|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
9.8.2009 17:03:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Razmišljava, da bi kupila parcelo, ker bi še vedno raje živeli v hiši kot pa v stanovanju. Ta teden zdaj greva na banko, da vidiva, koliko kredita lahko dobiva. Šla bi nekje na 270€ mesečno(tako imava zdaj potrošniškega), pol pa bi za prvo silo naredila kuhinjo, kopalnico in dve sobi, da bi se preselili, pa to stanovanje prodali in se znebiva 415€ kredita mesečno, ki ga imava za to stanovanje, razliko pa bi vložilo potem v hišo.

Evo, zdaj sem se pa razpisalauser posted image .

upam, da vam rata men se zdi to super ideja.... in držim pesti, da se vam uresničiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.8.2009 17:06:38   
ljupka
Moja sodelavka je z možem vzela hipotekarski kredit  na trideset let in to družinskega,ter je dobila 80 000€.Mesečno bosta plačevala 300€.Jaz se nebi nikoli upala,pa še oba delata v isti firmi!Kupila sta pa stanovanje dvo sobno ampak veliko 80 kvadratov!
Mi ,ki smo iz kmetov doma si ne predstavljamo da bi šli v blok ,nam je pa lažje ker imamo parcele.Čeprav pri nama ni bila nobena njiva zazidljiva,sprememba namembnosti je pa predraga.Pri stari hiši je bila lesena lopa smo jo podrli pa tam dozidal in rastegnil na stari del in je ful prostora!
Tako ,da midva sva naredila to hiško za man kot 80 000€.Ampak je moj ogromno sam naredil,pa parcelo ni bilo treba kupit,ki so pa hudo drage!
Upam da vam rata,če je volja je tudi uspeh nato pa tudi zadovoljstvo!

Moj je včeraj do 2:30h belu gornji štuk!Danes je pobarval spalnico zdaj ga otroške sobe,tako sem vesela!
Mal me peče vest zaradi tasta in tašče zdi se mi da jim je hudo!Tašča pride pogledat,tast pa ne se čudno drži,čeprav sem jima obljubila da jim bom še vedno skuhala ni se za bat!Pa v vasi so nam vsi nevoščljivi pa ga hujskajo proti nam!Saj se bom navadila!Otroka sta tudi navdušena!
Zdaj sem se pa jaz razpisala!
Ja pa zgleda da bom dobila user posted image mal prej kot prejšnič,tako,da sploh nevem gdaj sem plodna,ta mesec tako nisem nič čutila,ker sem bila bolna!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 652
9.8.2009 19:02:58   
Katjusa
ja mi2 si tud želima sam ni verjante, ko bi vsaj lahko parcelo dobila.... sma hotla tle na hiši delat dozidek (za eno-dve sobi) pa je hiša na meji zazidljivega območja in če bi hotl dat spremembo not ful stane polek tega nama je pa na občini rekla, da ni rečeno da bo odobreno.... tako, da se bomo raje še mal stiskaluser posted image user posted image user posted image user posted image ....
kak kredit pa ja če bi bla oba zaposlena tako pa raje ne imama kredit za 5 let za avto pe že to včasih razmišljam kaj bo če bo.... tak da mislim, da na 30 let bi živčnega fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
9.8.2009 19:47:42   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Razmišljava, da bi kupila parcelo, ker bi še vedno raje živeli v hiši kot pa v stanovanju. Ta teden zdaj greva na banko, da vidiva, koliko kredita lahko dobiva. Šla bi nekje na 270€ mesečno(tako imava zdaj potrošniškega), pol pa bi za prvo silo naredila kuhinjo, kopalnico in dve sobi, da bi se preselili, pa to stanovanje prodali in se znebiva 415€ kredita mesečno, ki ga imava za to stanovanje, razliko pa bi vložilo potem v hišo.

Evo, zdaj sem se pa razpisalauser posted image .

upam, da vam rata men se zdi to super ideja.... in držim pesti, da se vam uresničiuser posted image user posted image user posted image

Hvala, Katjuša. Super, da ste uživali na dopustu.

