ljupka
|
Slapša črtica je bila zjutraj ,ker se mi je mudilo in sem na hitro naredila,popoldan je bila spet bolj vidna! Men je ful slabo,boli me spodnji del trebuha,vrti se mi za znort ,včeraj sem izbruhala celega dunajca,nezdrava hrana gre ven,danes so mi noge zatekle,izcetka ni ,ker sem delala do 9 ,potem sem šla pa domov,ker se mi tistih vozičkov polnih pleha ni dalo rint,lena sem,mal je kriv tudi strah,da bi bilo kaj narobe zato sem zdaj na izi ,ko da hodim po jajcih! Moja G je do 21 8 na dopustu,nadomešča jo G ,ki je že veliko nosečnosti zasral,da k njemu ne grem,star, siv,bljek! Soseda mi je govorila ,da je pri prvi nosečnosti začela krvavet,pa je šla k njemu,jo je kr domov poslal da to ni nič,celo noč je teklo iz nje dokler se ni vse izpucalo,noseča mislim da je rekla 3 meseca,vidla je kepco ki je pala ven,sedaj ima 2 otroka ,ampak k njemu nikoli več! Do ponedeljka bom mirovala,ker takrat je dobro,zjutraj grem pa na pregled,jo bo druga nadomeščala! Nataša kako si ti,vse vredu?Gdaj si naročena na prvi pregled? Jaz predvidevam,da me bo naročila šele nekje 21.9.,če ne bom šla prej na bolniško! Se beremo pozneje,pišite še kaj!
|