|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
17.8.2009 9:40:18   
Katjusa
mi smo pravkar jedli.... dons je spal do 9 amapk ima okol 6 zjutri uro za dudo.... no imam srečo se je oj vstal:)

Majchy najn dopust se prebližujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes teden.... še drži ne? jst sem včeraj dobila kovček za na streho mi ga je brat pripeljal:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
17.8.2009 9:49:00   
Katjusa
Hana za tvoj mini rd. benjamin ti pa pošilja kup mastnih poljubčkov:)user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
17.8.2009 10:00:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Majchy najn dopust se prebližujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes teden.... še drži ne? jst sem včeraj dobila kovček za na streho mi ga je brat pripeljal:)

seveda še drži-pogoj je le to da smo vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
17.8.2009 10:01:22   
Čebel@

Hana za tvoj mini rd. benjamin ti pa pošilja kup mastnih poljubčkov:)user posted image
user posted image
hana se zahvaljuje,še posebaj benjaminuuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.8.2009 10:02:06   
Čebel@
birdy.......zadnjič sem te takoj klicala-->pozabila si pleničke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.8.2009 10:07:25   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi.

kaj pa terapija z bronhoimunal-om..je na recept....sam ne vem od kolk naprej je ....starost mislim..nam je levje veliko pomagalo...

Sem spraševala na pediatrični, ker so mi v lekarni rekl nej se pozanimam. Pa so mi rekl da to ne bo pomagal, da nej kr Neli iz vrtca vzamemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.8.2009 10:12:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

seveda še drži-pogoj je le to da smo vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to pa res.... flori bo ravno v nedeljo vzel zadne doze ospena:) tak, da upam, da bo zdržal pol.... malo ima še tud kašlja sam mu dajem ta smrekov sirup ima pa tak čist suh kašelj se prav vidi da ga žgečka? bošček mama, ga je čist zaspipala s sirupi in se mi prav upira vendar ospen more jemat, čeprav mu je ful bljek.... od včeraj pa tud že normalno je kar pomeni, da je vnetje šlo zanajuser posted image tak je bil bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image
benjamin je pa čist vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da tak ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

vi2 pa upam, da ste tud OK in da tako ostane....

drugače pa lahko tud za kak dan prestavimo bom vidla kako bo kej florjan s tem suhim kašljem sicer kašlja samo zjutrajuser posted image se mu pozna, da nima grlo čist OK in se ful dere čez dan pol zjutraj je pa cel čuden dokler se ne razgovoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.8.2009 10:16:09   
Čebel@
joj kako  ti lahko hitro nekdo pokvari danuser posted image user posted image user posted image ......me kliče moja mami(sem trapasta da sem se sploh oglasila) in me sprašuje če bom šla še kaj na morje v prikolico in ji povem da grem drug teden v valkanelo.....pa je še koker tolk navdušena k je mislila da grem z možem,pa ji povem da greva same s hano in prijateljico v šotor in me je napadla da če sem zmešana da hodim s takom malim otrokom v šotoruser posted image user posted image user posted image .........WTF????user posted image user posted image user posted image .......če hana ni komplicirala v prikolici v kateri je čez dan 45C,potem mi tudi v šotoru(upam) da ne bouser posted image user posted image user posted image joj k sem jezna ko risuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.8.2009 10:22:44   
Čebel@
katjuša.....bomo pa prestavili za kakšen dan,če florjan še ne bo čisto okuser posted image .......midve sva zaenkrat zravi(trkam)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 10:26:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.8.2009 10:36:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

O Majcy spet besnauser posted image ...izi izi...mi smo se učeri po dolgem času pri nas zelo lepo gledal in pogovarjaluser posted image ....tokrat so bli besni na mojga bratcauser posted image , ker ni nič prišel na obisk in ga zdej ne bojo vidl 3 tedne ker je šel službeno v tujino, pa še RD ima druk teden.....sej k bo uletu bojo pa spet vsi sladki....a ja.....
mah na živce mi gre ko mi soli pamet......sej če kermu od otrok ne bo odgovarjalo bomo šli itak domov.......naslednjič ko se mi izpiše MAMI na telefonu,se sploh ne bom uglasilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.8.2009 10:37:34   
Katjusa