Hvala tudi tebi ljupka. Bova videla kaj nama bodo sploh povedali na banki, pa bova potem razmišljala. Gradili pa bomo sami, s pomočjo tasta in svaka, pa seveda mojega. So že več hiš spravli pod streho, pa bodo še eno.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.8.2009 20:12:48   
ljupka
To je super,kok cenej lahko prideš čez ,kot pa če roke v žepu držiš!V bistvu sem računala,da nisva zapravla več kot 50 000€,pa gremo ta mesec not,edino ,kar parcele nisva rabla plačat!Gre pa bolj počas.30.8.,bo tri leta kar sva začela zidat,Ana je bila stara tri meseca!

Katjuša mi smo zidal tik na meji,rabili smo soglasje od soseda,so pa tri lastniki dva v sloveniji eden v argentini,stara teta ki je po tem ko nam je po faxsu poslala potpisano, da se strinja za dva meseca umrla!Sreča v nesreči!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.8.2009 22:21:45   
Katjusa
ljupka sej ni problem meja ampak vsaka parcela ima določeno zazidljivo območje in v tisti smeri, k bi nam pasalo smo čist na meji..... ni pomoje niti metra več.... pred hišo je pa dost sam tle je pa dvorišče in dovoz in ni druge rešitve k se stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitam, da vam je uspelo sej počasi se tudi daleč prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in na svojem boste in svoji gospodarji pod svojo strehouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slikce iz dopusta si lahko pogeldate v mojem albumu

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 9.8.2009 22:22:09 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.8.2009 8:06:17   
NATAŠA35
ojla vsem skupaj...danes je jutranji urin pokazal močnejšouser posted image , tako da sem user posted image že 4.-tič, zdaj pa upamo, da bo punčka...

ljubka kako poceni ste prišli skozi z hišo...res pa je da veliko prišparaš, če imaš nekoga, ki nekaj zna...moj zna tudi veliko naredit, sploh pa če bi delal zase, bi še z večjim veseljem delal...

kako ste mi ostale...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.8.2009 9:37:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

ojla vsem skupaj...danes je jutranji urin pokazal močnejšouser posted image , tako da sem user posted image že 4.-tič, zdaj pa upamo, da bo punčka...

ljubka kako poceni ste prišli skozi z hišo...res pa je da veliko prišparaš, če imaš nekoga, ki nekaj zna...moj zna tudi veliko naredit, sploh pa če bi delal zase, bi še z večjim veseljem delal...

kako ste mi ostale...

še enkrat iskrene čestitke in držim pesti za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res ti želim lepo nosečnost in zdravo dojenčico, če bo pa fant pač bo fant samo da bo zdrav in nasmejan dojenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.8.2009 10:09:36   
Teni_

user posted image user posted image user posted image  Čestitke in lepo nosečnost.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.8.2009 11:17:08   
testianka
user posted image user posted image user posted image user posted image   Nataša user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da mi boš delala družbo. Kdaj računaš da imaš PDP?

Pa ostale? Upam, da se nama kmalu pridružite.

No jaz pa vsako jutro ko vstanem pravim , danes moram pa bolj počivat.
Pa ne gre in ne gre. Malemu sva uredila sobo, pa garderobo mu morava še dokupit in potem so tu še priprave na poroko.
Sej bo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.8.2009 12:06:09   
NATAŠA35
punce hvala vam ress...po izračunih bi moral imeti okoli 20.04.2010, bomo videli, ko pokličem v ZD za pregled....

ma sej vem, če bo fant, ga bomo imeli tud radi, čeprav bomo vsi skakali do stropa, da nam je ratalo pupu narest

(odgovor članu testianka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.8.2009 12:49:04   
isabeaux
user posted image  živjo punce...

Sem takoj videla Nataša da si srečka...kolk sem jaz vesela zate...čestitke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Superca...joj res lepa novica ko po tednu dni spet pogledam semle...

Sedaj pa grem prebrat kar sate napisale....pa pol še enkrat pišem...

Joj nataša res jupiii zate...bravo ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi pa smo imeli o zgleda v času počitnic...test je bil + 6. 8. zjutraj tko da sva potem tud user posted image  zvečer...čeprav mi je bilo ful čudno...še danes me jajčniki neki pikajo na momente...me je pa desni fejst potem 6. 8 zvečer...tko da kaj pa vem...morda pa bo kaj...kdo bi vedu....

