|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
17.8.2009 11:38:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......koliko prstora ti bo pa sedaj ostalo v avtomobilu k si dobila še montano?moj vozičekverjetno glih tako ne bo šel v avto?aja:pa tvoja fanta bota imela svojo spalnico,ker bo hana pri meni spala......danes bom šla v merkur pogledat za gobo in če jo dobim,bova s haniko na tistem spaleuser posted image user posted image user posted image

ma v tist kovček gre hlih ne drek ampak bolje k nič.... kolk velika bo ta goba? res bo težko spakirat pa bomo že kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
17.8.2009 11:40:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy najn dopust se prebližujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes teden.... še drži ne? jst sem včeraj dobila kovček za na streho mi ga je brat pripeljal:)

seveda še drži-pogoj je le to da smo vsi zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to pa res.... flori bo ravno v nedeljo vzel zadne doze ospena:) tak, da upam, da bo zdržal pol.... malo ima še tud kašlja sam mu dajem ta smrekov sirup ima pa tak čist suh kašelj se prav vidi da ga žgečka? bošček mama, ga je čist zaspipala s sirupi in se mi prav upira vendar ospen more jemat, čeprav mu je ful bljek.... od včeraj pa tud že normalno je kar pomeni, da je vnetje šlo zanajuser posted image tak je bil bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image
benjamin je pa čist vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da tak ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

vi2 pa upam, da ste tud OK in da tako ostane....

drugače pa lahko tud za kak dan prestavimo bom vidla kako bo kej florjan s tem suhim kašljem sicer kašlja samo zjutrajuser posted image se mu pozna, da nima grlo čist OK in se ful dere čez dan pol zjutraj je pa cel čuden dokler se ne razgovoriuser posted image user posted image user posted image

veš kaj probi, mal mu inhalacije delat, da mu navlažiš grlo...bo takoj bolje...zvečer pred spanjem..pa zjutraj da ima čez dan mir...

to lahko kr vrelo vodo v posodo pa brisačo čez glavo pa da ene 5 min diha al kako drugače? pa hvala za nasvet

jst tega na prakticiram , ker je Tarja še premajhna, pol pa bojim da bi se opekla.....mam uno plastiko, ko je bil včasih od mentoklar-ja...ko daš lepo nos pa usta not...sam zdejle se ne spomnim kako se reče...inhalator?..pol daš pa not ala vrelo fiziološko al pa nabaviš mentolove kapljice...mi smo kar slednje nabavli...pa rada not diha....itak smo hec s tega nardil...tak da ji ni težko...al pa da ne joče zaradi tega. ...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
17.8.2009 11:40:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Ajvy - No ja upam da res! Če ne morje pa mrzlo pivo! user posted image user posted image user posted image

to pa bo definitivno še bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
17.8.2009 11:44:48   
Čebel@

katjuša.......koliko prstora ti bo pa sedaj ostalo v avtomobilu k si dobila še montano?moj vozičekverjetno glih tako ne bo šel v avto?aja:pa tvoja fanta bota imela svojo spalnico,ker bo hana pri meni spala......danes bom šla v merkur pogledat za gobo in če jo dobim,bova s haniko na tistem spaleuser posted image user posted image user posted image

ma v tist kovček gre hlih ne drek ampak bolje k nič.... kolk velika bo ta goba? res bo težko spakirat pa bomo že kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

a vtoja goba bo kar  v celem al kako?jaz si predstavljam da bo spuščena ena manjša škatlauser posted image mater bova imeli veliko prtljage s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
17.8.2009 11:46:32   
Katjusa
majchy sej si vidla kak prtlažnik je in not mormo spravt.....
mizo
3 stole,
gobo (120x200),
šotor
hladilno torbo (za sedeži k hana in beni še tak nimata nog dol)
prtljago (vajn kufer pa naš kufer)
spalke,
2 vozička
posodo (ne bom vzela veliko sam nekaj pa mora bit)
če šotor nima v predprostiru podna še za tja neki
paviljon
in napihljive blazine za spat (vsaj zame in odvisno kaj boš vzela ti)
pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku)

to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
17.8.2009 11:48:28   
Čebel@

mizo
3 stole,
gobo (120x200),
šotor
spalke,
2 vozička
paviljon
pa pol verjetno še en kup drobnarij (bazenček, namesto stajice, da ne bosta skos v vozičku)

to kar je z debelo bo mogoče šlo v kovček na strehi... ma bo kr eno zakomplicirano pakiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

če bova vse stlačile v atvo,vsa častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
17.8.2009 11:50:47   
Katjusa

mizo
3 stole,
gobo (120x200),
šotor
spalke,
2 vozička
paviljon

če bova vse stlačile v atvo,vsa častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je moja goba:)
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
17.8.2009 11:51:45   
Čebel@
katjuša......a takle imaš ti?jaz sem mislila neki tazga kupit za naju s Hano

