|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
12.8.2009 21:48:03   
Katjusa
ljupka, glede na to da imaš še rozast izcedek bi blo dobro da G pokličeš in poveš pa povej da imaš težko fizično delo.... upam, da ti da bolniškouser posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
12.8.2009 21:53:42   
ljupka
Prvič sem imela rizično z rojstvom pri 36 tednu,tako da moja G me je drugič takoj dala na bolniško samo čakala sem 10 teden,takrat sem imela lažje delo!
Izscetka ni več,so znaki in strah ki je pri meni največji bav-bav in se pri delu mal držat nazaj,pa si rečt ,kaj me briga za normo,tako kot polovica zaposlenih!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
12.8.2009 22:12:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Prvič sem imela rizično z rojstvom pri 36 tednu,tako da moja G me je drugič takoj dala na bolniško samo čakala sem 10 teden,takrat sem imela lažje delo!
Izscetka ni več,so znaki in strah ki je pri meni največji bav-bav in se pri delu mal držat nazaj,pa si rečt ,kaj me briga za normo,tako kot polovica zaposlenih!

vseen če imaš možnost poklič pa povej, da si imela izcedek, da je sicer izginil in da tes krbi zaradi fizičnega dela in da si imela prvo nosečnost rizično.... mogoče se te spomni.... vsekekor jst bi raje poklicala.... kaj te pa stane in več k ne ne more rečt....

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
12.8.2009 23:35:49   
NATAŠA35
Ljubka user posted image user posted image user posted image user posted image evo že druga borka je ugledala user posted image , zdaj pa še Isa in katjuša ugledata user posted image , pa bomo popolna 4-peresna deteljica, a ne...

takoj pokliči G in se zmeni z njo, potem pa na bolniško...

madonca sem lačna...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.8.2009 8:36:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

Ljubka user posted image user posted image user posted image user posted image evo že druga borka je ugledala user posted image , zdaj pa še Isa in katjuša ugledata user posted image , pa bomo popolna 4-peresna deteljica, a ne...

takoj pokliči G in se zmeni z njo, potem pa na bolniško...

madonca sem lačna...

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.8.2009 8:46:30   
NATAŠA35
bog je ta mesec radodarenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse bomo ta mesec ugledale user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.8.2009 15:07:24   
ljupka
OJ,punce,danes sem spet delala test pa se mi zdi ,da je mal man vidna user posted image al se mi samo zdi pokaže se pa takoj,delala sem že tri še dva imam,sem čist nora,prestrašenauser posted image user posted image user posted image user posted image !
Ko sem včeraj bila doma se je izcedek umiril,ga ni bilo več,danes v službi pa spet,čeprav sem se trudila čim manj delat in lovit krivine!Popoldan ne morem nikamor zaradi otrok,nimam varstva a moj je v službi!Bom pa jutri prešpricala šiht,pa bom šla zjutraj!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.8.2009 22:59:38   
Katjusa

OJ,punce,danes sem spet delala test pa se mi zdi ,da je mal man vidna user posted image al se mi samo zdi pokaže se pa takoj,delala sem že tri še dva imam,sem čist nora,prestrašenauser posted image user posted image user posted image user posted image !
Ko sem včeraj bila doma se je izcedek umiril,ga ni bilo več,danes v službi pa spet,čeprav sem se trudila čim manj delat in lovit krivine!Popoldan ne morem nikamor zaradi otrok,nimam varstva a moj je v službi!Bom pa jutri prešpricala šiht,pa bom šla zjutraj!

pazi se in res pejt do G

jst sem vedno delala BC mini in je vedno bla testna črtica malo manj konkretna kot kontrolna in tud ko sem delala test v 7 tednu... pomoje če je čtrica je črtica....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.8.2009 7:51:35   
NATAŠA35
se strinjam s katjušo, če je črtica, je pač črtica, zato ti priporočam takoj k G, nujno...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.8.2009 8:41:00   
Katjusa
jst bom pa zgleda spet imela O ker imam povečano skuz sicer še ni ornk vlečljiva sam se dela.... no upam, da o počaka do nedelje k je moj v avstriji in bo prišel ju3 verjetno poznouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.8.2009 9:36:52   
isabeaux
Živjo punce...joj..mamo doma ful frko in komi utegnem mal prit na rr...

Katjuša...saj ko se začne sluz delat bi naj bila o nekje po 2 - 3 dneh...tako da v nedeljo veselo v akcijo user posted image

Ljupka...upam da si že šla do g. in da je vse ok...

jaz tudi mislim da je črtica črtica...pa čeprav mojih izkušenj z fs testi bog ne daj ne upoštevaj.....ker imam hormone tudi zmeššane u nulo in ker so pr meni pač zgodnji ss - i tko pogosti...

bomo videli kaj bo ta cikel, s klomiofenom....

Mal so me že začele joškice bolet...sploh bradavice...tko da imam slab filing ...ker je pr men to tipični pms...user posted image  sicer bomo pa videli čez en teden ...če se bo vsipalauser posted image user posted image

Drugače pa nataša kako si kaj...še zmer utrujena?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.8.2009 13:34:30   
ljupka
Slapša črtica je bila zjutraj ,ker se mi je mudilo in sem na hitro naredila,popoldan je bila spet bolj vidna!