Glavno da se je desni neki odzival...ker levi me je pol bolel 7. 8. dopoldan sam ne dolgo...je pa res da imam zlepljen levi jajcevod...tko da z levim itak ni šans...mi je pa čudno ker sem brala na rr...so se nekaj punce menile da bi naj celo drug jajcevod lahko pobral jajčece...kar mi ni jasno...torej desni jajcevod levo jajčece in obratno....user posted image user posted image

No bomo videli nekje 22. 8. bom poskusla s testom...če se že ne bo kaj vsipalo...hmmm...se pustim presenetit...čeprav glede na datume...sem imela o 5 dan po zadnjem klomifenu tko da kaj pa vem...

Katjuša...a pr teb so bili potem kaki znaki ..al je bilo do user posted image  vse isto kot prejšnje cikle...ker si rekla da si tud prvič zanosila prvi krog a ne..in tud 5 dan po zadnjem kl. ?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 662
10.8.2009 12:52:33   
NATAŠA35
hvala isa....jaz tudi držim pesti za vas in vem, da boste zagledale pričakovane user posted image ...resnično...še zmeraj ne morem verjeti...mi je pa bilo čuden samo en znak zaspanost, samo uležem se in zaspim, potem pa me ne more niti gong zbudit user posted image user posted image ...

aja, pa še kuža mi je začel smrdeti, čeprav neuser posted image mah bom že preživela

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 663
10.8.2009 12:56:50   
isabeaux
nataša ktir test si pa delala....a si vedla kdaj je o ?

Mal me zanima...da vem kako bom potem jaz čez enih 13 dni...
user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 664
10.8.2009 13:01:54   
isabeaux

user posted image  

Veliko sreče in dobre volje,user posted image user posted image user posted image  
da ta mesec bo vsem bolje,user posted image user posted image user posted image  
da bi pluski deževali,++++ 
solze posušili,user posted image user posted image user posted image  
smeh nam podarili.user posted image user posted image user posted image  
Mamice v tretje bi postale
in končno bi svoje najlepše,
dojenčke v naročju ljupkovale!user posted image user posted image user posted image

(Ljupkina pesem)

user posted image                                 user posted image       

user posted image TRETJI + BO :    user posted image ČETRTI + BO :

user posted image

user posted image

1. KOZOROGINJA 1

2. LJUBKA                               14. 08 

3. MAUSIKAA

4. KATJUŠA                             04. 09. 

5. ISABEAUX                           23. 08.

user posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image                                user posted image   

NAVIJAČICE:

DAŠABINA
                                        TESTIANKA  ( SREČKAuser posted image ) user posted image
                                        NATAŠA 35  ( SREČKAuser posted image ) user posted image

user posted image                                user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 665
10.8.2009 13:07:05   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

nataša ktir test si pa delala....a si vedla kdaj je o ?

Mal me zanima...da vem kako bom potem jaz čez enih 13 dni...
user posted image

delala sem FS tistega z dvema testoma, pa nisem zdržala in ga takoj v petek delala in je pokazal res bledo user posted image , pa sem rekla dejmo v ponedeljek, pa bo...očku sem pokazala, da sem res user posted image ...

jaz sem približno vedela kdaj bo O, tu sem pokledala, da sva user posted image nekje pri O, potem pa nič in se je zgleda prijelouser posted image user posted image

imam dober občutek, da boš v tem mesecu tud ti user posted image

veš mi je kar hudo, da se veselim, ko se druge matrate za user posted image , jaz pa mam že 3 doma...res ni fer