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
17.8.2009 11:54:39   
Katjusa

user posted image

ja jst imam napihljivo.... sam enojne..... te so tak verjetno preširoke za tvoje spalnice al ne(kolk so tvoje spalnice široke (120)...... imam tud zate kako tako enojno sam za hano bi pa vzela s sabo tist mali jogi od prenosne postelje, če jo želiš met pr sebi... sej mogoče bom tud benija mela jst pr seb bom vidla dol kako bo vse skupi zgledal.... jst ga ne upam na tako blazino dat spat k spi na trebuščku in to je sveen premehko.... florjan mi pa dol padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
17.8.2009 11:57:19   
Katjusa
imam sicer 3 napihljive pa lahko daš 2 not in na eni spiš ti na eni pa hana? (sam če gre ker ne vem kolk velike palnice imaš)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
17.8.2009 11:59:01   
Čebel@

user posted image

ja jst imam napihljivo.... sam enojne..... te so tak verjetno preširoke za tvoje spalnice al ne(kolk so tvoje spalnice široke (120)...... imam tud zate kako tako enojno sam za hano bi pa vzela s sabo tist mali jogi od prenosne postelje, če jo želiš met pr sebi... sej mogoče bom tud benija mela jst pr seb bom vidla dol kako bo vse skupi zgledal.... jst ga ne upam na tako blazino dat spat k spi na trebuščku in to je sveen premehko.... florjan mi pa dol padeuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom pogledala kolk so široke spalnice.......kok je pa debel jogi od prenosne posteljice?a pol meni nebi bilo treba tega kupit?.....je moj rekel da če s hano ne bo nobenih težav v šotoru,da bomo drugo leto skupaj šli kampiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je tudi ves srečen v šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
17.8.2009 12:02:35   
Katjusa

user posted image

bom pogledala kolk so široke spalnice.......kok je pa debel jogi od prenosne posteljice?a pol meni nebi bilo treba tega kupit?.....je moj rekel da če s hano ne bo nobenih težav v šotoru,da bomo drugo leto skupaj šli kampiratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj je tudi ves srečen v šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne nebi rabla kupovat.... tist johi je ene 5 cm debel.... pa lahko damo spodaj še eno tisto za na plažo k je iz take peneuser posted image
letos sploh ne bo težav drugo leto pa še manj.... florjan je bil star mal več k eno leto, ko smo kampiral in je blo zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.8.2009 12:05:12 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
17.8.2009 12:05:35   
Katjusa
a mi2 mal preveč smetime tle bodo punce jezneuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
17.8.2009 12:07:37   
Čebel@
katjuša.......šotor zgleda približno takole:
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
17.8.2009 12:08:48   
Čebel@

upam da neuser posted image .......tako podlogo(armaflex) eno imam tudi jaz-bom vzela s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
17.8.2009 12:17:01   
Katjusa

upam da neuser posted image .......tako podlogo(armaflex) eno imam tudi jaz-bom vzela s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

pa jst mam 2:) to gre obvezno zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem mojga klicala kak bomo spakiral pa je reku, da se nej nič ne sekiram da bomo že.....
mogoče bomo uspel celo tvoj vozek vzet.... bi blo fino ker hana se bo najboljše v njem počutla.... adrgač ste sprobale kej marelco?

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.8.2009 12:18:11 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
17.8.2009 12:18:45   
Katjusa

katjuša.......šotor zgleda približno takole:
user posted image

ja sem šla na net gledat so spalnice široke nekje 140user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 2 napihljivi sicer ne gresta not ampak če mene vprašaš je tak boljše da tako mali niso na teh napihljivih blazinah

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.8.2009 12:19:50 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
17.8.2009 12:23:14   
Čebel@

pa jst mam 2:) to gre obvezno zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem mojga klicala kak bomo spakiral pa je reku, da se nej nič ne sekiram da bomo že.....
mogoče bomo uspel celo tvoj vozek vzet.... bi blo fino ker hana se bo najboljše v njem počutla.... adrgač ste sprobale kej marelco?

nisva še nič sprobali marelico.....imam jaz še eno doma in bom pogledala če se tisti čisto podre hrbtiščeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 12:23:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
17.8.2009 12:24:05   
Čebel@
barbara.........dober danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
17.8.2009 12:26:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy, Katjuša Majcy čist u akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

....men se dons nč ne da......pa še obiske mamuser posted image  in se še kopat ne moremuser posted image user posted image user posted image  vroče za znoret....tastar bo šel verjetno spet na njivo....neki morm pogruntat......

Grem zdej gledat, kaj bo za kosilo... 
imava hude pripraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz svoj obisk user posted image  še čakam-upam da ne pride glih na morjuuser posted image ....in kaj moraš pogruntat?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
17.8.2009 12:28:33   
Katjusa

nisva še nič sprobali marelico.....imam jaz še eno doma in bom pogledala če se tisti čisto podre hrbtiščeuser posted image user posted image user posted image

no kakorkoli važno je, da se mi pozdravimo in bomo že kako spakirali in dali najnujnejše stvari najprej not pa pol take manj nujne.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
17.8.2009 12:31:08   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy, Katjuša Majcy čist u akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

....men se dons nč ne da......pa še obiske mamuser posted image  in se še kopat ne moremuser posted image user posted image user posted image  vroče za znoret....tastar bo šel verjetno spet na njivo....neki morm pogruntat......

Grem zdej gledat, kaj bo za kosilo... 
imava hude pripraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz svoj obisk user posted image  še čakam-upam da ne pride glih na morjuuser posted image ....in kaj moraš pogruntat?

mene pa moja user posted image heca.... sicer bi jo naj po zadnjih ciklusih dobila v zečetku septembra vendar me že par dni zvija in včeraj sem imela mal rjavega izcedkauser posted image user posted image user posted image sam če bi zdej že bla je pa spet mal hiter ker sem imela zadnjo 26.7.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo pa na morju pol pa res nimam sreče z morjem ker sem zadnjo dobila ravno ko smo šli na morjeuser posted image drgač pa imam to menstrualno skodelico in sme ful zadovolna na morju sploh nisem vedla da mam user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
17.8.2009 12:31:44   
Katjusa
ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
17.8.2009 12:32:55   
Čebel@

ja mi2 bi potrebovale eno ono sportbili torbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kakšno?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?