|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
14.8.2009 12:57:58   
Urša08
Katjuša uvau filane paprike user posted image user posted image user posted image user posted image mi jih bomo na morje sabo nesli. Jaz mam pa dons gužvo in sem kr krompir v pečico dala, pa meseka - sem te včer poslušala user posted image

črticaa ti mal potrpi potem boš pa uživala user posted image user posted image user posted image A Dominik je sedaj na počitnicah pri vama?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
14.8.2009 12:59:25   
Čebel@
simona.......super za šoping-samo da ne zbolišuser posted image
katjuša......ja res malo preveč razvajam taščouser posted image .......tamlada sem pa lahko samo 1 na enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image .....kako se maledva super igratauser posted image user posted image user posted image ni panike za nogavičke-jih kamot obdržišuser posted image .....tistle s ključi sem se pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
barbara......mi še vedno podiramo kupčke-včsih med enim obrokom samo 1,včasih pa tudi 5user posted image user posted image user posted image .......Hani sem jaz vzela šumečo knjigico in ropotuljico-ima pa v vozičku bibo in rožico
piškot......o groza ta dijeta-sej bo hitro še pol leta okoliuser posted image user posted image
urša.....a sta kupila avto?kdaj pa vi šibate proti  morju?
črticaa.....jogi prezrači(če imaš strho ga daj na balkon ) in se bo posušilo....super za kino in pijankouser posted image user posted image user posted image bo tvoj varuška?še odgovorim ti glede dvoboja:zdele ga ni med počitnicami,septembra nas bojo pa kontaktiraliuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
14.8.2009 13:01:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša uvau filane paprike user posted image user posted image user posted image user posted image mi jih bomo na morje sabo nesli. Jaz mam pa dons gužvo in sem kr krompir v pečico dala, pa meseka - sem te včer poslušala user posted image

črticaa ti mal potrpi potem boš pa uživala user posted image user posted image user posted image A Dominik je sedaj na počitnicah pri vama?

Adrijan je na počitnicahuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 13:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
14.8.2009 13:04:28   
Urša08
kolumbo ja sem pozabla dudo oment pri vzletu - hvala user posted image user posted image user posted image

majchy z avtom ni nč, bomo druzga iskali. Jutri šibamo za en teden in dons že cel dan pakiramuser posted image

črtica sory sem se v imenu zmotla user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
14.8.2009 13:04:47   
Katjusa
majchy hano nauč kako se tašči streže...... pol bom pa že jst benija prepričala, da jo osvojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma mal heca more bit sam mal je pa res da si ful pridna in da se pomoje ne zavedajo kaj imajo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
14.8.2009 13:05:43   
Katjusa
urša dej mi prej sliko pošl prosimuser posted image

zdej pa res gremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
14.8.2009 13:06:38   
Urša08
Katjuša bom poslala, pa hvala ker si me spomnila user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
14.8.2009 13:06:57   
Čebel@
urša......upam da najdeta primeren avto........že jutri greste?a sem ti lahko malo folš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša .......ziher se ne zavedajo kaj imajouser posted image user posted image user posted image user posted image Hana pa upam da ne bo tolk "neumna" kot sem jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.8.2009 13:08:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej pa res gremuser posted image user posted image user posted image

no pejt nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.8.2009 13:10:35   
Onasiss
o Katjusa-mi bomo imeli tudi filano papriko....user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem jo full naredila, še za v skrinjo in čisto pozabila, da nimam placa u skrinji ker imam noter še kruh in golaž... Pa sem pol kr neki tlačla in mi je uspelo pospravt....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.8.2009 13:10:59   
Urša08
majchy lahko, lahko, jaz bom pa vama s Katjušo ko bosta šli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.8.2009 13:12:53   
Čebel@
jaz pa voham kaj neki "diši" tukaj zraven mene-->grem naredit "umazano" delouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.8.2009 13:13:39   
Čebel@

majchy lahko, lahko, jaz bom pa vama s Katjušo ko bosta šli user posted image user posted image user posted image user posted image
ti še vedno lahko greš z namauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.8.2009 13:17:23   
Onasiss
Ko smo že pri taščah...............

Srečanje prijateljev ....
"Sem slišal, da ti je umrla tašča. Kaj pa je imela?"
"Eh, skromno hranilno knjižico pa nič drugega."
"Ne, mislim, kaj ji je manjkalo?"
"Aja, solidna penzija in lastno stanovanje."
"Ma ne, človek, mislim, zakaj je umrla?"
"Ah, to... Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat."
"O, groza! Strašno! In kaj ste potem naredili?"
"Makarone."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.8.2009 13:19:04   
Urša08
Mlea dober vic user posted image user posted image user posted image user posted image a ti nimaš tašče? ma skoz sam tasta omenjaš pa vprašam

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.8.2009 13:20:20   
Onasiss

Mlea dober vic user posted image user posted image user posted image user posted image a ti nimaš tašče? ma skoz sam tasta omenjaš pa vprašam

Ne, nimam.. Je pokojna že 11. let.... Sej je pa on tečen za oba....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.8.2009 13:25:15   
Onasiss
Sva bila z Onasisom na frišn "zalubljena" in sva ga enkrat pos lužbeni zabavi solo mahnila naprej........ Sva ga bluzila cel vikend. Pa sva šla v nedeljo na "jutranjo kavo" in sva naredila načrt še za naprej kaj bova počela tisti dan.user posted image In Onasis pokliče tasta, da pove, da ga ne bo na južno.  Pa se že vse zmenta in na koncu pa ga tastra  še vpraša: OK, KDO PA SI???????user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa vprašam Onasisa, če so ponavadi vsi pri njih na kosilu ob nedeljah.(JIH JE 5 OTROK)  Pa prav NE SAMO JAZ!user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.8.2009 13:27:06   
Onasiss
ko smo že pri krompirju in taščah:

Kaj imata skupnega tašča in krompir?

Oba sodita v zemljo.

user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.8.2009 13:29:23   
Onasiss
Ta je pa za vse Gorenjke....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj imajo tašče na Gorenjskem dvoje odprtin na vratah?

Ena odprtina je, da vidijo kdo je prišel, druga pa da vidi kaj je prinesel.

user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.8.2009 13:42:04   
Urša08
mlea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.8.2009 13:50:01   
birdy
Kolumbo, ja, o pingvinu zaenkrat razmišljava. Pa mal še drugje gledava...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.8.2009 13:50:22   
črticaa

draga moja Dominik je moj otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image adrian je pr ns na počitnicah

drgač se pa to redko kdaj zgodi,....sam ne vem če se bo do večera posušil k je oblačno/deževno

mi2 z dominikam sva lih sadno kašo z rižam pojedla,..joj se je ta preve dve žlice3 pačuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.8.2009 13:57:18   
Katjusa
sem se nažrla ne najedla tak dobro je blouser posted image user posted image user posted image zdej grem pa mal na sedežno perilo zlagat potem sem se pa zmenla, da lahko dam otroka dol za kako urco in bom jst lepo kopalnico spucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.8.2009 14:03:12   
Katjusa
tole sta naša, vaša Benjamin in Florijan od Malaflobe.... poslala mi je slikico za kolaž in mi dovolila, da jo prlimam še sem.... čas jo preganja vendar je obljubila, da se bo javla, ko bo uspela... vse nas prav lepo pozdravlja... to sta pa njena lepa škratekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?