Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:38:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......koliko prstora ti bo pa sedaj ostalo v avtomobilu k si dobila še montano?moj vozičekverjetno glih tako ne bo šel v avto?aja:pa tvoja fanta bota imela svojo spalnico,ker bo hana pri meni spala......danes bom šla v merkur pogledat za gobo in če jo dobim,bova s haniko na tistem spale ma v tist kovček gre hlih ne drek ampak bolje k nič.... kolk velika bo ta goba? res bo težko spakirat pa bomo že kako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:40:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Majchy najn dopust se prebližuje danes teden.... še drži ne? jst sem včeraj dobila kovček za na streho mi ga je brat pripeljal:) seveda še drži-pogoj je le to da smo vsi zdravi ja to pa res.... flori bo ravno v nedeljo vzel zadne doze ospena:) tak, da upam, da bo zdržal pol.... malo ima še tud kašlja sam mu dajem ta smrekov sirup ima pa tak čist suh kašelj se prav vidi da ga žgečka? bošček mama, ga je čist zaspipala s sirupi in se mi prav upira vendar ospen more jemat, čeprav mu je ful bljek.... od včeraj pa tud že normalno je kar pomeni, da je vnetje šlo zanaj tak je bil bogi benjamin je pa čist vredu in upam, da tak ostane jst sem tud vi2 pa upam, da ste tud OK in da tako ostane.... drugače pa lahko tud za kak dan prestavimo bom vidla kako bo kej florjan s tem suhim kašljem sicer kašlja samo zjutraj se mu pozna, da nima grlo čist OK in se ful dere čez dan pol zjutraj je pa cel čuden dokler se ne razgovori veš kaj probi, mal mu inhalacije delat, da mu navlažiš grlo...bo takoj bolje...zvečer pred spanjem..pa zjutraj da ima čez dan mir... to lahko kr vrelo vodo v posodo pa brisačo čez glavo pa da ene 5 min diha al kako drugače? pa hvala za nasvet jst tega na prakticiram , ker je Tarja še premajhna, pol pa bojim da bi se opekla.....mam uno plastiko, ko je bil včasih od mentoklar-ja...ko daš lepo nos pa usta not...sam zdejle se ne spomnim kako se reče...inhalator?..pol daš pa not ala vrelo fiziološko al pa nabaviš mentolove kapljice...mi smo kar slednje nabavli...pa rada not diha....itak smo hec s tega nardil...tak da ji ni težko...al pa da ne joče zaradi tega. ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:40:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ajvy - No ja upam da res! Če ne morje pa mrzlo pivo! to pa bo definitivno še bolje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:44:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......koliko prstora ti bo pa sedaj ostalo v avtomobilu k si dobila še montano?moj vozičekverjetno glih tako ne bo šel v avto?aja:pa tvoja fanta bota imela svojo spalnico,ker bo hana pri meni spala......danes bom šla v merkur pogledat za gobo in če jo dobim,bova s haniko na tistem spale ma v tist kovček gre hlih ne drek ampak bolje k nič.... kolk velika bo ta goba? res bo težko spakirat pa bomo že kako a vtoja goba bo kar v celem al kako?jaz si predstavljam da bo spuščena ena manjša škatla mater bova imeli veliko prtljage s sabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:46:32
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt..... mizo 3 stole, gobo (120x200), šotor hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol) prtljago (vajn kufer pa naš kufer) spalke, 2 vozička posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit) če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki paviljon in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti) pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku) to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:48:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt..... mizo 3 stole, gobo (120x200), šotor hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol) prtljago (vajn kufer pa naš kufer) spalke, 2 vozička posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit) če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki paviljon in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti) pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku) to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranje če bova vse stlačile v atvo,vsa čast
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:50:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt..... mizo 3 stole, gobo (120x200), šotor hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol) prtljago (vajn kufer pa naš kufer) spalke, 2 vozička posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit) če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki paviljon in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti) pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku) to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranje če bova vse stlačile v atvo,vsa čast to je moja goba:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:51:45
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......a takle imaš ti?jaz sem mislila neki tazga kupit za naju s Hano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:54:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......a takle imaš ti?jaz sem mislila neki tazga kupit za naju s Hano ja jst imam napihljivo.... sam enojne..... te so tak verjetno preširoke za tvoje spalnice al ne(kolk so tvoje spalnice široke (120)...... imam tud zate kako tako enojno sam za hano bi pa vzela s sabo tist mali jogi od prenosne postelje, če jo želiš met pr sebi... sej mogoče bom tud benija mela jst pr seb bom vidla dol kako bo vse skupi zgledal.... jst ga ne upam na tako blazino dat spat k spi na trebuščku in to je sveen premehko.... florjan mi pa dol pade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:57:19
|
|
|
|
Katjusa
|
