|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
16.8.2009 21:23:49   
claud
Čer!

No pa ma mami mal časa za moje bejbe na rr-ju.user posted image

Hvala za pohvale.user posted image ....ja res lepo in pokonci sedi.....sm gledala od sosede mali k je en mesec starejši se čist pokrivljeno drži....
Larissa ve kako dame sedijouser posted image user posted image

Mamo pa že ful pestro....poleg vsega kar vsak dan sproti pogrunta.....jemo ful....sicer zelenjavo kr kombiniram, ker ji posamično ne sede....sadje pa itak obožuje....
Ko se joška me prime za bradavico, jo stisne in dela balončke,pol me pa ful ugrizneuser posted image ......pol jo pa okregam se mi pa prou lepo nasmejiuser posted image
Aja pa piškotka tud že jemo... ji dam hippovega,k je bl trd in se ji počas v ustih topi....sicer vsebuje neki gluten, ampak ni na nč alergična, tko da whatever....
Nč več ne kompliciram, ampak ji dam po občutku.

No a je kakšna bejba tuki....?

Grem mal za nazaj prebrat, prečekirat!

< Sporočilo je popravil claud -- 16.8.2009 21:28:58 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.8.2009 21:41:55   
Onasiss
Čer...

obiski odšli, prizorišče pospravljeno, akcija pa se nadaljuje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evita se vam lepo zahvaljuje za čestitke,user posted image prav tako tudi Vito.user posted image user posted image ... smo danes praznovali, ker smo vsi doma, drugače ga ima šele jutri, pa vseeno hvala. user posted image

Ja. je kar težko verjeti, da sem že 4. leta MAMA... Kako čas bežiuser posted image In spomini na težki porod....Se je splačalo in sem šla še v drugo..... LEPO JE BITI MAMA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UH še ena o sorodnikih: Sem sestro vprašala, če lahko prosim prime Evito, ker je Matjaž peku jaz bi morala pa še par stvari na miso prinest in mi je veselo odgovorila, DA NE MORE, KER JE FULL LAČNA IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jedla tistga prsašiča, kot da bo jutri konec sveta...... ki je bil na mizi.....No MAJCHY toliko o sestrah. Potem sem sama v eni otroki z otrokom v drugi pa z majonezo in senfom iz hladilnika nosila na mizo, ker smo bili vzunaj.user posted image  No pol je pa še sam prbila, KJE TOK DOLG NOSIM MAJONEZO, DA JO JE ŽE FULL ISKALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jo hotla kar čez ograjo vržt.....user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.8.2009 21:43:36   
Onasiss
ZDaj grem pa pod tuš in v posteljo se še malo učit, jutri imam izpit ZATO VAS LEPO LEPO PROSIM, DA OB 9,30 MOČNO STISKATE PESTI IN POZITIVNO MISLITE NAME, DA GA NAREDIM, HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.8.2009 21:44:30   
Onasiss
JUTRO OB 9,30 DRŽITE PESTI!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.8.2009 21:45:03   
Onasiss
PROSIM, DA JUTRI OB 9,30 MOČNO DRŽITE PESTI ZAME, HVALA!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.8.2009 21:46:34   
Onasiss
A BOSTE PROSIM JUTRI DRŽALE PEST OB 9,30, LEPO PROSIM!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HVALA

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.8.2009 21:48:10   
Onasiss
ok saj vem, da boste, zdaj grem se grem pa še malo učituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komentirala VAS BOM JUTRI. lahko noč

slike bojo tudi jutri.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.8.2009 22:00:47   
Katjusa
mlea bom stiskala pesti....
sestra.... nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda, da ni pristala an drugi strani ograjeuser posted image kak je folk smotan...
zdej pa šibam se nama je z možekom zluštal krompirčka in pečem..... ga je soseda prnesla eno gajbico domačega.... Kolumbinega pa nisem našla sej je rekla v tušu ne?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.8.2009 22:01:00   
Katjusa
lahko noč 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.8.2009 22:30:48   
črticaa
user posted image

evo katjuša za kolaž

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.8.2009 22:32:04   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

PROSIM, DA JUTRI OB 9,30 MOČNO DRŽITE PESTI ZAME, HVALA!!!!!!

itak d bomo,..v naši hiši sploh,...bomo že od 5ih zjutrej stiskaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.8.2009 23:15:34   
Ajvy
oi...kako smo....

Jst sem čist utrujena...tole sonce mene ubija....ker to sonce več en sije , ampak žge...

Sunny...thx za info...men se je tut zdel da je več....

