Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:07:34
|
|
|
|
tanci29
|
spita že eno uro...tko da sem zdele dala kuhat...golaž, upam da bo še za jutri da ne bom spet strašila tm po kuhn a ma kera kakšno idejo kaj še eriku nej pripravim za jest....skos eno in isto je pišuka k nč ne mara, men je že čist adijo tole....najraj bi sam hrenovke pa poli salamo jedu ...kar je na žlico odpade...sam kar se lohk na vilco natakne al pa z roko je...pa še to če niso glih testenine da dvakrat u usta pa piči naprej ...dejte me mel razsvetlit, jest sem že čist brez idej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:09:36
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša jest ne vidm slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:12:06
|
|
|
|
Urša08
|
tanci kaj pa palačinke, pire krompir pa omaka, al pa rižota, če vse na žlico odpade je pa kr težka kaj pa pečen krompir, okisan krompir pa polpeti ,rižev narastek pa kompot, al pa skutina pita iz palačink, ..joj pojma nimam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:13:26
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa sem se opravičlka k sem se zmotla, pa še majchy me je popravila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:17:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa sem se opravičlka k sem se zmotla, pa še majchy me je popravila tudi Nejca sem že prepoznala,ko so druge mislile da je Žiga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:23:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ANI OD PISKOT VSE NAJ ZA OBMESEČJE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:24:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy....o revčka KRisti da se čimprej pocelite
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:24:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi. kaj pa terapija z bronhoimunal-om..je na recept....sam ne vem od kolk naprej je ....starost mislim..nam je levje veliko pomagalo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:24:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-bravo za mere in MIŠELINKE Prav luštne tabularčke ma.... super lepe mere
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:36:06
|
|
|
|
Urša08
|
grem jaz do konca pospravit potem pa v šoping. Se zvečer še javim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:36:21
|
|
|
|
Čebel@
|
no delim z vami,kaj se pri nas ta trenutek dogaja: tukaj bosta 2 strešna okna-je pa to soba nad najino novo spalnico:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:38:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-bravo za mere in MIŠELINKE Prav luštne tabularčke ma.... super lepe mere hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:38:28
|
|
|
|
črticaa
|
urša sj sem poj vidla, sam se mi ni dal popravlat,...ni panike,..... jej jz grem pa žurat, sam ne vem če še znam,......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:40:35
|
|
|
|
Čebel@
|
so že fertik desci ga že v "šotoru" pijejo vsi usrani do nosu od betona
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:41:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa urša sj sem poj vidla, sam se mi ni dal popravlat,...ni panike,..... jej jz grem pa žurat, sam ne vem če še znam,...... mislim da se tega ne da pozabit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:41:50
|
|
|
|
črticaa
|
majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 14:45:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti doma a že po strehi veš kje bajta stoji? vsa čast
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:22:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti doma a že po strehi veš kje bajta stoji? vsa čast Da ne boš slučajno strešnikov zamenjala, ker bomo pol k napačni bajti hodile...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:25:03
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti doma a že po strehi veš kje bajta stoji? vsa čast Da ne boš slučajno strešnikov zamenjala, ker bomo pol k napačni bajti hodile... valda drgač bom pa kšno staro mamo k nima življenja prašala,..pa me bo še pospremla do vs
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:34:54
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupili kakšen pa je? nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krst http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/style-fotoaparati/438227-olympus-mjutough6000-blue pocenil so ga:) luštkan ni kej upam, da dela dobre slike... :) ej katjuša jz mam olipusa sam mi ful ful zanč nočne slike dela,...a jih ta tvoj dela ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:38:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti doma a že po strehi veš kje bajta stoji? vsa čast Da ne boš slučajno strešnikov zamenjala, ker bomo pol k napačni bajti hodile... bomo itak menjali streho
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:39:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti doma a že po strehi veš kje bajta stoji? vsa čast Da ne boš slučajno strešnikov zamenjala, ker bomo pol k napačni bajti hodile... valda drgač bom pa kšno staro mamo k nima življenja prašala,..pa me bo še pospremla do vs misliš da me vaške mamce poznaj po imenu se za mano govori: to je pa .... tamlada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:44:55
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla čveke... Sam, da se mal javim. Mi imamo kr pestro... sej čez dan je OK, sam zvečer pa ne in ne zaspat!!! Ko pa zaspi, se v roku 1 ure zbudi in se pogovarja , pa igrače meče naokrog, se reži... Berem ,da ste imele srečanje v Kranju... Upam ,da je bla uživancija Jaz v vsakem primeru ne bi mogla pridt, ker smo iz treh avtov prišli na enega in še tega predragi rab za v službo. Dobim pa kmalu novega, sam je dobavni rok cca. 1 mesec. Do takrat bom pa žicala za prevoz A ste se kej fotkale??? Kje lahko vidim slikice?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 15:54:29
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy......kaj ga je pa mali začel sračkati upam da je samo faza in boste spet normalno spali katjuša ti lahko na mail pošle link za slikice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?