imam sicer 3 napihljive pa lahko daš 2 not in na eni spiš ti na eni pa hana? (sam če gre ker ne vem kolk velike palnice imaš)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 11:59:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......a takle imaš ti?jaz sem mislila neki tazga kupit za naju s Hano ja jst imam napihljivo.... sam enojne..... te so tak verjetno preširoke za tvoje spalnice al ne(kolk so tvoje spalnice široke (120)...... imam tud zate kako tako enojno sam za hano bi pa vzela s sabo tist mali jogi od prenosne postelje, če jo želiš met pr sebi... sej mogoče bom tud benija mela jst pr seb bom vidla dol kako bo vse skupi zgledal.... jst ga ne upam na tako blazino dat spat k spi na trebuščku in to je sveen premehko.... florjan mi pa dol pade bom pogledala kolk so široke spalnice.......kok je pa debel jogi od prenosne posteljice?a pol meni nebi bilo treba tega kupit?.....je moj rekel da če s hano ne bo nobenih težav v šotoru,da bomo drugo leto skupaj šli kampirati moj je tudi ves srečen v šotoru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:02:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......a takle imaš ti?jaz sem mislila neki tazga kupit za naju s Hano ja jst imam napihljivo.... sam enojne..... te so tak verjetno preširoke za tvoje spalnice al ne(kolk so tvoje spalnice široke (120)...... imam tud zate kako tako enojno sam za hano bi pa vzela s sabo tist mali jogi od prenosne postelje, če jo želiš met pr sebi... sej mogoče bom tud benija mela jst pr seb bom vidla dol kako bo vse skupi zgledal.... jst ga ne upam na tako blazino dat spat k spi na trebuščku in to je sveen premehko.... florjan mi pa dol pade bom pogledala kolk so široke spalnice.......kok je pa debel jogi od prenosne posteljice?a pol meni nebi bilo treba tega kupit?.....je moj rekel da če s hano ne bo nobenih težav v šotoru,da bomo drugo leto skupaj šli kampirati moj je tudi ves srečen v šotoru ne nebi rabla kupovat.... tist johi je ene 5 cm debel.... pa lahko damo spodaj še eno tisto za na plažo k je iz take pene letos sploh ne bo težav drugo leto pa še manj.... florjan je bil star mal več k eno leto, ko smo kampiral in je blo zakon
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.8.2009 12:05:12 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:05:35
|
|
|
|
Katjusa
|
a mi2 mal preveč smetime tle bodo punce jezne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:07:37
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......šotor zgleda približno takole:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:08:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a mi2 mal preveč smetime tle bodo punce jezne upam da ne .......tako podlogo(armaflex) eno imam tudi jaz-bom vzela s sabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:17:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a mi2 mal preveč smetime tle bodo punce jezne upam da ne .......tako podlogo(armaflex) eno imam tudi jaz-bom vzela s sabo pa jst mam 2:) to gre obvezno zraven sem mojga klicala kak bomo spakiral pa je reku, da se nej nič ne sekiram da bomo že..... mogoče bomo uspel celo tvoj vozek vzet.... bi blo fino ker hana se bo najboljše v njem počutla.... adrgač ste sprobale kej marelco?
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.8.2009 12:18:11 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:18:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......šotor zgleda približno takole: ja sem šla na net gledat so spalnice široke nekje 140 2 napihljivi sicer ne gresta not ampak če mene vprašaš je tak boljše da tako mali niso na teh napihljivih blazinah
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.8.2009 12:19:50 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:23:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a mi2 mal preveč smetime tle bodo punce jezne upam da ne .......tako podlogo(armaflex) eno imam tudi jaz-bom vzela s sabo pa jst mam 2:) to gre obvezno zraven sem mojga klicala kak bomo spakiral pa je reku, da se nej nič ne sekiram da bomo že..... mogoče bomo uspel celo tvoj vozek vzet.... bi blo fino ker hana se bo najboljše v njem počutla.... adrgač ste sprobale kej marelco? nisva še nič sprobali marelico.....imam jaz še eno doma in bom pogledala če se tisti čisto podre hrbtišče
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 12:23:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:24:05
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara.........dober dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:26:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy, Katjuša Majcy čist u akciji ...... ....men se dons nč ne da......pa še obiske mam in se še kopat ne morem vroče za znoret....tastar bo šel verjetno spet na njivo....neki morm pogruntat...... Grem zdej gledat, kaj bo za kosilo... imava hude priprave jaz svoj obisk še čakam-upam da ne pride glih na morju ....in kaj moraš pogruntat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:28:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a mi2 mal preveč smetime tle bodo punce jezne upam da ne .......tako podlogo(armaflex) eno imam tudi jaz-bom vzela s sabo pa jst mam 2:) to gre obvezno zraven sem mojga klicala kak bomo spakiral pa je reku, da se nej nič ne sekiram da bomo že..... mogoče bomo uspel celo tvoj vozek vzet.... bi blo fino ker hana se bo najboljše v njem počutla.... adrgač ste sprobale kej marelco? nisva še nič sprobali marelico.....imam jaz še eno doma in bom pogledala če se tisti čisto podre hrbtišče no kakorkoli važno je, da se mi pozdravimo in bomo že kako spakirali in dali najnujnejše stvari najprej not pa pol take manj nujne..... ......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:31:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy, Katjuša Majcy čist u akciji ...... ....men se dons nč ne da......pa še obiske mam in se še kopat ne morem vroče za znoret....tastar bo šel verjetno spet na njivo....neki morm pogruntat...... Grem zdej gledat, kaj bo za kosilo... imava hude priprave jaz svoj obisk še čakam-upam da ne pride glih na morju ....in kaj moraš pogruntat? mene pa moja heca.... sicer bi jo naj po zadnjih ciklusih dobila v zečetku septembra vendar me že par dni zvija in včeraj sem imela mal rjavega izcedka sam če bi zdej že bla je pa spet mal hiter ker sem imela zadnjo 26.7. če bo pa na morju pol pa res nimam sreče z morjem ker sem zadnjo dobila ravno ko smo šli na morje drgač pa imam to menstrualno skodelico in sme ful zadovolna na morju sploh nisem vedla da mam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:31:44
|
|
|
|
Katjusa
|
ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 17.8.2009 12:32:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbo kakšno?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?