katjuša.....bomo pa prestavili za kakšen dan,če florjan še ne bo čisto okuser posted image .......midve sva zaenkrat zravi(trkam)

ja sej bomo vidli je še cel teden....
tvoja mama naj ti to ne pokvari dnevauser posted image user posted image user posted image ne razumem kaj je v šotoru tolk slabše razn, da spiš na tleh in da ni kuhinja postavljena? za otroka se isto skrbi kot doma in tud če si v prikolici ga čez dan verjetno ne daješ not spat ampak spi nekje zunaj al v vozičku al kjerkoli..... pa tud zvečer se šotor hitreje zlufta k prikola... take so vsaj moje izkušnje...... nič se ne sekiraj sej bo vse OK sploh pa ne vem kaj bi lahko blouser posted image
lahko, da bosta prvi dan malo sitkana sam ne zaradi šotora ampak zaradi spremembe okolja.... itak bosta pa imela mamica zraven k bomo vs epošlihtale, da bo pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej veš kaj sem se spomnla pejt na zzzs da ti sprintajo potrdila, da ste zavarovane (to k je brezplačno) mislim, da se da tudi preko neta naročit..... mi gremo ponavadi kr tja pa nam sprintajo....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.8.2009 10:38:38   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

O Majcy spet besnauser posted image ...izi izi...mi smo se učeri po dolgem času pri nas zelo lepo gledal in pogovarjaluser posted image ....tokrat so bli besni na mojga bratcauser posted image , ker ni nič prišel na obisk in ga zdej ne bojo vidl 3 tedne ker je šel službeno v tujino, pa še RD ima druk teden.....sej k bo uletu bojo pa spet vsi sladki....a ja.....
mah na živce mi gre ko mi soli pamet......sej če kermu od otrok ne bo odgovarjalo bomo šli itak domov.......naslednjič ko se mi izpiše MAMI na telefonu,se sploh ne bom uglasilauser posted image user posted image user posted image

točno takuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo pol je bla pa priložnost se za stanovanje zmentuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno niste izkoristli drgač bi se pohvalilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.8.2009 10:39:48   
Katjusa
mi mamo pa dons tako ropotanje okol hiše vsi sosedje kosijo k da je sodni danuser posted image mi gre tok naživce k ni mirauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.8.2009 10:42:03   
birdy
Majchy, za pleničke sem vidla da si me klicala šele ko sva že domov (prov domov, v Smlednik) pršlauser posted image  Bova ta teden še kej v Domžalah pomojeuser posted image
Moj je pa zdej ful navdušen nad kužkom, skoz govori, je tak k 10x pomanjšana Tesa (novofudlanka k je letos za velko noč umrla). Pa sej si vidla da se je čist topivuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.8.2009 10:45:12   
Čebel@

Majchy, za pleničke sem vidla da si me klicala šele ko sva že domov (prov domov, v Smlednik) pršlauser posted image  Bova ta teden še kej v Domžalah pomojeuser posted image
Moj je pa zdej ful navdušen nad kužkom, skoz govori, je tak k 10x pomanjšana Tesa (novofudlanka k je letos za velko noč umrla). Pa sej si vidla da se je čist topivuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem full vesela da je navdušen nad Medotom,glede na to da se ga je braniluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.8.2009 10:46:04   
birdy

joj kako  ti lahko hitro nekdo pokvari danuser posted image user posted image user posted image ......me kliče moja mami(sem trapasta da sem se sploh oglasila) in me sprašuje če bom šla še kaj na morje v prikolico in ji povem da grem drug teden v valkanelo.....pa je še koker tolk navdušena k je mislila da grem z možem,pa ji povem da greva same s hano in prijateljico v šotor in me je napadla da če sem zmešana da hodim s takom malim otrokom v šotoruser posted image user posted image user posted image .........WTF????user posted image user posted image user posted image .......če hana ni komplicirala v prikolici v kateri je čez dan 45C,potem mi tudi v šotoru(upam) da ne bouser posted image user posted image user posted image joj k sem jezna ko risuser posted image

