|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
14.8.2009 22:20:56   
Urša08
Ojla!

Eto Katjuša slikico ti pošiljam. user posted image A veš da sem komi eno najdla k je Žiga sam goruser posted image Ga moram sedaj mal več pofotkatuser posted image user posted image user posted image Punce uživajte ta teden in pridno čvekajte.

nočka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.8.2009 22:22:59   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi??

Čez dan je tko...

Zbudi se okrog osme ure... potem gre nekje med 11:30 in 12:00 mal začorit (pol ure al pa 45 min), potem gre pa ob 14 ali 15 uri za uro in pol do dve. Gledam tko, da se zbudi pred 17 uro... k drgač je zvečer rock `n` roll...

Danes je recimo zaspal ob 21:10 in zdej spi... do kdaj??? Nimam pojma...
Ponavadi se je zbudil ob 3:00, spil mleko na pol v snu in zadrnjohal v sekundi do zjutraj...

Zdej ga pa neki meče že ob 1 uri in zganja neumnosti v nedogled!!! user posted image  user posted image

Kako pa Evi spi??? (čez dan... ponoč...)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.8.2009 22:24:08   
Balonchy
Spet štrajka ta RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.8.2009 22:25:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ojla!

Eto Katjuša slikico ti pošiljam. user posted image A veš da sem komi eno najdla k je Žiga sam goruser posted image Ga moram sedaj mal več pofotkatuser posted image user posted image user posted image Punce uživajte ta teden in pridno čvekajte.

nočka

sem še kr tu.... me je še nekam zaneslo:)

sej ni panike če ni sam gor se vse zrihtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
14.8.2009 22:28:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi??

Čez dan je tko...

Zbudi se okrog osme ure... potem gre nekje med 11:30 in 12:00 mal začorit (pol ure al pa 45 min), potem gre pa ob 14 ali 15 uri za uro in pol do dve. Gledam tko, da se zbudi pred 17 uro... k drgač je zvečer rock `n` roll...

Ponavadi se je zbudil ob 3:00, spil mleko na pol v snu in zadrnjohal v sekundi do zjutraj...

Zdej ga pa neki meče že ob 1 uri in zganja neumnosti v nedogled!!! user posted image  user posted image

kaj pa imata za zadnji obrok.... jst sem mu dala ene parkrat kašico pa pol mal mleka in se je tud zbudu okol 2 zjutri to vsako noč pol sem pa rekla konec kašic in sem mu dala zadnji obrok mleko in je spet spal celo noč.... zdej mu dam kašico (tko par žličk, če sem doma) kako uro uro in pol pred zadnjim obrokom ob 21 uri... tako, da potem spet spije dosti mleka in spi OKuser posted image user posted image user posted image mislim, da je bil po kašici bol žejn.....

druga varjanta pa je kot je bilo pri florjanu se je začel zbujat ponoč in jst itak mleko in mu dma jest in zaspi nazaj in tako nekaj časa nakar sem rekla, da tak to ne more bit naspal se nismo nič in sem mu ponudla samo vodo... zbudil se je samo 2x in od takrat spi vse noči pa je star več k 3 letauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
14.8.2009 22:49:43   
Urša08
Katjuša upam da si dobila slikicouser posted image

Glede spanja pa ne vem, mi se ponoči zbudimo 1x do 2x - poje v parih minutah in spi naprej. Sta bli pa dve noči tudi taki da se je zbudu in bil k čukec okol treh ponoč, jaz pa vsa zalimana. Ma upam da se vam porihta to spanje.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
14.8.2009 22:51:52   
Urša08
majchy za seznam da ne pozabim: drugi zobek je pokukal, pa lahko napišeš še plazenje od nedelje (8.8) - se odriva- poriva v rikverc in to naj bi bil začetek

hvala zlata si

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
14.8.2009 22:53:07   
Urša08
Sedaj pa šibam res spat - še enkrat bom preverila če je vse poštimano in potem jutri zjutraj šibamo na morčija. Jupi. Lepo se mejte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
14.8.2009 22:55:12   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čez dan je tko...

kaj pa imata za zadnji obrok.... jst sem mu dala ene parkrat kašico pa pol mal mleka in se je tud zbudu okol 2 zjutri to vsako noč pol sem pa rekla konec kašic in sem mu dala zadnji obrok mleko in je spet spal celo noč.... zdej mu dam kašico (tko par žličk, če sem doma) kako uro uro in pol pred zadnjim obrokom ob 21 uri... tako, da potem spet spije dosti mleka in spi OKuser posted image user posted image user posted image mislim, da je bil po kašici bol žejn.....

druga varjanta pa je kot je bilo pri florjanu se je začel zbujat ponoč in jst itak mleko in mu dma jest in zaspi nazaj in tako nekaj časa nakar sem rekla, da tak to ne more bit naspal se nismo nič in sem mu ponudla samo vodo... zbudil se je samo 2x in od takrat spi vse noči pa je star več k 3 letauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji obrok (mleko) dobi takoj po kopanju, tik preden gre spat.
To ne dela nobene panike po moje.

