Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 14:18:30
|
|
|
|
črticaa
|
čae bejbe učer sm šla poj gledat snubitev, poj smo šle pa k ljublanici na pjačko, dam sm pršla ob pol2,... tko da je lubi dons poskrbel za cunje in otroke,..res je bil pridn,..tko da sm jz ležala do 11,...joj kje so te časi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2009 14:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 14:56:06
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico tudi od nas se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 15:18:12
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla. koncno malo zadiham. Zadnje case nimam nic casa in mi prav manjkate. Da o kupu perila za zlikat ne govorim. Noci so bolj tako...mala se prebuja in hoce igrat in se smeji in rogovili, mi pa s podocnjaki do tal hodimo okrog podnevi. No, sej bi lahko bilo se slabse. Drugace pa je prava klepetulja in se ze plazi ko kaca okrog za kaksen meter. Na svoji podlogi se ko blisk prestavi z enega konca na drugega in vlaci stvari ki ji pridejo pod roke. Se posebej se je zapicila v PS3 :). Mogoce pa bo gamer ko malo zraste hehe. Kupili smo stolcek pegperego prima pappa in smo full zadovoljni. Zdaj jo lahko normalno hranim, ker drugace smo bli vsi + kavc in okolica politi s hrano. uzivajte v tem praznicnem vikendu papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 16:32:46
|
|
|
|
claud
|
Ola! Sm bl odsotna, ma še pride čas gužve na rr-ju... V glavnem mi uživamo, Larissa počne že...ma vse ...molo plazenja se že čuti, sedimo pa že tud ene 2 tedna.... Evo še mal dokumentacije z našega dopustovanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 17:22:28
|
|
|
|
claud
|
katjusa a mi lahko plis na mail posljes slikce s srecanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 19:10:20
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, mi smo nazaj. Bilo je super Je pa tudi domov lepo priti Eva je fuul uživala, ponavadi je tako resna, če je v neznanem okolju, na morju pa je bila (skoraj)ves čas nasmejana. Malo sem vas brala, pa me še kar nekaj branja čaka Super za srečanje No, pa še ena najina slikca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 20:39:21
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Pozdravljene, mi smo nazaj. Bilo je super Je pa tudi domov lepo priti Eva je fuul uživala, ponavadi je tako resna, če je v neznanem okolju, na morju pa je bila (skoraj)ves čas nasmejana. Malo sem vas brala, pa me še kar nekaj branja čaka Super za srečanje No, pa še ena najina slikca in a ste najdl Rivo na Rivi,... upam da ste užival, pa če bi prej vedla da bomo šli mi tud na morje bi se lahko zmenil da se kje dobimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 21:49:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Pozdravljene, mi smo nazaj. Bilo je super Je pa tudi domov lepo priti Eva je fuul uživala, ponavadi je tako resna, če je v neznanem okolju, na morju pa je bila (skoraj)ves čas nasmejana. Malo sem vas brala, pa me še kar nekaj branja čaka Super za srečanje No, pa še ena najina slikca ful ste dobre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 21:54:11
|
|
|
|
Katjusa
|
iz previdnosti bom naredila seznam tistih, ki ste mi poslale slikice.... pikica_82 Mlea Malaflobe Rackova Barbara Balonchy Claud Majchy Urša08 Raisa Simonakr Milči Timy Rebeka84 Sunny Črticaa tud tvojega sem dobla sam nimam slike sem ti tak na mail poslala. Če katera manjka pomeni, da mi ni poslala al pa sem jst kej zgrešila, ker je blo vmes kr nekaj povpraševanja tud po slikah iz srečanja.... se opravičujem..... torej vse k niste na seznamu do srede čakam na fotke vaših sončkov na mail bpkatja2@gmail.com pa prosim pripišite nick in ime otročka (se dogaja, da katera ne napiše potem pa iščem in gnjavim nazaj, vseg si žal ne morem zapomnt)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 22:16:05
|
|
|
|
Onasiss
|
