Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 13:29:05
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Aja, pa porodniška se je spet povečala. Men se sploh ne splača več it delat. Kje si pa ti sedaj porodniška našla? A imaš podaljšano? Drugače je pa Bor zdaj pa res že skoraj zdrav, jaz pa še kreham, pa zdaj sem še vnetje down unger fasala - sem bila ravno zjutraj v lekarni (še dobro da je Canesten mednaroden, ker drugače ne vem kako bi razložila kaj me daje) Ja, imam podaljšano porodniško, sem še do konca septembra doma.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 13:30:21
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa To pol pomen, da bomo večje dodatke dobiluser posted image , če grejo otroc v vrtec. Bom zdej šla na csd, da vidim, kaj mi bo ven zabrisal. a ni kontra? jaz dobim več, ker luka ne gre v vrtec. ja tako je če je otrok doma dobiš 20% višji otroški dodatek Ja, jaz sem tudi dobila malenkosti višji OD. Ampak tako kot je Rebeca rekla, se teh 20 EUR, ne pozna kaj dosti.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 13:30:22
|
|
|
|
3jeMi
|
preden zviznem domov... almera... zate pozdravi se... in upam, da kljub zdravstvenim težavam uživate... romana... še enkrat ... upam, da se čimprej vsi 4 lepo ujamete... neboglasnica... dober dan, gospa...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 13:32:02
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: romana24 Hoj, hoj evom mene da se še tule pofočkam V petek 07.08.09 ob 12.36 je na svet prijokala najina Klara . Sva že od ponedeljka doma in se počasi privajamo. Zaenkrat Rok spi pri babici, tolk da ujamemo ritem in mislim da nam kar gre. Zaenkrat me je v tolk strah ,ker ne vem če bom sfolgala sama skrbet za oba. Malega ne smem še dvigovat tko da je to že prva ovira. Sej pravim zaenkrat HB da imava z mame ki nama pomagajo pri privajanju pol pa upam da bom tut sama tok bolš da bom lahko popedenal oba naenkrat . Morm bit kar optimist pa bo ne . Čestitke še 1x za malo Klaro, pa želim ti, da se čimprej privadite vsi na novo članico družine.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 13:33:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 13:36:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 13:39:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa me je pa enkrat ustavila ena ciganka ((hodijo po teh trgovskih centrih, ene prodajajo srečke (ZANIMIVO DA CIGANI PA LAHKO SREDI TRGOVSKEGA CENTRA ZASTONJ FURAJO BIZNIS), ena pa je včasih prerokovala)) in mi hotla šlogat. "daj koliko boš dala". ji ponudim 200 sit takratnih in mi reče, da če sem pritisnjena, da ona šloga za 5000 tolarjev, ma bi jo treščila, da bi po tleh padla, koza grda, kaj pa jst rabim šloganje od ene ciganke, samo hotla sem ji denar dat. Pred leti so redno zahajali v Kolosej, mislim da so bili cela familija. Otroci so seveda morali fehtati obiskovalce, fotra pa vidiš, kako je imel okoli vratu debelo zlato verižico ... itak da jim je pobral ves denar, madona, videti je bil kot pravi mafioso
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 13:43:11
|
|
|
|
Inigo
|
V petek 07.08.09 ob 12.36 je na svet prijokala najina Klara user posted image . hehe, čestitam! da privekala 2 minuti prej... bi bila tista izmed redkih redkiiiiiiih, ki imajo v datumu skoraj vse številke: 1234 7890
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 13:48:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 13:51:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 13:52:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 14:06:30
|
|
|
|
netki
|
punce na hitro neki vprašam: a ve bučke pohate al jih tud sam popečete? imam na kolobarje narezane in očiščene semen, pripravljene za pohat....zdej pa tuhtam da bi jih sam popekla....a se zmehčajo dost?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 14:07:37
|
|
|
|
Inigo
|
jst jih poham in jih zmažemo še preden končam z vsemi...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 14:08:12
|
|
|
|
Inigo
|
če jih popekaš pa fajn pride, če kak košček sira gor flikneš. npr mocarelo in se fajn raztopi. pa kak košček pršuta ali slanine...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 14:09:20
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo če jih popekaš pa fajn pride, če kak košček sira gor flikneš. npr mocarelo in se fajn raztopi. pa kak košček pršuta ali slanine... če je pa na sredin lukna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 15:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 15:48:26
|
|
|
|
ksenci
|
romana- ti se kr počasi brez skrbi spoči in bo vse lepo steklo tud jz že študiram, da bo januarja veselica. ampak mislim da mi ne bo panike, kr mama tud midva obe mamici zlo fajne in bojo zihr prskočle na pomoč zimska- mislim ta ženska pa si dovoli pazi se, da res ne pride drugič in te izkorišča. upam, da ne izpadem čudno, ampak jz še klošarjem ne dajem nič, kr vem za veliko primerov, ko se delajo, ali pa imajo samo za alkohol in cigarete. netki- ja bučke lahk tud na hitrco popečeš, na parih kapljicah olja, pa so za 5 min mehke in njamsi. jz jih večinoma sam popečem- je veliko prej fertik kot če jih poha š in 2. kr se pohanih preveč nažrem in so prekalorične
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 16:38:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 16:52:48
|
|
|
|
Netta
|
hoj... smo bli v ZOO - me je pičila osa , ano pa dve več kasneje...mala tečka pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 17:02:18
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** hoj... smo bli v ZOO - me je pičila osa , ano pa dve več kasneje...mala tečka pa pa a so še vedno tam? ose namreč
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 17:40:58
|
|
|
|
ksenci
|
oh te ose, kolk jih je vsepovsod. kaj šele bo jeseni Aljaža pe je ponoči napadel komar (mami ni vredu naštimala mreže na oknu ) pa ima še danes tako zateklo bulo na ličku in eno na prstu rokice. a pozna kira kakšno domače zdravilo za pike oz. otekline
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 17:43:09
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Jaz sem pa ravnokar rezevrvirala vikend na Rogli, moje darilo možu za rojstni dan. Samo zdaj bom mogli bit še en mesec tiho, pa tak me jezik srbi. Pa nahrbtnik še moramo kupit, pa bomo uživali. eee, to bo možek vesel! potrud se mal, se splača. ga bo pol na rit vrgl jz tud včasih nism mogla bit tih, zdaj pa me je že tolkrat izučilo, ko nism blatih, da se zdaj vsi čudijo kako mi rata tako dolgo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 17:44:56
|
|
|
|
ksenci
|
moj se pele domov in je reku, da že dežuje, no pr nas pa sonce gremo še mal na vrt pogledat, dokler ne začne dežvat. saj mal bi pa pasal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 18:02:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 18:03:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?