|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 17.8.2009 14:38:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dan, ladies! dr. je še vedno jezna na rr, da je včeraj nekam zabrisalo megastičen dooooolg post, ampak počasi se ohlajam, priznam striženje nohtov: v spanju ne gre več, ker odmika rokice, tako da nekako to storim, ko je pokonci - traja od nekaj minut do fuuul ur, da popedenam vseh 20 nohtkov/krempeljcev. mirjam: iiii, I absolutely loooooove Tweety - Anja ima celo sobico v tem stilu. Ma, kolk d best tortica, ej! Kul, kul, kul. neboglasnica, maja24, happy b'day - praznujeta na zelo super dan - tudi moja mami ima takrat rd! Kako sta se imeli? Je bilo luštno? Saška Lendero živi 4 km stran, nisem je še zapazila na sprehodu z malo Arijo - ko jo bom, poročam, I promise. Bishe - I'm obviously from another planet --> kaj je to za ena reč? Enlighten me, please. Thankx. Inigo: Hansel & Gretel. Umpa, drž se. Aleksander - kako kaj? Upam, da je bolje. Uživali - vidim - ste prav krasno za rd. Almera, popotnica - kakšno je življenje doma? Je Bor v varstvu al kako ste uštimali? Lovely pics! populis, ajme, ajme, kakšen grozovit šef - thank God, da nisi ostala tam, ej. Jaz vseeno držim pesti, da se nekako zmenita. 3jemi, skuzi, ker sem ti "sunla" kratico - mea kulpa - nič slabega mislila. Itak ste pa tudi 3jevi prav super familija, tko da ni zamere, a ne? proti driski pomagajo suhe borovnice. nebogalsnica, a ti to čist resno,d a si še kar mal našpičena, ko gre za rr čvekanje? Umpa, ksenči - oujeee za bon za Atlantis - kdaj se greste osvežit? ksenči, takšne dobrote so pri vaši hiši, da se bomo 1x povabili na degustacijo, a prav? Umpa, srečno pri zobarju - upam, da bo vsaj tak seksi macho man, k te bo imel na stolu rebeca, tist komentar o tem, če Tariq ne govori slovensko, sem tudi jaz že večkrat povedala naprej - šponski je, res! In tale z zatekanjem nog je tud močna. Pa, kje jih jemljejo, pikci mali?
|