

p.s. vidim, da imam še kar nekaj za napisat user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 873
17.8.2009 9:21:27   
Majuska
'jutro drage moje,

evo mami je ostala doma, ker je bil Aleksander vso noč vročičen ... zdajle mu je temperatura sicer padla na 36.5, ampak na dotik je še vedno preveč vroč. Pa se crkljava, valjava po postelji, dobil bo najljubše jedi - ga je treba pocrkljat.

Vam pa še zajtrk pripopam

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 874
17.8.2009 9:21:49   
lex
ok uspela sem prebrat, zdaj pa nimam več časa za pokomentirat. Takle čas mi Vita vstaja, kaj bo jutri ko moremo ob 8h bit v MB nimam pojma. Bova obe zaštemani v glavo in še sreča, da gre ati poleg.

naše slike iz morja bodo tudi vidne, le iz laptopa (nočeva ga prikolopit na internet ker ga ima za risat - je služben pa nočem bit sitnauser posted image ) jih je treba potegnit in naložit tu gr. čeprav nis glih neki vau ker nama je Vita 1 dan zabrisala fotkiča dol pa je crknil in pol smo slikali s telefoni, kolegi ki pa so imeli fotkiča poleg lahko gledajo slike samo na fotkiču, ko pa ga priklopijo na računalnik fotke nekam čudežno izginejo in jih ne morejo potegnit dol user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?