Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Oj punce moje sedim ,vsa se tresem,jokam,gledam test in ne verjamem,mogoče se je zmotil,a lahko verjamem First Sign DUO,zato ker je pokazal kr lepo črtico .A se je to res meni zgodilo,mi je sreča res naklonjena zadnjih 8 let otkar sem spoznala svojega moža? Vesela sem in prestrašena!Boli me spodnji del trebuha,špika me pri jajčnikih,saj ne krvavim,samo sluz je opčasno mal obarvana s temno rdečo barvo! A mi je pritisk zaradi tega padel,pa ful se mi vrti,pa nisem ni pomislila ,da je to vzrok!Bila sem ful bolna,pa se je vseeno prijelo?Kaj pa antibiotik lahko škodi plodu?Nehala sem ga piti en teden pred o!Moj mi je včeraj kupil PANATUS proti kašlju in ,ker si mi rekla Isabeaux,da mogoče pa je ,ga nisem uzela,ker piše da je za plod nevarno najbolj v prvem tromesečju!Še kašljam,kako naj neham,nič ne pomaga! Saj je šele 12 dni od O,vsaj kar sem jo jaz opčutila 31.7.,razen če je bilo prej,27.ali 29.7.,takrat sva !A lahko verjamem temu testu je resničen?Do sedaj v opeh nosečnostih sem delala CB ,ker drugih nisem poznala. Dost je čvekanja,pozneje še kaj,čist sem iz sebe! pa to jst čakam cel dan ne vem katere besede naj izrečem, da ti dovolj čestitam, veselim se s tabo in z vso tvojo družino.... in ko berem tvoje besede se spomonjam svojih občutkov, ko sem pred 4 leti zagledala prav neverjetni (bil je to 18.8.2005).... obsedela sem na robu postelje kot kamen in po licu so mi tekle solze mojga sem pa zraven spraševala, če je to res kak nor občutek, ko ti srček poskoči in nasmeh zraste med ušesi..... ko se prelivajo sreča, strah, veselje, pričakovanje...... noro in res iskrene čestitke... lepo brezskrbno nosečnost pa nikar ne pozabi na nas in ostani takšna kot si tako te imamo radi..... upam, da nas boš še obiskovala in nam poročala po vsakem pregledu..... deli to veselje s svojo družino in nami, ker ti res privoščimo... srečno, srečka nosečka
|