Men je ful slabo,boli me spodnji del trebuha,vrti se mi za znort ,včeraj sem izbruhala celega dunajca,nezdrava hrana gre ven,danes so mi noge zatekle,izcetka ni ,ker sem delala do 9 ,potem sem šla pa domov,ker se mi tistih vozičkov polnih pleha ni dalo rint,lena sem,mal je kriv tudi strah,da bi bilo kaj narobe zato sem zdaj na izi ,ko da hodim po jajcih!
Moja G je do 21 8 na dopustu,nadomešča jo G ,ki je že veliko nosečnosti zasral,da k njemu ne grem,star, siv,bljek!
Soseda mi je govorila ,da je pri prvi nosečnosti začela krvavet,pa je šla k njemu,jo je kr domov poslal da to ni nič,celo noč je teklo iz nje dokler se ni vse izpucalo,noseča mislim da je rekla 3 meseca,vidla je kepco ki je pala ven,sedaj ima 2 otroka ,ampak k njemu nikoli več!
Do ponedeljka bom mirovala,ker takrat je dobro,zjutraj grem pa na pregled,jo bo druga nadomeščala!

Nataša kako si ti,vse vredu?Gdaj si naročena na prvi pregled?
Jaz predvidevam,da me bo naročila šele nekje 21.9.,če ne bom šla prej na bolniško!
Se beremo pozneje,pišite še kaj!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.8.2009 22:10:16   
Katjusa
ljupka.... torej ni dvoma, da si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super in vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.8.2009 22:20:05   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. MAUSIKAA

3. ISABEAUX                           23. 08.

4. KATJUŠA                             04. 09. 

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA

TENI RR 
                                        TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

LJUPKA        ( SREČKAuser posted imageuser posted image

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 14.8.2009 22:21:37 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.8.2009 22:24:47   
isabeaux
Živjo punce ....eh mene joškice vedno bolj bolijo, pa še zmer je zmerno...tko da bo to kar pms...ker v obeh user posted image  ki sta se obdržali, me niso bolele...user posted image

Nič bomo pa septembra še enkrat poskusili...ehh..

No tako Katjuška...sedaj sva pa ostali sami.... še midve pa kot je napisala nataša bomo 4 peresna deteljica user posted image  no ampak midve bova pa septembra a ne user posted image

lepo bodite vse sklupi...Ljupka ti pa brž v bolniško pa počivat in lenart user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 715
15.8.2009 9:04:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce ....eh mene joškice vedno bolj bolijo, pa še zmer je zmerno...tko da bo to kar pms...ker v obeh user posted image  ki sta se obdržali, me niso bolele...user posted image

Nič bomo pa septembra še enkrat poskusili...ehh..

No tako Katjuška...sedaj sva pa ostali sami.... še midve pa kot je napisala nataša bomo 4 peresna deteljica user posted image  no ampak midve bova pa septembra a ne user posted image

lepo bodite vse sklupi...Ljupka ti pa brž v bolniško pa počivat in lenart user posted image

ja res so ble tok nesramne, da so naju zapustileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak imajo dober izgovoruser posted image user posted image user posted image upam, da pridem za njimi še letos al pa vsaj v začetku drugega leta.......

sam ne vem ka bom pol tle sama s sabo čvekalauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 716
15.8.2009 9:11:03   
ljupka
Lubice jaz vas nisem zapustila in vas tudi ne bom,zdaj pa lepo hitro zanosit,da otpremo svojo novo temo!
Pa povabite kakšno,ki tudi pričakuje 3+ pa ne ve za to temo!

Isabeaux mene so joškice začele bolet tako da to ni nič konkretnega ne pomen,da pa ni +!Gdaj pa ne pričakuješuser posted image ?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 15.8.2009 9:12:02 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.8.2009 6:33:38   
ljupka
Sedaj grem G !Ni moja in mam mal tremo,ker je ne poznam in kakšne navade ima ,ne vem,bomo videli !

Isabeaux kako je s teboj?

< Sporočilo je popravil ljupka -- 17.8.2009 6:34:00 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.8.2009 6:58:04   
kajča
ojla, ojla, jaz se vam po dolgem času spet oglašam

najprej čestitke vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image

mi še vedno ne pričakujemo user posted image , tokrat 7.9.

drugače sem pa zadnje čase tako neodločna, en trenutek si močno želim še enega, potem naslednji ko me moja malčka spravita ob živce, pa premišljujem, če je to sploh dobra odločitev. Predvsem me skrbi razlika v letih, sedaj imam razlike 20 mesecev in je super. Se že ful igrata skupaj in se zelo zastopita. Zdaj bi bila pa razlika približno 2,5 in 4 leta in se bojim, da bo tretji bolj sam. Pa še moj ni preveč zainteresiran še za enega, ker pravi, da sta 2 dovolj. Ampak ko dobim user posted image  se skoraj zjokam, ko pa vidim nosečnico ali pa dojenčka je pa sploh konec. Najbrž sem čudna?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.8.2009 9:02:32   
NATAŠA35
evo mene punce, nisem vas zapustila, ne vem zakaj mislite tako...