Tanci...super ,da ste se imeli fino....sem rekla, da bi ga šli mi septembra preizkusit....
KOlk je pa kej cena?

Timy
....kolk si ti mlada??
Na slikici zgledaš zelo zelo mlada....

...Wb....škoda ker ste se skregal.....

piškot.
...zmenjeno....
vav...vi pa ste pohajalci...bravo....
o joj...to pa je neupoštevanje navodil....jst tega full ne maram...in tudi ne ostanem tiho,....žal

Balonchy
...čestitke za lepo nočko...me zelo zelo veseli....

MIhailo.
.Tisa štrajka pr sadju...in to ga prav veselo ven pljuva.....jst ne bom vztrajala.....na stranski tir ga bo dala...in ga probala šele ćez nekaj časa uvest....

Črtica.
..kolk pa je imel vročine....a kr zobki..bogec...

KAtjuša...vav...to ste se pa imeli fino....

Majchy..super za uživancijo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.8.2009 23:15:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.8.2009 23:17:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ZDaj grem pa pod tuš in v posteljo se še malo učit, jutri imam izpit ZATO VAS LEPO LEPO PROSIM, DA OB 9,30 MOČNO STISKATE PESTI IN POZITIVNO MISLITE NAME, DA GA NAREDIM, HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držali bomo moćno močno pestke.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.8.2009 8:07:57   
Čebel@
VITU  VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE ZA 4. ROJSTNI DAN!ŽELIVA MU SREČO,ZDRAVLJE IN DA BO OSTAL TAKO FEJST FANT KOT JE SEDAJ!!!
user posted image

majchy23 in Hana

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.8.2009 8:11:09   
Ajvy
VITO.....VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN......

Mati MLEA....tebi pa čestitke za 4 obletnico tvojega nazivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.8.2009 8:11:31   
Ajvy
jutro....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.8.2009 8:33:40   
Čebel@
no vas še malo pokomentiram:

claud.....res je lušna Larissauser posted image .....a dam na seznam da že brez pomoči sedi?
timy....hude bejbe sta vidveuser posted image user posted image user posted image .....ti jih pa res ne zgledaš 30user posted image user posted image user posted image
ajvy....bosta s Tiso sami  uživali ko je Tarja na počitnicahuser posted image user posted image user posted image ....gre rada k babici?.....res ti vsa čas da se potrudiš s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image
cita......škoda da ste se skregali na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
balonchy......super za prespano nočko-upam da je bila današnja tudiuser posted image user posted image user posted image
mihailo......hani moram med zelenjavo dati  obvezno še sadje če ne noče jestiuser posted image
katjuša.......vidim da ste super uživali na jezeruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
črticaa.....pri nas se naspi v 15 minutah in je potem spet 2,5h pokonci
tanci......super za bazenuser posted image user posted image user posted image ........sem šla jaz tudi zadnjič na tobogan-sem se prav staro počutila med tistimi otroci na vrhuuser posted image user posted image user posted image user posted image .....šli smo pa v atlantisuser posted image
mlea......držim pesti da izpituser posted image .......joj tele sestreuser posted image ......moja ima konec meseca RD in  ne bom tudi voščila ji ne,pa še na morju bom takratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.8.2009 8:38:59   
Čebel@
SAZI za včeraj ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA RD

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.8.2009 9:12:14   
Katjusa

VITU  VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE ZA 4. ROJSTNI DAN!ŽELIVA MU SREČO,ZDRAVLJE IN DA BO OSTAL TAKO FEJST FANT KOT JE SEDAJ!!!
user posted image

majchy23 in Hana

vse najboljše, tudi od nas in veliko užitkov z mamico, atijem in sestrico in da mu ta čarobni čas otroštva ne mine prehitro.... vito vse naj naj in ostani tak kot si.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.8.2009 9:12:37   
Katjusa

SAZI za včeraj ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA RD

user posted image

tudi mi vse naj naj:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.8.2009 9:18:57   
TAMIKA3

EVI in TRISTANU -->vse naj naj za  obmesečnico

user posted image

hvala vsem za čestitke

dobro jutro. kako ste kaj user posted image
smo kar dva dni žurirali user posted image zdaj je pa treba mal pospravit.
tristan se tud plazi, ta vikend se je začel postavljat na vse štiri user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.8.2009 9:20:42   
TAMIKA3
majchy vse naj naj hani za mini rd

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.8.2009 9:21:59   
TAMIKA3

user posted image

majchy23 in Hana

tudi od nas

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.8.2009 9:22:26   
Čebel@
tamika.... hvalauser posted image .......bom dala tristanu črvička na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?