Al bo maybe kak nov čekanček, al pa user posted image  tko more bit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
15.8.2009 7:36:52   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
15.8.2009 7:46:51   
Čebel@
mlea.......otvoritev bo šle čez kakšno letouser posted image ......bo pa zdej zidar zapucal na fino in bo zgledalo ko da so stene že pobeljeneuser posted image user posted image user posted image
srečanje......jaz tudi komaj čakam da še ostale spoznamuser posted image user posted image user posted image
katjuša.....ti kar pakirajuser posted image user posted image user posted image jaz bom zaačela ko dobim Hanino osebno v rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image
urša.......uživajte na morjuuser posted image user posted image user posted image ko pridete nazaj te čaka user posted image  na seznamuuser posted image
balonchy........upam da se vam bo porihtalo tole spanjeuser posted image user posted image user posted image

no mi smo vsi 3je zvečer samo padli doluser posted image .......Hana je zaspala v sekundi in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........danes tašča praznuje RD in dobimo obiskeuser posted image

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
15.8.2009 7:48:37   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy za seznam da ne pozabim: drugi zobek je pokukal, pa lahko napišeš še plazenje od nedelje (8.8) - se odriva- poriva v rikverc in to naj bi bil začetek

hvala zlata si

Ursa, pri nas se je tako začelo, pravo plazenje je prišlo pa kasneje, ker tako se samo nazaj odriva z rokicami....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
15.8.2009 7:50:31   
Čebel@
EVI in TRISTANU -->vse naj naj za  obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
15.8.2009 7:51:12   
Onasiss
TRISTANU IN EVI VSE NAJ ZA OBMESEČJE!!!!
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.8.2009 7:51:58   
Onasiss
spet si me prehitela....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.8.2009 8:21:38   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

Tud od nas! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
15.8.2009 8:26:19   
simonakr
Jutro punce! Kako ste kaj?

Mi smo mel včeraj večer user posted image user posted image user posted image . Mala sploh ni hotla zaspat, prevračala se je pa jokala, pa tud ko sm jo pestvala je jokala pa tečnarla. No ko je končno zaspala se je še ene parkrat zbudla in jokala tko da je bla noč user posted image in sm user posted image !

Drugač pa bomo šli dons mal okrog zdej ko mam mojga doma na dopustu!

Lep vikend!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.8.2009 8:37:41   
Katjusa
dobro jutro jst sem user posted image pa ze naradi otrok najprej sem pozabla balkonska vrata odpret predno sem šla spat in sem se zbudla ob 3 zjutraj vsa mokra od vročine..... sem šla odpret vrata in zaspala nazaj čez eno uro se zbudim k me je pametni kuža zbudu (si je pel) sem ga včeraj pustila v stajici in je očitno se kje dotikal česa in ker je tako občutljiv potem pojeuser posted image no potem pa sem se zbudila še ob petih pa nimam pojma zakajuser posted image sam vem, da sem na uro gledala.....  potem pa še sirup za florjana..... ehh to je bla res slaba noč otroka sta spala pa do 7:30.

tako gnilo vreme je mi gre na živce....bi raje vidla, da bi bil sonček:)

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
15.8.2009 9:35:33   
sunny24
Jutro!
Nočka prespana, edino 1x se je Gaja zbudila,  kje bla žejna in je deci čaja ruknla...Je pa učeri zaspala komi ob 23:30, spala pa do 6:30 in pol smo še 1 urco zaspale v dnevni.

EVI in TRISTANU -->vse naj naj za  obmesečnico user posted image

ursa, uživejte na dopustu! user posted image

katjusa, zdej ti grem slikico poslat...user posted image

user posted image Vprašanjeuser posted image
Kaj na osebnih od vaših user posted image  je gor vaš al pa od moža podpis? Ker me je malo zmotlo, da na osebni od Gaje ga ni, ker je moj tam na občini dal podpis na tisti elektronček...user posted image

Zdej grem kak stroj cot oprat, pol pa v trgovino, ker nam je zmankalo v bistvu vsega...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
15.8.2009 12:35:17   
Balonchy
Lep pozdravček...

Noč pri nas - katastrofa!!! user posted image user posted image user posted image
Spi in v sanjah se premetava, govori, pije čaj, ... Kr neki!!!

Sunny - šibi u trgovino, da ti je ne zaprejo. Dans je praznik in verjetno je tudi delovni čas krajši... user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
15.8.2009 13:15:55   
sunny24
Evo nas iz botege...Mamo mercator center odprt do 15h, tako da ni blo panike. Smo nakupli vsega boga in mamo spet doma vse puhno...Gaja je bla pa ta cajt pr sestri od mojga, zdej je pa z mojim na postli in masta cele žure...

Sm smotana, prej sm ti katjusa pozabla poslat fotko...Zdej jo grem iskat eno od 5 mesecev! user posted image

Gremo pospravljat stanovanje...Se mi ne da....user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
15.8.2009 13:38:11   
tanci29
helo čmrle!!!!

spitauser posted image

dopoldne smo šli malo okol, z erikom sva šla z biciklom do mesta pa pol v tivoli , hana pa možek sta pa z avtom pršla....pol k se pa zbudita dobita dozo hrane, pol pa gremo na bazen, bomo pomoje ježico sprobal dones

naša nočka je bla haha neprespana, ampak sva si sama kriva, sva pucala do dveh zjutrej tko da mamo vsaj danes čisto, pol se je pa erik zbudu pa neki kolovratu okol, pol hana je bla neki lačna, tko da tm ob ene petih sem pa le zaspala...

uživajte danes...lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
15.8.2009 13:39:56   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

tudi od nas

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
15.8.2009 13:47:20   
tanci29
sunny-mi mamo potni list pa sem šla zdele prov gledat za podpis pa ga tud niuser posted image ...moram pol še od erika najdt, da vidim kaj je tam...sploh porajtala nisem...sem sam slikico gledalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
15.8.2009 13:48:58   
simonakr
Oj Naša poskuša spat pa ji nekako ne rata - je RR preveč zanimiv user posted image user posted image

Katjuša - imaš mejl! Aja dej mi še slikce na mejl pošli od srečanja!

Sunny - Na osebni sm jest podpisana; pol sm pa mojga zaj.. da ne bo mogu samo z malo na morje punc osvajat bo mogu z mano it! user posted image user posted image

No lep popoldne!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?