Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 18:08:57
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** hoj... smo bli v ZOO - me je pičila osauser posted image , ano pa dveuser posted image user posted image več kasneje...mala tečka pa pa joj, kuk je pa jokala??? kr moj bi tuuuuuuuuuuuuuliiiiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ma ni bilo sile...se mi zdi da niti pol minute ne...sem pa zako jaz tolko bolj tulila sva jo pa pol še kar lep čas opazovala, če bo kakšna reakcija (mož je namreč ful alergičen na ose...v smislu da ne more več dihat če ga piči)...ampak izgleda da je mala po men
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 18:22:22
|
|
|
|
Netta
|
sprehajanje za rokco - se še ne, ker ne hodi...mislim pa da to pr nas ne bo šlo...bo verjetno ona narekovala pot spanje - tudi ana spi le še enkrat na dan...takrat pa od 2 do 3 ure v kosu...ponoči pa od 21h do 7.30 ali 8h če mava srečo romana - že doma sta....lepo lepo!!!! kako je šlo v drugo...saj veš nas zanima...mal opiši no:) flower - uau kako lepo darilo kaj si najela? sobo, apartma, hiško?? umpa - uau, super si...ti sporočim kaj bo rekla pediatrinja in potem te bom res verjetno prosila za opis vaj zimska - ojej, tole pa je štorija...hočeš naredit dobro delo pa takole...jaz sem vedno v dilemi komu dat in komu ne...potem se pa ravnam po občutku in včasih faim včasih ne...kaj čmo...namen je pa dober ane pa čestitke za NS neboglasnica - kako se drži mož in svakova družina? takole...čas za RR potekel...lep večer želim vsem!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 19:21:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa To pol pomen, da bomo večje dodatke dobiluser posted image , če grejo otroc v vrtec. Bom zdej šla na csd, da vidim, kaj mi bo ven zabrisal. a ni kontra? jaz dobim več, ker luka ne gre v vrtec. ja tako je če je otrok doma dobiš 20% višji otroški dodatek evo ravno danes sem dobila odločbo s CSD ... dobila bom isto kot prej, s tem da mali ni v vrtcu
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 19:25:15
|
|
|
|
Majuska
|
In še novica dneva - na moooorjeee bomo šli
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:03:59
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska In še novica dneva - na moooorjeee bomo šli ODLIČNO!!!! p.s. fouš!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:05:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:05:39
|
|
|
|
3jeMi
|
za lahko noč... muca, daj tačko, evo tu imaš mojo... same velike oči...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:06:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:07:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:11:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:15:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:16:39
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska;čestitam za odhod na morje.Drugače pa v bistvu ne maram mleka, kakav kot kakv mi gre po grlu, z žlico seveda. Od mlečnih izdelkov sicer jem bolj kot ne samo mleko kot mleko mi gre pa prav na bruhanje No recimo, toplo mleko tudi meni najbrž ne bi šlo ... ampak hladen mi je pa všeč
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:17:02
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis PA si označila na vlogi, da ne gre v vrtec? seveda.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:17:33
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa To pol pomen, da bomo večje dodatke dobiluser posted image , če grejo otroc v vrtec. Bom zdej šla na csd, da vidim, kaj mi bo ven zabrisal. a ni kontra? jaz dobim več, ker luka ne gre v vrtec. ja tako je če je otrok doma dobiš 20% višji otroški dodatek evo ravno danes sem dobila odločbo s CSD ... dobila bom isto kot prej, s tem da mali ni v vrtcu jz mislim, da je takole bol natančno povedano, da če je otrok doma so otroški isti, no normalni, kao 100%, kolk pač kdo ma odločbo, če pa hodi otrok v vrtec, pa odbijejo 20%. zato se kao reče da če je otrok doma je 20% več. mam prav? ampak zakaj je to mi ni jasn?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:17:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:18:56
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nočko punce kakšna utrujenost pa tebe daje a se že psihično prpravlaš za jutršni kafe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:19:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:20:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:20:26
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska;čestitam za odhod na morje.Drugače pa v bistvu ne maram mleka, kakav kot kakv mi gre po grlu, z žlico seveda. Od mlečnih izdelkov sicer jem bolj kot ne samo mleko kot mleko mi gre pa prav na bruhanje No recimo, toplo mleko tudi meni najbrž ne bi šlo ... ampak hladen mi je pa všeč Hladno se mi pa še bolj blajk sliši na žalost.Ne morem gledat mojga ko je nutelo na kruhu in zraven pije mrzlo mleko, se mi kr dviguje , pa nisem noseča kak pa bi jz zdje tole kombinacijo. midva ponovad tega doma ne jema, ampak na morju pa skor vsako jutro
< Sporočilo je popravil ksenci -- 13.8.2009 20:21:04 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:22:47
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nočko punce kakšna utrujenost pa tebe daje a se že psihično prpravlaš za jutršni kafe Da ne boste vedeve čebele pozable povedat kdaj bot v Atlantisu, da kak mini miting naredimo na brzino valda bova kot kažeta najina dva zainteresiranost za to kopanje, bova vrjetn šle itak sami
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:24:04
|
|
|
|
ksenci
|
no seveda s tamalima dvama
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:28:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:30:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 20:37:57
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** flower - uau kako lepo darilo kaj si najela? sobo, apartma, hiško?? Hotel sem razervirala, polpenzion. da tvoj možek tega slučajno ne bere kolk te je pa pršlo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 20:54:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?