Ah, Majchy, kr povej kar ji gre. K men mami preveč pametuje ji kr povem. Res pa je da mi nč kej preveč ne pametuje. Včas bl kej predlagauser posted image  No, ampak sitna pa pri predlogih običajno ni...
Tašča mi pa sploh nč ne reče, jo morm kr sama bolj kot ne za nasvet vprašat, kar je sicer redko...
Ja, familija je križ. Na žalost jo ne moreš zbirat, če bi jst zbirala bi drgačnga brata zbrala. Pa sej zdej me ne mot, ne govoriva že od Božiča, tega ta zadnjegauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.8.2009 10:49:05   
Čebel@

tvoja mama naj ti to ne pokvari dnevauser posted image user posted image user posted image ne razumem kaj je v šotoru tolk slabše razn, da spiš na tleh in da ni kuhinja postavljena? za otroka se isto skrbi kot doma in tud če si v prikolici ga čez dan verjetno ne daješ not spat ampak spi nekje zunaj al v vozičku al kjerkoli..... pa tud zvečer se šotor hitreje zlufta k prikola... take so vsaj moje izkušnje...... nič se ne sekiraj sej bo vse OK sploh pa ne vem kaj bi lahko blouser posted image
lahko, da bosta prvi dan malo sitkana sam ne zaradi šotora ampak zaradi spremembe okolja.... itak bosta pa imela mamica zraven k bomo vs epošlihtale, da bo pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej veš kaj sem se spomnla pejt na zzzs da ti sprintajo potrdila, da ste zavarovane (to k je brezplačno) mislim, da se da tudi preko neta naročit..... mi gremo ponavadi kr tja pa nam sprintajo....

misliš da je treba?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.8.2009 10:49:25   
simonakr
Dan kako kaj bejbe in bejbiji? user posted image user posted image

Jest sm že od 6.00 v pogonu, sm mogla v Lj na Kadrovsko še zadnje papirje zrihtat tko dam zdej vse skupaj porihtano in morm samo še pogodbo podpisat po morju, pa poslovilca nardit - obvezno!

Majchy - skalmiraj živce, sej greš kmal na morje! Pa pust ostale nej mislijo kar hočjo!

Jest sm čist prehlajena - glava me boli, nos mam zamašen, vrat mam trd in vse mišice me bolijo aja pa še grlo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to 2 dni pred morjem - ZA POP... ampak res! Tko da sm zdele mal na tabletih da se k seb spravim. Sm mojmu rekla da grem na morje pa če mam 40 vročine! user posted image user posted image No sej enkrat sm že pršla iz morja z angino tko da upam da ne bo tko!

Grem malo zrihtat, me že kliče!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.8.2009 10:50:39   
simonakr

misliš da je treba?user posted image

A ni una kartica dost, k jo naročiš prek terminala? Pa sej velja 1 let!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.8.2009 10:50:44   
Čebel@

Ah, Majchy, kr povej kar ji gre. K men mami preveč pametuje ji kr povem. Res pa je da mi nč kej preveč ne pametuje. Včas bl kej predlagauser posted image  No, ampak sitna pa pri predlogih običajno ni...
Tašča mi pa sploh nč ne reče, jo morm kr sama bolj kot ne za nasvet vprašat, kar je sicer redko...
Ja, familija je križ. Na žalost jo ne moreš zbirat, če bi jst zbirala bi drgačnga brata zbrala. Pa sej zdej me ne mot, ne govoriva že od Božiča, tega ta zadnjegauser posted image
sigurno ji bom povedala tasvoje,potem bo imela pa dolgo surlo(že ta šotor ji gre v nos),ampak briga meuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.8.2009 10:56:27   
simonakr

user posted image

Tud od nas! user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.8.2009 11:02:35   
Ajvy
ajvy
....bosta s Tiso sami  uživali ko je Tarja na počitnicahuser posted image user posted image user posted image ....gre rada k babici?.....res ti vsa čas da se potrudiš s komentiranjem
user posted image user posted image user posted image

jah...bova ...seveda bova...
Tarja in babi se zelo zelo lepo razumeta in se imasta zelo fino....Tarja se vedno domov vrne polna vtisov in dobre volje.....težko je le meni....

Ah, ni več tako kot včasih...kadar u iber klepetate imam komaj čas prebratuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.8.2009 11:02:41   
Ajvy

SAZI za včeraj ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA RD

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE-----zdravja , zdravja, zdravja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.8.2009 11:05:45   
Čebel@
katjuša.....popoldne grem po papirje od zzzs-jauser posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy.......ja mami kaj boš pa ko bo šla od doma s fantomuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?