tims
|
Dobro jutro, pa je vikenda konc . Se spomnim, kako sem se smejala, ko je moj bil ves žalosten ob nedeljah zvečer, ker je vedu, da mora v pondelk v službo, zdej sem pa na istem. Nedelja je minila čist prehitr. Smo po kosilu šli na bazen, kjer sta maladva uživala sto na uro, s tem da ko smo prišli domov, je pa Nina spet imela vročino. Sem jo dons vseeno peljala sestri. Sva se zmenili, da če se bo stanje poslabšalo, grem pa ponjo in jo peljem k zdravniku, ker to je pa potem že tretji dan, k ma vročino. Sicer do okoli štirih, petih je brez, pol se pa spet pojavi. Kako je bilo pri vas, ko so šli zobki ven? Nohti - Nini jih strižem v budnem stanju. Včasih se malo repenči, večina je pa kar pridna. Pri Timu, se pa spomnim, da sem mu vedno strigla, ko je spal. Metuljčica, ojoj jaz sem pa mislila, da bom imela zdele zjutraj kaj za brat, ko sem vidla, da si se oglasila. Hudič, da ti je zbrisal .Lepe fotke in Anja je z ravnimi laski isti cukr kokr s kodrčki . Btw, imata z Nino iste sandalčke. A pa Helenca drugač v privat pogovoru tud tko piska, al normalno govori? Se mi zdi, da vedno ful izumetničen govori, kadar je na tv. Almera, pa je Bor res en uživaček . Jaz bi tudi, da me en tkole nosi na hrbtu. Te pa to zibanje vejetno res prijetno uspava, pa še k mamici se lepo stiska Lex, dobrodošla. Upam, da boš kmalu prišla na stari ritem. Ja, najhuje je, ko se ti ritem podre. Tinky, dej še men uplači, ampak tiste št., k bojo zadele . Hecam se. Umpa, sej ne bo grozno . Boš vidla - kot bi mignil, ti bo spravla ven korenino. Znam tolažit, a ne ? V sredo imam pa jest zobarja, pa me že kr stiska . Nč, uživajt. Če katero zanima - na Kodeljevem je danes po drugi uri brezplačen vstop na bazen.
|