|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 12:50:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kaj se pa meni dogaja... svašta... Smilijo se mi stare tete klošarke, ciganke... in potem vsakič ko kakšno srečam dam sadje, čokoladico ... če imam kaj pri roki. Danes je pred blokom pri smetnjakih sedela ena stara ciganka, zanemarjena, brez zob, po mojem brezdomka, ker s sabo nosi enih 15 vreč in brska po smetju. Seveda se mi je zasmilila in sem ji najprej dala marelice, potem nesem spečega Lana gor in se spomnim, da imam cel kup premalih čevljev, ker mi je noga zrastla za 1 št. Grem dol in jo vprašam, če želi kakšne čevlje. Da, donesi mi. Ok, grem iskat. Izberem une ko bi bili primerni za njo (nizka peta, da niso preveč pošlajsani). V glavnem nabrala sem za celo vrečo natikačev, tenisk, topli gležnarji (2x obuti)... Ji nesem dol in ona prešnofa vrečko in se zmrduje, da to se ji ne dopade, ovo nije zanju, ona bi take i ovake... Jaz jo gledam... Ok, pol pa imate koga ki bi jih morda nosil? Ma ne nema, ona če to stran da baci. O, nene, bom kar jaz nazaj pospravla pa komu drugmu dala. Mislim... No, vzela je 2 natikače, ostalo ni bilo po njenem okusu in pol me fehta naprej če mam kakšno majico ili košulju tako i onaku... in mi opisuje kakšno bi ona rada. Sem rekla, da nimam, da sem cunje že dala zadnjič za Bosno. Ha dobro, onda sledeči put nešto pripremi za mene. In spet mi narača kaj bi rada... Halo? Dobrota sirota?? tut reveži niso več tisto, kar so bili ... ker sem podobne stvari že večkrat dala čez, so se mi sčasoma tudi nehali smilit. Žal je tako, zimska ... nič ne moreš za to
|