Ćer... Torrta za jutrišnjo zabavo narejena, Vito jo je pomagal okrasiti in je že cel dan "tečen" in govori sam še o tem DA IMA ON RD..... Me je že zjutri zbudi k se mi je na ušes dru DANES IMAM RD, pa smo mu najmanj 100x rekli, da bo jutri praznoval, ampak on se ne da.... Potem smo pa popustili in rekli, da ga bomo kar dni feštal..... Nč grem gledat PRVISNKI NAGON, kjer je Špela Močnik iz hita posodla "mucko" Sharon Stone...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 22:20:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Balonchy-želim ti prespano nočko Barbara-naslednjič obvezna udeležba na srečanju. In za plazenje. Še malo pa jo bo povsod dovolj. claud-vi kar uživite.....dnevi prehitro minevajo... pa lepe slikice timy-WB....A ta suhica na sliki si ti al tvoja sestra????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 23:41:18
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...preživeli smo lepo družinsko popoldne v Kranju..no, malo ven s Kranja.....lepo je bilo..zelo lepo... Balonchy..upam,da se vama čimprej porihta spanje... Simonakr...upam,da bo današnja noč veliko veliko boljša... Katjuša..upam,da se danes lepo naspiš.... Sunny...mi nimamo osebne... KOlk pa pride osebna kej zdej? Tanči...kako je bilo na bazenu????? Črtica...lepo od tvojega da te je takole pustil poležat... BArbara..joj...revca....res ti želim,da začnete lepo spat... Super za nakup. .meni so te stolčki fantastični...samo žal ne gre skozi denarno... Claud....iiii kakšen cukrček je Larissa...pa že tko lepo sedi....bravoo Kako si ti???Te še muči vrtoglavica in skup padanje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 23:41:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico Tud od nas! tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 23:43:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Timy.....krasna slikica..... Mlea...joj...revček ...že komaj čaka.....a bomo videli torto???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 7:47:12
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Kako ste spal? Mi smo kar v redu ! Evo kavico - Dons mamo krst od nečaka, se bom zvečer javla! Papa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 7:57:55
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro... Simonakr....hvala za kofi... Lepo se imejte na krstu !!!!! Tarja je pri babici na počitnicah....4 dni....kako bom to zdržala ... Sicer pa vem ,da se bosta imeli fenomenalno..tak da s tega vidika me sploh ne skrbi.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 9:05:47
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana razn vmesnega pitja čajčka...Če je žeja, je ! Gaja že pohaja s "taščo", pol pa pridejo moji in gremo še malo ven...Popoldne pa možno da pičimo kej na Sočo...Če se nam bo dalo in ne bo svinsko toplo! timy, WB! Full ste lepe na slikici! claud, lepe fotke! Pa Larissa že full lepo sedi! ajvy, osebna je mislim da (se zdej ne spomnem točno) al 13 al pa 17 evrov...Ni neki full-sm misnla, da bo več! barbara, ta stolček bomo tudi mi nabavli, ma drugi mesec, k nam ta ne bo zneslo, ker gremo babe na morje! Do septembra pa bom Gajo futrala kar v vozičku in ga pač prala na par dni... Ampak OK, rajš ga perem kot pa da ne grem na morje z mojo miško! BTW, kje ste ga nabavli in kolko ste dali? Ker sm gledala v Italji in je neki bol poceni kot pri nas... Nč, grem še malo po netu čekirat, pol pa malo kuhno pospravt, k se mi zdi da je bomba not padla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 9:14:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, osebna je mislim da (se zdej ne spomnem točno) al 13 al pa 17 evrov...Ni neki full-sm misnla, da bo več! osebna je 13€ in rabiš 1 slikico-vsaj v sredo je bilo še tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 9:21:18
|
|
|
|
sunny24
|
Ma sej pol sm v bistvu zadela...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 9:53:09
|
|
|
|
Čebel@
|
lep dan vam želim-->mi gremo na bazen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 9:56:51
|
|
|
|
Čebel@
|
AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 10:53:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...preživeli smo lepo družinsko popoldne v Kranju..no, malo ven s Kranja.....lepo je bilo..zelo lepo... to je pa lepo prebrat sunny fajn se mejte majchy fajn čofotajte pa slikajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 10:53:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD tudi od nas vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:24:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD tudi od nas poljubčki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?