ljubka kak sem vesela zate, da si user posted image , torej bova skupaj dihaleuser posted image user posted image tam nekje...kaj ti je rekla G?

katjuša in isa, kaj še čakate, lepo user posted image user posted image pa bo...isa ni vsaka nosečnost ista z istimi znaki, tak da upanje tudi pri tebi še ostaja

moja G je na dopustu, tako da jo danes pokličem, samo dela popoldan

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.8.2009 10:02:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

ojla, ojla, jaz se vam po dolgem času spet oglašam

najprej čestitke vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image

mi še vedno ne pričakujemo user posted image , tokrat 7.9.

drugače sem pa zadnje čase tako neodločna, en trenutek si močno želim še enega, potem naslednji ko me moja malčka spravita ob živce, pa premišljujem, če je to sploh dobra odločitev. Predvsem me skrbi razlika v letih, sedaj imam razlike 20 mesecev in je super. Se že ful igrata skupaj in se zelo zastopita. Zdaj bi bila pa razlika približno 2,5 in 4 leta in se bojim, da bo tretji bolj sam. Pa še moj ni preveč zainteresiran še za enega, ker pravi, da sta 2 dovolj. Ampak ko dobim user posted image  se skoraj zjokam, ko pa vidim nosečnico ali pa dojenčka je pa sploh konec. Najbrž sem čudna?

lepo, da si se oglasla.... moja 2 sta narezen skoraj 3 leta pa se za zdej razumeta (tamali 6 mesecev)...
imam pa podobne misli k ti včasih si mislim kam se mi mudi sej je še čas tud oba sma dost mlada (28, 27) ampak ko pa vidim nosečko bi pa jst tud kr bla in ko se pojavi user posted image si mislim pa zakaj ni in sem malo žalostnauser posted image user posted image user posted image čudna sem malo sama sebi:) drgač pa mislim, da je to normalno:)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.8.2009 10:07:25   
Katjusa
ljubka stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men se pa neki čudno dogaja zadnjo M sem imela 26.7. in včeraj je bilo mal rjave sluziuser posted image zdej pa čakam al bouser posted image al je bla to O al kaj nimam pojma? me pa občasno že ene 4 dni krči dajejouser posted image pa slabo mi je (mislim, da gre za psiho, k ste vse skoraj nosečkeuser posted image user posted image ) aja pa zjutraj smauser posted image popoldne sem pa mela rjavo? tak, da lahko, da je od tega čeprav mi je čudno k sma bla nežnauser posted image user posted image user posted image user posted image

mah sem bo boljše, če prej ne k bom tretjo user posted image v roki držalauser posted image user posted image user posted image user posted image

e nosečke vam je kej slabo.... uživajte še za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
17.8.2009 11:07:07   
ljupka
Sem bila na pregledu ,krvavim ne več,sam je še ful prezgodaj ,se vid samo gestacijska vrečka,tako,da me je hotela poslat delat in sem jo komaj pregovorila za bolniško,imela sem občutek ,kot da se lažem ampak res ne morem delat v petek sem šla prej domov!Za 4 tedne moram k svoji na pregled!

Ja slabo mi je ful,vrti se mi in joški me bolijo!
Ja Nataša super sam po mojih izračunih boš ti prej!
Po zadnji menstruaciji je 6 tednov,po O ki sem jo imela šele 31.7.pa 16 dni!

Upam samo,da bo vse vredu!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.8.2009 11:26:04   
Katjusa

Sem bila na pregledu ,krvavim ne več,sam je še ful prezgodaj ,se vid samo gestacijska vrečka,tako,da me je hotela poslat delat in sem jo komaj pregovorila za bolniško,imela sem občutek ,kot da se lažem ampak res ne morem delat v petek sem šla prej domov!Za 4 tedne moram k svoji na pregled!

Ja slabo mi je ful,vrti se mi in joški me bolijo!
Ja Nataša super sam po mojih izračunih boš ti prej!
Po zadnji menstruaciji je 6 tednov,po O ki sem jo imela šele 31.7.pa 16 dni!

Upam samo,da bo vse vredu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image user posted image čez 4 tedne se bo pa že srček videluser posted image user posted image user posted image user posted image
super, da si dobila bolniško in le izkoristi jo za počitek......
vse bo vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
17.8.2009 11:39:09   
NATAŠA35
oooo superca ljubkauser posted image user posted image user posted image , ti samo počivaj in misli na pikico, ki raste v tebi...po mojih izračunih sem user posted image noseča cca 6 tednov, rok PDP pa je 20.04. dokler ne grem k G...

meni zaenkrat ni nič slabo, se pa čudno počutim - želodec mi je tak težak, telo zaspano, bradavice začenjajo boletiuser posted image ...ma ne bom jamrala preveč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?