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 666
10.8.2009 13:24:25   
Katjusa
isabeaux ja res je jst sem v prvo zanosla v prvem poskusu in okol O sem imela kontrolo pri G, da vidi če reagiram na K no pa mi je reku da ni nič in da nej naslednji ciklus vzamem 2 tableti in jst vsa žalostna čakam na user posted image in po 4 dneh zamude moj men reče ziher si noseča jst pa njemu ja pa razumi, da ne morem bit.... in sma se ene pol ure kregala okol tega (čeprav v sebi sem vedla da sem si tega nisem hotla priznat in sem raje misla, da ni mogoče ker je pač G reku da ni blo O)no pa me je prepričal, da sem nardila test in bla sem srečka nocečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko, da znakov nobenihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.8.2009 13:27:06   
Katjusa

veš mi je kar hudo, da se veselim, ko se druge matrate za user posted image , jaz pa mam že 3 doma...res ni fer

nima ti kej bit hudo vsaka pač more dat skos svojo kilometrino.....  sej mi ni v veselje da morem čakat na + sam tako pač je in tle imamo že vse vsaj 2 doma tak da je upanja toliko večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uživaj in nas obveščaj kako napreduje tvoja nosečnost..... imaš pa rok kot jaz v prvo s tem da mi ga je G potem prestavil za 1 dan na 21 rodila sem pa 24.4 na prelep sončen danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 668
10.8.2009 13:31:30   
isabeaux
joj nataša...pa valjda da se boš veselila...saj me se bomo tud...enkrat....user posted image

Joj upam da je tvoj občutek pravi...user posted image

Katjuša...ful si me nasmejala...se je splačalo kregat a user posted image user posted image user posted image

No bomo videli...čeprav ta o je res bila sedaj ta ciklus en čuden pojem pr men...hmmm...ni bilo tako okot je drugače...tko da kaj pa vem...pustimo se presenetit...valjda da pa upamo iz meseca v mesec a ne...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.8.2009 18:40:25   
ljupka
Živjo! 

Že tri dni imam obarvano sluz v rdeče vlit se pa noče,naj jo nebi dobila v petek!Mal me špika kot med menstruacijo in mal boli!Ker mene nikoli ne boli prej ampak med rdečko!Nevem kaj mi ta mesec spet zafrkava!Naj se vlije pa grem v 5 krog!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.8.2009 8:29:06   
NATAŠA35
to se mi je dogajalo in vem kako je to...potem pa se mi ni hotela vlit, pa je bilo user posted image ...mogoče se pri tebi isto dogaja? daj naredi test, pa boš vedela...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.8.2009 15:09:05   
isabeaux
Ljupka...jaz pa mislim, da bo pri tebi najbrž user posted image user posted image  poskusi kak test nardit ampak bc mini...ki ga dobiš v lekarni reagira na najmanj beta hcg hormona....

sedaj ko bote mel hiško poštimano...bo sreča prfektna ko bota se pokazali še user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.8.2009 15:09:37   
ljupka
Danes je mal pricurljalo tolk,da je vložek umazan,sedaj pa spet nič,skoz hodim na WC in čakam gdaj se bo vlilo pa nič!Če je user posted image se bo moglo jutri vlit in če je že začelo bi moglo še naprej mal curljat,ne vem!

Rekla sem da bom v soboto delala test,ko bo en dan zaostanka,če se prej ne vlije!Če se pa jutri ne vlije bom šla pa jutri po test!

Nataša kakšne znake si pa imela?So se ti bradavice spremenile?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 673
11.8.2009 15:26:17   
isabeaux
joj...tole je pa res čudno ljupka...čeprav je možno da je user posted image  pa ti manjka progesterona...najboljš je nardit test in če je + kar na urgenco po utrogestan....da bo vse ok...

držim pesti...

Pr men je ful čudno...mam upanje ker me joškice čisto nič ne bolijo...čeprav mi je čudno, ker me pika na desnem jajčniku kr neki....pa to že od o...tak da mi ni nič jasnuser posted image

Bomo videli če je men kl. pomagal do vredu kvalitete jajčec...če pa ne pač naslednji mesec spet upamo...jao...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.8.2009 16:13:24   
ljupka
Držim ti pesti da vama je ratalo,ker si to res zaslužita!
Mogoče te pika ,ker je to reakcija na klomifen?Ne vem nimam izkušenj s tem!A si pri prvih dveh tudi jemala klomifen?A mora preteč 1 leto poskušanja ,da ti ga da G!

Ne vem bom počakala do jutri,toda zdi se mi tako neverjetno ker sem bila bolna in še sedaj se ne počutim najbolje.user posted image sva samo trikrat,toda bili so pravi datumi!27.7.,29.7. in 31.7.Ne vem treba počakat,pa bomo videli kaj se bo zgodilo!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?